Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 27 Author Report Share Публикувано Февруари 27 ? Така пише в Уикенд.Изпълнителките са Глория,Кристияна,Мария,Гергана,Кали и още една. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Другите 2 статуетки на Фики са в кофата ако се чудите! :1000 (29): :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Другите 2 статуетки на Фики са в кофата ако се чудите! :1000 (29): :1000 (10): Той не хвърля в кофата нищо, научен е да си плюе дъвките по улиците. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Той не хвърля в кофата нищо, научен е да си плюе дъвките по улиците. :1000 (19): Ти сякаш не го правиш.Хващате се за най-евтините и малките неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Той не хвърля в кофата нищо, научен е да си плюе дъвките по улиците. :1000 (19): Ти в кофата ли си хвърляш дъвката като си навън? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Нека да не прекрачваме границите, за да защитаваме изпълнителите. И на мен ми се е случвало да го правя, но от доста време насам дъвка плюя или в хартийката и тогава я изхвърлям, а на пътя изобщо не го правя, защото знам, че има животинки като гълъбите, които ги мислят за ядене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Ти сякаш не го правиш.Хващате се за най-евтините и малките неща. Тва е малко нещо? Тва е доста голямо нещо, нарича се селяния. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Аман от псевдо моралисти,които си плюят дъвките винаги в контейнер за битови отпадъци....... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Аман от псевдо моралисти,които си плюят дъвките винаги в контейнер за битови отпадъци....... АБЕ, Трифоне. Точно за тва не върви да го казваш, защото наистина има хора, които спазват това. Псевдоморализъм било. АЙДЕ, ПЛЮЙТЕ ГИ ТИЯ ДЪВКИ. Те са подходяща храна за животните и се разграждат бързо, а ако ги настъпеш, нищо не се случва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Изгледох концерта и заключението ми е, че Преслава е номер 1, никакви Галени, Анелии, каквито тук се опитвате да натрапите.Преслава ги сложи всички в малкия си джоб с пеене, визия, харизма, присъствие, за нея се викаше най силно.Браво на нея за двете напълно заслужени награди. Джена също се представи на ниво, но визията й беше повече от комична. Новата песен на Десислава е готина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Изгледох концерта и заключението ми е, че Преслава е номер 1, никакми Галени, Анелии, каквито тук се опитвате да натряпите.Преслава ги сложи всички в малкия си джоб с пеене, визия, харизма, присъствие, за нея се викаше най силно.Браво на нея за двете напълно заслужени награди. Джена също се представи на ниво, но визията й беше повече от комична. Новата песен на Десислава е готина. Андреа ги разби всички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Андреа ги разби всички. Да, тя беше изненадата на вечерта, също много ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Аман от псевдо моралисти,които си плюят дъвките винаги в контейнер за битови отпадъци....... Гледай си работата, дори ако няма кош около мен си я слагам в салфетка и я изхвърлям после, ама то си е въпрос на възпитание, вижда се какво е твоето. Това, че вие сте такива, не значи, че всички са като вас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Аз пък ги гълтам моите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Ти сякаш не го правиш.Хващате се за най-евтините и малките неща. Ами не, не го правя определено! Особено откакто ми казаха, че всякакви птички и гълъби ги мислят за храна, а като им се залепи за човката и умират. Кво съдите по себе си вечно, разбира се, че има хора, които не си изхрърлят нищо ей така. Бахти простотията е в тази държава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Така пише в Уикенд.Изпълнителките са Глория,Кристияна,Мария,Гергана,Кали и още една. Не. Ти в кофата ли си хвърляш дъвката като си навън? Аз да Андреа ги разби всички. Натри носа на всички отворковци от форума, които твърдяха, че Най-добрата бързо се била забравила и не била хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Другите 2 статуетки на Фики са в кофата ако се чудите! :1000 (29): :1000 (10): Не знам защо се коментират такива неща. Някой хора тук са доста настръхнали срещу Фики. Почна се още от фалшивата фактура. Сега пък снимката с наградата, ами докажете, че не е монтаж? Аз лично не мога да видя дали е неговата и точно коя е. И така да е това световен проблем ли е? За какви неща се хващате само.... Наистина сякаш всички ние сме идеални, но нали не сме публични личности на нас ни е позволено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Не знам защо се коментират такива неща. Някой хора тук са доста настръхнали срещу Фики. Почна се още от фалшивата фактура. Сега пък снимката с наградата, ами докажете, че не е монтаж? Аз лично не мога да видя дали е неговата и точно коя е. И така да е това световен проблем ли е? За какви неща се хващате само.... Наистина сякаш всички ние сме идеални, но нали не сме публични личности на нас ни е позволено. Стеле, някой от нас ли взе статуетката на Фикрет и я остави до кофата за боклук така, както отопляващите се на твърдо гориво изсипват пепелта до кофите за смет, за да не би неизгорели въглища да подпалят големите кофи на улицата или самият той го е направил? Виждам, че гледката не е приятна на никой, но статуетката е на Пайнер, това е коридора на НДК, а кошчето за смет е сложено там, за да се слага боклук в него и около него, а не награди. Нали така? И ако се абстрахираме от това, чия е статуетката, самият акт и факта, че около това място няма хора, освен фотографа говори за отношението на изпълнителите на Пайнер към признанието, което фирмата им подарява. Извинявам се, но има хиляди места, където да се остави статуетка, когато на някой му се налага да иде до тоалетната, да изпуши цигара извън НДК или нещо подобно, но това е последното възможно, защото изводите, които си правим днес никак не са приятни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Каквото и да си говорим, да оставиш наградата си до кошчето за боклук Е проблем. Ето това вече е чалга, грозно и неуважително за публиката е. Дори и за секунди да е оставена, снимката е направена и проблема е на лице. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Стеле, някой от нас ли взе статуетката на Фикрет и я остави до кофата за боклук така, както отопляващите се на твърдо гориво изсипват пепелта до кофите за смет, за да не би неизгорели въглища да подпалят големите кофи на улицата или самият той го е направил? Виждам, че гледката не е приятна на никой, но статуетката е на Пайнер, това е коридора на НДК, а кошчето за смет е сложено там, за да се слага боклук в него и около него, а не награди. Нали така? И ако се абстрахираме от това, чия е статуетката, самият акт и факта, че около това място няма хора, освен фотографа говори за отношението на изпълнителите на Пайнер към признанието, което фирмата им подарява. Извинявам се, но има хиляди места, където да се остави статуетка, когато на някой му се налага да иде до тоалетната, да изпуши цигара извън НДК или нещо подобно, но това е последното възможно, защото изводите, които си правим днес никак не са приятни. Докажете, че това е статуетката на Фикрет, аз мога да кажа, че това е статуетката на Галена за идол или на Преслава за певица или на който и да е друг.. без доказателство всеки може да си смуче от пръстите каквото поиска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Омг, откъде въобще знаете, че статуетката е на Фики, че и точно тази за "Певец на годината"?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PEpsityYy Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Андреа си представи песента много добре, но лявата й гърда беше доста палава! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Докажете, че това е статуетката на Фикрет, аз мога да кажа, че това е статуетката на Галена за идол или на Преслава за певица или на който и да е друг.. без доказателство всеки може да си смуче от пръстите каквото поиска. Това се опитвам да кажа и аз... Докато не знаем точно чия е говорим празни приказки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Точно Glamdring никога не говори празни приказки, камо ли пък като не е сигурен в нещо. Сега говорих с него и ми обясни, че Фики си е оставил там статуетката за малко, за да се снима с някой и после се е върнал и си я взел. Това е цялата работа. Снимката е пратена от човек, който е бил там и е бил свидетел. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Вие пък луди ли сте маниакът за награди Фикрет да си изхвърли някоя от тях? :mf_surrender: Значи, беше в пъти по-добър от Галин оная вечер, пя перфектно, сц. поведение - десятка. Оттам нататък е толкова прост и невъзпитан, че е срамно да е звезда - плюе дъвки, паркира на забранени места... изцепка след изцепка. А защо му е жълт автомобилът? За да се фука... Защо има анаболни мускули - за да привлича внимание. Личи отдалеч, че е комплексиран. Но фактите са такива, че явно това се харчи и харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.