Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Мда, проблема са лукас и инп-то, щото не правят нищо друго освен да сипват на Камелия. И в случая с Трибуквието да се опитва да ни убеди колко точно розово е в Пайнер. И са като фурнаджийски лопати, сменят си позицията на 180 градуса, стига да им изнася ... По едно време се чудех дали, особено ИНП не е на заплата в Пайнер, ама се оказа че там няма пари за по съществени работи, камо ли затакива неща като тролене из форуми

На Митака кокошките ко има да се притесняват от Деса? Лапала го на Митака, ама той не е щедър, като техните спонсори. Мое да я побутне леееекинко, като не им пусне готовите клипове, докато не излезе нейния, ама то май услуга им направи, така си пролича кои песни се харесват на публиката и изпъкнаха на фона на нейната. С толкоз (без) пари, толкова. Тя парици си няма, май заради оня хубавец, ама пак е мн проста да го зареже, думи нямам. Гледам и не вярвам на ушите си просто

Сподели в други сайтове

И винаги когато напиша изчерпателен пост или почват да тролят, или да пускат клипчета уж слушат Деса, а реално просто не искат да виждат критични постове за Деса, като последен коментар. Иначе просто са като побъркани от провала на концертната дейност на Пайнер тази пролет, където мислеха, че Деса ще издуха цял Пайнер. Тези деца просто не знаят какъв късмет имат с липсата на тези изяви. Така мечтите им за величие на Деса ще продължат, а няма да бъдат убити от конкуренцията в Пайнер. А най-много се радват, че я няма Кама, че да не си изтрият никовете тук след първият общ концерт.

Сподели в други сайтове

P.S. Ей заради такива коментари трябва да се въведе ограничение 18+ за доста повече раздели :gun_bandana:

Как не. Недей да съдиш хората по възрастта им, човек и на 15, и на 55 може да пише глупости. Мерси.

Сподели в други сайтове

Мда, проблема са лукас и инп-то, щото не правят нищо друго освен да сипват на Камелия. И в случая с Трибуквието да се опитва да ни убеди колко точно розово е в Пайнер. И са като фурнаджийски лопати, сменят си позицията на 180 градуса, стига да им изнася ... По едно време се чудех дали, особено ИНП не е на заплата в Пайнер, ама се оказа че там няма пари за по съществени работи, камо ли затакива неща като тролене из форуми

На Митака кокошките ко има да се притесняват от Деса? Лапала го на Митака, ама той не е щедър, като техните спонсори. Мое да я побутне леееекинко, като не им пусне готовите клипове, докато не излезе нейния, ама то май услуга им направи, така си пролича кои песни се харесват на публиката и изпъкнаха на фона на нейната. С толкоз (без) пари, толкова. Тя парици си няма, май заради оня хубавец, ама пак е мн проста да го зареже, думи нямам. Гледам и не вярвам на ушите си просто

Мхм коолко познати ми звучат думите ти, нов, независим потребителю :Д..Я ми напиши мнението ти за Камелия, какво мислиш за нея? Защо си в тая тема? Нали не си нейн фен? :whistling:

Сподели в други сайтове

Мхм коолко познати ми звучат думите ти, нов, независим потребителю :Д..Я ми напиши мнението ти за Камелия, какво мислиш за нея? Защо си в тая тема? Нали не си нейн фен? :whistling:

Болен си, само за демони свързани с Камелия мислиш... :roll1:

Сподели в други сайтове

Не че съм ти длъжен или нещо, но к'во трябва да мисля за нея? Има готини цици. И не изглежда никак зле на тея години. Демек става за каквото трябва да става. Откъм музикална дейност - ами то цялата чалга е много на зле, но чипровката прави някви неща, които с около четвърт идея по напред от калната масовка. Та ако я пуснат по радиото (примерно) не бих сменил веднага, а бих я изтърпял докрай. Повярвай ми, от мен това е голям комплимент. Евентуално КАТО направи концерт, и съм си в бг, бих отишъл. В някоя кръчмотека не бих, щото вече не си падам по такива места. И стига толкова, щото нямаш заслуги.

А за Деса най-показателното е че за цифра години, включително още изначално като се махна от Пайнер, просто няма никаква концепция за кариера. То не се беше хванала за полата на Азис, то не бяха риалитита, то щяха да са албуми на английски, испански и не помня оше к'во, то телевизия, продуцент ужким била по едно време, и хиляди други работи без идея и посока, или капка мисъл вложена в цялата работа. Ся пристанала пак на Митака да и оправя бакиите, на теория, ма нито на него му се занимава, да не кажем изобщо през къде му е, нито нейния батак има оправяне.

Впрочем, има ли някъде/някой някво инфо за колко време е подписала с Митьо? Да не се окаже в един момент да и бие той шута като мине съответната дата, щото се вижда че нищо не става с нея в момента, колкото и да се пъне.

Сподели в други сайтове

Не че съм ти длъжен или нещо, но к'во трябва да мисля за нея? Има готини цици. И не изглежда никак зле на тея години. Демек става за каквото трябва да става. Откъм музикална дейност - ами то цялата чалга е много на зле, но чипровката прави някви неща, които с около четвърт идея по напред от калната масовка. Та ако я пуснат по радиото (примерно) не бих сменил веднага, а бих я изтърпял докрай. Повярвай ми, от мен това е голям комплимент. Евентуално КАТО направи концерт, и съм си в бг, бих отишъл. В някоя кръчмотека не бих, щото вече не си падам по такива места. И стига толкова, щото нямаш заслуги.

А за Деса най-показателното е че за цифра години, включително още изначално като се махна от Пайнер, просто няма никаква концепция за кариера. То не се беше хванала за полата на Азис, то не бяха риалитита, то щяха да са албуми на английски, испански и не помня оше к'во, то телевизия, продуцент ужким била по едно време, и хиляди други работи без идея и посока, или капка мисъл вложена в цялата работа. Ся пристанала пак на Митака да и оправя бакиите, на теория, ма нито на него му се занимава, да не кажем изобщо през къде му е, нито нейния батак има оправяне.

Впрочем, има ли някъде/някой някво инфо за колко време е подписала с Митьо? Да не се окаже в един момент да и бие той шута като мине съответната дата, щото се вижда че нищо не става с нея в момента, колкото и да се пъне.

е тук ще се включа, няма как. Не съм фен нито на Кама, нито на Деса, всъщност има 2-3 чалгарки, които харесвам, въпреки че напоследък доста съм се ограничил от чалгата, ама тва е друг въпрос. Та да се върнем - Деса като напусна Пайнер изкара доста добри песни и преди Азис- пример е "Лъжа", отделно в същия албум има добри песни, после след Азис, даже 2 години по-късно пусна албума "Сладки сънища" мисля че беше, та в тоя албум има толкова добри песни, че не знам дали някои Пайнерки могат да се похвалят с такива, вкл. и Кама, тук говоря, че няма продуцент, а си е сама ;). Това е един от най-добрите албуми за мен в чалгията. А Кама какво пусна след раздялата с Пайнер - едно нищо, само го сравни с "Лъжа" на Деса и тогава говори, камоли с другите й песни.

ПС: "Неповторим" по-мога да я изтрая от новата на Деса, но и двете не ми харесват. "Не го прави" и "В твоите очи" са дооста по-добри, както и "Престъпно е" :)

Сподели в други сайтове

Аз на Кама мога да изтрая точно 3 песни.

Докато на Деса доста повече.Без последната.

Договора и в Пайнер е за 5 години.

Камелия след Пайнер е едно нищо.1 песен за 9 месеца.

Голяма концепция.Няма що.5 години мълча и сега пак е нищо.Замина и отдавна кариерата.

Сподели в други сайтове

е тук ще се включа, няма как. Не съм фен нито на Кама, нито на Деса, всъщност има 2-3 чалгарки, които харесвам, въпреки че напоследък доста съм се ограничил от чалгата, ама тва е друг въпрос. Та да се върнем - Деса като напусна Пайнер изкара доста добри песни и преди Азис- пример е "Лъжа", отделно в същия албум има добри песни, после след Азис, даже 2 години по-късно пусна албума "Сладки сънища" мисля че беше, та в тоя албум има толкова добри песни, че не знам дали някои Пайнерки могат да се похвалят с такива, вкл. и Кама, тук говоря, че няма продуцент, а си е сама ;). Това е един от най-добрите албуми за мен в чалгията. А Кама какво пусна след раздялата с Пайнер - едно нищо, само го сравни с "Лъжа" на Деса и тогава говори, камоли с другите й песни.

ПС: "Неповторим" по-мога да я изтрая от новата на Деса, но и двете не ми харесват. "Не го прави" и "В твоите очи" са дооста по-добри, както и "Престъпно е" :)

Едно обективно мнение на 100% препокриващо се с моето.

БРАВО

Сподели в други сайтове

Моля ви не си правете труда да отговаряте на новия ник на Фокса и youtube или какъвто беше... Фокса търчеше по мен да реве как било ненормално нов потребител като мен да пише такива неща и тук били една шепа хора, а сега си мисли, че ще ни заблуди с тоя нов ник...:Д Поне се старайте да пишете нещата по различен начин и с други думи, много жалък опит..:Д "Митака, Чипровската, Жалена, Десови, " не сме много хората използващи тези думи, а? :Д Жалка работа... :wacko:

Сподели в други сайтове

Точно пък да ми хвалиш Лъжа и тн ... не знам. Субективно е. От тоя период, Деса за мен има само 2 запомнящи се песни, Казваш че ме обичаш, но то си е направо песен на Азис, о каква изненада, но ме кефеше мн. Даже специално съм киснал да чакам премиерно да я врътнат по ФенТВ, нещо ме беше прихванало тогава. Пък и беше интересно да пее на цигански мърлата. Другата е оная с някъф рапър, Наливай ми Водка? Не помня как се казваше, но тая част явно ме е зарибила, щот съм по водката. Ся, не че беше хит някъф голям, но нали се пее за любимото питие. Пък и беше не просто модерно, а даже дали никаквицата не беше първата която прави дует с рапър. Тъй, останалото бяха някви песни тип незапомнящи се, щото ето, не съм ги запомнил. Изобщо Деса просто си заслужава да и сипвам, да мрънкам и да я определям както си искам, в някъф момент съм бил фен, тя имаше потенциал, даже и пУтенциал имаше навремето, но ... нищо като цяло, сичко разпиля и накрая пак е седнала в скута на чичо Митко. Не съм убеден че Инженера ще я търпи 5 години, просто няма как.

Ай стига с тая Камелия. Тя не е длъжна да прави каквото и да е. Има си и хитовете, и участията, ако иска ще прави нещо, ако иска няма да прави. Дреме и на шутката какво мислят лукас и инп за нея и развитието на кариерата й и имали изобщо такава.

Ама интересно как Деса като има 6-7 участия в месеца, това е върха, тя е номер едно, ето какво е да се прибереш в Пайнерския курник, а ако чипровската има 6-7 участия - уу, как мое да е тоооолкова зле, тя е ретро, тя без пайнер е кръгла нула и тн. Такива сте лицемери, вие двамката, да кажеш че Камчията ви е обрала спестяванията в КТБ или нещо, а то в най-добрия случай ви е свила близалката.

ИНП сичко останало настрана ти ако не моеш да различиш че аз и Фокса имаме доста различни стилове на писане, ако и леко сходен начин на изразяване, си мн зле мой човек и иди на доктор. Най добре на някакъф психо доктор, но изобщо доктор е някакво начало. Имаш нужда от помощ и то съвсем сериозна. Надявам се че не твърдо късно, и ще помоля да ме държиш в течение на предписаното лечение че почвам да се притеснявам за теб. Съвсем сериозно говоря.

ПС - И впрочем, особено ти ИНП, не ми се прави на мн отворен. Ще призовава той да бъда игнориран и да не ме четат. Що си не гледаш работата? И не си мислите вие двамцата с лукас че не забелязвам как от вчера почнахте да ми крадете лафовете. Ставате все по жалки честно казано.

Сподели в други сайтове

Тази тема още ли е отворена :mf_surrender: Резултатите са ясни и са плачевни за Фокси :3fdb8960598fa63e:

След Пайнер Деса оглавяваше 1 месец 50-те най и то с песен без клип. Пусна 2 от най-добрите албуми в жанра. Пусна сама най-продавания си албум и т.н.

Днес в Пайнер към момента си е доста добре също, вече е с 3 сингъла в годишната класация.

Кама след Пайнер до момента не е реализирала нито един съществен успех.

Сподели в други сайтове

Кои са тия лафове дето ти крадем,че не ми стана ясно.Ти си последния човек ,от който ще копирам.

Щом си фен на Камелия.....това обяснява поведението ти на изкривяване на историята.Знам че ви боли за недооценената ви бездарница ,но не може да го промените.

И пак ви го казвам.Кама приключи още преди 7-8 години.

Сподели в други сайтове

Ама интересно как Деса като има 6-7 участия в месеца, това е върха, тя е номер едно, ето какво е да се прибереш в Пайнерския курник, а ако чипровската има 6-7 участия - уу, как мое да е тоооолкова зле, тя е ретро, тя без пайнер е кръгла нула и тн. Такива сте лицемери, вие двамката, да кажеш че Камчията ви е обрала спестяванията в КТБ или нещо, а то в най-добрия случай ви е свила близалката.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Направо ги кормиш с тези постове. Бесни са, че аз съм писал същото в предните 10 години и сега кръв немат, че се пръкна друг да им го набива в тиквите. Сравнението ти е чудесно и фактологически точно, но те горките си помислиха, че ще го четат само от мен и сега са изненадани, че ги правиш на кайма със сходна на моята риторика и затова толкова искат да си те представят като мой втори ник. Не им цепи басма, 1-2 болни модераторчета отдавна са те проверили и по IP и по дестинация на писане, защото и те са обсебени да ми слагат банове, за да се отърват от моето присъствие поне за известно време.

За цитираното само да налея още малко масло в огъня. Деса снася поне 50% от тези участия в касата на Пайнер, а Камелия дава по 3,68 лева на излъчване, за "Неповторим", на ФЕН ТВ и Балканика ТВ, според най-новата осмивана горещо тук тарифа на 4-те телевизии на Касъмовите. И понеже е забавно да гледам отстрани как им вадиш карантиите с тези постове само да те насоча в какви посоки можеш да продължиш да им раздаваш шамари и бузките им да станат още по-червени от бой.

1. Еднакъв брой участия - Деса с 50% за Пайнер и 1000 лева по-евтина.

2. Еднакъв брой участия - Деса с над 70% плейбек.

3. Еднакъв брой участия - Деса с 3 клипа и дует с Галена, а Кама само с "Неповторим".

4. Еднакъв брой участия - Деса с комични и евтинджос клипчета, а Кама с още една филмова класика.

5. Еднакъв брой участия - Деса с епохална излагация и бесен плейбек на наградите.

6. Деса с няколко фотошопирани фотосесии и пълен смях след това на наградите, а Кама с убийствени кадри около "Неповторим".

7. Кама се снима всеки ден с телефона, за да се види неподправената истина, а Деса взе да се бори с анорексията след критиките.

8. Кама я снимат всякакви и навсякъде, а на Деса ги е срам да я щракнат дори на концерта в Ст. Загора, посетен от 350 души.

9. Деса я дънят Денис и Яница с гледания, а тук ни говорят за нейни някакви успехи и трафик.

10. Деса е карък - след като изпя химна на Лудогорец все едно черна котка им мина пътя и отпаднаха от анонимици от Молдова.

Има и още и още, край нямат мечтите на фенчетата и, както и провалите и.....

Сподели в други сайтове

А Кама цял живот недооценена и аутсайдер.

Затова е пълна със злоба и никой от колегите и не я трае.

То 15 години да съскаш като змия няма как да не ти се върне.

Сега си плаща! Кеф

Сподели в други сайтове

Фокса умира от яд, че не знае условията по договора на Деса, обаче това не му пречи да съчинява някакви :3fdb8960598fa63e:

За Камелия е разбираемо, все пак не успя да стане Певица на годината, а вече е в критическата и липсата на дете допринася. Но за Фокса не е разбираемо...освен ако не е влюбен в нея :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Кои са тия лафове дето ти крадем,че не ми стана ясно.Ти си последния човек ,от който ще копирам.

Щом си фен на Камелия.....това обяснява поведението ти на изкривяване на историята.Знам че ви боли за недооценената ви бездарница ,но не може да го промените.

И пак ви го казвам.Кама приключи още преди 7-8 години.

Довечера като си стигна до компа, че от телефона е неудобно ще изровя точно как си ме плагиатствал. Твоя колега обаче се изпусна много грозно с некомпетентността си относно какво точно е буфосинхронада ...

Незнам, нещо почвам да губя мотивация да кормя Деса. Квото и да им се каже, тия двамата въртят една и съща плоча нон стоп, ако ги забие човек с факти, мнение по различно или нещо, просто рисетват пак от началото. Е оня ден лукас стигна сам (с малко помощ нали) до извода че измет, която пее на плейбек място под слънцето няма, и аз за малко да се заблудя че аха, моело и да стане човек от това, и няма и няколко часа по късно пак почна с Кама. Поне да си намерят още два - три трола, да вдигнат численото мнозинство на тяхната агитка, щото даже и там ги водим. Така или иначе явно съм Камелиев, ето даже и там нашта води дебелогъзата безвратница - Камелиевите тролове се множат, а Десата си кара вече половин година и повече само с два ;)

Сподели в други сайтове

Tо се вижда коя води...тук горе погледни.Не ти отърва....нали

Фен си на аутсайдерка.Сори.

КАМЕЛИЯ Е ЛЮБИМКА НА АУТСАЙДЕРИ И НА ХОРА С ЛОШ ВКУС.

Никой малко умен и разбиращ от музика и пеене няма да хареса това грачене на бездарницата.

Проява на мноооого лош вкус.

Сподели в други сайтове

Пеене ли е, граче не ли е, има си своите фенове. Както и вашата бездарница си има фенове, въпреки че не предлага нищо, освен напоследък съмнително пеене. То пеенето е хубаво качество за изпълнител, но не е единствено и необходимо условие. За истинската звезда се искат и други качества - харизма, чар, излъчване, сценично поведение, и тн, все неща които Деса няма, а Кама има. То затова все за пеене уж приказвате, ама пропускате да споменете че табуретката, великата и можеща певица, кара на плейбек по участия, а крачещата чипровка се хаби да пее на живо ....

Сподели в други сайтове

Koй ти каза,че кара на плейбек като бях скоро и няма такова нещо.А чакай...... тука твоите съмишленици го казах,ясно.Трябва да им се вярва.

Бездарница е Камелия-тя е певица и първото, което трябва да има е ГЛАС,а после всичко останало.

Сподели в други сайтове

Ти си единствения, който твърди че пее на живо. Освен това, твоето мнение не е обективно. А и аз също съм ходил на участия на Деса, вярно скоро не е било, а преди години когато ме влечеше да ходя по чалкотеките. Та тогава не съм я чувал да се хаби със живи изпълнения, та сега ли? Затова съм по-склонен да вярвам на други хора, но не и на теб. Ако държиш да ме опровергаеш - иди с фокса на Цеца и по слъчевбрягаките кръчмотеки, ако не млъквай и си скрий някъде.

Такива със глас с лопата да ги ринеш. Ама далеч не всичките стават известни, още по малко успяват да блеснат, дсже да не кажа повечето си остават там някъде. Малко ли талантлив народ видяхме да кърши гласове по разни айдъли, стар академита, фактори и тем подобни, примерно. Деса тъпото трябва, ако не друго, вечно да е благодарна на Митьо, че точно нея е харесал да му върти свирки навремето и да я направи звезда, сред масовката.

Сподели в други сайтове

Koй ти каза,че кара на плейбек като бях скоро и няма такова нещо.А чакай...... тука твоите съмишленици го казах,ясно.Трябва да им се вярва.

Бездарница е Камелия-тя е певица и първото, което трябва да има е ГЛАС,а после всичко останало.

Тя глас, че няма е ясно, но няма и друго кой знае какво. Колкото и да е висока, секси и с готино тяло си няма вкус женицата как да се облече. Вземи едни концерти където се гласеше като клоун, почти не мога да се сетя за момент в който е била стилна. На моменти чак опитите за оригиналост бяха смешни и жалки, като например концерта на който излезе с рокля с цветовете на знамето....

А Деса при завръшането си излезе на концерта и просто пя... и показа какво може и за какво е там, за да ПЕЕ!

И двете през годините си имат своите хитове, но Камелия разчиташе на няколко такива за да направи фурор по концерти и турнета. На Деса спокойно мога да изброя много по-качествени и силни песни през годините. И да след Пайнер имаше много хубави песни.

Сподели в други сайтове

Тя глас, че няма е ясно, но няма и друго кой знае какво. Колкото и да е висока, секси и с готино тяло си няма вкус женицата как да се облече. Вземи едни концерти където се гласеше като клоун, почти не мога да се сетя за момент в който е била стилна. На моменти чак опитите за оригиналост бяха смешни и жалки, като например концерта на който излезе с рокля с цветовете на знамето....

А Деса при завръшането си излезе на концерта и просто пя... и показа какво може и за какво е там, за да ПЕЕ!

И двете през годините си имат своите хитове, но Камелия разчиташе на няколко такива за да направи фурор по концерти и турнета. На Деса спокойно мога да изброя много по-качествени и силни песни през годините. И да след Пайнер имаше много хубави песни.

Сега ще забележим следния феномен, т.к. не си "десов трол", Фоксолинчо ще ти подмине поста, т.к. си основно почитателка на друг изпълнител и изказваш положително мнение за Деса :3fdb8960598fa63e: Та отговаряйки само на 2-3 "десови трола", Фоксчо създава илюзията, че само те си тролят едно и също и само те подкрепят Деса, не отчита обаче останалите 130, които са дали гласа си за нея :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Разбираемо е, че има доста опечалени от разбитите илюзии за Деса. Но когато се каже и напише, че тя ПЯ, а на наградите и на концертчето с 350 души в Стара Загора Деса просто уби всичко детско дори в новата публика с гнусен плейбек, адвокатчетата и тук стават леки като перца, а заканите им пълен ташак. Спестете си гаврата, че наистина ставате за смях...

:roll1:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...