Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

И Фокси какво спечели ти от триетажната къща на Камелия, апартамента и на Витоша и другите боклуци? Освен безсънни нощи в форуми и сайтове?? :mf_surrender: Виждаш ли колко нелепо изглеждаш, като изреждаш какво имала тя, а ти си даваш живота за нея, докато тя и 2 ст. не би дала за тебе и живота ти... :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

И Фокси какво спечели ти от триетажната къща на Камелия, апартамента и на Витоша и другите боклуци? Освен безсънни нощи в форуми и сайтове?? :mf_surrender: Виждаш ли колко нелепо изглеждаш, като изреждаш какво имала тя, а ти си даваш живота за нея, докато тя и 2 ст. не би дала за тебе и живота ти... :mf_surrender:

И защо трябва да имам някакъв интерес от това, да направя просто сравнение на доходността на продуктите "Камелия" и "Деси Слава"? Кой ти е казал, че аз съм по някакви други причини тук, освен развлекателни? Само глупак може да е толкова примитивен като теб, за да разсъждава на такова битово ниво. Явно толкова ти е интелекта, а представите ти за света са супер скопени и маргинални. Видно не си срещал такива като мен и не можеш да си обясниш присъствието ми освен с представи за света на ниво 3 клас....

Сподели в други сайтове

Сигурен съм, че довечера клипът ще е убиец, но имам усещане, че ще е взаимстван от Beyonce "Haunted"! Дано песента си струва, а не да е нещо като "Престъпно е" или "Лошо действаш ми"... :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...
  • 2 months later...

Огромен е е интереса . Всички излезли след и преди нейния клип правят повече гледания и мачкат безвратото създание . Направо и ебаха майката ... Денис прави повече гледания Хахахахахахаха !!!

Сподели в други сайтове

537 345

Публикуван на 2.04.2015 г.

https://www.youtube.com/watch?v=gw6YgJE2Ni8

за 3 месеца едвам половин милион-та то кажи речи колкото престъпно е!

Провала на последните 5 години е тая Камелия и всичките и песни.Няма един милион от тоя век хаха

Сподели в други сайтове

Интереса към Деса тук не спада обаче.

Доката за Камелия е пропорционален на външния интерес-т.е нулев

Ако не си забелязал, Камелия и се коментират и песните и клиповете и плановете и банкетите. На нея и се прави най-щателна дисекция за всеки ход и всяко изявление, защото хората се научиха през годините, че когато тя говори, трябва да четат внимателно. Защото после всичко излиза като диагноза за чалгата. Знам, че много ти се ще и Деса да се коментира така като Кама, а не само да и се подиграват на глупостите и постоянните противоречия, в които изпада, но такъв е живота. Сега, ако ти не искаш да видиш нездравият интерес към всичко свързано с Камелия, най-малкото заради любопитството на хората към това как ще я кара без Пайнер, си е твой проблем. Ама да си дрънкаш твоите глупости, а дори децата да виждат друго, прави опитите ти калпави и смехотворни.

Няма да ти редя участията и в най-големите клубове в страната - има ги във фейса и предостатъчно.

Сподели в други сайтове

Десислава - клуб Xtravaganzza, Варна - 28.07.2015

28 юли 2015 г. в 23:45

А от тази ли дискотка я бяха натирили,някой беше казал :D :D :D

затова пак я канят

Ей тези лъжи .....как истини ви се искат да са

Сподели в други сайтове

537 345

Публикуван на 2.04.2015 г.

https://www.youtube.com/watch?v=gw6YgJE2Ni8

за 3 месеца едвам половин милион-та то кажи речи колкото престъпно е!

Провала на последните 5 години е тая Камелия и всичките и песни.Няма един милион от тоя век хаха

Знаеш защо има толкова гледания и че не е заради интереса към песента. Деси Слава като беше самостоятелна, какво, "Усещам" за две години има към 900 000, "Грим по дланите" към 400 000, а тази "Войната" дори 100 000 не знам дали има, а никой от тях не е бил ограничен възрастово даже.

Иначе тоя месец за първи път участието ѝ в "Плаза" в София не беше обявено на сайта на "Пайнер", значи предварителното ѝ ангажиране чрез фирмата е било до миналия месец и от този дискотеката е продължила да си я кани самостоятелно. :)

Сподели в други сайтове

Деса и фенчетата и наистина са притеснени и сега от страх ще плюят Кама до дупка. И това е нормално, защото е защитна реакция срещу несбъднали се техни очаквания. Защото нито участията и са достатъчно, нито песните стават хитове, нито кариерата и върви според очакванията им. А най-лошото за пропагандата е, че Кама е с 1000 лева по-скъпа и без Пайнер зад гърба. Няма концерти, няма големи изяви, няма нищо от това, което Митака и е обещавал при подписването.....

п.п. И още преди да пусна този пост страхливците вече плюят Кама. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Отварям темата, защото явно още е актуална. Моля, споровете Десислава - Камелия да се преместят тук. Не на всички им е приятно в Скандалите нон стоп да четат едно и също.
image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

ОТ СТАРАТА ГЕНЕРАЦИЯ САМО ДЕСИ СЛАВА Е АКТУАЛНА.ПУКНЕТЕ СЕ ОТ ЯД

1000%20(33).gif

как им го каза точно и ясно.

Ама те затова злобеят,щото го виждат,че е така.

Особено тия на бездарницата.Te са най-полудели от тоя факт и като обезумели я хулят с цел да променят фактите.Ама нет ;)

Сподели в други сайтове

Знаеш защо има толкова гледания и че не е заради интереса към песента. Деси Слава като беше самостоятелна, какво, "Усещам" за две години има към 900 000, "Грим по дланите" към 400 000, а тази "Войната" дори 100 000 не знам дали има, а никой от тях не е бил ограничен възрастово даже.

Иначе тоя месец за първи път участието ѝ в "Плаза" в София не беше обявено на сайта на "Пайнер", значи предварителното ѝ ангажиране чрез фирмата е било до миналия месец и от този дискотеката е продължила да си я кани самостоятелно. :)

Не стават песните и дори малко популярни,недей ми търси причини.

Сподели в други сайтове

1000%20(33).gif

как им го каза точно и ясно.

Ама те затова злобеят,щото го виждат,че е така.

Особено тия на бездарницата.Te са най-полудели от тоя факт и като обезумели я хулят с цел да променят фактите.Ама нет ;)

Е колко да е бездарница с участия колкото Деса, без Пайнер и 1000 лева по-скъпа? :scratch:

Сподели в други сайтове

Квато и да е, още я приемате като конкуренция. Ако наистина беше каквато казвате, нямаше да си правите труда да коментирате и да убеждавате хората в някакви неща.

Сподели в други сайтове

А и в разгара на лятото учатията прогресивно намалят.....отива вече към своя край.

Най-сетне ще ни отърве от присъствието си

За това е със 7 участия за тоя месец ... колкото Деса , само че не я гонят от дискотеките ....

Сподели в други сайтове

Е колко да е бездарница с участия колкото Деса, без Пайнер и 1000 лева по-скъпа? :scratch:

с мъка има по 5-6 участия ,това ако е успех незнам

И Деса колко да има 20 на месец ли,напълно са и нормални участията.Не сме 2002 ра

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...