Jouey Публикувано на Март 16 Report Share Публикувано на Март 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Achito Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Цветелина Янева - "Кажи ми, ало" Режисьор: Николай Нанков YouTube Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Achito Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Текст, музика и аранжимент: Джабула Ентъртеймънт DOX | ZIPPYSHARE MP3 | MP3 WAVE | WAVE Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Уникални и Цвети, и видеото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Страшна е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Ооооо, много е добра.Малко изпяването на припева не ми допада, но куплетите са страшни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Много ми харесва песента. Клипа ми се струва взаимстван, но не знам от къде. Цветелина е много красива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Много яка песен, страхотен клип. Браво на Цурка - отново на ниво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Отново изкърти!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Предишната й поп песен беше скучна и нищо не стана от нея, но тази е много яка. Миналата година Още колко нощи, ми беше една от най-любимите песни. Най-сетне нещо, което може да се слуша Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Уникална , няма такава ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Повече от перфектен проект! Този път текстът е страхотен, изпълнението също, а за клипа нямам думи. Янева е адски красива. Едно голямо браво от мен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Бях против Цветелина да тръгва в тази поп посока, но след "Още колко нощи" и тази сега, определено съм за. Всичко е на високо ниво, песента е много интересна, да продължава със същия екип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Отново страхотна и зарибяваща песен! Как си ,къде си? Как си, къде си? :walkman: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Ужасна е. Цветка с държанието си ме е отблъснала отдавна, затова всяко нейно гостуване отдавна не го следя. И тази песен няма да си я сваля. Парите идват не от нея, а от онзи, тъй че няма да я поздравя за нищо, защото е една долна шматка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Уникална , няма такава ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Брутаалнааа ее ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Не може да не ме е яд, че всичко това се прави от една от най-бездарните, неморални и нехаризматични чалгарки.. Как па една Преслава не може да случи на някой да й прави подобни клипове, да я облича нормално и т.н. Все най-най-най-бездарните крави се уреждат. Ама ето го сбъркания бизнес модел..не е важно да си талантлив, а да си ку*ва с богат мъж.. :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Приятна е, ама "Още колко нощи" си е хитът от тая поредица. Идеята е заимствана очевидно, но не е развита допълнително кой знае колко, приликите са си големи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Не може да не ме е яд, че всичко това се прави от една от най-бездарните, неморални и нехаризматични чалгарки.. Как па една Преслава не може да случи на някой да й прави подобни клипове, да я облича нормално и т.н. Все най-най-най-бездарните крави се уреждат. Ама ето го сбъркания бизнес модел..не е важно да си талантлив, а да си ку*ва с богат мъж.. :mf_surrender: Чак пък да е бездарна Цвъцка - не е... Вярно че е антипатична и безлична, но който както се уреди... Не е въпросът до богат мъж и лък, защото и Преслава например, е имала възможността да бъде с богат паралия, но не се е възползвала от това по този начин. Фанатичната амбициозност на такива като Андреа, Галена и Цвъцка трябва до някъде да се адмирират, видимо не всеки го може... Иначе песента е интересна, обработеният й глас ми е прекалено дразнещ, а клипът ми е прекалено муден... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Чак пък да е бездарна Цвъцка - не е... Вярно че е антипатична и безлична, но който както се уреди... Не е въпросът до богат мъж и лък, защото и Преслава например, е имала възможността да бъде с богат паралия, но не се е възползвала от това по този начин. Фанатичната амбициозност на такива като Андреа, Галена и Цвъцка трябва до някъде да се адмирират, видимо не всеки го може... Иначе песента е интересна, обработеният й глас ми е прекалено дразнещ, а клипът ми е прекалено муден... Кои са все с хубавите клипове, скъпите тоалети, добри композитори? Мария Галена Андреа Цветелина Янева И четирите бездарни до безобразие. Как не можахме да имаме една, която е ем с най-добрите клипове, ем с най-добрия глас, ем с най-нормалното поведение..Ама явно твърде много искам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Кои са все с хубавите клипове, скъпите тоалети, добри композитори? Мария Галена Андреа Цветелина Янева И четирите бездарни до безобразие. Как не можахме да имаме една, която е ем с най-добрите клипове, ем с най-добрия глас, ем с най-нормалното поведение..Ама явно твърде много искам Явно да...подкрепям напълно! Иначе Цура не ми е толкова анти, дори ми е симпатична напоследък Добър проект Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Много добър проект! Харесва ми песента, по-добра е от Чакам теб, но надали ще има успеха на Още колко нощи ... Графики от клипа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.