pechenko Публикувано на Март 6 Report Share Публикувано на Март 6 http://vbox7.com/play:e11243174b Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 "Ако ще да звъниш" / "Големите рога" Вокалите са на ромски. Момичето е хубаво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Ужасно слаба песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Абсолютна пародия е това момче. Не знам на колко години е, но има излъчване на дете. Не мога да го приема несериозно и за какво се бори изобщо, само той си знае.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Предната беше по-хубава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 На тоя и Оцко не може да му помогне! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Предната беше по-добра. Наистина и Оцко не може да му помогне, трагична песен и трагично видео! Денис, момче, откажи се. Всъщност това нещо излиза в един ден с уникалното парче на Александра! Срамота е!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 rofllllllllllllllllllll Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Циганин ли е този? Мелодична е песента, но като 10 други...текст и изпълнение - безразлични. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Изглежда свястно момче, но гласа му, визията, няма нищо характерно и запомнящо се. Не знам как би могъл да има някакъв успех, просто не се отличава с нищо. Като визия малко са го пооправили, че на какво приличаше, когато го избраха на кастингите..леле, майко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Най-тъпата песен на Оцко евър! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 мъжката Мира ще има успех, само ако презапише песните на женската Мира "Летвата" и "Хей, малката" ще го изтрелят до Галин и Фикрет Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 мъжката Мира ще има успех, само ако презапише песните на женската Мира "Летвата" и "Хей, малката" ще го изтрелят до Галин и Фикрет АХАХАХХАХА МЪЖКАТА МИРААА >>> :Д:Д:Д: хахах толкова време се чудех на кой ми прилича като глас... :1000 (29): хахаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Чак сега чух излезлите последните дни песни, тази е най-хубава. Браво на Денис! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 И на мен ми прилича на "Големите рога". Тя песента не е зле, ама този на сериозно не мога да го взема. Иначе доста се е променил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 На някои места "БДЖ" е пикселизирано, на други - не. Иначе язък за тренировките във фитнеса, продължава да прилича на дечко. Не от всяка ДПС издънка става певец. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Трябва да си пусне брада за да не прилича на ембрион. Жал ми става като го гледам. Чак от съжаление бих го застрелял да не се мъчи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Ма какъв е тоя глас бе... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): За биберона си ли плаче тоя? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexa1 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Харесва ми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 На мен ми харесва! ;d И видеото е добро за него, личи си старанието му - промяна във визията, танци, движения а у. Вече стои по-добре пред камера. Предният му проект също е ок. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Изглежда свястно момче, но гласа му, визията, няма нищо характерно и запомнящо се. Не знам как би могъл да има някакъв успех, просто не се отличава с нищо. Като визия малко са го пооправили, че на какво приличаше, когато го избраха на кастингите..леле, майко! Всеки има право на мнение, но това е просто смехотворно. Във гласа и визията му няма нищо характерно и запомнящо се. Ти определението на думата характерно знаеш ли я? Точно визията и гласът му са супер характерни, супер различни за фолка. Прилича на катерица и пее като катерица. Мисли малко преди да даваш коментари, че повечето са ти такива, изсмукани от пръстите ти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Всеки има право на мнение, но това е просто смехотворно. Във гласа и визията му няма нищо характерно и запомнящо се. Ти определението на думата характерно знаеш ли я? Точно визията и гласът му са супер характерни, супер различни за фолка. Прилича на катерица и пее като катерица. Мисли малко преди да даваш коментари, че повечето са ти такива, изсмукани от пръстите ти. Нищо характерно и запомнящо се, което да му донесе успех!!!!! Това, че приличал на катерица и пеел като катерица няма да му донесе успех? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Когато не ти е писано да станеш известен, нямаш харизма и индивидуалност - по-добре се откажи, недей досажда със себе си и недей си харчи парите. Вижда се старанието му да е на високо ниво, да покаже ново и интересно, да покаже танци - но резултата е плачевен, чак седи мега изкуствено пред камерата. Да не говорим за ужасното диалектно пеене и фразиране и това "ЧАуЛ" в припева. И тия дживения тип Галин са нещо ново за него - това че при онзи се получава, не е гаранция и при теб че ще стане, Spiderman! Не е циганин, а резак Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.