Stela Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Райна нови цици ли има? Струва ти се :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ето ги. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Доволен съм. Иначе беше ясно, че прием няма да има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Крадците на награди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Author Report Share Публикувано Февруари 24 Добър прием. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Author Report Share Публикувано Февруари 24 Крум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Райна е била абсолютно на живо, докладваха ми от залата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Крум паркирал мотора пред НДК, Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Преслава има 2000 лайка на снимката за 6 минути .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Просто след като се изложи на другия концерт сега за тоя се стегна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 КРУМЕ, ЗАРАДИ АНА ВИКАТ.. НЕ СЕ РАДВАЙ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Райна е била абсолютно на живо, докладваха ми от залата Тва е ясно, не знам защо си мислят, че е плейбек... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Крум е як! Пее на живо..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Author Report Share Публикувано Февруари 24 На плейбек.ли е.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Тва е ясно, не знам защо си мислят, че е плейбек... Щото пее много добре :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 На плейбек.ли е.. На живо е май Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Author Report Share Публикувано Февруари 24 Пълна скука. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Става Крум,поне хората му се радват на песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Author Report Share Публикувано Февруари 24 Хаха не.му знаят.песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 По рано като беше в Ара Крум правеше по добри песни. От както е в Пайнер е пълен потрес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Стига я превъзнася бе ми така си е, бееееееее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 На живо е, ама за какво и на награди ги канят такива нехаресвани от никого. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Крум е на живо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Крум само се повтаря.. Антипатичен е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Author Report Share Публикувано Февруари 24 Тоя пак ли.ще влиза в публиката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.