Denis Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Фолк певици друсат телеса на сцената (снимки) Коментирай тази статия от явно любимия ти сайт. http://hotnews.bg/n/andrea-najaplodirana-n...imki.94172.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 26 Author Report Share Публикувано Февруари 26 На 27 и 28 ще излъчат.цялата церемония по Планета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Коментирай тази статия от явно любимия ти сайт. http://hotnews.bg/n/andrea-najaplodirana-n...imki.94172.html Четох всякакви статии и знам кои са писани от журналисти и които приятели на чалгарки. Знам даже и сайтовете, в които чалгарките имат свои хора. И не, не е вярна статията. Фики, Галин, Преслава, Галена, Джена и чак там някъде след тях може да се вреди Андра..... това е концерта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 И не, не е вярна статията. Фики, Галин, Преслава, Галена, Джена и чак там някъде след тях може да се вреди Андра..... това е концерта. Не си добре. Единствено Фики и Преслава може да се каже, че бяха по-добре. Всички други бяха много под нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Коментирай тази статия от явно любимия ти сайт. http://hotnews.bg/n/andrea-najaplodirana-n...imki.94172.html Първата снимка от статията, както винаги, има фотошоп. Носа й е оправен, тя самата е разтегната. Бахти комплексарката е тая жена, не знам... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 На 27 и 28 ще излъчат.цялата церемония по Планета. От колко часа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 26 Author Report Share Публикувано Февруари 26 От колко часа? 20.00 часа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Сега гледах представянето на Преслава и в Youtube.Еми, съжалявам, но няма по-добра.Ако от мен зависи не 6, ами 106 пъти ще и давам певица на годината. За кое да правим евала на Галена?Че излиза с маска и се прави на циркаджийка... Ами не сме на цирк.На мен лично шоу не ми се гледа, а ми се слуша пеене.Никой друг не може да ме изкефи така както Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Теди Александрова не е дебела, но е надебеляла. Което значи, че не тренира както преди или тъпче повече. Това искам аз да кажа, а не че не става за ебане. :1000 (29): Но просто преди за мен беше перфектната! Това е както веднъж като си надрасках леко едни слънчеви очила, пак бяха хубави, ама не бяха flawless. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Ето ви няколко снимки и от мен. Защото в нета нямаше достатъчно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Аз пък съм много против да се коментира коя качило 1 кило и коя две, става еъпрос за ПЕВИЦИ!! Трябва да гледам пеене, представяне и глас....Все споменавате западните, ама западните са много по дебели, целулитни и неподдържани.. Българките поне полагат усилия за дрехи, прически и гримове...Западните излизат с един потен потник, кубинки и пеят.. Но само за Андреа бих се изсмял, защото тя цял живот има комплекси на тема нос, лице, бузи и накрая надебеля. ХАХАХАХАХ!! :1000 (29): А това, че била най-аплодирана ХУХАХАХ_АХАХХА :Д А какво ще кажете за Галин??? http://hotnews.bg/uploads/tinymce/w09/%D1%...D1%80564(1).jpg Уж много мускулест беше станал... :1000 (29): Явно всичко е било химия за няколко месеца, миналата година, после спря и си стана същия 5-токласник от предните години... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Хората в Америка като цяло са прогресивно дебелееща нация. И вместо да се опитат да си докарат хармонични тела, те решиха да направят това да имаш дебел гъз модерно, че да се чувстват добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Така ли искате да пеят и нашите???? Като в САЩ? http://images2.fanpop.com/image/photos/104...077-398-594.jpg http://www.mjsbigblog.com/myphotos/gallery...n-iheart-10.jpg Айде, НЕ!! Иначе тази е уникална певица... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Теди просто не беше на 746934 см токчета, а с кецове... Как ще кажете, че е дебела Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wisdom Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Като цяло добър концерт. Отново обаче организацията куцаше. Браво за ретро песните на Райна и Емилия Направи ли ви впечатление, че Ивана бе певицата с най-дълго време на сцена Напълно заслужено според мен, а пък и всичките думи които каза дадоха някак си друга атмосера на концерта. Самата Ивана даде тежест като цяло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 НА мен точно това ми направи впечатление, че Пайнера се е съобразил с всички...Ивана да пее дълго, Лайна да пее стара песен, Емилия също...Награди за всички...Определено Пайнера трябва да промени стратегията си, защото всички му се качват на главата и си правят кавото искат.Какъв шеф е изобщо?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Вижте новите ми графики... специално да се похваля.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Ето ви няколко снимки и от мен. Защото в нета нямаше достатъчно. . . Перфектна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Не знам какво се прехласвате фенчетата на Ивана. Никога не е изглеждала по-зле в лице. Все едно някой я е цапардосал с ръка покрита с брашно. Пак не може да отвори очи от 2 тона грим, пак в лицето изглежда като пребита. Иначе наистина каза хубави думи жената. Но отново всички звучи лицемерно от нейната уста, при положение, че я знаем преди години какво нагло същество беше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Такова е и моето мнение, след като и аз вчера гледах Преслава отново на запис .. а и по принцип. Баладата си е трудна за пеене, явно. Но бързите парчета въобще не й се опряха .. звучеше като на плейбек, отново. Сега гледах представянето на Преслава и в Youtube.Еми, съжалявам, но няма по-добра.Ако от мен зависи не 6, ами 106 пъти ще и давам певица на годината. За кое да правим евала на Галена?Че излиза с маска и се прави на циркаджийка... Ами не сме на цирк.На мен лично шоу не ми се гледа, а ми се слуша пеене.Никой друг не може да ме изкефи така както Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 26 Author Report Share Публикувано Февруари 26 Лицемерието на Ивана бе върха просто, със същата реч представи и Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Ивана наистина е голяма лицемерка и нагаждачка.... Преслава обаче е единствената изпълнителка на която песните звучат едно към едно с записа....как го прави не знам, може би и Глория и никой друг....дори Емилия звучи по различно на живо...Не случайно Преслава толкова години е номер 1... Фокси говореше през 2011 как дават певица на Преслава да я "реанимират", а 5 години по-късно, наградата пак я взима тя и публиката припада по нея...Е такава реанимация..дай на всеки го.. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Да .. точно това повтарям и аз няколко пъти .. че бързите парчета (за конкретния концерт) звучат като на запис .. баладата също изпълнена добре. Някъде писаха, че й бил намален микрофона, но не знам .. както и да е, отново се представи похвално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Ванчето сега гледам много фалшименто на някои места. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.