Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Smith, защо пак професионални снимки, с логото на клуба? Защо и докага ще тиражирате такъф снимков материал, щото много ясно тия ще щракнат така, че да изглежда пълно в най-лошия случай, или изобщо няма да качат, ако е толкова зле положението? Кога ще видим фенски снимки, евентуално клипчета от ПЪЛНО участие на Деса? Или вие феновете не ходите на тея участия, и всъщност е пълно с народ, който просто е отишъл там и му е се тая коя певачка си е пуснала плейбека?

Сподели в други сайтове

Smith, защо пак професионални снимки, с логото на клуба? Защо и докага ще тиражирате такъф снимков материал, щото много ясно тия ще щракнат така, че да изглежда пълно в най-лошия случай, или изобщо няма да качат, ако е толкова зле положението? Кога ще видим фенски снимки, евентуално клипчета от ПЪЛНО участие на Деса? Или вие феновете не ходите на тея участия, и всъщност е пълно с народ, който просто е отишъл там и му е се тая коя певачка си е пуснала плейбека?

SG ;)

Това за добрите фотографи и аз го казвах за случая на Камелия от миналата седмица. На някои снимки изглеждаше, че има повечко хора, но всъщност човек, който е бил там ми каза, че са били доста малко. Начинът на заснемане играе голяма роля.

Но за Десислава мисля, че с или без уменията на фотографа, посещаемостта си личи. Хората не могат да се разминат. :whistling:

А и всички знаем, че дори и да дадем наши снимки от нейни участия, пак ще измислите нещо, така че каузата още отсега е напълно загубена... Но може и да пробваме някой път...

Сподели в други сайтове

Вчера бях на ДесиСлава в БИАД. Като цяло пя точно един час, започна в 2:25 и пя до 3;25. Пя абсолютно и само на живо. Откри с дуета между нея и Галена. На песента се избухна, но не се пееше изобщо като подаваше на публиката. После продължи с "Две сърца", където всичко живо се съдра да пее. Последва "Птица скитница", същата история като предходната, знаеше се от А до Я. Мина на "Бели нощи", отново се пя като другите две стари. Последва "До тук" и на нея се пееше с пълно гърло, както и на "Мила моя, мили мой". За финал изпя и "Не вярвам" на която също адски много се пееше.

После продължи с "не го прави" и "започваме на чисто", както и една друга, която не знаех. Нито едната не се пееше с пълно гърло, нещо като дуета бяха. На финала изпя един ужасен цигански кючек и отново дуета с Галена. Ако трябва да подредя песните по прием:

1. Две сърца / Не вярвам / До тук

2. Мила моя, мили мой / Птица скитница / Бели нощи

3. Циганският кючек

4. В твоите очи

5. Не го прави

6. Започваме на чисто

Само да отбележа, че се пукаше клуба. Нямаше място да се обърнеш.

Сподели в други сайтове

Доста обективен коментар. :) И нужното допълнително доказателство към снимките.

За съжаление някои хора в този форум малко трудно ще бъдат убедени, че и Десислава има силни, препълнени участия- с или без вход. Твърденията, че пеела пред празни клубове ще продължат да се разпространяват и да заблуждават някои. Други обаче си знаем истината. :)

Сподели в други сайтове

Бях на участие на Деса в Планета - Слънчев бряг в сряда. Не беше супер пълно, но имаше доволно хора. Хареса ми участието като цяло, имах по-малки очаквания. Появи се много късно - чак към 3 без нещо и пя до 4. Основно кара на живо, само 2 миска имаше от по 2-3 песни, които бяха на плейбек. Иначе пя много стари неща, което ми хареса - Две сърца, Мъжете всичко искат, Горещи страсти, Мила моя мили мой, Дотук. Пя доста и акапелно - Софка, Сашо Роман, Румяна, народно, имитира обичайните Мира, Камелия, Глория. От новите Твоите очи 2 пъти, Започваме на чисто веднъж, а Не го прави не я изпя. Доста се раздаваше като цяло, имаше и 1-2 маси някакви нейни големи фенове, които обикалят явно с нея насам-натам. Не мога да кажа, че става някакъв мега луд купон, но не са и скучни участията й. Доволен съм.

Сподели в други сайтове

Вчера бях на ДесиСлава в БИАД. Като цяло пя точно един час, започна в 2:25 и пя до 3;25. Пя абсолютно и само на живо. Откри с дуета между нея и Галена. На песента се избухна, но не се пееше изобщо като подаваше на публиката. После продължи с "Две сърца", където всичко живо се съдра да пее. Последва "Птица скитница", същата история като предходната, знаеше се от А до Я. Мина на "Бели нощи", отново се пя като другите две стари. Последва "До тук" и на нея се пееше с пълно гърло, както и на "Мила моя, мили мой". За финал изпя и "Не вярвам" на която също адски много се пееше.

После продължи с "не го прави" и "започваме на чисто", както и една друга, която не знаех. Нито едната не се пееше с пълно гърло, нещо като дуета бяха. На финала изпя един ужасен цигански кючек и отново дуета с Галена. Ако трябва да подредя песните по прием:

1. Две сърца / Не вярвам / До тук

2. Мила моя, мили мой / Птица скитница / Бели нощи

3. Циганският кючек

4. В твоите очи

5. Не го прави

6. Започваме на чисто

Само да отбележа, че се пукаше клуба. Нямаше място да се обърнеш.

Бях на участие на Деса в Планета - Слънчев бряг в сряда. Не беше супер пълно, но имаше доволно хора. Хареса ми участието като цяло, имах по-малки очаквания. Появи се много късно - чак към 3 без нещо и пя до 4. Основно кара на живо, само 2 миска имаше от по 2-3 песни, които бяха на плейбек. Иначе пя много стари неща, което ми хареса - Две сърца, Мъжете всичко искат, Горещи страсти, Мила моя мили мой, Дотук. Пя доста и акапелно - Софка, Сашо Роман, Румяна, народно, имитира обичайните Мира, Камелия, Глория. От новите Твоите очи 2 пъти, Започваме на чисто веднъж, а Не го прави не я изпя. Доста се раздаваше като цяло, имаше и 1-2 маси някакви нейни големи фенове, които обикалят явно с нея насам-натам. Не мога да кажа, че става някакъв мега луд купон, но не са и скучни участията й. Доволен съм.

Радвам се че сте си изкарали добре.

АЗ повече няма да коментирам посещаемост на участия.

Имам нова тема. Нещо викахте, че Камчия била ретро певица, щото си пеела вечните хитове по участия. Я вижте пак цитираните два поста, и това повече да не съм го чул. Или да си говорим коя била актуална, и коя не.

Сподели в други сайтове

Доста удобно е да се спре темата за посещаемостта точно когато отново бе доказано, че участията на Десислава не са празни, а с доволно количество хора.

И естествено, че ще пее и ретро хитовете си. Но ще пее и актуалните си, които не са такива класики, но в по-голямата си част са успешни.

Сподели в други сайтове

С кое точно са успешни? Хората ти пишат черно на бяло, че никой не и отразява новите песни, така че може да престанем да раздуваме балона колко огромни хитове са Не го прави, Почваме на чисто и дуета с Ваната.

И значи, едната като пее основно ретро хитовете си, е залязла, изветряла, квобешетам още певица, ставаща единствено за ретро партита, а друга като пее основно ретро хитовете си, е не просто вървежна, актуална, квобешетам още, ами едва ли не номер едно? Как стават точно тия работи, много моля да ми се обясни.

Сподели в други сайтове

2 пълни участия видя и се насра с това , че не сме ти обръщали внимание на коментарите и снимките . 1 птичка , пролет (лястовичка) не прави . Когато всяко участие и е пълно до дупка тогава се прави на оборотен. Иначе и Камелия пее Само за минута и Неповторим , ама я изкарвате ретро . Деса 90% от песните са и ретро .... демек продължаваме ли да поддържаме тезата за ретро певиците ?

Сподели в други сайтове

2 пълни участия видя и се насра с това , че не сме ти обръщали внимание на коментарите и снимките . 1 птичка , пролет (лястовичка) не прави . Когато всяко участие и е пълно до дупка тогава се прави на оборотен. Иначе и Камелия пее Само за минута и Неповторим , ама я изкарвате ретро . Деса 90% от песните са и ретро .... демек продължаваме ли да поддържаме тезата за ретро певиците ?

90% не са със сигурност, недейте да преувеличавате. Жената си пя едни от последните песни извън Пайнер - "Моето зайче", "Пусни го пак", "Моето друго аз", "Мръсни поръчки", "Два магнита". Както казах изпя "Започваме на чисто" и 2 пъти "В твоите очи" и последната се прие доста добре, особено втория път. От това, което видях, долу-горе при нея са 50:50 стари:нови песни.

И да уточня: Не защитавам Деси Слава и не искам да влизам в спорове срещу Камелия и феновете й. Харесвам ги и двете. Просто се дразня като се изкривяват нещата.

Сподели в други сайтове

Опа, и понеже забравих, а SG темата за участия, щом се появиха сведения за поне 2, които не са били празни, няма изгледи да я остави - ДОРИ да се съгласим с вас, че всички участия на Деса са еквивалентно пълни на тези на Камелия (а те, разбира се, не са), остават фактите че Деса пее за по-малко пари от Камелия, и освен това, от тоя по-малък хонорар снася на Пайнера. И това без да включваме сведенията че в момента върви в допълнителна промоция от 20-30% от хонорара, и пак не може да се нареди сред най-вървежните имена. Случаеност? И не, факта че имала 2-3 участия повечетоя месец не го броя, тя ако сега няма, кога?

Сподели в други сайтове

Не изкривявайте нещата. Вие сте тези, които постоянно твърдите как участията на Десислава били празни, а сега, когато ви се доказва, че не е баш така, пак се опитвате да измислите нещо странично. Неприятно ви е, че трябва да приемете, че единствените неща, които към днешна дата можехте да изтъквате като плюсове за Камелия- клубовете и приемът на старите хитове- не са чак толкова слаба територия и за Десислава. И бъдете сигурни, че тя има много повече от 2 успешни участия и аз самия във времето съм бил на няколко такива. А колко взима си е нейна работа- със сигурност този месец ще прибере добра пара от 13-те участия. Камелия има половината на тях.

Но добре, приемаме, че криво-ляво се съгласявате, че ДС не е толкова зле по участия. В такъв случай започвате да се захващате за друго- че пеела ретро песни. Разбира се, че ще ги пее и ще получава най-голям прием на тях- това са златни хитове, които са основна част от следата, които е оставила за жанра. НО за нейна радост и в последните години е успяла да направи успешни проекти и хитове, които да пее и също да получава някакъв прием. Камелия такива няма- най-успешното ново, което бихме могли да чуем от нея на участия, е "Неповторим", която е горе-долу на нивото на "Започваме на чисто". Оттам нататък по-актуалната е тази, която освен старите неща има и хитове като "Пусни го пак", "Моето друго аз", "Мойто зайче", "В твоите очи" и т.н... и средно успешни такива като "Не го прави". Но не разчитам, че ще схванете нещата, които аз и няколко други хора ви говорим- кои по-грубо, кои по-спокойно.

И пак повтарям, в повечето случаи вие започвате споровете с пресилените си твърдения.

Тази вечер ще е интересно в Студентски град- Камелия в Плаза и Десислава в Котън. Може и да отскоча и на двете.

Сподели в други сайтове

Радвам се че сте си изкарали добре.

АЗ повече няма да коментирам посещаемост на участия.

Имам нова тема. Нещо викахте, че Камчия била ретро певица, щото си пеела вечните хитове по участия. Я вижте пак цитираните два поста, и това повече да не съм го чул. Или да си говорим коя била актуална, и коя не.

Да, пя й "Мъжете всичко искат", а тази дето не се сетих беше "Пусни го пак". Имаше вход 5 лева.

Сподели в други сайтове

Не изкривявайте нещата. Вие сте тези, които постоянно твърдите как участията на Десислава били празни, а сега, когато ви се доказва, че не е баш така, пак се опитвате да измислите нещо странично. Неприятно ви е, че трябва да приемете, че единствените неща, които към днешна дата можехте да изтъквате като плюсове за Камелия- клубовете и приемът на старите хитове- не са чак толкова слаба територия и за Десислава. И бъдете сигурни, че тя има много повече от 2 успешни участия и аз самия във времето съм бил на няколко такива. А колко взима си е нейна работа- със сигурност този месец ще прибере добра пара от 13-те участия. Камелия има половината на тях.

Но добре, приемаме, че криво-ляво се съгласявате, че ДС не е толкова зле по участия. В такъв случай започвате да се захващате за друго- че пеела ретро песни. Разбира се, че ще ги пее и ще получава най-голям прием на тях- това са златни хитове, които са основна част от следата, които е оставила за жанра. НО за нейна радост и в последните години е успяла да направи успешни проекти и хитове, които да пее и също да получава някакъв прием. Камелия такива няма- най-успешното ново, което бихме могли да чуем от нея на участия, е "Неповторим", която е горе-долу на нивото на "Започваме на чисто". Оттам нататък по-актуалната е тази, която освен старите неща има и хитове като "Пусни го пак", "Моето друго аз", "Мойто зайче", "В твоите очи" и т.н... и средно успешни такива като "Не го прави". Но не разчитам, че ще схванете нещата, които аз и няколко други хора ви говорим- кои по-грубо, кои по-спокойно.

И пак повтарям, в повечето случаи вие започвате споровете с пресилените си твърдения.

Тази вечер ще е интересно в Студентски град- Камелия в Плаза и Десислава в Котън. Може и да отскоча и на двете.

Моля те млъкни , че си ебаси инфантилката . Вие бяхте тея дето наричахте Камелия ретро певица понеже си пяла старите песни . А Деса , като ги подкара обърна палачинкота , айде да се скриеш :)

Камелия последните 5 години има 3 клипа , къде я сравняваш с Деса дето балва като луда .

Сподели в други сайтове

SG, не се прави на ощипана девица. Това че Камелия била "ретро" певица, щото пеела само стари парчета, го почнахте от вашия отбор. А ся като се оказа че и вашата залага на старите неща, въпреки че бълва постоянно, носите вода от чисто нов, току що изкопан 11ти кладенец, щото от другите десет носехте досега да я оправдавате, чак пресъхнаха. Доколкото чувам, работата върху останалите кладенци до 20 върви усилено.

На препълнено участие на Деса и аз съм бил. Ама 2005-6. Уверявам те че пазарджишката дискотека се пръскаше по шевовете. ама мн вода изтече оттогава.

Понататък, туй безкрайно сравняване на участия, не е в полза на никой - щото има прекалено мн фактори, които се разминават - колко е голям клуба, къде е, колко е входа, и тн. Нимое просто да сравняваме участие в дълбоката, бедна провинция (няма значение къде, в момента ако не е в София/Пловдив/Варна/Бургас или лятото по морето е провинция, дълбока и бедна, даже за последните три града не съм сигурен дали не са и те в тая категория), където хората се стискат да дадат 2 лв за една бира и участие от морето, дето са отшили пари да харчат. Щото първото е по-голям плюс, нали се сещаш. Щото софия и на морето е малко все тая кой ще пее, докато в провинцията, където най често има примерно една дискотека и тряя да дадеш 10 кинта вход или да си ги изпиеш у вас, ако не те кефи коя са викнали тая седмица.

Колко взима си е нейна работа, да, ама аз смятам че не ям доматите с колците, и мога да сметна, че по наличната информация, Деса с 13 участия или колкото са там, изкарва по-малко кинти от Камелия с наполовина. И пак, казвам, без да броим разни неща, като промоции

Сподели в други сайтове

АХАХАХАХАХАХАХ ама как сте ги затапили двата фена и пратеника на Фокса, не е истина..:Д:Д Уж крещяха как било празно на участията на Деси Слава, сега пък какво от това, че имала две пълни..ХХАХ... Тая Деса ви съсипа от края на миналата година до сега.... :mf_surrender: Колкото повече нещата при нея вървят, толкова повече се провалят при Кама.. :mf_surrender:

И разбира се както всеки път: КЪДЕ Е ЮЛСКИЯ КЛИП И КОЙ Я СПЪНА??!! :roll1:

Сподели в други сайтове

АХАХАХАХАХАХАХ ама как сте ги затапили двата фена и пратеника на Фокса, не е истина..:Д:Д Уж крещяха как било празно на участията на Деси Слава, сега пък какво от това, че имала две пълни..ХХАХ... Тая Деса ви съсипа от края на миналата година до сега.... :mf_surrender: Колкото повече нещата при нея вървят, толкова повече се провалят при Кама.. :mf_surrender:

И разбира се както всеки път: КЪДЕ Е ЮЛСКИЯ КЛИП И КОЙ Я СПЪНА??!! :roll1:

Единствения разсипан тук си ти ;) Никой не се сещаше за тая тема, до като преди 2 дена ти не решиш да напишеш дежурния си , изпълнен с кофти енергия коментар . Явно яко са ти бръкнали в гъза , че толкова лично приемаш всичко . А ние , както виждаш ви се смеем + юркаме да ни се обяснявате с километрични постове , колко е велика Деса (съответно- колко жалка Камелия ) . Само виж какви обяснения ни давате за всичко . Е виж онова сг -пукна се да убеждава и да ди носи вода от 10 кладенеца . А ти - ти си пишеш 1 и също , вече 60 страници - като имаш нужда да сучеш още енергия , от негативните ти коментарчета . Траги-комични сте ;) Но не ми пречите дее , продъ.жавайте :Дддддд

Сподели в други сайтове

Ами на мен ми се иска да напиша нещо ново, но Кама не ми дава повод за това.. :roll1: При нея просто не се случва нищо..Аз това разбира се го знаех мноооого отдавна, но вие ме убеждавахте как ще помете всичко от ФЕН ТВ :roll1:

Сподели в други сайтове

Трибуквения, всъщност даже и смешен не си - скина се да обясняваш как види ме ли, Камчия била залязла певица, изпълняваша само старите си хитове на ретро партита, а ся като се оказа че Деса прави абсолютно същото, си мълчиш като женски полов орган по въпроса и гледаш да отбиеш темата с обичайните ти глупости без никакво покритие, щото не ти изнася.

Сподели в други сайтове

Тази седмица ще отида и на участие на Камелия или другата. Не мисля, че ще снимам, отивам да си танцувам, но пак. Ще дам коментар без да искам да го сравнявам с това на ДесиСлава.

Сподели в други сайтове

Ами на мен ми се иска да напиша нещо ново, но Кама не ми дава повод за това.. :roll1: При нея просто не се случва нищо..Аз това разбира се го знаех мноооого отдавна, но вие ме убеждавахте как ще помете всичко от ФЕН ТВ :roll1:

Да , да .... и един мърмот завиваше шоколада в станиол .....

Бръкнали са ти яко в някоя дупка , че го играеш дежурен в темата ... Разбрахме та отдавна , не се прави че си над нещата ... Но ти позволявам да продължаваш да ни забавляваш , сега чакаме сЪгЪ-ту да ни пише километрични.постове как сме можели да се държим така с Деситууу ... л хахахаха големи филмари сте

Сподели в други сайтове

Моля те млъкни , че си ебаси инфантилката . Вие бяхте тея дето наричахте Камелия ретро певица понеже си пяла старите песни . А Деса , като ги подкара обърна палачинкота , айде да се скриеш :)

Мислиш ли, че с такова отношение към даден човек се показваш в добра светлина? Че си много над мен, инфантилката? В следващия момент ни е нужен само един твой по-гневен спор с Лукас и ИНП, за да те видим колко 'над' другите хора си.

Но тази тема не е за лични спорове и аз не мисля да навлизам в такива. Каквото си щеше говорете против Десислава и в полза на Камелия, но фактите са си факти- в последните години втората прави много малко продукция, почти толкова малко като Рени, Екстра Нина, Луна и тем подобните певици, които всички вие водите РЕТРО. И тя като тях пее предимно ретро песните по участия и тук-таме някоя нова, нейният плюс е че има повече участия. Десислава е нещо напълно различно- тя не се е спирала с новите песни и така на година прави поне по 1-2 успешни такива, които после пее наред със старите и, бъдете сигурни, доста хора ги знаят и им се кефят. Донякъде именно неактивността на Камелия е виновна за нейното положение, а не това, че хората сами са си решили да започнат да я водят ретро.

Но нека да си кажа това, за което влязох- вчера успях да отида и на двете участия и да направя едно добро сравнение. И двете ми харесаха много, но ето какво беше положението:

-Клубовете и на двете не бяха нито много празни, нито много пълни. Нещо по средата, като на Десислава имаше една идея повече хора.

-И двете имаха добър прием на повечето песни. Камелия пусне ли "Луда по тебе", всичко избухва, независимо колко хора има около нея. Най-голям интерес при Десислава като че имаше на "Две сърца", "Казваш, че ме обичаш", "В твоите очи"... Трудно ми е да определя на коя хората се кефеха най-много, може би на "Две сърца".

-И двете се раздадоха на макс и подмятаха всевъзможни щури неща. Купонът беше върхът!

Опитах се да съм обективен, но не е като да не очаквам някаква нападка за тази обективност. Това което ще кажа е, че със сигурност и Десислава, и Камелия пазят добри позиции в клубовете и до ден днешен, макар че са имали и по-пълни участия. :)

Сподели в други сайтове

Камелия я водите ретро вие Десовите. Колкото и малко продукция да е правила последните години, със сигурност е повече от неактивните Рени, Екстра Нина и тн.

Тука ше та спра за момент обаче, щото пак ми носиш вода от разби кладенци. Точно ти до оня ден твърдеше че Деса преди да мине пак в кокошарника, не била активна, нямаше хитове, квото правеше, не се забелязвало и тн. С две думи, беше тръгнала към отбора на цитираните като неактивни Нини, Цветелини, Ренита и тн. Сега изведнъж я изкарваме, че винаги си е била много активна, бълвала, имала хитове, и е била търсена по кръчмотеките за участия. И то единствено щото по собствените ви определения влезна в категорията Ретро певица, където слагате и Камчия. Сам не се ли усещаш че прилагаш двоен стандарт и си противоречиш?

Сподели в други сайтове

Аз затова казах, че Камелия е почти толкова слабо продуктивна като Рени, Екстра Нина и т.н- защото е малко по-добре от тях. Макар че конкретно Рени издаде албум преди 2-3 години и чак тогава спря да твори, а Камелия от 2010 досега има само 5 нови песни, ако броим и тази на Галин.

Десислава никога не е била неактивна, тя просто беше по-малко активна от преди т.е пускаше само по 2 поп-фолк песни на година и 1 поп. Но доста от тях й бяха успешни, включително и някои от поп-аджийските. Няма база за сравнение с Камелия, която я пусне една на година, я не.

И все пак мисля, че тази година ще видим поне още 1-2 неща от Камелия, така че положението при нея може и да се промени.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...