stereoto_ Публикувано на Март 11 Report Share Публикувано на Март 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Потресен съм от това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Явно няма да е днес "Нокаут"-а Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Аман с тия цигании, не знам как изобщо Димитров се навива да пуска такова нещо в ефир. Вместо да се дава път на певици като Мария Петрова, те ми бутат Джамайката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Тези всички ли са в Пайнер, мислех, че само Джамайката е там, хахах Циганийка си е песента, Джами стайл :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 Тамън го мислих кога ще избухне .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Ау, сто пъти се чудех на коя песен ми прилича, ами това си е на Азис "Пий цяла нощ"? Същата работа + текст на "А, така, така" и "Най-добрата фирма". Не ми допада. Клипът и той. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Избухваща е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Намерили от кой да крадат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Winner каза: Ау, сто пъти се чудех на коя песен ми прилича, ами това си е на Азис "Пий цяла нощ"? Същата работа + текст на "А, така, така" и "Най-добрата фирма". Не ми допада. Клипът и той. https://www.youtube.com/watch?v=1Blv76IaIm0 Хитът на миналата година в циганските кръчми. Не ми харесва. Кой ще плаща сметката е по-добра. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Позор. Ще ми ползват откъси от стихотворение на Вазов в тоя гюбек. Мариета Ангелова да се самоубие публично. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.