Nicolas Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 "Чао, еди-кой-си!" "Не си ти" "Имаме ли връзка?" "Важно ли ти е?" "На "ти" ми говори" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Имаме ли връзка Важно ли ти е (feat. Flori) На "ти" ми говори Чао, еди кой си Не си ти (дует с Константин) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 "Имаме ли връзка" "Чао, еди кой си" "Важно ли ти е" "Не си ти" "На "ти" ми говори" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Имаме ли връзка Чао, еди кой си Важно ли ти е (feat. Flori) На "ти" ми говори Не си ти (дует с Константин) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 На "ти" ми говори Не си ти (дует с Константин) Важно ли ти е (feat. Flori) Имаме ли връзка Чао, еди кой си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Благодаря на всички 27 гласували, както в този, така и в предните кръгове, както и на всички, които са гласували поне в един. Вие ме правите силен във форума! Резултатите се обработват. :1000 (29): През това време се наследете на този брутализъм, които не влезе в топ 20 по незнайни причини! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 На 5-то място, със 79 точки, е..."Не си ти" се класира от 13-то място в първия кръг. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 много успешен дует. браво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 На 4-то място, със 104 точки, е..."Важно ли ти е" се класира от 3-то място в първия кръг. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 На 3-то място, със 113 точки, е..."На "ти" ми говори" се класира от 5-то място в първия кръг. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Остават 2 песни - "Чао, еди кой си" и "Имаме ли връзка". Коя ли ще е победител? *sarcasm* Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Трябваше "На "ти" ми говори" да е на второ място.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Трябваше "На "ти" ми говори" да е на второ място.. "Чао, еди кой си" 2 място ? УжасТ.. тази песен прилича на Да си плащал/На повикване Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 На 2-ро място, със 120 точки, е...Което означава, че победител е "Имаме ли връзка"!Без абсолютно никаква конкуренция от самото начало, "Имаме ли връзка" печели първия кръг със 429 точки (83% от всички точки, които е възможно до получи, със 138 точки преднина през второто място - "Чао, еди кой си"). Във втория кръг "Имаме ли връзка" получава общо 3 елиминационни точки в общо седемте рунда, които участва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Браво! Очакваме с Емануела. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Бравоооо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 велика песен с мега якия текст , адската мелодия и много красив клип ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Заслужена победа!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 28 Author Report Share Публикувано Април 28 Между другото, очаквам вашите критики и предложения за следващия Сървайвър (който ще започне скоро, първо малко да си почина от този ), който ще е с песните на любимката на Фокси - Десислава! Направих доста промени от оригиналния формат, които ми се ще да усъвършенствам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Все тая от резултатите, за мен "На ти ми говори" остава най-добрата песен на Лиска! "Връзката" и "Лятно време" също си заслужават позициите. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 1. "На ТИ ми говори" 2. "Важно ли ти е" 3. "Имаме ли връзка" 4. "Не си ти" с Константин За това последното подобие на песен даже не искам и да гласувам, но ако е задължително бройте го там на дъното... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 1. "На ТИ ми говори" 2. "Важно ли ти е" 3. "Имаме ли връзка" 4. "Не си ти" с Константин За това последното подобие на песен даже не искам и да гласувам, но ако е задължително бройте го там на дъното... То приключи вече, не виждаш ли, че резултати се коментират. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 Пълните резултати от трите кръга. Белите числа на черен фон показват крайната позиция на песента. Интересни са разминаванията между първи и втори кръг - най-вече при "Черно кафе" и "Карамел" които са съответно 6-та и 9-та първоначално, а дори не достигат мини-финала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 29 Author Report Share Публикувано Април 29 Песните, които бяха близо да се класират за втори кръг, са: 21. На кръгъл час - 106 22. Не пропусна - 102 23. Мистър Грешен - 99 24. Той не е за мен - 97 25. Няма да те дам - 95 26. Съблечи ме - 93 27. Стига, обич моя - 89 28. Едва ли те боли - 82 29. Преча ли - 76 30. Сини нощи - 65 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Много объркано, честно казано дори ме мързи да вникна в тия схеми, за да ги разбера. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.