pacho Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Песента, че е добра, добра е.Въпроса е, че в България колкото по музикантска, модерна и различно звучи една песен, толкова по-трудно става хит. Ние харесваме по-лесно смилаемите музики и текстове.Не случайно тотални хитове стават песни на Теди Александрова. Това няма да казвам дали е лошо или не, просто това се харесва на балканите.. Кои сте тези "ние" бе, аре по-полека малко! Ние... вие може да харесвате само бозите, но има хора, които слушат много разнообразна музика! И нормално, половината даже не знаехте, че песента на ДесиСлава прилича на Take shelter, песен, която се скъсваха да въртят по бг телевизии и радиостанции, ама така е, като гледате само Планета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Не виждам никаква особена прилика между двете песни. Десината е видно, че е по линията на "Моето слабо място". Между другото, благодаря за напомнянето за Years and Years - прекрасен избор за нов дуетен партньор на Галена. У дома - 145 място, у нас - през половин час по Сити. :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Песента и клипът са трепач! Браво на Деси Слава за различното звучене! Големите имена трябва да предлагат такива песни, а не да се смесват с масата. Нека да видим как ще се развие песента, но аз мисля, че ще има успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 И песента и клипа ми харесват страшно много! Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Не виждам никаква особена прилика между двете песни. Десината е видно, че е по линията на "Моето слабо място". Между другото, благодаря за напомнянето за Years and Years - прекрасен избор за нов дуетен партньор на Галена. У дома - 145 място, у нас - през половин час по Сити. :1000 (33): Което не значи, че Take shelter не е яка песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Разбира се, че имат прилика, на една и съща основа са, нашата е по-бърза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Фистинг само с ТВ версия, ще има рязане на вени като пусне и клип Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Кои сте тези "ние" бе, аре по-полека малко! Ние... вие може да харесвате само бозите, но има хора, които слушат много разнообразна музика! И нормално, половината даже не знаехте, че песента на ДесиСлава прилича на Take shelter, песен, която се скъсваха да въртят по бг телевизии и радиостанции, ама така е, като гледате само Планета. "Ние" сме, масата хора в България и балканите..Take shelter и песента на Деси Слава не си приличат изобщо, не знам от къде се появиха тея глупости.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 (редактирано) "Ние" сме, масата хора в България и балканите..Take shelter и песента на Деси Слава не си приличат изобщо, не знам от къде се появиха тея глупости.. Балканите - с малка буква. Ти не си запознат изобщо с това, което се слуша на Балканите, не знаеш нито кой е Шабан Шаулич и Лепа Брена, нито кой Дино Мерли, или пък Ели Кокино и Василис Карас и какво изобщо са сътворили и изпяли тези въпросните, за да ми генерализираш тука маси хора! Тези се слушат дори от 5 годишните в собствените им страни и докато там фолкът е естрадата - при нас фолкът е чалга! Така че се скрий с тези смешни обобщения. Не вървиш. Аре Теда да отиде в една Хърватия, да видим колко ще се котира там. Тръгна от мен и си приличат разбира се в ритъма! Уши, нос, гърло - ако имаш проблеми! Редактирано Март 4 от pacho Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Много слабо върви ... 75 000 за 3 дни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 С всяка песен, която първо я представят на концерт, а после с видеоклип става така... Губи се изненадата и е изкключително тъпо, не знам Десислава с кой акъл се прецака така. Подозирам, че никой нямаше да каже, че е песента е тъпа, ако я беше видял с този видеоклип, а не с баджаците. Просто внушението е друго... Така и Емилия си пропиля "Без въпроси", уникални реализации на хубави песни с потенциал, но... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Много слабо върви ... 75 000 за 3 дни. Никак не е слабо, беше дълъг уикенд и никой не си е стоял вкъщи на компа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Даже въобще не е слабо. Според мен дори си е много яко, когато си личи, че един потенциален хит е с реални гледания. По-добре постепенно, както Мойто Зайче, отколкото 1 милион за 10 дни и после да я обвиняват, че е купувала гледания. Иначе съм съгласен, че трябваше направо песента с клипа, но... и така си е добре. Песента е зарибявка... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Толкова е смотано това с гледанията.. да не говорим, че никой не може да ме убеди в истинността им. Една Paloma Faith, която спечели Best Female Artist току що има клипове с по 1-2 000 000 гледания, а е световноизвестна. Нашите тука дето си ги слушаме ние и няколко човека извън България здраво се заблуждават с тези милиони. Песента е яка, клипът е як - да им се насладим и не мислим малко за класации, гледания и рейтинги. Не за това се прави музика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Толкова е смотано това с гледанията.. да не говорим, че никой не може да ме убеди в истинността им. Една Paloma Faith, която спечели Best Female Artist току що има клипове с по 1-2 000 000 гледания, а е световноизвестна. Нашите тука дето си ги слушаме ние и няколко човека извън България здраво се заблуждават с тези милиони. Песента е яка, клипът е як - да им се насладим и не мислим малко за класации, гледания и рейтинги. Не за това се прави музика. Още по-фрапантният случай е Мадона- 5-6 милиона за няколко седмици. Вижда се, че на нея Ютуб не й е сила, но според мен няма как български чалга изпълнители да имат толкова повече гледания от кралицата на световния поп... Според мен към момента реалният стандарт за българският пазар е най-много 2-3 милиона. На Десислава толкова ще са й достатъчни за тази година, дано да ги направи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Аз за първи път леко се усъмних в гледанията, като видях румънски денс хитчета с по 1-2 милиона гледания, а нашите с по 5-6?? Та Румъния е 20 милиона, ние сме 7, а техните песни са на английски и испански, което предполага мноого повече публика...Има нещо, но не знам какво.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Какво толкова се чудите - чалгата се слуша масово в България. Ако приемем, че 2 милиона души слушат чалга (макар че като сложим емигрантите, които само това слушат сигурно са повече), от тях половината да имат достъп до компютър тия милиони не са кой знае какво. Според мен са си напълно реални всички гледания, няма логика Фики да купува, а румънците да не купуват, ако имаше лесен начин това да се случи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Какво толкова се чудите - чалгата се слуша масово в България. Ако приемем, че 2 милиона души слушат чалга (макар че като сложим емигрантите, които само това слушат сигурно са повече), от тях половината да имат достъп до компютър тия милиони не са кой знае какво. Според мен са си напълно реални всички гледания, няма логика Фики да купува, а румънците да не купуват, ако имаше лесен начин това да се случи. То не знам освен в България, къде другаде отдават значение на тези гледания.. Хубаво, и 2 000 000 да са в България, все пак Мадона слушат в пъти повече хора от целия свят. Както и да е, важното е, че направи хубава песен и клип Деската, ще си я слушаме и ще й се радваме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Както и да е, важното е, че направи хубава песен и клип Деската, ще си я слушаме и ще й се радваме. +1 Да се съсредоточим върху качеството- Десислава пусна един от двата най-силни клипа до момента! И изригна с песен-трепач, която набира скорост... Добро ново начало в Пайнер. Пък и гледанията прогресивно си растат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Аз си свалям песните, които ме кефят. В тубата търся нещо, ако искам да гледам клипа. Но музика от там не слушам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Аз за първи път леко се усъмних в гледанията, като видях румънски денс хитчета с по 1-2 милиона гледания, а нашите с по 5-6?? Та Румъния е 20 милиона, ние сме 7, а техните песни са на английски и испански, което предполага мноого повече публика...Има нещо, но не знам какво.. Индийски, бразилски, арабски, турски и други правят и по над 20 милиона. Аз си свалям песните, които ме кефят. В тубата търся нещо, ако искам да гледам клипа. Но музика от там не слушам. И аз така. Или ако не ги пазя на комп, а ме мързи да търся дискове, на които съм ги записвал. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Аз съм точно обратното - последната ми свалена mp3 е преди повече от половин година. На вкъщи или навън - youtube. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Аз за първи път леко се усъмних в гледанията, като видях румънски денс хитчета с по 1-2 милиона гледания, а нашите с по 5-6?? Та Румъния е 20 милиона, ние сме 7, а техните песни са на английски и испански, което предполага мноого повече публика...Има нещо, но не знам какво.. Не всички румънски хитове, които ни пробутват в България, са хитове. Те може да ги въртят тук, хората да са ги чували, но това не значи, че те самите ги пускат да ги слушат. Нито пък може да сме сигурни, че в Румъния ги слушат. А някои имат и по няколко клипа с по няколко милиона, докато при нас са съсредоточени в един клип. Само след като представителката на YouTube за цяла Източна Европа връчи награда за Фики за милионите му гледания, не мога да разбера защо още се съмнявате? Защо не искате да повярвате, че и българските изпълнители могат да имат успехи? Ако една песен я слушат по 100 000 човека всеки ден, това прави 3 милиона за месец, толкова ли е трудно? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Колко бързо обаче почнаха оправданията за гледанията на Деса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Колко бързо обаче почнаха оправданията за гледанията на Деса. Тя си е виновна. Ако не я беше представила на наградите, сега щеше да има по-голям интерес към проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.