Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Аз пък на пук на всички, не смятам, че Камелия е зле. Не виждам за какво да пуска нови песни, които биват по един или друг начин задушени. Глория и Ивана като пускат последните години нови песни да не би да са актуални. Пари хвърлени на вятъра, защото нито песните се помнят и знаят, нито те самите ги пеят. Камелия се е позиционирала добре, забавлява хората и прави пари от инвестициите си за последните 15 години. Това е бизнес да, при това успешен такъв. Не виждам защо нещо което работи, трябва да се разваля. Та тя пълни повече клубовете от 90% от колежките си, които бълват като луди, в това число и хитовата ДесиСлава.

Сподели в други сайтове

Още ли пишете в тая сбъркана тема направена, за да се пише някъде, за Деса и драмите в тиквата и? :1000 (10):

ДА!! Защо ти е неприятна тази тема, тя съдържа най-много истини за "кариерата" на Камелия..

Това ли те боли повече или това

Деси Слава или Kамелия?

Деси Слава [ 141 ] ** [68.12%]

Kамелия [ 66 ] ** [31.88%]

:whistling: :1000 (33): :whistling:

Сподели в други сайтове

Това същество над мен не се ли умори вече от едно и също ? Как може цялата негативна енергия да е събрана в теб бе човеко ? Всеки ден пишеш разни пумии насочени с негативизъм. Да си чувал , че всичко което мислиш и изговаряш/пишеш има вбрации -ниски и високи . А да знаеш че при изричането на ежедневни думи с ниски вибраци ( обиди , псувни , клетви и т.н.т) дава отражение на живота ти и физическото и емоционалното ти състояние ? Прочети малко неща в тая насока и може да си промениш мирогледа . И сега ще кажеш , че не те познавам за да те категоризирам , но не е нормално от 70 страници да нямаш един пост който да не съдържа обиди , псувни и закани (клетви) към хора които не познаваш , камо ли те теб . Погледни се , ти си единствения останал в тая тема до ръсиш отрицателна енергия и пумия. Дори 2та лагера на певиците ( Камелия и Десислава) се спряхме . Ако имаш достойнство ( и най-вече акъл) ще си по - смирен и ще спреш с това държание , защото нищо хубаво няма да извлечеш . Пожелавам ти щастие и удовлетвореност , понеже от това което демонстрираш си личи обратното .

Относно Камелия - чакаме 17 да видим какво е свършила , пожелавам и успех на песента . Сигурен съм, ме тоя път си е опекла работите с канала . Иначе предния клип секна на половин милион за месец ...досега щеше да си е с доволно гледания .

И между другото още 1 новина -Пайнер са звъняли на Камелия . Не знам обаче по какъв повод . Харито и се бута нещо ...

Сподели в други сайтове

Абе какво значение има моя живот, кой съм аз, дали съм негативен или не... :roll1: Нито темата е за мен, нито съм популярна личност, нито има общо с темата.. :roll1: ??!! :Д Всеки е свободен да си пиша каквото иска. Ако не ти харесва как мисля, има опция за скриване на коментарите, много е лесно, мисля аз. ;)

Вие почнахте този спор Кама-Деса и когато всички ви биха с доказателства, анкета и резултатите, започна да не ви допада, но за мен тази тема съдържа много истини!!!

Да видим на 17-ти. Да не стане пак обърквация? :whistling: ЮЛСКАТА песен излиза...дръжте се!

Сподели в други сайтове

Абе какво значение има моя живот, кой съм аз, дали съм негативен или не... :roll1: Нито темата е за мен, нито съм популярна личност, нито има общо с темата.. :roll1: ??!! :Д Всеки е свободен да си пиша каквото иска. Ако не ти харесва как мисля, има опция за скриване на коментарите, много е лесно, мисля аз. ;)

Вие почнахте този спор Кама-Деса и когато всички ви биха с доказателства, анкета и резултатите, започна да не ви допада, но за

Да видим на 17-ти. Да не стане пак обърквация? :whistling: ЮЛСКАТА песен излиза...дръжте се!

Аз ти давам приятелски съвет , да си подобриш живота ..било то и духовно . Но естествено ти пак ми отговаряш по начина , за който ти говорех по-нагоре . Какви истини има , има некви съчинения плод на съзнанието ти . И да стане обърквация не е твоя проблем . Бъди загрижен повече за своя живот , не за чуждия . Да тя е известна , но твоята инфантилност минава нормалното и реших на ти дам безплатен съвет от нещата които чета в момента . Много по-добре би се почувствал самия ти , ако отрицателните вибрации ти претъпиш , а още повече ги обърнеш в положителни . С това държания (било и в един форум) няма да стигнеш далече .

Разбирам да се аргументираш , да я обвиняваш за несериозност -но ти се показваш като манияк на тая тема , жадуващ да напише следващия негатевен коментар , чакащ някой от агитката на Камелия да ти отговори и да почнеш да бълваш ... ми не е нормално . Не виждам друг индивид с подобно държание тук , всеки се опитва да отстъпи с цел спиране на подобни спорове , но ти имам чувството че нарочно искош да провокираш и да дразниш . Не е нормално , съжелявам че те обсъждам , но ти давам приятелски съвет до бъдеш по сдържан и овладян , още повече си мъж .

Сподели в други сайтове

И между другото още 1 новина -Пайнер са звъняли на Камелия . Не знам обаче по какъв повод . Харито и се бута нещо ...

Дано да са я поканили на концерта, заедно с други напуснали като Рени, Вероника и т.н!

А темата съвсем скоро ще се оживи пак, когато най-накрая изрезе "Добре дошла". :D Аз лично я очаквам с нетърпение и не мога да повярвам, че Камелия пуска втори самостоятелни песен и клип в една година, това не се е виждало от доста време. :D

Сподели в други сайтове

Сашо, не ме интересува и не сме тук за да коментираме мен. Не сме в сподели.нет. Ако имаш нещо да ми казваш или искаш да знаеш повече за мен има си ЛС.

Такааа, както написах назад в темата "няма да се очудя, ако Камелия промени тона и се подмаже за участие в концерта". Просто тя ми е ясна като бял ден и със сигурност умира от желание да бъде на концерта. Няма да се очудя, наистина да бъде там. Тя е такъв лицемер, че е способна след цялата гняс която изсипа да се намърда отново. И после да каже, че криво сме я разбрали..Просто тя няма граници, тя и Кали са двете които думата за нищо я нямат..

Сподели в други сайтове

Е, тя си е казвала, че не е невъзможно да работи пак с "Пайнер", стига да ѝ предложат добри условия.

Стига глупости...Обръщате плочата веднага!!! След всичките приказки, как е щастлива без Пайнер, не искала да влиза в схеми и какво ли още не, това звучи нелепо!! :Д Единствено Деси Слава не плю по Пайнер след като напусна!!

Сподели в други сайтове

Стига глупости...Обръщате плочата веднага!!! След всичките приказки, как е щастлива без Пайнер, не искала да влиза в схеми и какво ли още не, това звучи нелепо!! :Д Единствено Деси Слава не плю по Пайнер след като напусна!!

Не звучи нелепооооо. Тя е щастлива без това, което представлява работата в "Пайнер" в момента. Имала е много щастливи моменти и докато е била във фирмата, а ако се променят условията за нея, пак би имала. Точно както каза, тя не искаше да напуска, искаше да продължат работа просто под друга форма, което почти стана. Даже Митака в едно интервю го беше коментирал, че не се разделят, просто тя иска да се самопродуцира, а те да ѝ осъществяват рекламата, да са издатели. За участията не знам точно какво са мислили. Всичко се развали, когато тя си поиска "Престъпно е" от канала, което ядоса "Пайнер" и свалиха и другите ѝ клипове, включително "Само за минута" и пред Галин изкарали, че едва ли не по нейно желание е махната.

Сподели в други сайтове

Къде не е плюла бе, смешкин?! Та тя не спря поне 3 години да се оправдава и обвинява за всеки неуспех, че и дошъл заради Пайнера! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Ама чакай малко, какъв е проблемът да отиде на концерта? Тя не се връща в Пайнер. Да си затваряме очите и да твърдим, че Камелия в Пайнер никога не е съществувала, както Пайнера направи с Деса, когато жена му я изгони е повече от нелепо.

Единствената причина, поради която искрено ме съмнява подобна вероятност е, че Пайнерът не мисли за забавлението на публиката, а за собствения си бизнес. А да даде такова поле на изява на човека, който го направи за смях. И то, осъзнавайки риска, точно Камелия да е най-аплодираната на концерта и да вдигне публиката на крака с вечните си хитове..не вярвам да го направи.

В тази връзка, един хубав концерт би бил организиран от независим продуцент, който да покани изпълнители от различни музикални компании..ама бизнесът в България е на такова ниво, че това е практически невъзможно.

image.jpgimage.jpgimage.jpg
Сподели в други сайтове

Мисля, че тази тема трябва да се съживи отново, особено след "уникалната" нова творба на голямата ни звезда Камелия... :whistling: Определено с това нещо би собствените си рекорди...на евтин клип, песен и жалък опит... :1000 (33):

Сподели в други сайтове

Мисля, че тази тема трябва да се съживи отново, особено след "уникалната" нова творба на голямата ни звезда Камелия... :whistling: Определено с това нещо би собствените си рекорди...на евтин клип, песен и жалък опит... :1000 (33):

Много си дразнещ. Защо трябва да ги провокираш и да правиш скандали постоянно? Камелия е 100000 пъти по-яка от Десислава и ако ще и дует с Мадона да направи си остава същата смешница. Добре че беше Галена, та да види и тя хит...че такъв не е виждала от както беше в Пайнер.

Сподели в други сайтове

Хаха Деса точно след Пайнер изкара най-якия албум, а Камчето най -евтините бози.Ай леко със злобата.

Каква злоба бе? За мен и Камелия и Десислава са изпяти песни и повече няма никога да имат някаква слава и големи хитове, но Камелия е по-добрата. Има повече златни хитове, по-добра визия, по-хубави клипове, повече фенове, по-добра на концертите...Десислава единственото във което е над Кама е това че може да пее. Във всичко друго Камелия е над нея.

Сподели в други сайтове

Каква злоба бе? За мен и Камелия и Десислава са изпяти песни и повече няма никога да имат някаква слава и големи хитове, но Камелия е по-добрата. Има повече златни хитове, по-добра визия, по-хубави клипове, повече фенове, по-добра на концертите...Десислава единственото във което е над Кама е това че може да пее. Във всичко друго Камелия е над нея.

Реалността е друга.

Сподели в други сайтове

Реалността е друга.

Коя песен според теб на Деси ще се приеме по - добре от "Луда по тебе" и другото което е, според теб, абсолютно сериозно те питам, на голям концерт коя ще може да вдигне с присъствието си хората повече ?

Сподели в други сайтове

Къде не е плюла бе, смешкин?! Та тя не спря поне 3 години да се оправдава и обвинява за всеки неуспех, че и дошъл заради Пайнера! :gun_bandana:

Като започнете да говорите наизуст, много дразните. Какво е плюла, я, уточни... Освен, че е казвала за спънките, които са опитвали да й правят и то в добрия тон, аз не съм чул друго. И какви неуспехи през първите три години, когато тя си беше все още много добре?

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...