Andrew Cunanan. Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 900 плюса за час, дали няма да е хит? 877 са и са за час и.21 минути,пиклите,които се подмокрят.на снимките му яко.цъкат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Странно ми е да гледам само името на Галин като единствен изпълнител на парчето. Някво празно ми стои след всички дуети и фийчъринги Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 5 Author Report Share Публикувано Март 5 Странно ми е да гледам само името на Галин като единствен изпълнител на парчето. Някво празно ми стои след всички дуети и фийчъринги И аз съм така .. . :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Е, най-големите му хитове са самостоятелни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Е, най-големите му хитове са самостоятелни. Слабо. "С мене да вървиш" му е най-големият хит, а е фийчъринг с Джена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Слабо. "С мене да вървиш" му е най-големият хит, а е фийчъринг с Джена. Момчето и Все напред са по-големи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Слабо. "С мене да вървиш" му е най-големият хит, а е фийчъринг с Джена. На едно ниво е с "Момче без сърце" и "Все напред" по хитовност - и трите са големи.. По темата: Песента е голяма зарибявкаааа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Вероятно ще е хит и сигурно ще започне да ми харесва по-нататък, но за 2 слушания грам не ми хареса. Гласът на Галин е отвратителен, много е бездарен. Клипчето е готино, танца си го бива... Трябваше сега да пусне баладата, която чакаме от 2 години, и без това "С мене да вървиш" си е тотален хит все още, за какво пак пусна бърза песен? Фики ще го смачка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Ми не знам, "Все напред" издъхна много бързо - за 1-2 месеца, докато "С мене.." продължава да е сред най-ротираните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Фики ще го смачка.С умрялата си балада сто процента ще го смачка хаххахахах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Ще го смачка, разбира се, както го мачка миналата година. :д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Малко ми е странна засега, но приятно звучи. Клипът е ок. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Галинчо е мъжката Андреа. Винаги има по-силни клипове и песни от другите мъже, ама като няма глас няма как да е над тях.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Мноого зарибява песента, ама много. Със сигурност пореден хит за Галин. Интересен текст и определено брутална музика. Кой е композитора? Видеото става. Колкото до рапирането, не знам защо си мислите, че ще чуем песен, в която да не го прави. Така го харесват хората, така го припознаха като едно от големите имена. Не мисля, че вече опира до копиране на мазния Криско, по-скоро го поздраввам за стила, който доста го отличава от другите мъже и звучи модерно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Мноого зарибява песента, ама много. Със сигурност пореден хит за Галин. Интересен текст и определено брутална музика. Кой е композитора? Композиторът е Ники Пашев. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Много е слаба песента, ужас. Чак не мога да повярвам, че Галин пуска толкова слабо нещо. Стана ми супер скучно по едно време да я слушам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Много тъпа песен и клип, жалко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Все едно слушам негова песен от Оцко, не ми звучи различно. От "Няма да боли" насам всяка една песен му е по-яка от тази като изключа "Между нас". И "С мене да вървиш", "Само за минута", "Момче без сърце", "Все напред" и "Няма да боли" са доста по-силни от това. Като цяло не е нищо особено и не я виждам като един от хитовете. Ако не бяха тия рап партии и припева си беше останал така, песента щеше да е добре. Клипът за сметка на това е най-хубавият му. Допада ми включването в танците, хореографията и всичко. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Както повечето му песни и тази не ми хареса от първо слушане, но след голямо налагане и слушане, ще ми се забие в главата... Винаги така се получава! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 "С мене да вървиш" мисля, че му е най-големият хит, след това "Все напред", след това "Момче без сърце", след това "Само за минута", "Колко много" и "Между нас". Това не знам къде ще се нареди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Нещо като нищо.. не ми хареса особено песента. И Все напред грам не ми хареса от първо слушане, по нататък обаче ми стана много любима, но да видим. Иначе хубаво, такъв му е стила, но ми се иска да си изпее една песен като хората, без да рапира, и да не му обработват чак толкова гласа, че напоследък прекаляват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Якоооoooo Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Баси песента чуек, туй Галин ли е? Отврат! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Абсолютна пародия. Фалшиво пеене. Типична тъпня на Пашев. Толкова личи, че е той авторът. Текстът - скучен. Хореография - банална. Рапиране - Криско... Няма нищо, което да ми хареса... Стайлингът също ми е твърде обикновен... Много, ама много слабо. Даже първите му песни бяха по-яки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.