Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Разбира се, че всеки изпълнител си има медиен образ и Глория на сцена не е като Глория вкъщи на дивана.. не става дума за това.

Липса на колегиалност е да се коментира с цел "развенчаване" на нечии медиен образ. Глория не е седнала да разправя "аз съм кралица", че Камелия да ни вади от заблуди за наше добро.

Съгласен, но Камелия винаги си е била малко по - скандална, обича да чопли колегите си. Тя си е вълк единак, затова и където е силна е силна, където не е се опитва да го скрие. Иначе Глория като цяло си се чувства най - голямата в поп - фолка. Не знам дали мисли за себе си, аз съм номер 1, но си знае, че е една идея по - независима от другите в индустрията. Камелия може би това искаше да подчертае.

Сподели в други сайтове

Тази жена вече е банална. Да бе отишла на концерта на Глория да види как се прави, не да съска из медиите, надявайки се, че ще я отразят... То да разправяш за концерти в Арена и т.н. е мн лесно, да го направиш обаче е съвсем различно!

И тъй като сега пак се заговори за Луна - то самата Лухче едно време като разправяше, че Камелия я имитира, не е излъгала. Пуснете си изяви на Луна и тези на Камче и ще видите - и нея и Азис де...

Сподели в други сайтове

Тази жена вече е банална. Да бе отишла на концерта на Глория да види как се прави, не да съска из медиите, надявайки се, че ще я отразят... То да разправяш за концерти в Арена и т.н. е мн лесно, да го направиш обаче е съвсем различно!

И тъй като сега пак се заговори за Луна - то самата Лухче едно време като разправяше, че Камелия я имитира, не е излъгала. Пуснете си изяви на Луна и тези на Камче и ще видите - и нея и Азис де...

Сега като се замисля, Луна наистина беше една от първите толкова скандално брутални личности във фолка... :roll1: И беше руса! :roll1: Ето кой е бил вдъхновителя на Камс. :1000 (29):

Снощното интервю беше напълно излишно. Камелия пак повтаряше едно и също, а накрая по традиция каза и някои завоалирано хапливи думи към тази-онази. Единственото, което ми хареса беше, че явно не се е отказала да има дете, въпреки възрастта и абортите. Дано с Цветин си създадат такова или да си осиновят- ще промени живота им.

Сподели в други сайтове

Нека е вълк единак Камелия, но да спре да се опитва да съживи кариера и реклама на гърба на колегите!! Аман от тоя червей братче!!!!! :mf_surrender: Много ми е гнусна, мързелива до безбожие и все се опитва да намесва имена за да я забележи някой..:gun_bandana: Не разбра ли, че никога няма да бъде име като Глория, Деси Слава или Преслава, нито ще пропее като тях, нито кариера като тяхната..

Сподели в други сайтове

Нека е вълк единак Камелия, но да спре да се опитва да съживи кариера и реклама на гърба на колегите!! Аман от тоя червей братче!!!!! :mf_surrender: Много ми е гнусна, мързелива до безбожие и все се опитва да намесва имена за да я забележи някой..:gun_bandana: Не разбра ли, че никога няма да бъде име като Глория, Деси Слава или Преслава, нито ще пропее като тях, нито кариера като тяхната..

Искам да ми покажеш къде е намесила ТЯ име. Къде тя е започнала темата за някой колега просто така.

Аз не мога да разбера защо гледате защо била казала нещо (според вас завист, опит за ПР), вместо да коментирате самото нещо! Конкретно например вместо след изказванията ѝ за наградите да коментирате самото изказване, защото тя е права, а именно че Преслава наистина е имала не една незаслужена награда, награда, принадлежаща на друг колега, която ѝ е дадена от фирмата, за да ѝ се лъска имиджа за сметка на заслужилите и това какъв проблем е това в жанра, вашите коментари са "Камелия говори за Преслава - завижда ѝ и си прави реклама"..

Доста елементарно ниво, не мислите ли.

Сподели в други сайтове

Камелия нищо не е казала за Глория толкова и по - скоро са го резнали. Тя не можа да се доизкаже. Стига сте я плюли, каквото каза за Глория, каза същото и за себе си. И да, тя познава Глория от 20 години, нормално да я знае и като изпълнител и като човек.

Сподели в други сайтове

Николасе... и 200 дамаджани с вода да носиш, няма да я направиш жертва.

Дори като гледах така, имаше на места, които са орязали доста безпощадно. Не знам по какви причини.

И да... много тенденциозно беше това с Глория. Как пък ПАтрашкова спомена точно Гло? Как пък й зададе точно този никакъв въпрос... имало титли... и това какво общо имаше с разговора...

Дано леля ви Гло няма дует с Кама... много ниска топка ще е !!! Освен това, гласовете им грам не си пасват.

Сподели в други сайтове

Баси смешката са тук същите хора, които си смениха тезите за Кама 1000 пъти от миналата есен до днес. Доста добро интервю се получи, в много добра атмосфера, с много кадърен интервюиращ, но който продуцентите му бяха написали доста тъпи въпроси относно чалгата. Патрашкова направи перфектно интервю с Кама до момента, в който дойдоха въпросите за чалгата, където тя не е в свои води. Всички чухме какво каза Камелия, само "досовите" и анонимките не го разбраха.

Чудесно подигра Преслава, Пайнер, системата за създаване на кухи звезди. Идеално обясни причините за напускането си и как решението не е нито спонтанно, нито случайно. Подчерта, че е имала много добър продуцент в началото на кариерата си. Но тук сволачта не чува това, а коментира избирателно. Перфектно обясни точно какво е Глория, защото я познава от повече от 20 години. Не може двете да излизат на вечери, да се срещат и обсъждат общи проекти във време когато на Глория и виси кариерата, а днес някакви тролове тук, да преиначават нещата и да си съчиняват небивалици. Жалка история, но пък не е нито изненада, нито прецедент.

Сподели в други сайтове

Баси смешката са тук същите хора, които си смениха тезите за Кама 1000 пъти от миналата есен до днес. Доста добро интервю се получи, в много добра атмосфера, с много кадърен интервюиращ, но който продуцентите му бяха написали доста тъпи въпроси относно чалгата. Патрашкова направи перфектно интервю с Кама до момента, в който дойдоха въпросите за чалгата, където тя не е в свои води. Всички чухме какво каза Камелия, само "досовите" и анонимките не го разбраха.

Чудесно подигра Преслава, Пайнер, системата за създаване на кухи звезди. Идеално обясни причините за напускането си и как решението не е нито спонтанно, нито случайно. Подчерта, че е имала много добър продуцент в началото на кариерата си. Но тук сволачта не чува това, а коментира избирателно. Перфектно обясни точно какво е Глория, защото я познава от повече от 20 години. Не може двете да излизат на вечери, да се срещат и обсъждат общи проекти във време когато на Глория и виси кариерата, а днес някакви тролове тук, да преиначават нещата и да си съчиняват небивалици. Жалка история, но пък не е нито изненада, нито прецедент.

Идеално обясни, Подчерта, Перфектно обясни.... :mf_surrender: :mf_surrender: Спри да й целуваш задника, наистина, изглежда повече от жалко...никой не го прави тук за никоя чалгаджийка.. :mf_surrender: Камелия в момента е на дъното и не може да обясни каквото и да било..Чудно ми е изобщо, че е поканена като гост, защото това от много време се случва рядко при Камелия...

Тепърва ще видите как леко по леко ще сменя тона, ще почне да говори как всъщност иска да се разберат с Пайнер, че имали много щастливи моменти, просто ми е ясна като бял ден...абсолютен плазмодии.. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Добре бе, айде не сте гледали интервюто, това разбрах. Който го е гледал знае как я представи Патрашкова и защо е там. Ама поне си направете труда да го видите в оная част, където Кама казва, че нито тя е нещо изненадана от раздялата с Пайнер, нито Митака. И двете страни са знаели, че това ще стане и са знаели кога ще стане. Набързо в 2 изречения нахварля, защо не е издавала след 2010 година, каква е причината и до какво води това. Какви смени на тонове, какви 5 лева ви гонят, като тя си бачка сама и е доволна от това?

Сподели в други сайтове

Николасе... и 200 дамаджани с вода да носиш, няма да я направиш жертва.

Тя в много случаи Е жертва на малоумен начин на разсъждение относно интервютата.

За разлика от вас аз не правя, не изкарвам. Придържам се към фактите и правя предположения.

Ей-го тоя, намеква, че започвала да се умилква на "Пайнер" все едно. Тя ВИНАГИ е казвала, че е искала да се разберат и че е изживяла много хубави моменти там, че е взела и много позитиви. Но на този етап като години смята, вече няма реален продуцент в лицето на Митко, а и нужда от такъв, а просто от издател и реклама, за които е готова да си плаща. "Пайнер" почти се съгласиха да са само това, плюс участията, но в крайна сметка не.

Вие въобще не я и слушате какво говори или поне не всичко, или не обръщате внимание. Вместо по изказванията да правите изводи, вие първо правите "изводите" каквито искате да бъдат, за да сте контра на Фокси, оплювайки я, и после в интервюто търсите цитати, които евентуално да пасват на предварително самовнушените ви твърдения.

Истината е, че поне засега Кр. Патрашкова не се справя задоволително като чалга журналист. Не е достатъчно информирана може би, не знам, Глория я наричат "Кралица" от петнайсет години сигурно, по всяко време може да я пита дали е съгласна с прозвището. Но супер успешният самостоятелен концерт беше преди пет дена, да пита за него, сега имаше шансът да го направи. Да пита за Луна, за Преслава, актуални неща, случващи се в чалгата.

И като я питат съгласна ли си, че Глория е "кралица", наистина какво друго да каже? Ако каже да, слага себе си, а и всички други в чалгата на ниво "придворни". Глория може наистина да е най по доста параграфи, но по някои има и по-успешни от нея. Ако каже не, тогава значи друга е "кралицата" и трябва да я посочи. Напълно адекватен отговор е "Не виждам крале и кралици, виждам изпълнители".

Сподели в други сайтове

И като я питат съгласна ли си, че Глория е "кралица", наистина какво друго да каже? Ако каже да, слага себе си, а и всички други в чалгата на ниво "придворни". Глория може наистина да е най по доста параграфи, но по някои има и по-успешни от нея. Ако каже не, тогава значи друга е "кралицата" и трябва да я посочи. Напълно адекватен отговор е "Не виждам крале и кралици, виждам изпълнители".

Това е най - умното нещо което се каза до сега. В крайна сметка Камелия е една от малкото, които са дълго на сцената и с Глория са конкурентки. Няма как да я признае за по - добра от себе си. Тя може и да е, това си е въпрос на виждане на определен човек, но Камелия и Ивана няма как да я сложат над тях. Все едно Селин Дион да признае Шер или Мадона за по - големи. Забележете обаче, че Камелия не каза и обратното, аз съм над Глория.

Сподели в други сайтове

А какво беше "Луда по тебе" ? :clap:

.... И преди фокса да е вдигнал кръвно , да си кажа, че въпросът е шегичка... :1000 (6): Но нека да признае, че Десислава си позавърна блясъкът и отново стана интересна за масата потребители на тази музика. Това си е значимо постижение, предвид че го направи само с една песен/дует. :happyppl:

Сподели в други сайтове

А какво беше "Луда по тебе" ? :clap:

.... И преди фокса да е вдигнал кръвно , да си кажа, че въпросът е шегичка... :1000 (6): Но нека да признае, че Десислава си позавърна блясъкът и отново стана интересна за масата потребители на тази музика. Това си е значимо постижение, предвид че го направи само с една песен/дует. :happyppl:

Слабичко, слабичко, като за най-голям хит на Деса. Да не се заблуждаваме, Кама просто няма стигане в тази част, за мой кеф и неудоволствие на "десовите". :1000 (19):

Естествено, ти не си качил този клип заради Деса, а 101% заради Галена и само заради Галена.

Сподели в други сайтове

Всъщност "Луда по теб" е хит днес, благодарение на Пайнер и заради това, че започнаха да ни натрисват песенте 2004-2006, когато тъкмо беше позабравена и след това се почна на всеки концерт, на всяко турне, само тази песен. Та просто исках да кажа, че "Две сърца" освен МНОГО по качествена песен е и по-голям хит във времето, защото 11 години беше заличена от всякъде и не се чу на концерти и хората я помнят.

Сподели в други сайтове

Всъщност "Луда по теб" е хит днес, благодарение на Пайнер и заради това, че започнаха да ни натрисват песенте 2004-2006, когато тъкмо беше позабравена и след това се почна на всеки концерт, на всяко турне, само тази песен. Та просто исках да кажа, че "Две сърца" освен МНОГО по качествена песен е и по-голям хит във времето, защото 11 години беше заличена от всякъде и не се чу на концерти и хората я помнят.

:roll1: :roll1: :roll1:

Пайнера като чул албума, в който е "Луда по тебе", казал, че не струва и че трябвало да записва нови. Че е най-продаваното CD на компанията да коментирам ли.

"Луда по тебе" е такъв хит днес благодарение НА КАМЕЛИЯ. Нейно е решението да налага тази песен по концертите и на участията на живо. "Започнаха", какво са започнали "Пайнер", те ли, дето знаят само ново, пей ново, пей ново, издавай ново, налагай ново. Може да е благодарение на платформата им, но стратегията си е нейна.

Сподели в други сайтове

Всъщност "Луда по теб" е хит днес, благодарение на Пайнер и заради това, че започнаха да ни натрисват песенте 2004-2006, когато тъкмо беше позабравена и след това се почна на всеки концерт, на всяко турне, само тази песен.

До тук съм абсолютно съгласен с теб, това дори мен ме изненадва, но Камелия сама си го е направила така. Песните се налагат, наистина 2004 "Залеза и зората" беше единствената от старите на която се избухна сериозно, днес са 6 такива. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Оставете, че е кавър.. "Луда по теб" е изключително елементарна, плоска мелодия с още по-елементарен текст.. :mf_surrender: То си е срам това да ти е най-големия хит. Прав е бил Пайнера, че не струва албума. Тя обаче упорите пя 993993 пъти песента на концерта и то няма как да не я свързваш с нея..

Помните ли когато ПАК беше пияна и говореше, че Лепа Брена умряла.... :mf_surrender: Пияндурницата..

Сподели в други сайтове

Оставете, че е кавър.. "Луда по теб" е изключително елементарна, плоска мелодия с още по-елементарен текст.. :mf_surrender: То си е срам това да ти е най-големия хит. Прав е бил Пайнера, че не струва албума. Тя обаче упорите пя 993993 пъти песента на концерта и то няма как да не я свързваш с нея..

Помните ли когато ПАК беше пияна и говореше, че Лепа Брена умряла.... :mf_surrender: Пияндурницата..

Не е хубаво да се смея и не ми е кеф, че храниш Кама така, но някои от думите ти са много смешни. Иначе явно, че не те кефи и й сипваш с големия черпак. Малко е грозно, ама ако те разтоварва.

Сподели в други сайтове

Хайде, хайде, точно пък правенето на пенсионния фонд не може да не го признаете на Камелия. Не знам откъде е взела идеята или е нейна/на Цветин, но тя единствена се възползва от турнетата освен за да е актуална и за да си подплати дискографията.

Подобни феномени обикновено се дължат или на кавър, или на използването на песента в реклама или филм. Но не се сещам за случай, в който чрез концерти да направиш една песен мегахит 5 или 6 години след като вече се е въртяла. А Камелия го направи с 4 песни.

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Да де РАЗБРАХМЕ!!! Ама мооооооооже ли щом стане въпрос за Камелия, винаги това да се споменава като единствен плюс. двата хита от преди 15 години!! Две песни за 15 години кариера, айде стига вече. :gun_bandana: То няма един плюс братче за това насекомо, освен двете песни! Да разбрахме го вече, всеки има стари хитове, но Камелия така и не направи нови за това си мъкне двете песни по площади и ливади 15 години... :mf_surrender: Вижте Глория, жената знае, че има златни песни, но постоянно издава албуми, независимо, че знае, че няма никаква печалба от това. Снима клипове, песни. Ами ако и Глория утре реши, че стари песни, защо да работи??!! :mf_surrender:

Защо Камелия не направи концерт?? Защото няма кой да дойде, защото в тая кариера никога не е имала фенове и почитатели и защото не може да събере и 200 души, заедно с родата от Чипровци и вуйчовците на чехльото Цветин.,.. :mf_surrender:

ПП Аз съм сигурен, че Камелия бие този Цветин (говоря за мъжа й, не за лизачите, без да конкретизирам) и той го заслужава, защото дава само тъпи идеи... :gun_bandana: хаха

Сподели в други сайтове

Това е най - умното нещо което се каза до сега. В крайна сметка Камелия е една от малкото, които са дълго на сцената и с Глория са конкурентки. Няма как да я признае за по - добра от себе си. Тя може и да е, това си е въпрос на виждане на определен човек, но Камелия и Ивана няма как да я сложат над тях. Все едно Селин Дион да признае Шер или Мадона за по - големи. Забележете обаче, че Камелия не каза и обратното, аз съм над Глория.

Не се хабете да обяснявате на злобни и недоволни хора киснещи по 24 ч. във форума с цел плюене и плюене . Не виждате ли , че едни и същи хора ходят и плюят във всяка тема . Абсолютни лелки .

И аз се придържам към този пост !

Сподели в други сайтове

Беше ясно, че дори и да се появи клипче със здрав прием на "Две сърца" от участие, някои тук мигновенно ще го отрекат или ще го принизят под тези на Камелия. А клипчето всъщност показва колко добре се приема тази песен от 2002 през 2015. Уверявам ви, че е същото и с "Мъжете всичко искат" и "Бели нощи", а и няколко други. Да не говорим за приема на РД миналата година.

Сега някои ще кажат, че този купон става заради Галена, но фактите са си факти- пълната дискотека се дере да пее на един от най-големите хитове на Деси Слава.

Сподели в други сайтове

Абе не знам, но половината изпълнители в чалгата пеят, "Две сърца" на техни участия, до сега не съм видял НИКОЙ да пее песен на Камелия, наистина НИКОЙ!! Смятам, че това е показателно!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...