ANGEL Публикувано на Март 17 Report Share Публикувано на Март 17 СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ВИ ПОДНАСЯМ ПЕСЕНТА В ТАКЪВ ДЕМО ВАРИАНТ, НО СЪМ ПРИНУДЕНА ДА ГО НАПРАВЯ, ТЪЙ КАТО ТАЗИ ЛИЧНО МОЯ ПЕСЕН БЕ ПРОДАДЕНА БЕЗ МОЕ ЗНАНИЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛКА ОТ ДРУГА МУЗИКАЛНА КОМПАНИЯ! КАКТО ЗНАЕТЕ ДО ТОЗИ МОМЕНТ ВСИЧКИ МОИ ПЕСНИ СЪМ ГИ СЪТВОРИЛА АЗ, ТАЗИ СЪЩО Е МОЕ ДЕЛО И Е МОЯ АВТОРСКА ПЕСЕН! НЕ ИСКАМ ТРУДА МИ ДА ОТИВА В НЕЧИИ ДРУГИ РЪЦЕ, ЗАТОВА СЕ ПРИНУЖДАВАМ ДА ВИ Я ПУСНА ИЗВЪНРЕДНО, В СУРОВ ДЕМО ВАРИАНТ, ЗА КОЕТО МНОГО ВИ СЕ ИЗВИНЯВАМ! ПЕСЕНТА Е ГОТОВА ОТ ЛЯТОТО НА 2013 ГОДИНА, БЯХ Я ЗАМРАЗИЛА, ПРОСТО ЗАЩОТО НЕ И БЕШЕ ВРЕМЕТО! ОБЕЩАВАМ ВИ, ЧЕ ДО НЯКОЛКО ДНИ ЩЕ ЧУЕТЕ ПЕСЕНТА В ГОТОВ ВАРИАНТ! НАДЯВАМ СЕ ДА ВИ ХАРЕСА И ДА СТАНЕ ЕДНА ОТ ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ! ОБИЧАМ ВИ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Защо си мисля, че Оцко ще я завърши песента? Бийтът е в този стил .. И някакви чуждоезични вокали има .. готова е направо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Охо, това ще е голям хит!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Как така е нейна авторска, пък е продадена на друг без нейно знание? Тя да е автор на текста е едно, композицията да е нейна е друго. Досега доколкото знам само текстовете са били нейни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 17 Author Report Share Публикувано Март 17 Теди засега няма намерения да работи с Оцко, въпреки че според мен си трябва една негова песен да запише, но познавайки и двамата не знам как ще се разберат. Как така е нейна авторска, пък е продадена на друг без нейно знание? Тя да е автор на текста е едно, композицията да е нейна е друго. Досега доколкото знам само текстовете са били нейни. И музиките също - "Белег на съдбата", "Сладко да боли", "Мой докрай", "Кво става тука" и отчасти "Кисс ми бейби" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 И кой ще направи аранжимента и местрирането на тази песен? Теди засега няма намерения да работи с Оцко, въпреки че според мен си трябва една негова песен да запише, но познавайки и двамата не знам как ще се разберат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 И музиките също - "Белег на съдбата", "Сладко да боли", "Мой докрай", "Кво става тука" и отчасти "Кисс ми бейби" ОК, ама това не променя факта, че ако музиката на тази песен е нейна, няма как да бъде продадена без нейно знание, а ако само текстът е неин, то песента не е нейна авторска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 17 Author Report Share Публикувано Март 17 И кой ще направи аранжимента и местрирането на тази песен? Боби Павлов предполагам, не знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 И какво? Пусна демото на песента, за да не пусне "другата колежка" нейната - т.е. същата песен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Става г/д, ще видим крайния вариант какъв ще е.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 17 Author Report Share Публикувано Март 17 И какво? Пусна демото на песента, за да не пусне "другата колежка" нейната - т.е. същата песен? Сега разбрах какво е станало. Песента си е на Теди. Аранжимента е на Дидо Калпаков, който незнайно защо е решил да я продаде на Ашли, тъй като Теди не била решила 2 години дали да си пусне песента и сега Теди с Боби Павлов най-вероятно ще си я дооправи песента. :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Хах .. така Биолчев завърши "Няма друга", на Андреа и Азис, от Оцко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Те с Ашли бяха близки уж...явно са разпърдяли отношения Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 ЖЕНАТА ХИТ !!! Бравоо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Много е яка песента. Браво на Теди, че я пусна тя. Очакваме крайния вариант! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Жестока песен! Това, ако я е взело онова грозно нещо Ашли, което имитира Теодора, жалко! Теди да си направи песента, много си е яка! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Теди засега няма намерения да работи с Оцко, въпреки че според мен си трябва една негова песен да запише, но познавайки и двамата не знам как ще се разберат. Тва, че си видял някой на живо не значи, че се познавате, не знам на къв се мъчиш да се правиш тук. П.п. Не ми харесва песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Много е добра , това ще е сигурен хит ! Не мога да я разбера защо не се бръкне за Биолчев или Пашев да и направят перфектен аранжимент , ами ходи при някви аматьори ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Сега разбрах какво е станало. Песента си е на Теди. Аранжимента е на Дидо Калпаков, който незнайно защо е решил да я продаде на Ашли, тъй като Теди не била решила 2 години дали да си пусне песента и сега Теди с Боби Павлов най-вероятно ще си я дооправи песента. :1000 (10): Теди Александрова (Official) ПЕСЕНТА Е ЗАПИСАНА ЛЯТОТО НА 2014 ГОДИНА, ПО - ГОРЕ СМЕ ДОПУСНАЛИ ГРЕШКА. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Страхотна е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.