Jump to content

Грозната Бети/Yo soy Betty la fea

Препоръчани коментари

• Отговори 170
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Епизода, в който Армандо трябваше да се прави на Дракуин беше супер. :1000 (29): Най-смешно ми стана Бети като отиде да го прибира с таксито как се стресна и вика "Това е капан!" :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Берта ми е любимка.Гаври се много яко с Патрисия.Като почне да се преоблича със същите дрехи и припадам. :1000 (29): :1000 (29): Изобщо шоуто е голямо. :lol: А Пати ако си мисли, че ще лъже дълго, че е бременна жестоко се лъже. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Един от най-интересните епизоди досега! :1000 (29): София много ме кефи, но постъпи много долно с Джени. :1000 (29): Момичето се оплете яко. :1000 (29): Трябваше обаче Берта да каже на Марио, че Патрисия не е бременна.Бих дал всичко, за да видя такава сценка. :3fdb8960598fa63e: Но тъпият Гути омаза всичко. :crybaby:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...