lucas Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Деса представя нова песен....каква реакция очаквате незнам. За вида и казахме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Роди ме мамо Фикрет и ме хвърли на смет! Татиното не пусна кокала до последно, браво, мъжки. Така се прави - отиваш за уредената от тати награда, плачеш за голямата мечта, която той ти е сбъднал и накрая си гасиш задните стопове на колата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Деси обаче наистина ме разочарова, каква е тая тъпа песен и облекло... Нали щеше с балада да започне? Пффффф... А само как се завърна и пя на миналия концерт, сега беше като пълнеж. Сега чух и дуета на Анелия и Миро, началото е брутално, но припевът и партиите след него развалят всичко, никаква кулминация. Миро пее прекалено равно, изобщо няма да допадне. Май концертът е бил слаб, а и много плейбек нещо. Чакайте сега и въпросния Фики да видя... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Точно това казах и аз! Искрен до болка! Дано си остане такъв винаги и не се промени и надуе. Страхотен е! Заслужава да върви само напред! Животни са тези дето го освиркаха. Комплексари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Деса представя нова песен....каква реакция очаквате незнам. За вида и казахме. И Ивана е пяла нова песен на концерт, и Камелия, нали говорим за големите. Десислава също изпя нова, от скоро е във фирмата, предполага се, че хората трябва да са развълнувани и да я чакат. А то кво се оказа? Нулев прием. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Животни са тези дето го освиркаха. Комплексари. Злобата е голяма работа нали знаеш. Смаза ги с пеене и съм сигурна, че продължава да го прави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Преслава заслужава наградата, както и другите. Просто тя се е видяла подходяща. Според мен, ви се вижда по-изненадващо, защото става Певица на годината, заради поредната такава награда просто .. Певица на годината, 2006 .. Певица на годината, 2014. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Какво има да гледаме, като концерта мина и утре всеки, който иде на участие на Джена и Преса никога няма да каже, че Преса има шанс срещу Ориенталската мома? Докъде стигна тоя бизнес, да компенсира и спасява кариери с награда "Певица на годината". Да излезе Преса и да реве като ненормална 5 пъти, че това е най-важната награда и 3 минути след нея Ивана да я свали на земята с предизборно слово и визия на Министър-Председател. Никога не съм виждал Галена толкова на кеф. И не се кефеше на наградите, нито на песните, а само на речта на Ивана, която бе назидателна проповед, че да не се дуе много онова с червената рокля преди да излязат те. Всички знаят, че Преса я спасяват, но само Кама и Ивана имат дупе да го кажат пред хората. А продължавайте да си хвалите Пресунгера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Животни са тези дето го освиркаха. Комплексари. Точно така! "ЗА" ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА! Догодина - Ивон и Иван - Дует, Симона - Певица, Теодора - Дебют, Лоренцо - Артистично. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Деса представя нова песен....каква реакция очаквате незнам. За вида и казахме. За вида й, не знам какво сте казали - ама изглежда добре - само при нас представата за хубаво тяло е някаква извратена. Eми, ето ви Гага, която е световна звезда - това е уж нормално тяло, на нашата не знам тогава какво трябва да е - тя си е модел пред Гага. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ивана сигурно не се почувствала добре от факта, че Преслава е на върха 3 пъти по-дълго време от нея, тя вероятно за това така олиза Галена след това :1000 (29): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 И Ивана е пяла нова песен на концерт, и Камелия, нали говорим за големите. Десислава също изпя нова, от скоро е във фирмата, предполага се, че хората трябва да са развълнувани и да я чакат. А то кво се оказа? Нулев прием. Да пели са,ама преди това са подгряли със старите си хитове. Деса и трябва тренинг по тия концерти. Песента е различна.Слава богу.Не на Оцко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Точно така! "ЗА" ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА! Догодина - Ивон и Иван - Дует, Симона - Певица, Теодора - Дебют, Лоренцо - Артистично. Шуробадажанащината е навсякъде, във всяка област я има. Аз не виждам нещо лошо в това човек да си бута детето, там където е силен и можещ. Факт е че има силни песни, хората наистина го обичат, а това няма как да се купи и т.н. Реакциите са показателни.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ивана сигурно не се почувствала добре от факта, че Преслава е на върха 3 пъти по-дълго време от нея, тя вероятно за това така олиза Галена след това :1000 (29): Да, това олизване е другия култ на вечерта... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Много тъп концерт като цяло - не съм доволен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ивана сигурно не се почувствала добре от факта, че Преслава е на върха 3 пъти по-дълго време от нея, тя вероятно за това така олиза Галена след това :1000 (29): Тя и Глория не беше много на кеф през онези години. Но да е ясно - всичко се връща... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Точно така! "ЗА" ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА! Догодина - Ивон и Иван - Дует, Симона - Певица, Теодора - Дебют, Лоренцо - Артистично. Не става въпрос за шуробаджанащина. Имахме турне и рожден ден. Сега на наградите пак се видя кой държи хитовете и това е Фики. Така че момчето си заслужава напълно наградата. Да не говорим, че от всички номинирани само Борис му е конкуренция в пеенето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Какво има да гледаме, като концерта мина и утре всеки, който иде на участие на Джена и Преса никога няма да каже, че Преса има шанс срещу Ориенталската мома? Докъде стигна тоя бизнес, да компенсира и спасява кариери с награда "Певица на годината". Да излезе Преса и да реве като ненормална 5 пъти, че това е най-важната награда и 3 минути след нея Ивана да я свали на земята с предизборно слово и визия на Министър-Председател. Никога не съм виждал Галена толкова на кеф. И не се кефеше на наградите, нито на песните, а само на речта на Ивана, която бе назидателна проповед, че да не се дуе много онова с червената рокля преди да излязат те. Всички знаят, че Преса я спасяват, но само Кама и Ивана имат дупе да го кажат пред хората. А продължавайте да си хвалите Пресунгера. Фокси, нали 2011 според теб пак реанимираха Преслава с Певица - а, спомни си сега, Ивана тогава пак даваше наградата и се сети какво каза на Преслава: Важно е като те видят хората да кажат:Браво моето момиче и, че е доказала, че може да носи тежката корона на успеха .. или нещо от този род беше. Та в този ред на мисли - която и да награждаваше щеше да каже нещо хубаво. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Алисия появи ли се ? В интерес на истината Фики се представи достойно . Колкото и да не бях за него , не мога да отрека че беше искрен и се раздаде . Цура как така без награда ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не става въпрос за шуробаджанащина. Имахме турне и рожден ден. Сега на наградите пак се видя кой държи хитовете и това е Фики. Така че момчето си заслужава напълно наградата. Да не говорим, че от всички номинирани само Борис му е конкуренция в пеенето. Ей, айде заслушай се какво става всеки път, като обявят името на Галин. Стига сте ми оформяли мнение постфактум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Тя и Глория не беше много на кеф през онези години. Но да е ясно - всичко се връща... Обаче как забиха и Ивана с откриване.... Пайнера все повече напъхва в скрина старите имена. Така и не разбрах, защо Глория не се явни на концерта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ей, айде заслушай се какво става всеки път, като обявят името на Галин. Стига сте ми оформяли мнение постфактум. Радвам се, че Галин има дует с Кама но това не означава да го защитаваш. Като Десислава се правеше на малоумна и три минути не казваше кой печели, кое име се скандлизраше най-много ? Това на Фики и на клипчетата се чува. Кой имаше по-добър прием на наградите ? ФИКИ На Рождения ден ? ФИКИ На турнето ? ФИКИ Това е неговата годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Алисия появи ли се ? В интерес на истината Фики се представи достойно . Колкото и да не бях за него , не мога да отрека че беше искрен и се раздаде . Цура как така без награда ? Да, пяха дуета с Кокаина. Беше много яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Фокси, искаше ми се да си прав, но не мисля, че си или поне не напълно. За участията и сравнението с Джена съм напълно съгласен. На Преслава участията отдавна не стават. Но Преса има нещо, което другите го нямат. Необяснимо е, но го има. Най-върлите й фенове се възмущаваха колко тъпа песен е "Моето слабо място", а видя ли какво стана с нея - огромен хит без клип, няма вечер във Варна в дискотеките да не я пуснат по 1-2 пъти все още. Това никоя друга не може да го постигне. Но си прав, че по този начин малко или много кариерата й се напомпва. Ама представи си, че не й бяха дали голяма награда - да не мислиш, че това щеше да й се отрази негативно по някакъв начин? Ето миналата година - не беше нито певица, нито идол. В интерес на истината плюем основно нея тая вечер, но Галена не е по-малко напомпвана. Тя има един хит миналата година - "Хавана тропикана". Всичко друго мина и замина, даже "Пантерата" дето уж голям хит я водят се видя днес, че е гола вода. Но трябваше да й дадат и Идола, щом Анелия я взе как Галка да не я вземе. Ивана малко понапудри цялата история, искаше да го сложи на Преслава, ама да възхвалява Галена, която е всеизвестно, че не е кой знае каква певица, мисля, че нямаше нужда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Обаче как забиха и Ивана с откриване.... Пайнера все повече напъхва в скрина старите имена. Така и не разбрах, защо Глория не се явни на концерта. Точно обратното даже - след Камелия гледа да не ги затрива много - да откриваш концерт все още е привилегия - само виж Ивана колко пъти се появи на сцената, а Тони Дачева можеше изобщо и да не я викат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.