МачуПикчу Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Много ме кефи целия проект. Модерен и изпипан. Готин текст, свежо видео. След Диги дай, дай, това е втората песен на Кристиана която ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Скучна детска песничка ... блякс! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Хит благодарение на Фики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Бахти тъпата мазна песен, с мазни вокали, никакъв глас от страна на "певицата" и обичайно забутан текст с тъпи партии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Хахах, че ако баща ми е пилот, значи ли, че аз мога да летя? http://vbox7.com/play:9a4413efc4 Ето ви живо пеене на Кристиана, потрес!! И двамата са толкова фалшиви, просто не знам с какво самочувствие са застанали да пеят, да не говорим, че Криса постоянно натискаше съседните клавиши на пианото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Срам!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Аааа, страхотна е, вокалите са убиец - много зарибяват! Всичко е изпипано, само онова черното чучело не ми харесва... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Обаче скандализира. Предизвика интерес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Яка е. Интересно се е получила смесицата на съвсем различни стилове на пеене от двамата. Текстът звучи хитов. Както обикновено, не ми харесва гласът на Кристиана. Освен това защо си е сложила силикон и в устните?! Преди беше толкова яка, но точно на границата на прекаленото... е, вече е там. Танците са макс Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Абсолютна боза! Пуснах я заради ft. Фики и след първите 20тина секунди превъртях до неговото включване - препратката към "Горе-долу" е зарибена, но като цяло "песента" е пълен боклук. За коша! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Това ще стане хит заради "Горе-долу". Кристиана танцува доста добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Песента на първо слушане напомня на "Сметката", в припева. Но доста по-посредствен вариант. Проектът се е получил, като цяло. Комерсиално звучене. Вокалите са на ромски, отново. Клипът е Ок. Кристиана е най-добрата танцьорка сред изпълнителите, може би. А движенията с ръцете, в хореографията (подобно на "Shake it off"), са ефектни. Справила се е. Включването на Фики ме разсмя, в забавния смисъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Танца ми е много познат, виждала съм го някъде, но все още не мога да се сетя къде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Фики, както и очаквах е сложен за "примамка" на гледания. Напълно излишен както беше в "Страх ме е", както и Преса беше излишна в "Горе-Долу", както и Гальо беше излишен във "Все си ти" и "Твоите думи". Това явно ще е новата тенденция в Пайнер - тактика за примамване на така жадуваните и бленувани гледания. Кристианчето е в една от най-изгодните позиции, които попфолка познава - жена на добре платения и хитов Оцко - няма кой да й откаже featuring, защото се надяват на хит от Оцко. Няма кой да й откаже хубав клип, защото Оцко плаща (а и ще направи потенциален хит за Ани Хоанг). Плюс това наистина е артистична, не е скована, танците понякога са в повече, но тук всичко изглежда примерено - ако поработи с хореограф ще постигне по-добри резултати и координация, но както казахте - не е зле като Андруша например. Но отново ужасна компютърна обработка на гласа и мега простоват припев, това "Дай,дай" е толкова old school, че думи нямам. "Кучките" и те са вкарани за провокация, както бяха "Боклуците" на Яница. Като цяло нищо ново под слънцето. На мен много повече ми допадат двете версии на "Нищо друго" и си ги слушам доста. Там имаше и силни кадри и ефекти във видеата, но нещо не останаха оценени. Има шанс за успех това момиче благодарение на посочените плюсове по-горе, но трябва още да работи по сценичното поведение и най-вече да залага на различни песни и звучене, което например Оцко прави с Джена, но явно не мога да направи за жена си. Дано успее, не ми е симпатична, но и не ми е противна както виетнамчето, така че - да почва нова песен да прави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Мале, това ще е голям хит. Така ме зариби, че не съм го спирал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Абсолютна боза! Пуснах я заради ft. Фики и след първите 20тина секунди превъртях до неговото включване - препратката към "Горе-долу" е зарибена, но като цяло "песента" е пълен боклук. За коша! И аз така, превъртях за да чуя включването на Фики, което ми хареса. Може би ако тази песен беше изпята от друга изпълнителка щеше да е по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Язък за напъните, с тоя обработен глас осира всичко. В първите песни с Дебора звучеше по-добре... Покрай Фики ще се забележи, но малко. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Страшно силна песен -това го виждам хит . Мене лично много ме изкефи . Клипа и може би е най-добре направения и до сега .... Кристияна изглежда много добре след някой друга интервенция :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Фики, както и очаквах е сложен за "примамка" на гледания. Напълно излишен както беше в "Страх ме е", както и Преса беше излишна в "Горе-Долу", както и Гальо беше излишен във "Все си ти" и "Твоите думи". Това явно ще е новата тенденция в Пайнер - тактика за примамване на така жадуваните и бленувани гледания. Кристианчето е в една от най-изгодните позиции, които попфолка познава - жена на добре платения и хитов Оцко - няма кой да й откаже featuring, защото се надяват на хит от Оцко. Няма кой да й откаже хубав клип, защото Оцко плаща (а и ще направи потенциален хит за Ани Хоанг). Плюс това наистина е артистична, не е скована, танците понякога са в повече, но тук всичко изглежда примерено - ако поработи с хореограф ще постигне по-добри резултати и координация, но както казахте - не е зле като Андруша например. Но отново ужасна компютърна обработка на гласа и мега простоват припев, това "Дай,дай" е толкова old school, че думи нямам. "Кучките" и те са вкарани за провокация, както бяха "Боклуците" на Яница. Като цяло нищо ново под слънцето. На мен много повече ми допадат двете версии на "Нищо друго" и си ги слушам доста. Там имаше и силни кадри и ефекти във видеата, но нещо не останаха оценени. Има шанс за успех това момиче благодарение на посочените плюсове по-горе, но трябва още да работи по сценичното поведение и най-вече да залага на различни песни и звучене, което например Оцко прави с Джена, но явно не мога да направи за жена си. Дано успее, не ми е симпатична, но и не ми е противна както виетнамчето, така че - да почва нова песен да прави. Точно пък участието на Фики и Преслава в песните, които си посочил е толкова запомнящо се, че без тях изобщо няма да е същото. Масово партията на Преслава в "Горе-долу" е най-харесваната част от песента, в "Страх ме е" пък е толкова цветно и внася такава емоция. Иначе тази песен е зле, Кристиана като глас е под Ани Хоанг дори и Фики няма да помогне. Иначе интересна препратка към "Горе-долу", която и без реклама вече ще удари 10 млн гледания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 http://vbox7.com/play:9a4413efc4 Ето ви живо пеене на Кристиана, потрес!! Трагедия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Много готина песен, и хубав клип. Бездарно е момичето, но поне се старае или по-скоро Оцко й дава яки хитове..... и все пак ми е симпатична определено! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Машалааа машалааа МЕГАХИТ за 24 часа от появата на парчето разби дискотеките !! МАЧКАЙ КРИСТИАНЧЕ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Много ме кефи целия проект. Модерен и изпипан.Силна песен, красиво видео. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Това ако имаше порядъчен бас, щеше да е мегахит. Ама Оцко явно купува семпълите без бас и затова не го включва и в "продукцията си". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Да продължава с танците, защото й се отдава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.