Pumpkin Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Вие се бъзикате, но тази песен има шанс да се наложи в дискотеките повече от някои "хитове", а и си личи, че е правена с тази цел. Мен ме кефи, забавна, неангажираща, танцувална.. за лятото щеше да е по-подходяща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Явно от край време се запази тенденцията да се копират страите хитове на Кости и Андреа (или Андреа). Само Андреа си поръчва различни и новаторски песни. И да пее се е понаучила. Това е развитие. И докато някой я иронизират, тя изгради жанра от 2007-2008 насам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Имаме ли гифчета с танца от началото? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Имаме ли гифчета с танца от началото? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): И мелодията, и текстът са все едно от 2010, но иначе песента е весела, готина. Соня разбива с хореография в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Това "някой не е добре с главата" за себе си го е посветила. :1000 (29): Не знам.... заради текста ли, но ми се струва най-тъпата песен на Соня до сега. Просто май е нямало нейна песен, която повече да не ми харесва. Със сигурност текста разваля всичко. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Толкова е яка в клипа, бахти откачалката.Песента не е кой знае к'во, ама като гледам Сончето как и се радва явно я смята за шедьовър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Поздравявам Соня,че се старае,но текстът е под всякаква критика и заради него няма да стане нищо,видно е,че това е доста стара композиция на Кости,много напомня на песните на Андра в началото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Старае се момичето. По нейни си критерии, но все пак тази песен е свежа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Това започна да си става хит между другото, завъртяха я и то по средата с най-големите в момента. Соня все пак успя, въпреки че "Стъклото" на мен лично много повече ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 :1000 (29): :1000 (29): Абсурдна е Соня във всеки един аспект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.