Mr. Greshen Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Последно като бях в Сикретса в Пловдив, двама се оправяха в кенефа, явно подгряваха за участието на Емилия Мъж и жена или мъж и мъж? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Мъж и жена или мъж и мъж? Сигурно са шмъркали... Прекалено са смотани повечето, за да се сетят да се ебат. :D Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 А след тази поредна статия е време Сдружението на Майките да излезе с официално становище по въпроса и отново да поискат забрана на чалгата в България!!!хаха Писнаха ми подобни драскачи да плюят по жанра - няма грам истина в написаното. Тя е металистка, обаче се оказва, че милионерите със салфетките са и приятели?!?!Как пък така? Отделно, точно металистка(ако наистина е такава) да пише за мазнотия и пот в чалга заведение ?В RockIT ако готвеха, пари за олио за фритюрниците нямаше да им трябва - хващат двама металяги с дълги коси и изтискват.За пот пък да не говорим, дето тия същества с кобинките и "мешките" не знаят що е баня с месеци! В интерес на истината съм обиколил почти всички дискотеки в София, защото имам приятели, които не слушат чалга, и съм забелязал, че в чалга дискотеките хората са най-прилично облечени.Да не кажа, че някой се престарават с "изтупването"-момчетата обикновено са с ризки и панталони или дънки, а момичетата рокли или сукмани,някой и с официални дрехи, но винаги добре фризирани и гримирани и ухаещи на парфюм.Нормално е, когато човек танцува и се забавлява да се изпоти, но не е нормално вместо да се напръскаш с парфюм да оставиш с месеци естествените ти миризми да отлежават, за да заместят парфюма! За тоалетните положението не мисля, че е кой знае колко различно в различните заведения, и със сигурност не е определящо дали в заведението пускат чалга, която видиш ли подтиква младите към порочни занимания в пространство метър на метър! Също така не мисля, че толкова много "случки" биха могли да се случат на някого в рамките на час и половина - тази се извади голяма късметлийка!Да си пусне фиш в Тото-то! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 А след тази поредна статия е време Сдружението на Майките да излезе с официално становище по въпроса и отново да поискат забрана на чалгата в България!!!хаха Писнаха ми подобни драскачи да плюят по жанра - няма грам истина в написаното. Тя е металистка, обаче се оказва, че милионерите със салфетките са и приятели?!?!Как пък така? Отделно, точно металистка(ако наистина е такава) да пише за мазнотия и пот в чалга заведение ?В RockIT ако готвеха, пари за олио за фритюрниците нямаше да им трябва - хващат двама металяги с дълги коси и изтискват.За пот пък да не говорим, дето тия същества с кобинките и "мешките" не знаят що е баня с месеци! В интерес на истината съм обиколил почти всички дискотеки в София, защото имам приятели, които не слушат чалга, и съм забелязал, че в чалга дискотеките хората са най-прилично облечени.Да не кажа, че някой се престарават с "изтупването"-момчетата обикновено са с ризки и панталони или дънки, а момичетата рокли или сукмани,някой и с официални дрехи, но винаги добре фризирани и гримирани и ухаещи на парфюм.Нормално е, когато човек танцува и се забавлява да се изпоти, но не е нормално вместо да се напръскаш с парфюм да оставиш с месеци естествените ти миризми да отлежават, за да заместят парфюма! За тоалетните положението не мисля, че е кой знае колко различно в различните заведения, и със сигурност не е определящо дали в заведението пускат чалга, която видиш ли подтиква младите към порочни занимания в пространство метър на метър! Също така не мисля, че толкова много "случки" биха могли да се случат на някого в рамките на час и половина - тази се извади голяма късметлийка!Да си пусне фиш в Тото-то! Още един подхванал темата буквално. Не се засягате напразно, явно... Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Тия дни ме водиха в разни барове и клубове в Пловдив, в които не се пуска чалга, и положението е същото - пияни хора, танцуват, потят се, смърдят, правят секс в тоалетните, шмъркат бело... Разликата е, че по мое лично мнение и вкус, в чалга клубовете хората са облечени и изглеждат по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Мъж и жена или мъж и мъж? Мъж и жена бяха, незнам колко души трябваше да ги чакат докато си задоволят нуждите... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Тая защо не си тегли куршума?Било имало пот, мирисало... Ами какво да е?Хората са отишли, забавляват се и се потят.След дискотека, било то чалга или някаква друга, всеки мирише на цигари.Айде стига... Точно пък такива от нейния род най-малко имат право да говорят за миризми и пот.Имам си един такъв металяга в общежитието.Всеки чалгаджия е по-чистоплътен от тези създания.Да не говорим , че хората посещаващи поп фолк заведения се обличат много по-добре от онези другите.Не знам какви са тези стереотипи за вафлите и не знам си какви други простотии.Ама все чалгата е крива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Тия дни ме водиха в разни барове и клубове в Пловдив, в които не се пуска чалга, и положението е същото - пияни хора, танцуват, потят се, смърдят, правят секс в тоалетните, шмъркат бело... Разликата е, че по мое лично мнение и вкус, в чалга клубовете хората са облечени и изглеждат по-добре. Да не са те водили в Емементо?! Веднъж ходих и тоалетната буквално си бе като сцена от Титаник, можеш да си плуваш вътре. В цялото заведение бяхме около 20 човека с персонала. А другия клуб, в който ме замъкнаха на един осми декември (дори не му помня името) повръщаха от терасата... Само при мисълта за това и ми става лошо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Да не са те водили в Емементо?! Веднъж ходих и тоалетната буквално си бе като сцена от Титаник, можеш да си плуваш вътре. В цялото заведение бяхме около 20 човека с персонала. А другия клуб, в който ме замъкнаха на един осми декември (дори не му помня името) повръщаха от терасата... Само при мисълта за това и ми става лошо! Не знам, може и там да сме били... Два дена ме мъкнаха по разни дупки - не им запомних и без това странните, имена. Единствено в Библиотека беше яко, но и там миришеше кофти. :1000 (29): Хубавото е, че тази седмица чалгарите в компанията избираме заведенията, в които ще ходим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Не знам, може и там да сме били... Два дена ме мъкнаха по разни дупки - не им запомних и без това странните, имена. Единствено в Библиотека беше яко, но и там миришеше кофти. :1000 (29): Хубавото е, че тази седмица чалгарите в компанията избираме заведенията, в които ще ходим. В тва Емементо пускат само хип-хоп, помня, че въртяха Шамара и Спенс, разни такива от детството ни хаха. Докога си в Пловдив? Отивайте в Галакси! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Тук като ходим на чалга заведения, си е доста културно - проверяват те както трябва на входа, хората са нагласени, добре облечени, весели, готини, забавляват си се, танцуват, по-скоро на местата, където са феновете на някои други стилове, съм срещал хора, до които бих предпочел да не съм близо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 В тва Емементо пускат само хип-хоп, помня, че въртяха Шамара и Спенс, разни такива от детството ни хаха. Докога си в Пловдив? Отивайте в Галакси! Не съм в Пловдив вече, но тия дни пак ще ходя на там. Още се чудя къде да се местя да живея и пробвам разни градове. От две седмици обикалям приятелите си из страната. Обърнахме го на чат... По темата: Супер преувеличена статия, целяща за пореден път да изкара чалгата най-голямото зло на света... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.