Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Нищо не могат да дават Пайнер от старите и песни на никой, защото Кама не е дала изпълнителските права на Митака. Но явно, че само ти не знаеш този "дребен" елемент от конфликтът и с Пайнер. Което ще рече, че поне 500 души тук ти си смеят от сърце. Но ти си свикнал, мазохизмът ти отива. И не Кама се умилкваше тази пволет, а Пайнер. Те искаха "Неповторим" за ротация но Планета, но явно и това си пропуснал. А да, още нещо, което не си разбрал.

Камелия иска САМА в "Арена Армеец". А това докато е в Пайнер е невъзможно.

п.п. Ти защо не си наказан за обиди към моя милост?

Пайнер едвали искат "Неповторим" тъй като това беше финален провал за нея. Само тя в момента е позицията да се моли да бъде в Пайнер. И ти много добре го знаеш.Нещата при нея не се получиха след Пайнер, дори Рени имаше няколко силни месеци след Пайнер.

Покажи ми къде е обидата и аз сам ще си поискам наказание? :whistling: Кое е обидното на ДЕБЕЛ ПОЗДРАВ???!!!

Сподели в други сайтове

Камелия иска сама в Арена Армеец. Кога?

Когато стане - тогава! Важното е, че ще бъде концерт за нейната си публика, а не активно мероприятие с 30 изпълнители, целящо да се минимизират щетите от сериалът "Пайнерско пропадане' 2015". Времето ти изтече в този форум и сега се сещам, че никак не е белег за добро възпитание да продължаваш най-нагло да задаваш каквито и да е въпроси, след като не си отговорил на нито един през времето на паразитното си пребиваване тук.

Между другото, знаеш ли, че само ти и трибуквената анонимка нямате фаворит сред изпълнителите, които коментирате? :whistling:

Сподели в други сайтове

Фоксич, нагъл си... ти затова имаш сума ти профили тук и ги развивате с придворните на Кама. Щото знаеш колко досаден си станал и даже тъпите фенчата на Гуца не ти вярват. Да не говорим, че загуби неотдавна един бас и е добре да не се натрисаш много... и да не си придаваш важност, щото нямаш никакъв останал авторитет.

А Камелия Вескова ще направи концерт в Арена, така както пусна албум миналата година и както промотира новия си сингъл през юли. А и пусна 3 клипа от началото на годината. Добре, че няма дата за книгата, че и нея щеше да я пропусне.

И да! За разлика от теб и почти всички тролещи, нямам фаворити от изпълнители, харесват ми конкретни проекти. И това ми дава възможност да оценявам нещата много по-обективно. Та... погледни се... само Кама ти е в устата...

Заливаш ни с някакво инфо, което изглежда е плод на твоите мечти, или Цветин ти ги е пуснал като муха и какво? Кама издаде ли нещо... или подготвя концерта в Арена-та?
Сподели в други сайтове

Камелия не помня да е показвала самочувствие за такава самостоятелна изява в "Арена", че да я ебавате.

Иначе въпреки че Фокси наистина не позна с цифрите, басът ви като цяло беше несъстоятелен, защото чак този месец е първият, в който тя няма нито едно обявено участие през "Пайнер".

Сподели в други сайтове

мелето, каза ти се хиляда пъти - твойте цифри - никои от 3-4 варианта - за въпросния бас въщо не бяха, където ти се искаше, така че спри да се правиш на спечелил баса. Щото си несъстоятелен по тоя показател.

Кама ще прави когато и квото си иска в крайна сметка. Има си там квото си има като участия в момента, гладна няма да остане, ако иска ще подготвя албум, книга, концерт в Арена или някъде другаде и така - не е зависима от ничие благоволение, за да бълва еднодневки като невидяла. Ся тъпото и оправдание за тубата меко казано не върви вече наистина, ама карай.

Сподели в други сайтове

Полека с определенията.

Ако си се засегнал(а), проблемът е в твоя компютър.

Камелия не помня да е показвала самочувствие за такава самостоятелна изява в "Арена", че да я ебавате.

Иначе въпреки че Фокси наистина не позна с цифрите, басът ви като цяло беше несъстоятелен, защото чак този месец е първият, в който тя няма нито едно обявено участие през "Пайнер".

И какъв е резултатът?

И да... абсолютно състоятелен е...

Сподели в други сайтове

Ако си се засегнал(а), проблемът е в твоя компютър.

Не мисля така, слагаш обиден етикет на група хора, част от които съм и аз. Дискутирайте си с Фокса, но не е нужно да се обиждат и трети лица с цел уж да се подсилят аргументите в спора.

Сподели в други сайтове

Не мисля така, слагаш обиден етикет на група хора, част от които съм и аз. Дискутирайте си с Фокса, но не е нужно да се обиждат и трети лица с цел уж да се подсилят аргументите в спора.

Мислех, че ще затраеш и ще се присетиш за приказката за космическия клип на Гуца... и визирах това, но както казах... прие го персонално и проблемът определено не е при мен.

А какво ще кажете - Деса със самостоятелен концерт в Арена-та през февруари :1000 (29):

Сподели в други сайтове

А какво ще кажете - Деса със самостоятелен концерт в Арена-та през февруари :1000 (29):

Мога само да се посмея искрено на тази идея.

Изобщо - Ква Арена, кви 2,50 лв - тя едва пълни кръчмотеките, кво остава да продаде 10000 места и отгоре с двата си фена?

Сподели в други сайтове

И Глория уж не можеше да напълни клубовете, а ето че за четвърти път ще пее пред доволно количество хора в Зала 1.

Десислава и Камелия може би още не са за Армеец, но и двете може да пробват НДК. А може и да направят общ концерт в Армеец под надслов "Певиците на 2002" хаха. :D

Сподели в други сайтове

Оф пак ли тая Курнелия.

Каква арена какви 5 лв.Тя едвам пълни клубове ,а за арена се точела.С тия 3 фена за кого тоя концерт хахах

Ама интересно как хем охкаш, че пак тая Камелия, как след ПОРЕДНАТА порция бан, ОТНОВО ти е буквално първото нещо на устата ....

За перманентен бан си мойто момче, имаш нужда от сериозно лечение. На теб няма да ти помогне дори небеизвестната д-р Радева ....

Сподели в други сайтове

В момента Камелия няма да напълни дори читалището в Чипровци, за зали дори няма да споменавам. От както съществува Кама това е най-лошата година в кариерата й..Както разбира се ми беше ясно мноого отдавна че ще стане.. :whistling: Но.."да бе мирно седяло, не би чудо видяло".Много й знаеше устата, видяхме я 1 година без Пайнер...пусна една умряла песен, мина и замина и толкоз..а бях думи за ЮЛСКИ песни, албуми, концерта..БЛА БЛА БЛАААА, Кама стайл..

Един въпрос зададох 1000 пъти без отговор: Понеже Фокси все питаше къде ни бил концерта, най-накрая му отговориха, че е в Арена през декември..А аз питам къде са песните, клиповете, албума и концерта на Кама, и ПАК ЛИ ПАЙНЕРА Я СПЪВА И КОЙ Е ВИНОВНИЯ СЕГА??!!

Сподели в други сайтове

Всъщност питахме къде и кога ще е концерта за така наречената 25 годишнина от създаването на минаващия за монополист затихващ музикален гигант от Димитровград. А отговор не получихме, в Армеец е традиционния декемврийски концерт, отбелязващ старта на Планета преди цифра години. Така че един концерт ви се губи все още.

Камелия ще я видиш как ще напълни ... е не читалището в Чипровци, а терена във Видин за панаира. Нали не сте забравили, че това е утре вечерта?

Сподели в други сайтове

Всъщност питахме къде и кога ще е концерта за така наречената 25 годишнина от създаването на минаващия за монополист затихващ музикален гигант от Димитровград. А отговор не получихме, в Армеец е традиционния декемврийски концерт, отбелязващ старта на Планета преди цифра години. Така че един концерт ви се губи все още.

Камелия ще я видиш как ще напълни ... е не читалището в Чипровци, а терена във Видин за панаира. Нали не сте забравили, че това е утре вечерта?

Ние не сме забравили и , че се представи като НЕ фен на Камелия и уж случайно влязъл...:Д Хич не ви се получи идеята с Фокса, никой не те прие на сериозно..:Д Теб какво те интересува концерт на Камелия, нали не си фен?? :Д:Д:Д:Д :roll1:

25-30-50-години все тая..Концерт ще има, пръснете се от яд.. :cheers:

И ОТНОВО:

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава [ 141 ] ** [68.45%]

Kамелия [ 65 ] ** [31.55%]

Сподели в други сайтове

Ха, казала враната на гарвана че е черен - ти също се пишеш голям фен на димитровградския кокошарник при това, дори не на някоя конкретна или няколко конкретни - ама не правиш нищо друго освен да злобееш по адрес на Камчия.

При това е много интересно, как те няма с дни, а изведнъж се появяваш и то не самостоятелно, а с лукас, на който тъкмо му е свършил поредния бан, и мелето, изпълзял пак от някъде.

Лично аз намирам вашата серия от съвпадения - уж ви няма с дни, а така изведнъж се появявате и тримата накуп, за много по-интересна и съмнителна.

Ама майната му, хич не ми пречите, даже се организирайте да сте повечко - в масовката в повече глупости изпадате и ще има да ви троля.

Като сега - понеже нямаш нищо умно да отвърнеш по темата че на Димитровградския му се губи един концерт тая година - се връщаш на стартова точка - безмислени резултатите от измислена форумна анкета, не мръднали с месеци

Сподели в други сайтове

Ха, казала враната на гарвана че е черен - ти също се пишеш голям фен на димитровградския кокошарник при това, дори не на някоя конкретна или няколко конкретни - ама не правиш нищо друго освен да злобееш по адрес на Камчия.

При това е много интересно, как те няма с дни, а изведнъж се появяваш и то не самостоятелно, а с лукас, на който тъкмо му е свършил поредния бан, и мелето, изпълзял пак от някъде.

Лично аз намирам вашата серия от съвпадения - уж ви няма с дни, а така изведнъж се появявате и тримата накуп, за много по-интересна и съмнителна.

Ама майната му, хич не ми пречите, даже се организирайте да сте повечко - в масовката в повече глупости изпадате и ще има да ви троля.

Като сега - понеже нямаш нищо умно да отвърнеш по темата че на Димитровградския му се губи един концерт тая година - се връщаш на стартова точка - безмислени резултатите от измислена форумна анкета, не мръднали с месеци

Ти ли ще ми говориш за съмнителност бе?? :Д:Д:Д: :roll1: ХАХААХ изведнъж Фокси те прати, защото видя, че издиша във форума и ти ще ми говориш за това кой от къде идвал??!! Няма човек, който не знае, че ФОкси те накара да пишеш, така че не си хаби думите-никой не ги чете.

Аз не познавам нито Лука, нито Мелето нито който и да било. Влизам когато имам време и когато мога-имам 100 неща и изобщо не следя кой, кога влизал.. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

В тоя форум издишате само ти и лукас, дето човек и да търси, не може да намери по половин пост дето не е свързан с хейтене на Камелия.

И напоследък мелето, щото се прави че е спечелил някъф измислен бас, дето не е, ма карай, при него се намира по-някой и друг пост на различна тема, и е от повече време тука.

Да бе, колкото видинския ми диктува по блутуута кво да пиша, толкова и ти, лукас и мелето обменяте газове в едно гърне. Ти твърдиш, нали, че първото е вярно, начи и второто така. Признайте си, поне и както казах, не ми пречите, даже елате повечко, ако новите попълнения са на вашия акъл, само ще ми организирате повече смях.

Сподели в други сайтове

Хаха... мисля, че фокса е трябвало първо да те възпита и след това да те пуска в Рамания. Чудно как се появи точно след загубения бас на видинския лъжец.

Трябваше да се посъветваш с Фокса преди да се конфронтираш.

Басът беше как Кама ще се справя без Пайнер... резултат, който спрямо миналата година е показателен.

ПП: влизам, когато реша, а не когато ти е удобно. Плюс това дори ви цитирам вече, така че толкова ви беше удобството да ви игнорирам. Вече свърши.

Сподели в други сайтове

Ама интересно как хем охкаш, че пак тая Камелия, как след ПОРЕДНАТА порция бан, ОТНОВО ти е буквално първото нещо на устата ....

За перманентен бан си мойто момче, имаш нужда от сериозно лечение. На теб няма да ти помогне дори небеизвестната д-р Радева ....

Лелче ти си последния човек,който може да ме анализира.

И да пак Курнелия,докато не спрете да лъжете за нейния звезден статус и въображаеми концерти ,хитове и много фенове.Тя е просто треторазрядка към 2015.

А и лелче ,стига дряма 24/7 във форума.Не ти влияе добре.хич...

Излез,разходи се.Малко личен живот,туй онуй ;)

Сподели в други сайтове

И Глория уж не можеше да напълни клубовете, а ето че за четвърти път ще пее пред доволно количество хора в Зала 1.

Десислава и Камелия може би още не са за Армеец, но и двете може да пробват НДК. А може и да направят общ концерт в Армеец под надслов "Певиците на 2002" хаха. :D

Нито една от двете може да напълни НДК.

Глория години наред има огромна фенска маса, дори след промяната в поведението й, просто хората обичат качествената музика.

А за Арената дума да не става, нека първо да мине общият концерт, пък после правете справки.

Сподели в други сайтове

Лелче ти си последния човек,който може да ме анализира.

И да пак Курнелия,докато не спрете да лъжете за нейния звезден статус и въображаеми концерти ,хитове и много фенове.Тя е просто треторазрядка към 2015.

А и лелче ,стига дряма 24/7 във форума.Не ти влияе добре.хич...

Излез,разходи се.Малко личен живот,туй онуй ;)

с тая разлика че цяла седмица темата стоеше неактивна, докато не се появи ти след бана. И естествено, веднага почна по Камчия, щото цяла седмица си събирал слюнка. Не е здравословно бе, ще се задавиш, да не говорим как не е и хигиенично.

С личен живот и някви други интереси освен Кама май е редно да се сдобиеш ти, ама проблема си е твой.

Ако искаш да те анализирам, ще те помоля да си запишеш час, лелчето е професионалист. Само незнам дали съм ти по джоба, аз не работя със здравната каса ....

Сподели в други сайтове

Други са дигнали темата.Не съм аз.Не лъжи лелче.Комплексите на 3 те фена не ви оставя на мира.Ако замре малко тая тема тъкмо ще си починем от вас.Ама нееее.Ся бездарната я пратихте в Арена,от 9 та глуха към Арена хахах

Сподели в други сайтове

наште комплекси нензам, ама твойте са очевидни - пореден бан не си спал цяла седмица да дойдеш да изхейтиш Камчия.

Колктото вие пращате вашта безвратата в Арена, толкова и ние нашта, така че можеш да ходиш обратно в дупката, откоято беше изпълзял.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...