Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Аз също ще ти кажа обективно,че песента лично за мен номер 1 тази година е дуета с Галена-няма омръзване тая песен.Напомня ми именно старата Деси Слава.

След нея са Не го прави ,новите песни на Глория и.......Неповторим(макар да не се забеляза масово и никой не я отрази в клубовете)

Чикията за лятото ,която пусна не ми е по вкуса.

Но хаус парчето заедно с Калино моме бих си ги пуснал в колата.

Сподели в други сайтове

Ок, на тебе дуета не ти е омръзнал, ма явно на доста хора е, включително Деса и Ваната, които не го и броят за хит, щом пуснаха по 2 песни вече след него всяка. И аз имам в момента песен фаворит (не е чалга, разбира се) за годината, ми е ясно че е не е известна на широката публика, и надали ще стане, и не претендирам да е голям хит извън моите уши, колкото и да ми се иска.

Сподели в други сайтове

ХАУАХАХАХАА :Д

Кажи го на "колегата ти" Фокса.. :mf_surrender: Тоя човек не може да води никаква дискусия и не разбира от дума..Той просто влиза след всичките коментари и пише "Кама ще направи хит, Кама ще съсипе всички"...Върти една и съща плоча без смисъл.

И наистина е вярно това, че при Деса поне има какво да коментираме, докато при Камелия все дъвчем същите неша, просто защото нови НЕ предлага.. :mf_surrender: И на мен ми се иска да коментираме "новия й клип", новата песен, албум? Къде са...за 10-ти път ще го напиша: Преди пречеше Пайнер и "спъваше" проектите й, заради другите колежи, А СЕГА КОЙ ПРЕЧИ?? Сега пък цял ютуб бил виновен..

33 000 гледания ХАУАХАХАХАХАХАХАХАХ Е верно е ХИТ, не отричам!!!!

Ти си същия бе човек след всеки позитивен коментар за нея , ръсиш лайна и негативизъм . Абсолютно същия , като него си . Знаеш ли от страни колко неприятно изглежда цялата тая пумия . Паднах ви на нивото няколко месеца , но лично аз се отказвам да те убеждавам в каквото и да е , както и да хейтя Деса заради Камелия , просто е жалко поведението и то на момчета , не може да сте толкова цинични бе човек , от 30 страници повече от половината коментари са твои и то със жлъч .

Бяха 600 хил . гледанията и то като секнаха с възрастово ограничение , кого си мислиш че лъжеш и опитваш да принизиш ? Не се излагай повече , моля те че става досадно вече . И не го казвам само на теб , а и на всичики...в това число и Фокса . Камелия да не ти е личен враг , че толкова негативизъм бе човеко ?!?! Осъзнай се малко , по-добре пращай позитивна енергия , за да ти се връща после . Спрете с тея изродщини , нито една не ви е направила нещо лично че така да се злобее . И обратно - нито една не ви е приятелка , роднина или близка че да плюете другата по-тоя начин . Аз за мен съм си го осъзнал и повече няма да плюя никоя безпризорно , ей така просто .

Сподели в други сайтове

Абсолютно сте в двете крайности двете агитки. Толкова ли е трудно да се разберете, че наистина имаше няколко клипа на "Неповторим" с по-голям брой гледания от този, но и че 600 000 за няколко месеца не са никак голям успех.

Сподели в други сайтове

Абсолютно сте в двете крайности двете агитки. Толкова ли е трудно да се разберете, че наистина имаше няколко клипа на "Неповторим" с по-голям брой гледания от този, но и че 600 000 за няколко месеца не са никак голям успех.

За последно: 500 000 станаха на 1вия месец и след това му сложиха възрастово ограничение , демек излиза само на тези хора , които са си го сейфали в плейлистата , а в търсачката го няма . Така , няма как да прави по 20 хил , както ги правеше през първия месец , на ден . След това го изтриха .. това е всичко :)

Сподели в други сайтове

Ти си същия бе човек след всеки позитивен коментар за нея , ръсиш лайна и негативизъм . Абсолютно същия , като него си . Знаеш ли от страни колко неприятно изглежда цялата тая пумия . Паднах ви на нивото няколко месеца , но лично аз се отказвам да те убеждавам в каквото и да е , както и да хейтя Деса заради Камелия , просто е жалко поведението и то на момчета , не може да сте толкова цинични бе човек , от 30 страници повече от половината коментари са твои и то със жлъч .

Бяха 600 хил . гледанията и то като секнаха с възрастово ограничение , кого си мислиш че лъжеш и опитваш да принизиш ? Не се излагай повече , моля те че става досадно вече . И не го казвам само на теб , а и на всичики...в това число и Фокса . Камелия да не ти е личен враг , че толкова негативизъм бе човеко ?!?! Осъзнай се малко , по-добре пращай позитивна енергия , за да ти се връща после . Спрете с тея изродщини , нито една не ви е направила нещо лично че така да се злобее . И обратно - нито една не ви е приятелка , роднина или близка че да плюете другата по-тоя начин . Аз за мен съм си го осъзнал и повече няма да плюя никоя безпризорно , ей така просто .

Айде, всички да прочетат този пост, ако трябва няколко пъти, добре да го осмислят, та най-накрая да проумеят, че цялата тази помия, която се излива върху двете е толкова грозна и напълно излишна! И Десислава, и Камелия си имат своите грешки и занапред навярно ще правят още такива, все пак и те са хора, всяка със своя характер, но притежават и много качества! :)

Сподели в други сайтове

За последно: 500 000 станаха на 1вия месец и след това му сложиха възрастово ограничение , демек излиза само на тези хора , които са си го сейфали в плейлистата , а в търсачката го няма . Така , няма как да прави по 20 хил , както ги правеше през първия месец , на ден . След това го изтриха .. това е всичко :)

Не е съвсем вярно това. Възрастовото ограничение се показва на хора, които не са си влезли в профила. Това, което казваш ти - че се показва само на хора, които са си го запазили, е при скрит клип.

Иначе пак не мисля, че "Неповторим" е успешен проект. Ако не можем да сравним цифрите в youtube заради въпросния проблем, то може да вземем цифрите от vbox, където въпреки рекламата няма и 200 000 гледания.

Кама да не търси оправдание за неуспехите, а да се взима в ръце и да прави това, което се иска от нея. Знам, че участията й са силни, но на тях ходят колко - 10% от слушащите чалга в най-добрия случай. Тоест за 90% от тях тя е неактуална.

Сподели в други сайтове

Ок 500 000 гледания, съгласявам се. че са били толкова, НО това пак е неуспех...Нали Камелия беше легенда, според Фокси? Та Теди Александрова има 6 милиона? :mf_surrender:

Но нали слушахме месеци наред, как Неповторим щяло да бъе много голям хит и завръщане на Камелия? Точно и за това сега са тея коментари.. Аз признавам и , че според мен и "Не го прави" на Деса, колкото и да беше добра, не стана хит, но пък за това "Твойте очи" отвя всичко...

Защо сега да не пишем и да не се заяждаме, след като Фокса направи сумати теми за Камелия и Пайнер/Камелия след Пайнер, нали искахте тая тема да се коментира? И единственото след Пайнер което се случва около нея е че имала някакви участия, някъде си.На които няма как да присъстваме и няма как да я видим.А това, че я няма никъде в медиите, няма лятна песен и нишо не било важно..А случайно да ви минава през главата, че Камелия е 20 години в тоя бизнес и познава лично собственици на заведения, които нормално да я канят? Та Сашо Роман има през ден участия.. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Не е съвсем вярно това. Възрастовото ограничение се показва на хора, които не са си влезли в профила. Това, което казваш ти - че се показва само на хора, които са си го запазили, е при скрит клип.

Иначе пак не мисля, че "Неповторим" е успешен проект. Ако не можем да сравним цифрите в youtube заради въпросния проблем, то може да вземем цифрите от vbox, където въпреки рекламата няма и 200 000 гледания.

Кама да не търси оправдание за неуспехите, а да се взима в ръце и да прави това, което се иска от нея. Знам, че участията й са силни, но на тях ходят колко - 10% от слушащите чалга в най-добрия случай. Тоест за 90% от тях тя е неактуална.

Понеже сега виждам, че не съм написала много ясно, а вече не мога да редактирам: Клип с възрастово ограничение се показва на всички, които са си влезли в профилите и имат въведена дата на раждане, но са и над 18-годишни.

Това, което Сашо описва е при скрит клип.

Извинявам се.

Сподели в други сайтове

То всичко й изтриха, само Фокси пази омачкания Плейбой още :3fdb8960598fa63e:

10 лева за вход и то във Видин.... нещо не ти се връзва системата, простотата и злобичката "десова" първична. :whistling:

8271851h.jpg

Сподели в други сайтове

Ок 500 000 гледания, съгласявам се. че са били толкова, НО това пак е неуспех...Нали Камелия беше легенда, според Фокси? Та Теди Александрова има 6 милиона? :mf_surrender:

Но нали слушахме месеци наред, как Неповторим щяло да бъе много голям хит и завръщане на Камелия? Точно и за това сега са тея коментари.. Аз признавам и , че според мен и "Не го прави" на Деса, колкото и да беше добра, не стана хит, но пък за това "Твойте очи" отвя всичко...

Защо сега да не пишем и да не се заяждаме, след като Фокса направи сумати теми за Камелия и Пайнер/Камелия след Пайнер, нали искахте тая тема да се коментира? И единственото след Пайнер което се случва около нея е че имала някакви участия, някъде си.На които няма как да присъстваме и няма как да я видим.А това, че я няма никъде в медиите, няма лятна песен и нишо не било важно..А случайно да ви минава през главата, че Камелия е 20 години в тоя бизнес и познава лично собственици на заведения, които нормално да я канят? Та Сашо Роман има през ден участия.. :mf_surrender:

Какво значи няма я в медиите ?! Като излезе песента , нямаше предаване , където да не е била . И не говоря за кабеларки , а за национални тв и вестници и т.н.т.

За Сашо Роман -няма през ден участия , покажи къде му ги следиш че говориш с такава убеденост.

Теди Александрова - 1во е непознато лице ,2ро и млада и се котира при малките , които са основен консуматор на тая музика ,3то пуска бесни кючеци примесени с регетон ритми -демек комерс с пошъл текст - и отново прихваща друг таргет - цигани , селяни и въобще хора кефещи се на кючеци . Ти случайно да виждаш , че кючеци на разни не известни певци и такива , като Адриана , Мира , Джамайката , Ангел и нз си кви правят милиони гледания ?! И кво за успешни ли ги броим , или за по-големи от Камелия ?

Ти се дразниш на Фокса , но другия голям дразнител и подстрекател за скандали тук си ти . Така , че се замисли каузата ти пердута ли е , или не . Насочи си енергията в нещо позитивно и смислено , нищо не ти е направила Камелия , даже напротив . Въпреки всичко заслужава уважение , първо защото е по-голяма ат теб , второ защото е жена и трето защото е постигнала максимума в малка държава , като България . Няма човек , който да не знае коя е тя , и кои са нейнинте хитове . И искам да ти кажа , че Камелия е страшен пич и който я познава ще го потвърди . Дори съм бил в компанията на Десислава , когато Надя и беше във фирмата и съм я чувал как се е изказвала за нея . А певицата , която е карала Деса да напуска далеч не е Камелия , но това е друга тема .

Бъди малко над нещата и ти , можеш ли да я съдиш за това че си бавела песента , а в същото време я чакаш да излезе за да я оплюеш и наредиш ... това не е ок .

Сподели в други сайтове

Моля ви се спрете вече. Бива спор, бива спор, но вашете не е нормално. И тук дори не говоря за злоба, а за тъпизъм! Може ли 100 дена и 100 нощи да преживяте едно и също. ДесиСлава и Камелия, Камелия и ДесиСлава. Не сте досадни, не сте злобни, вие сте абсурдни с това. Оставете ги да живеят, оставете ги да си изкарват мангизките, да си правят музиката и ги слушайте, на който каквото му харесва. То е имало спорове Ивана и Глория, ма такова чудо не е било. При това да беше нещо по същество, ми то те не делят нищо. Нито хитове, нито таргет група, НИЩО. Айде спрете се, аз съм на работа, но вие сте тук в ПЕТЪК вечер?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?

Сподели в други сайтове

. Няма човек , който да не знае коя е тя , и кои са нейнинте хитове .

Ето това ви е грешката с Фокси, защото мислите, че всички я знаят.. А аз съм си правил експерименти и хората около 40-45, не различават коя е Камелия, Емилия или Гергана.

Аз не я мразя, няма как да мразиш, някой който не познаваш. Просто НЕ понасям това което показва като поведение, публичност, интригантстване и ПЕЕНЕ. Фокси си царстваше доста години по тия форуми и се опитваше да наложи напълно измислени неща,но от както и аз съм тук, няма как да стане. По-скоро войната ми е с него, от колкото с другите харесващи Камелия..;) Той е различен, той не е фен като вас..и заслужава тея коментари..Той е пратен от нея да върти интриги и да пуска лъжи, но не премисли факта, че може да намери хора, които да му разбият фантазиите.:Д

И моля ви спрете с това "Петък вечер е , събота вечер е , тук ли спите" Такива неща съм чел и във форума на Планета. Доста са изтъркани. Кой, когато иска ще си влиза, има телефони, има всичко..не давайте акъл. :happybday:

Сподели в други сайтове

10 лева за вход и то във Видин.... нещо не ти се връзва системата, простотата и злобичката "десова" първична. :whistling:

8271851h.jpg

Фокси, не че нещо, но в провинцията всички пълнят дискотеките. В Казанлък почти всяка седмица има изпълнител и входът винаги е 10лв - Галена, Фики, Криско, 100 кила, Джена, Галин, Борис Дали, Райна... снощи беше DIM4OU.

В София и в по-големите градове хората са се наситили на чалгарки и подбират местата, на които ходят. В Търново (макар да има две дискотеките само) като има някой тъп изпълнител в Планета, се ходи в Органза, примерно. И за да е в темата коментарът, ако предположим, че в една и съща вечер, с еднакъв вход в две различни дискотеки във Видин пеят Деса и Кама, е много възможно първата да напълни една идея повече клуба... защото е по-актуална.

image.jpg
Сподели в други сайтове

Аз започнах да го чета 2006 някъде, така че явно съм хванал 'по-слабите' времена. :1000 (29): Представям си какво е било преди това... Десислава всъщност беше ли си имала нейна папка преди да я преименуват на Други изпълнители?

То иначе тук може би няма кой знае какъв смисъл от голяма активност на ДС феновете... Повечето неща са казвани мнооого, мнооого отдавна... А и към днешна дата форумът се е превърнал в място за тотален хейт... Не е кой знае какво постижение в хейтърски форум със 100-200 активни души да докажеш нещо. А и това няма как да стане- изпълнители като Десислава, които са на върха в много отношения, винаги ще бъдат оплювани от разни хора, чийто любимки не са като нея... :3fdb8960598fa63e:

Разбира се, че имаше. Най-посещаваната папка беше нейната, а в последствие години наред Други изпълнители беше най-посещаваната. Аз се регнах по времето, в коео изтриха папката и. Месеци наред във форума нямаше модератори и повечето потребители псуваха наред Пайнер заради ДесиСлава. Беше като приказка. Ахахаха. Феновете на Деси порастнаха. Не пишат, но това не означава, че не ходят на участия или не гласуват за по-значимите класации и награди. Аз си кореспондирам с някой от тях. А и в групата гледам, че наблюдават. Хората имат деца. Не са като видинския - и Камелия го отритнала и семейството му. Толкова е жалко да не знаеш дори за какво се бориш какъвто е неговия случай. Не разбира що е 3:1 в полза на ДесиСлава. Не иска да го осъзнае...

Пхахахах, някакви сдухали се от злобичка "десови" комплексари ближат рани заради това, че Деса е дребна, дебела и освен това се превърна и в плейбек певачка трябва да ме впечатли ли? :roll1: Аз като ти говоря, че не знаеш как работи системата в интернет и че си пълна невежа по тези въпроси, ти си мислиш, че си говоря ей така, за да не заспя? Много работа напоследък и ми остава време да ви чета чикиджийските постове само когато съм нощна и нема работа, като тая нощ. Но няма проблем, ще обърна подобаващо внимание на всяка заблудена душица и дори на измамници на дребно, като Славчо " Шуменски".

Децата вече разбраха какво менте е Деса, а последният и кифленски клип мина и замина. В Ивана №2 се превърна, дори на килограми. Не държа да ми се брои участието в разкриването на късокракото и дебеличко Фатме за актив, но как нахалници като тролещите нейни наскоро появили се "фенове" и медийно осмени лъжци тук, ще ни обяснят последното и изявление, че се била върнала в някаква игра? Къде е била в предните 10 години в такъв случай? На боклука? В небитието? На кучето в гъза? На почивка?

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Тъкмо започнете да навивате пружинката и Деса, с някое тъпо изявление ви забива в земята и ви кара, да се червите от срам. :roll1:

Отдавна си ми прочетена книга, така че няма да ти обърна излишно внимание ако на това се надяваш. Ще отбележа само същественото:

1.Многото насилено ухилени емотиконки помагат ли да си повярваш и убедиш сам в писанията си. Преди манипулираше фоста фенове, а сега не можеш да се убедиш дори себе си в простотиите, които дрънкаш.

2.До колкото съм запознат с изказването Деси не говори за 10-12 години, а за последните години и факт е, че беше извън играта, но постигна неща, които в играта не може. Стига вади от 100 кладенеца вода. Чудиш се как да изопачиш всяко изказване, което отново говори за това колко унижен се чувстваш от миналата година - 1 декември :Vishenka_05:

3.Ще я пратя в Тенерифе на почивка. Не я мисли :feminist_en: Тази смяна на настроения в теб също напомня за раздразненост и озлобеност от твоя страна. Да бях направил трето на жена ти - на дали толкова щеше да ти пука. И не, не съжалявам за казаното, защото само един луд маниак може да има подобни извратени приоритети пред семейството. Един път като на приятел ми говорел, а сега пише с такава омраза, сякаш е преметнат през кривия макарон. Що така бе, дядо Фокс?

4.Отдавна си прозрачен за всички - и Галенови те унижаваха, и Преславови та слагаха на мястото ти, дори и Глориеви та сразяваха, ама сега една неволя ви мъчи - някои потъват в забрава, а други след 20 год пак са актуални. Сърби или боли повече?

5.Виж колко интересен сблъсък - ченгето вс измамника. Искаш ли да видиш кой печели в реалността :naked:

image.png

Сподели в други сайтове

5.Виж колко интересен сблъсък - ченгето вс измамника. Искаш ли да видиш кой печели в реалността :naked:

Славчо, никой никъде не може да ме слага мен. Аз съм неуправляем, а Деса събира трохи в Пайнер. Това е положението, а за последното всички знаем развръзката. Тъпите парчета, които се мислят за много хитри и гулеми тарикатки, винаги си намират майстора и им сцепват федерките в килиите на пандиза. За последното схващаш чак когато ги опънат съкилийниците. Останалото какво да го чета? Винаги си се опитвал да се правиш на мен, но никога не си успявал. А Деса си остава все така мършава и неосъзната в идеите и плановете за кариерата. Ето, дойде у Пайнер и ни турнета, ни концерти ни нищо. Това са фактите....

Сподели в други сайтове

Славчо, никой никъде не може да ме слага мен. Аз съм неуправляем, а Деса събира трохи в Пайнер. Това е положението, за последното всички знаем развръзката. Тъпите парчета, които се мислят за много хитри и гулеми тарикатки, винаги си намират майстора и им сцепват федерките в килиите на пандиза. За последното схващаш чак когато ги опънат съкилийниците. Останалото какво да го чета? Винаги си се опитвал да се правиш на мен, но никога не си успявал. А Деса си остава все така мършава и неосъзната в идеите и плановете за кариерата. Ето, дойде у Пайнер и ни турнета, ни концерти ни нищо. Това са фактите....

Tвоята за трохи ще се моли, ама няма да има и кой да и ги хвърли :3fdb8960598fa63e:

image.png

Сподели в други сайтове

Tвоята за трохи ще се моли, ама няма да има и кой да и ги хвърли :3fdb8960598fa63e:

Няма моя и твоя тук, ако не си разбрал пеленачко кандидат за панделата. Има бизнес, а дори в момента Кама прави 2 пъти повече пари от Деса, че и е по-скъпа.

Това са фактите.

8030794J.jpg

Сподели в други сайтове

Няма моя и твоя тук, ако не си разбрал пеленачко кандидат за панделата. Има бизнес, а дори в момента Кама прави 2 пъти повече пари от Деса, че и е по-скъпа.

Това са фактите.

8030794J.jpg

Ами като гледам Деси е в страхотна позиция. Емилия и Малина не са случайни имена за жанра. И все пак като гледам как изписват Крисия Димитрова, вероятно това е от първите месеци на годината. След В твоите очи - над 5000 :3fdb8960598fa63e:

Тук цената на Камелия не се вижда, но не забравяй, че и ДесиСлава си държеше цена 5-6 години след Пайнер. Никога не е падала под 4000. Нека прави пари и да спре да реве. Нали затова бяха всички сцени и скандали. За пари. Мен ме интересуват проектите. ДесиСлава през 2015 участва в общо 6 до този момент. Какво има Кама освен Неповторим обаче??? Това са фактите

image.png

Сподели в други сайтове

Какви факти бре? Не видиш ли, че в момента ти се смеят с гъза и децата тук. Пишеш ми някакви свои мечти, за миналите 10 години, фантазираш си небивалици и когато те застрелвам с истинските хонорари от пролетта, в които Камелия присъства по необясними причини и е с 1000 лева по-скъпа от раздутата тук Деса, а не снася по 50% на Митака като нея, къде си тръгнал да ми се дървиш без доводи и аргументи? Видя ли как с 1 скан и 3-4 поста те просвам на пода? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Какви факти бре? Не видиш ли, че в момента ти се смеят с гъза и децата тук. Пишеш ми някакви свои мечти, за миналите 10 години, фантазираш си небивалици и когато те застрелвам с истинските хонорари от пролетта, в които Камелия присъства по необясними причини и е с 1000 лева по-скъпа от раздутата тук Деса, а не снася по 50% на Митака като нея, къде си тръгнал да ми се дървиш без доводи и аргументи? Видя ли как с 1 скан и 3-4 поста те просвам на пода? :1000 (29):

Този скан май е минал фотошоп. Доколкото разбирам не за пръв път фалшифицираш. Даваш ми нещо, което няма как да е реално, след като Кама и Деса не са били заедно в каталога на Пайнер 2015. Искаш ли в следващия си пост чрез минута фотошоп да разменя позициите. Тоест - за пореден път нищо не каза.

Но не отговори на по същественото за една певица - проектите. Деса има Не го прави, В твоите очи, хаус парче, Започваме на чисто, взима участие в Болка в минути и Лале ли си. Камелия има Неповторим. Кои фенове са по задоволени??? За парите им само ти се вълнуваш, ама надали ги харчиш. Мен ме интересуват нещата около кариерата и. Както е редно. Ако ще и по 2000 да взима по 3 участия на месец да прави. Да пуска различни парчета и да работи редовно - това искам. Не като оная мързеливата и състарената - по 1 клип на 2 години.

image.png

Сподели в други сайтове

Никой не вярва, че Кама е на 5500 ... не се заблуждавайте. Може докато в ПАЙНЕР да са я пробутвали за толкова, но извън матрицата няма кой да й даде 5500. Самата тя, за да държи бройка трябва да стимулира това с намален хонорар, който като сума е все едно това, което взимаше чисто в ПАЙНЕР. Даже някъде спомена, че не е голямата разлика ПРЕДИ-СЕГА.
Сподели в други сайтове

Само да отбележа, че най - посещаваната папка във форума на Планета беше и винаги е била тази на Глория. Всеки който е бил там може да го потвърди. ДесиСлава беше на трето място.

Сподели в други сайтове

Само да отбележа, че най - посещаваната папка във форума на Планета беше и винаги е била тази на Глория. Всеки който е бил там може да го потвърди. ДесиСлава беше на трето място.

Всеки регистриран 2003 знае, че това не е така. Мисля, че тук освен мен и Боби, няма други от тогава. Пак си неосведомен. Хелбой не пише, но той е сред първите модератори на форума и мога да го помоля да драсне 2 реда да те унижи...

image.png

Сподели в други сайтове

Всеки регистриран 2003 знае, че това не е така. Мисля, че тук освен мен и Боби, няма други от тогава. Пак си неосведомен. Хелбой не пише, но той е сред първите модератори на форума и мога да го помоля да драсне 2 реда да те унижи...

Няма какво да ме унижава, има си web archive, може да погледнеш. Там го има форума, няма 2003/04. И за да ти покажа колко глупости говориш, Фокси, Алекс, Боби, Иван и Ружа са от форума на Планета, които ми идват на първо четене. Please, on the floor, г - н вижте ме колко съм страшен.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...