M.Power Публикувано на Март 7 Report Share Публикувано на Март 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Не е лоша. Фики е излишен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Готина е бе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Копие на предната, абе направо копие на всичките Оцкови песни !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Галин, Оцко, Фики...никой не може да и помогне на тая. Гущер гаден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Всичко е мега зле, но сега осъзнах, че тази танцува мн. по-добре, много по-разчупено от схванатата Андреа, направо да не повярваш. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Няма да постигне успеха на "Диги дай, дай", макар и с Фики, колкото и да им се иска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Песента въпреки,че е копие на "Диги дай,дай" много ми харесва,страшно яка е. Клипа също е много добър,а за танците мога само да я поздравя,че за пореден път го прави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Все едно слуша дигито. На Фикрет не знам какво му се точат толкова фенките му като така ги материализира - голямо готвене, голямо чистене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Хит благодарение на Фики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Като цяло ми харесва...Може би ще има успех заради Фики..Аз обичам такива клипове, раздвижени с танци.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Тая пак с компютърния глас, чак са прекалили. Добре че е Фики в песента, като клип е приятна как танцува. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 По-добре е от оная тъпотия Диги дай дай. Нищо особено, само частта с Фики ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Обаче Криса не е глупава, няма грам талант за пеене, но се ожени за най-силния композитор, и направи песни с най-популярните за момента лица, Фики и Гальо..Тая жена е страшна хиена! Много амбициозна... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Обаче Криса не е глупава, няма грам талант за пеене, но се ожени за най-силния композитор, и направи песни с най-популярните за момента лица, Фики и Гальо..Тая жена е страшна хиена! Много амбициозна... Има талант, майка й е оперна певица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Гущерът обаче прави втора "Диги трай, трай", е, това звучи някак по-добре и някак по-логично като припев, онова беше стъпка надолу. И чак да не повярвам, частта за историческото чистене и готвене звучи най-добре и си пасва, прави песента по-запомняща и интересна. Да, клипът и на мен ми харесва, защото има хореография, на времето това харесвах и в клиповете на Райна. Желето се е разчупило и танцува доста добре тука, чак да не повярваш, гущерът ни "сервира" наистина доста поносим проект. А за "машала" Райна да си иска и тя сега едно авторско право! :1000 (29): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Има талант, майка й е оперна певица. Като има, защо досега не е пяла на живо и защо ѝ обработват така гласа? Защото не е доволна от него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Има талант, майка й е оперна певица. Хахах, че ако баща ми е пилот, значи ли, че аз мога да летя? http://vbox7.com/play:9a4413efc4 Ето ви живо пеене на Кристиана, потрес!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Freya Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Това, че майка й е оперна певица няма никакво значение. Самата Кристияна е завършила музикално училище. Ма то много хора го завършват, това нищо не означава. Като няма талант не може да се появи от някъде изведнъж. Тая песен за нищо не струва. Оцко и тука е вкарал "семплираните" си глупости. Единственото положително е, че Криса танцува. Фики изглежда под сяква критика, и с тва негово чистене и готвене вече ми писна. :1000 (29): Нищо чудно, че поп-фолка деградира, то с такива проекти... Ама докато има хора, дето им се кефят, така ще е. И до колкото има значение - майка й не е солова оперна певица, а пее в хор. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Убиец е проекта ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Атаката на бездарните продължава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Песента е мега тъпа!Писнаха ми тия цигански и турски вокали - трябва да се чува и някакъв инструмент!Това е музика все пак, а не монолог, който само човек от малцинствата би могъл да разбере!!!Диги дай дай имаше глупав текст, но поне ритъма ставаше.Фики допълнително внася отрицателен колорит - частта с готвенето и чистенето не пасва и грам на текста който извива Кристиана.Иначе за клипа съм съгалсен, че е добър, като изключим, че и Кристиана си е сложила силикон в устните и изглежда като ожилена от 100 пчели едновременно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Атаката на бездарните продължава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Доста е яка, а частта на Фики ми е любима, идва като продължение на "Горе-долу" това, най-после е намерил кой да му готви и чисти. Яд ме е, че това не го направиха с Галена или Преслава, а защо не и Андреа? Щеше да убият навалицата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Хахах, че ако баща ми е пилот, значи ли, че аз мога да летя? http://vbox7.com/play:9a4413efc4 Ето ви живо пеене на Кристиана, потрес!! И двамата са нелепи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.