Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Тя си има мозък, но си има и някакъв реализъм. ;) Трябваше да хвърли още по-луди пари за налагането на "Estoy Aqui" и "Slavatronika" в чужбина, трябваше да се съсредоточи предимно върху това, а не върху фолка... А междувременно българските фенове щяха жадно да искат от нея чалга и тотално да я отпишат ако не им я даде. Аз помня точно нещо такова за лятото на 2008- тя пусна "Never End", започна да я налага, но чалга фенчетата възнегодуваха, че не им е пуснала и на тях нещо дивичко... :3fdb8960598fa63e: За какво налагане на чужди проекти може да говорим, като междувременно я отписват в родината й?

Именно затова, Десислава пусна албумите пробно, а на испанския дори му излязоха и 1-2 клипа... и ако беше видяла някакъв по-голям интерес, навярно щеше да ги наложи повече. Другият вариант е този, за който споменах- да хвърли луди пари за западен тип промоция, а междувременно в България да я критикуват, че е неориентирана... :helpsmilie:

Ако у нас се бяхме научили да оценяваме малко повече качествените и различните неща, подобни продукти от Десислава можеше да са на едно съвсем различно ниво в йерархията на българската музика. Но нищо, те така или иначе съществуват и са един вечен повод за гордост на изпълнителката и на хората, които я харесват... Така де, все още не сте ми посочили коя друга е била толкова смела и готова на подобни експерименти... :3fdb8960598fa63e:

Скандалите до голяма степен са предизвикани от нежеланието на феновете на Камелия да признаят, че Десислава беше над нея по хитовост и актуалност дори и в последните години без Пайнер, а сега съвсем... Злобните изказвания и отричания на тези фенове карат някои като Лукас и ИНП да се държат по-грубо и да говорят какво ли не...

Сподели в други сайтове

Ей ама тия десовите сте толкова жалки , че няма накъде... простотия до шие, харесвам Деса много повече от Кама , но това направо ме вбеси ? Защо обиждате Кама по тоя начин ? Какво ви е направила жената ? Защо си изливате злобата и избивате комплексите върху една преуспяла жена ? Деса като е жената ГЛАС защо показва само цици и путурляк ? Как излезе в зала 1 преди 1 месец ? Я се кротнете малко... тоя тъпунгер лукас за кой ли път счупи тъпомера... Радвам се , че всички от агитката на Кама писаха , а и други фенове.. винаги успелите хора са плюти ! Браво на Фокса , Сашо , Николас , Чушката , Фриги (който ме нареди преди няколко дни ) :D но му е простено..

Ето едно коментарче на ютуба от Март тая година, да ви прилича случайно на "новия потребител" ? :Д:Д:Д

Сподели в други сайтове

Ето едно коментарче на ютуба от Март тая година, да ви прилича случайно на "новия потребител" ? :Д:Д:Д

Ама защо им обръщате внимание изобщо. Не виждате ли, че и числено ги превъзхождаме. Десовите никнем като гъби

image.png

Сподели в други сайтове

Ама защо им обръщате внимание изобщо. Не виждате ли, че и числено ги превъзхождаме. Десовите никнем като гъби

А навремето в Планета-та ДС отбора беше още по-голям... Представяте ли си да се завърнат още от легендите на раздел "Други изпълнители"? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

А навремето в Планета-та ДС отбора беше още по-голям... Представяте ли си да се завърнат още от легендите на раздел "Други изпълнители"? :3fdb8960598fa63e:

Ами те повечето четат, но не пишат. Иначе не знам кой от вас е бил регистриран в Планета форума през 2003/2004, но половината потебители бяха дс фенс. Такава еуфория така и не видях при друга за толкова години ; )

Фенове като мен и Жорката пишем по-рядко, но все още сме активни !!!

image.png

Сподели в други сайтове

Ами те повечето четат, но не пишат. Иначе не знам кой от вас е бил регистриран в Планета форума през 2003/2004, но половината потебители бяха дс фенс. Такава еуфория така и не видях при друга за толкова години ; )

Аз започнах да го чета 2006 някъде, така че явно съм хванал 'по-слабите' времена. :1000 (29): Представям си какво е било преди това... Десислава всъщност беше ли си имала нейна папка преди да я преименуват на Други изпълнители?

То иначе тук може би няма кой знае какъв смисъл от голяма активност на ДС феновете... Повечето неща са казвани мнооого, мнооого отдавна... А и към днешна дата форумът се е превърнал в място за тотален хейт... Не е кой знае какво постижение в хейтърски форум със 100-200 активни души да докажеш нещо. А и това няма как да стане- изпълнители като Десислава, които са на върха в много отношения, винаги ще бъдат оплювани от разни хора, чийто любимки не са като нея... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Между другото сега като видях изпълнението на Емилия на "Две сърца" се замислих, защо НИКОЙ не желае да пее участията си "Луда по тебе" или 'Защо повярвах"?? Нали са много големите хитове..защо колегите й не желаят да ги пеят? :Д

Ютуб е новия!! Надявам се няма още заблудени..:Д

Сподели в други сайтове

Я стига! :mf_surrender: Камелия е облечена като за разходка из квартала по участия, пее ужасно фалшиво, говори и фъфли през цялото участие, а "оркестъра" е най-лошото от нейното представяне!! :mf_surrender: Къде ще ми я слагаш до Деси Слава, която пее всякакви стилове и е най-добрия глас в България!

Както каах Деса е по-добрата певица, но Камелия я сцепва по участия. Като фъфли, пее фалшиво и оркестъра е най-лошото при нея, защо винаги е пълно?! Защо всички пеят с нея, особено старите й песни!? Това, че на тебе не ти харесва Камелия, не означава че е кръгла нула. Нека Деса си пее всякакви стилове - все пак са различни изпълнители и по различен начин минават участията им, но при Кама конкретно е як купон почти през цялото участие.

Сподели в други сайтове

Между другото сега като видях изпълнението на Емилия на "Две сърца" се замислих, защо НИКОЙ не желае да пее участията си "Луда по тебе" или 'Защо повярвах"?? Нали са много големите хитове..защо колегите й не желаят да ги пеят? :Д

Ютуб е новия!! Надявам се няма още заблудени..:Д

Не знам защо не ги пеят, може и да не смеят, е, имало е изпълнения и на нейни песни, но като цяло както и да е, те пак са си хитове.

Не е Ютуб, както казах, под един процент е шансът. Ти не си толкова отдавна във форума, може да не си виждал как масово коментарите му бяха само за Галена или някакви агресивни от сорта на "бръкни си в гъза". По-голям шанс е да е Фокси, но пак има разлики, затова според мен от конспиративните варианти най-вероятният е да е негов човек.

Сподели в други сайтове

Според мен човека е чел форума без регистрация за дълго време и за това е свикнал с някои от термините на Фокса. Модератори, може да ми пратите айпито му да проверя дали е прокси/VPN и дали присъства в спам списъци.

Сподели в други сайтове

Според мен човека е чел форума без регистрация за дълго време и за това е свикнал с някои от термините на Фокса. Модератори, може да ми пратите айпито му да проверя дали е прокси/VPN и дали присъства в спам списъци.

Да, да... и кой ще влезе тук да чете 1 година? Или 2 или 4 и няма да пропише... и го виж, че си хейтва, че има мнение по всички теми с Кама. Това е или Фокса, или онова изчадие youtobe :1000 (29):
Сподели в други сайтове

Да, да... и кой ще влезе тук да чете 1 година? Или 2 или 4 и няма да пропише... и го виж, че си хейтва, че има мнение по всички теми с Кама. Това е или Фокса, или онова изчадие youtobe :1000 (29):

Виж му коментарите в чата. Кога си виждал Фокса да говори за американщини?

Сподели в други сайтове

Виж му коментарите в чата. Кога си виждал Фокса да говори за американщини?

Не е Фокси, но и Фокса е наясно. Това си е ютуб-ъра :Д Само той може да го направи..копнах ви едно негово мнение от Март и ясно личи, че пише като "новия".. Абсолютно е той.. :1000 (29):

А Фокса на мен ми казваше, как можело да не съм писал толкова време и изведнъж да пропиша, бил съм анонимка и тн, а сега се опитва да ни убеди, че това е най-нормалното нещо?! :Д Ето това се нарича фурнаджийска лопата и го доказва за 1404504 път!! Тук било затворен кръг, всички се знаели, бил съм лъгал и накрая той ни пробутва """"новия"""" по тоя начин..:Д

Сподели в други сайтове

Троловете не могат да повярват, че един новобранец ги корми всеки ден? :roll1: Много обсебени има тук, които дори си въобразяват, че е възможно онова злобарче Нолето, да не проверил при Момо IP адресите ни? Пичове, имате проблем в главите и се правите на ощипани моми. Щото този новия наистина ви попилява измислената Фатме. Питайте Момо да ни сравни данните и успокойте топката, че вече ставате за смех и най-вече Мелето и трибукненият анонимен Крум.

Сподели в други сайтове

Ти чети какво те направихме, заедно с "актуалната ти" любима Камелия..:Д По-добре се откажи, че вече и калинките ти се подиграват..:Д

Пхахахах, някакви сдухали се от злобичка "десови" комплексари ближат рани заради това, че Деса е дребна, дебела и освен това се превърна и в плейбек певачка трябва да ме впечатли ли? :roll1: Аз като ти говоря, че не знаеш как работи системата в интернет и че си пълна невежа по тези въпроси, ти си мислиш, че си говоря ей така, за да не заспя? Много работа напоследък и ми остава време да ви чета чикиджийските постове само когато съм нощна и нема работа, като тая нощ. Но няма проблем, ще обърна подобаващо внимание на всяка заблудена душица и дори на измамници на дребно, като Славчо " Шуменски".

Сподели в други сайтове

Затова все си в тая тема да оборваш.И децата знаят коя е Деси Слава и коя е бездарната.

Децата вече разбраха какво менте е Деса, а последният и кифленски клип мина и замина. В Ивана №2 се превърна, дори на килограми. Не държа да ми се брои участието в разкриването на късокракото и дебеличко Фатме за актив, но как нахалници като тролещите нейни наскоро появили се "фенове" и медийно осмени лъжци тук, ще ни обяснят последното и изявление, че се била върнала в някаква игра? Къде е била в предните 10 години в такъв случай? На боклука? В небитието? На кучето в гъза? На почивка?

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Тъкмо започнете да навивате пружинката и Деса, с някое тъпо изявление ви забива в земята и ви кара, да се червите от срам. :roll1:

Сподели в други сайтове

Предните 10 години Деси Слава беше там където издаде едни от най-добрите албуми за чалгата, беше жури в национален музикален формат, тв реалити, Евровизия, два концерта, собствена телевизия.поп парчета и какво ли не , докато травестита си пееше песните от 98-ма години и не мръдна и крачка напред.. :whistling: Така и не успя да бъде в ТОП 3, не взе нито една голяма награда, не направи никога концерт, не се научи да пее и не спечели фенове..:)

Каквото и да напишеш-фактите са факти, точно това заслужи Камелия-дереджето на което е сега.и само мога да й се присмея и подиграя от сърце.. :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...