Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Харизматична, красива, многостранно развита, умна, пленяваща, забавляваща, с тотални хитове в репертоара си и чудесно изглеждаща за годините си - Камелия. :)

на нейните години хората имат по две деца :mf_surrender:

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Тей ли беше.

Тъй, тъй и не го казвам с цел заяждане...но сега ще дойде тук една личност, която ще напише, че умирам от мъка заради репортажа на Папараци и ми се ще и Камче да е изтепосана в подобен вид...........ах, колко е предсказуем :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Фокси, би трябвало да знаеш горе-долу как мисля и че не се влияя от другите. Ходила съм на участия и на двете, Деса ми харесва повече. Точка. Няма конспирация, няма заговор срещу Камелия и теб. Не може ли да имам предпочитания и да гласувам спрямо тях в някаква си анкета?

Иначе не смятам, че предстоят провали за Деса. Оная боза Моето зайче и новата песен получават зверска ротация и по дискотеките набират скорост. Според мен в момента Деса има съвсем реален шанс да се върне на върха, просто й трябват точните песни.

Двамата "досови" трола се чувстват задължени, след всеки мой пост да напишат цяло изречение, за да деминстрират активност. Не се косете, винаги сте били прозводни на моите постове. Знам, че не ви харесва статистиката от фейсбук, където ако не сте забелязали Деса има повече почитатели, които видно се интересуват 2 пъти по-малко от нея, за разлика от акитката на Кама. И понеже и това е факт, няма смисъл да ми предполагате какво щеше да се случи, ако в тадзи анкета Камелия водеше. В крайна сметка повечето пишещи тук са като Христина - никога не са стъпвали на учмастие и на двете, но бързат да дават мнение и да изтъкват доводи видиш ли. Е това много го мразя - да пиша с подвластни на пропагандата на лъжата.

:mf_surrender:

С това аз приключвам темата.

image.jpg
Сподели в други сайтове

Христина ,Фокси не приема друго мнение , други мисли и други вкусове освен неговите :)

Всички сме длъжни да харесваме Камелия и да мислим,че тя е най-добрата.А побеснява като прогледне от време на време реалността и едни ей такива резултати го съсипват горкия.

Така,че не се хаби ...НЯМА СМИСЪЛ!

Типичен дървен философ :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Забременявала е и е получавала спонтанни аборти бе. Нима мислиш, че не иска да бъде майка?

говоря ти за тялото и бе

като роди тогава я хвали как добре изглежда

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Молете се Папараци да не са били около Камелия тези дни, че е била по-потресаваща от Деса с херпеса.....

Значи не само на Деса и е вътре с "Папараци", а и на вас. :whistling: Ама как се издавате като нея за всичко, елементарна работа. :hahaha:

говоря ти за тялото и бе

като роди тогава я хвали как добре изглежда

Няма да мръдне, такава и е структурата. Моята жена като роди 2 що не мръдна наникъде? - щото не плюска като свиня.

Сподели в други сайтове

Значи не само на Деса и е вътре с "Папараци", а и на вас. :whistling: Ама как се издавате като нея за всичко, елементарна работа. :hahaha:

Няма да мръдне, такава и е структурата. Моята жена като роди 2 що не мръдна наникъде? - щото не плюска като свиня.

To ти оплюскваш всичко :3fdb8960598fa63e:

Толкова ми е вътре от Папараци, че не ща да излиза :girl_cry2:

85:40 полудяваме лиииииииииииииииииииииии ;)

Сподели в други сайтове

Аз обичам добрите, позитивните и харизматичните персони. Гласувам за истински добрата певица и човек - Деси Слава.

Сподели в други сайтове

Между другото, колкото до "Папараци". По-скоро направиха плюс на Деси Слава с това видео...Страшно много ми харесва без грим..Едно сладко, детинско лице......

Фокси не си намира място в следствие на коментарите и резултатите от темата.... :roll1: Изобщо няма база за сравнение между двете...Деси Слава и баба ми те ми я знаят...а Камелия дори не са чували коя е, питах ги.. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Естествано, че ще ви хареса драбна, сбръчкана, неугледна и с ограмен херпес на устата жена, която видно има вид на поне 45-годишна. Такава би трябвало само на мен да ми хареса тук по обективни причини, но не и на младежи. Ама такъв е света на Рамания. Заради Фокс ще харесате и бабички.... :1000 (19):

Всъщност, някой разбра ли за какво е отказала на "Папараци" интервю? Щото и в това, че са и искали се съмнявам....

Сподели в други сайтове

Естествано, че ще ви хареса драбна, сбръчкана, неугледна и с ограмен херпес на устата жена, която видно има вид на поне 45-годишна. Такава би трябвало само на мен да ми хареса тук по обективни причини, но не и на младежи. Ама такъв е света на Рамания. Заради Фокс ще харесате и бабички.... :1000 (19):

Всъщност, някой разбра ли за какво е отказала на "Папараци" интервю? Щото и в това, че са и искали се съмнявам....

Еми не видях да е сбръчкана, а аз например харесвам миньончета като Деса...В лице изглеждаше супер сладка, както в Брадъра....Виж Камелия на аватара ми-това ли да харесваме?? Сърдит мъж с тънки устни и нос на баба Яга? :mf_surrender: В лице Деси Слава бие 100 пъти Камелия....Лично за мен, втората НИКОГА не е била секси...за разлика от Деса, сладка, уж невинна.. :Vishenka_05: Другата подла, злобна, властна кучка-е не ми допадА!!!

Да сравним:

7959978h.jpg

1235.jpg

Сподели в други сайтове

Еми не видях да е сбръчкана, а аз например харесвам миньончета като Деса...В лице изглеждаше супер сладка, както в Брадъра....Виж Камелия на аватара ми-това ли да харесваме?? Сърдит мъж с тънки устни и нос на баба Яга? :mf_surrender: В лице Деси Слава бие 100 пъти Камелия....Лично за мен, втората НИКОГА не е била секси...за разлика от Деса, сладка, уж невинна.. :Vishenka_05: Другата подла, злобна, властна кучка-е не ми допадА!!!

Да сравним:

Какво ми сравняваш бре досадо? Кама изглежда в пъти по-добре от Фатмето..... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Да сравним:

7959978h.jpg

1235.jpg

Всъщност Кама изглежда по-добре на снимката от Десс. 1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

КАма като е гримирана е супер, като не е... доста вехто седи. НО все пак възрастта няма как да я избегне.

Деса е като Емилия.. трътлеста, не е най-голямата красавица, ама не е и грозна.
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...