freagle Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Тя си е виновна. Ако не я беше представила на наградите, сега щеше да има по-голям интерес към проекта. Не мисля. Песента е доста добра, но няма голям хитов потенциал, а и Десислава не е актуално име. Следващата песен може би... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Нека да оставим прибързаните отписвания на "Не го прави" за по-натам. За момента факт, факт, фактите сочат че песента постепенно става хит. Защо ли? То поначало си беше ясно, че ще има интерес към завръщането на Деси Слава, а тя просто оправда очакванията с жестока песен и страшно силен клип. Предизвиква многобройни коментари... Въртят я по дискотеките... А гледанията си нарастват постепенно- някой забелязва ли, че за последното денонощие клипът е натрупал към 40-50 хиляди т.е повече дори и от премиерния ден? Това е то прогрес. Не всички хитове започват с 100-200 хиляди първия ден, някои се развиват постепенно. Деса и преди е имала такива... и навярно ще продължи да има. Резултатът- някои хитове като Заека ги пускат по дискотеките и до днес- тоест малко или много остават във времето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Сега я гледах, веднага се сетих за Демет Акалън. Доста е обработвано явно, понеже на концерта Деса изобщо не изглеждаше така. Песента не е лоша„ Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Сега я гледах, веднага се сетих за Демет Акалън. Доста е обработвано явно, понеже на концерта Деса изобщо не изглеждаше така. Песента не е лоша„ И защо да не е. Все пак тя е продукт. Андреа, Емилия и др не ги ли обработват доста... Те са продукти. А Десислава въпреки, че е жена на 36 години, е най-добрата в много отношения. Можем да преглътнем обработките. Какво да кажат тези дето ни пеенето им пеене, ни музиката им музика, а се опъват и разтягат на фотошопите... Както винаги съм казвал - още не е излязъл продукта на Деса, а вече се коментира от 5-6 антифена, които веднъж не казаха хубаво през годините. И Зайчето подценявахте, и Пусни го пак, и малкото гледания н а него прави... Вижте в статистика на всеки видеоклип, повечето на Десислава стават популярни и набират много гледания месеци след излизането или качването. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Някой замисля ли се, че сцените с наовднените стаи не стоят много адекватно, имайки предвид наводненията, които се случиха в България? Интересно как никой в медиите не я е захапал все още. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Някой замисля ли се, че сцените с наовднените стаи не стоят много адекватно, имайки предвид наводненията, които се случиха в България? Интересно как никой в медиите не я е захапал все още. Видях един коментар от потребител, но масата не е съгласи с него... Няма съвпадения като дати. Не мисля, че трябва да се прави на въпрос, но би била добра реклама за проекта. Песните на Илиян и Гергана от 2015 станаха хитове благодарение на медийния шум около тях Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Някой замисля ли се, че сцените с наовднените стаи не стоят много адекватно, имайки предвид наводненията, които се случиха в България? Интересно как никой в медиите не я е захапал все още. По същата логика, всякви огньове и цигари от клиповете не са адекватни, заради пожарите, които върлуваха по горите. Както и всички садо-мазо намеци (на мода в клиповете сега), плесниците, като в клипа на Роксана и още няколко, заради ширещото се брутално насилие в обществото ни. А също и луксозни къщи, дрехи, коли, заради тежкото финансово положение на целия ни народ. Този аргумент е абсурден. Тези кадри нямат общо с наводненията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 По същата логика, всякви огньове и цигари от клиповете не са адекватни, заради пожарите, които върлуваха по горите. Както и всички садо-мазо намеци (на мода в клиповете сега), плесниците, като в клипа на Роксана и още няколко, заради ширещото се брутално насилие в обществото ни. А също и луксозни къщи, дрехи, коли, заради тежкото финансово положение на целия ни народ. Този аргумент е абсурден. Тези кадри нямат общо с наводненията. Напротив, не е по същата логика, защото не живееш в гората и едва ли един подобен пожар ще ти е травма. Докато ако се поставя на мястото на хората, чиито къщи гният от наводненията, се съмнявам, че ще ми е приятно да гледам подобен клип всеки ден по Планета. Не ме разбирайте погрешно - харесват ми кадрите, стоят много арт, но съм изненадан, че никой не повдигна темата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Напротив, не е по същата логика, защото не живееш в гората и едва ли един подобен пожар ще ти е травма. Докато ако се поставя на мястото на хората, чиито къщи гният от наводненията, се съмнявам, че ще ми е приятно да гледам подобен клип всеки ден по Планета. Не ме разбирайте погрешно - харесват ми кадрите, стоят много арт, но съм изненадан, че никой не повдигна темата. Горяха не само гори, горяха и ниви. Ти може би си чувствителен по темата, съжалявам ако има близки пострадали. Но отново казвам, възмущават ме кадрите с шамар, убийсво и подобно от други клипове. Връзката межди стаята и наводненията е доста далечна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Напротив, не е по същата логика, защото не живееш в гората и едва ли един подобен пожар ще ти е травма. Докато ако се поставя на мястото на хората, чиито къщи гният от наводненията, се съмнявам, че ще ми е приятно да гледам подобен клип всеки ден по Планета. Не ме разбирайте погрешно - харесват ми кадрите, стоят много арт, но съм изненадан, че никой не повдигна темата. Наистина сигурно хора, преживели такъв ужас не биха им били приятни тези кадри. Помня, че когато бях луд по "Бягство от затвора" го препоръчвах на кой ли не и една позната ми беше казала, че е болезнена темата за нея и колкото и да е хубав сериалът не би го гледала... А кадрите от клипа все пак са с чиста вода, на хората в къщите е мътна, кал...тиня... Да не говорим, че и "Титаник" сигурно не биха си пуснали пак по тази логика... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Наистина сигурно хора, преживели такъв ужас не биха им били приятни тези кадри. Помня, че когато бях луд по "Бягство от затвора" го препоръчвах на кой ли не и една позната ми беше казала, че е болезнена темата за нея и колкото и да е хубав сериалът не би го гледала... А кадрите от клипа все пак са с чиста вода, на хората в къщите е мътна, кал...тиня... Да не говорим, че и "Титаник" сигурно не биха си пуснали пак по тази логика... По-скоро, болезнена гледка има в клипа на Ави Бенети, там кадрите са от истинската трагедия и за тях имам съмнение дали е морално да се включват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.