Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Каквото и да си говорим и без "империята на Пайнера" Деса успяваше всяка година да вади поне по един хит.

Да, нещо което при Камелия до този момент просто не се получава. Деса има много добри попадения без компания зад гърба си и това е похвално.

Сподели в други сайтове

Десислава първите няколко години даже си беше толкова актуална, колкото и в Пайнер. Дори и награди получаваше- от Нов Фолк, а отвреме-навреме и от други места. После някои обстоятелства попрецакаха положението й, но тя си продължи да изкарва поне по един хит на година. Нито една фолк звезда не е била така и това трябва да се отбележи.

Аз обаче съм доста изненадан, че Камелия не успява да предизвиква предишния интерес. Е, не онзи от най-златните й години 2000-2006, но поне онзи от годините около Проект 13. Преди да излезе "Престъпно е" ми се струваше, че имаше огромна жажда за нея и за новите й работи, но оттогава насам нещата нещо въобще не се получават. А като се сетя навремето какви хитове имаха Рени, Таня Боева, Цветелина без Пайнер... Може би просто вече живеем в други времена.

Сподели в други сайтове

Да, нещо което при Камелия до този момент просто не се получава. Деса има много добри попадения без компания зад гърба си и това е похвално.

Абсолютно - дори до последно правеше хитове, не е като да кажеш, че първите години след Пайнер е била успешна по инерция. Ето "Пусни го пак" и "Моето зайче" са доказателства.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Първите години не беше успешна по инерция. Беше успешна щото се беше хванала за полата на Азис. Инерцията почна след като Василка и би шута.

Смях ... 11 години за полата на Азис и по инерция ... кой като нея :mf_surrender:

Ще я видим Камелия след 11 години, когато между другото ще е на възрастта на Кичка вече - не е за завиждане.

Сподели в други сайтове

Смях ... 11 години за полата на Азис и по инерция ... кой като нея :mf_surrender:

Ще я видим Камелия след 11 години, когато между другото ще е на възрастта на Кичка вече - не е за завиждане.

Честно казано не е интересно да мислим къде ще е Камелия след 11 години.

Много по-интересно ми е къде ще е Преса след 11 години, тъкмо ще е на годините на Камелия ;) Ако не прекали с бялото, нали ...

Сподели в други сайтове

Първите години не беше успешна по инерция. Беше успешна щото се беше хванала за полата на Азис. Инерцията почна след като Василка и би шута.

Това въобще не е вярно. Горепосоченият "Любовта е само чувство" нямаше нищо общо с Азис, а е един от най-продаваните й албуми евър, с няколко огромни хита. После вече с Азис имаха няколко съвместни успешни проекта, но след тях Десислава си продължи съвсем сама. Само във Випа кариерите им отново се сближиха, но в годините след това се скараха и отношенията им отдавна не са същите, въпреки което Деса си имаше поне по един хит на година. Стига сте се чудили как да изкривите нещата в минус на Десислава и в полза на Камелия. Ясно е, че втората не започва много добре извън Пайнер, а дори и последните й 1-2 години в Пайнер не бяха особено успешни. Доста хора ви го казват, дори и не-фенове на Десислава, но вие не можете да приемете истината.

Ок, да оставим ДС настрани... Вие помните ли каква буря беше Рени след Пайнер? "Горчиво и сладко" и "Йерусалим" бяха супер хитове, а след тях тя имаше и още няколко доста успешни песни, че и самостоятелен концерт в Зала 1. Сега ще кажете, че Камелия е започнала по-силно от Рени ли?

Сподели в други сайтове

Честно казано не е интересно да мислим къде ще е Камелия след 11 години.

Много по-интересно ми е къде ще е Преса след 11 години, тъкмо ще е на годините на Камелия ;) Ако не прекали с бялото, нали ...

Каквото и да си говорим бъдещето на Преслава е в пъти по-перспективно от на Камелия, най-малкото защото е по-млада и по-интересна от нея.

Сподели в други сайтове

Абе не е почнала успешно извън Пайнер, ама не се и наредила на гишето в пощата да си чака пенсията, както се опитвате да я изкарате за да изтъкенете "успехите" на Деса откакто влезе в кокошарника. По който повод питах - Митака на заплата ли я е сложил да е беквокалистка на всички, или и на това се е навила за без пари, само и само да си мисли, че е нещо над Пресила и трио Сопрано, които могат да се похвалят с по-големи хитове от нейните самостоятелни ... ;)

Сподели в други сайтове

Каквото и да си говорим бъдещето на Преслава е в пъти по-перспективно от на Камелия, най-малкото защото е по-млада и по-интересна от нея.

По млада е, да, тук съм съгласен (въпреки че не и личи честно казано). А с какво е точно по-интересна? Щото Камелия може да е залязла певачка, обаче успява да се държи на позиции по разните сайтове и вестници, даже и да си седи у тях и да си клати краката. Докато Преса, дори в момента в който трябваше да покаже с каквото там е интересна, нещо не успява - иначе що брадъра щеше да фабрикува глупости с някви представящи се за футболисти прошляци с жълти боксерки, само и само да осребри понякъф начин охарчването за топ 1 певица, която две ноти не е изпяла в къщата и единственото с което е интересна е истерясването поради липса на бяло в къщата. Та мое и да е по-млада, ама симптомите, че и липсва дозичката си личат.

Сподели в други сайтове

По млада е, да, тук съм съгласен (въпреки че не и личи честно казано). А с какво е точно по-интересна? Щото Камелия може да е залязла певачка, обаче успява да се държи на позиции по разните сайтове и вестници, даже и да си седи у тях и да си клати краката. Докато Преса, дори в момента в който трябваше да покаже с каквото там е интересна, нещо не успява - иначе що брадъра щеше да фабрикува глупости с някви представящи се за футболисти прошляци с жълти боксерки, само и само да осребри понякъф начин охарчването за топ 1 певица, която две ноти не е изпяла в къщата и единственото с което е интересна е истерясването поради липса на бяло в къщата. Та мое и да е по-млада, ама симптомите, че и липсва дозичката си личат.

Ама ти не си добре. Изобщо имаш ли връзка с околния свят? Влез в разни сайтове и форуми, влез във фейсбук страницата на Брадъра, поговори с хора около теб - навсякъде Преслава се спряга като любимка и основен финалист заедно с Ернестина - това значи, че е интересна и перфектно си изиграва картите. Също така се възползва и пусна новата си песен, която направи почти 1.3 млн. гледания за няма и 10 дни. Камелия какво прави? Плаща за реклама - тя сама го призна в Сигнал, непрекъснато пришпорва с реклами и агитации клипа си във Вибокс и вече големия кеф, че има гледания колкото на Преслава, чийто клип има естествена гледаемост, а не породена от реклами и навиране във Фейсбук на ден по няколко пъти. Ако пък свършат парите за реклама, винаги имаме резервен вариант - едно интимно селфи с дистанционно в ръка, което между другото вече го направи преди време.

Сподели в други сайтове

Ама ти не си добре. Изобщо имаш ли връзка с околния свят? Влез в разни сайтове и форуми, влез във фейсбук страницата на Брадъра, поговори с хора около теб - навсякъде Преслава се спряга като любимка и основен финалист заедно с Ернестина - това значи, че е интересна и перфектно си изиграва картите. Също така се възползва и пусна новата си песен, която направи почти 1.3 млн. гледания за няма и 10 дни. Камелия какво прави? Плаща за реклама - тя сама го призна в Сигнал, непрекъснато пришпорва с реклами и агитации клипа си във Вибокс и вече големия кеф, че има гледания колкото на Преслава, чийто клип има естествена гледаемост, а не породена от реклами и навиране във Фейсбук на ден по няколко пъти. Ако пък свършат парите за реклама, винаги имаме резервен вариант - едно интимно селфи с дистанционно в ръка, което между другото вече го направи преди време.

Връзка с околния свят нямаш ти. Преса нищо не прави в тая къща, кви карти да играе? Тя с нищо не е интересна - навремето Деса също с нищо не беше интересна, нямаше какво интересно да каже или направи, ама поне се гъзеше и пееше. Преса и тва не прави, две ноти изпяла ли е от влизането в брадъра? Нали е голямата и можеща певица?

И малко по-кротко все пак, кво да направим като Кама с тъпата песен издуха в щатния сайт на НОВАТВ бозата на Преса, плаща си не плаща си - що наркоманката е най-гледана как нищо не прави в Къщата, а великия хит на година/века и хилядолетието е назад в класацията? Преса си касира гледанията с участието в брадъра. Ако не беше в къщата, мислиш ли че нямаше да се възползва от същите опции на чипровската?

А за фейсбука изобщо не ми отваряй дума, и хич не се прави на интересен че наркоманката не прави същото - в страницата на Преса се поства ежесекудно с постоянни подкани да гласуваме еди къде си, или да гледаме еди кво си - очеваден пример за което е как разсипахте на някви хървати анкетата за летен хит като изкарахте аматьорксата песен на Преса номер 1.

Сподели в други сайтове

Бездарието пусна песен, а едва няколко дни след това нито следа от това..И въпреки всичките набутани пари за реклами и ПР пак нищо. Българите не сме глупав народ.Нито 1 път не я видях някъде във фейсбук..Тази женичка е пълна трагедия..Нали бяха обещания, закани?! Нали беше голямо име в чалгата...в момента и Яница има по-успешна кариера... :mf_surrender: Думите на Пайнера все са актуални "тепърва ще види какво е без Пайнер...". Мъдър човек е дъртия.. :whistling:

Трета песен не виждам смисъл й да вади...Излишни пари, а като гледам май ги няма много, много...

Сподели в други сайтове

Връзка с околния свят нямаш ти. Преса нищо не прави в тая къща, кви карти да играе? Тя с нищо не е интересна - навремето Деса също с нищо не беше интересна, нямаше какво интересно да каже или направи, ама поне се гъзеше и пееше. Преса и тва не прави, две ноти изпяла ли е от влизането в брадъра? Нали е голямата и можеща певица?

И малко по-кротко все пак, кво да направим като Кама с тъпата песен издуха в щатния сайт на НОВАТВ бозата на Преса, плаща си не плаща си - що наркоманката е най-гледана как нищо не прави в Къщата, а великия хит на година/века и хилядолетието е назад в класацията? Преса си касира гледанията с участието в брадъра. Ако не беше в къщата, мислиш ли че нямаше да се възползва от същите опции на чипровската?

А за фейсбука изобщо не ми отваряй дума, и хич не се прави на интересен че наркоманката не прави същото - в страницата на Преса се поства ежесекудно с постоянни подкани да гласуваме еди къде си, или да гледаме еди кво си - очеваден пример за което е как разсипахте на някви хървати анкетата за летен хит като изкарахте аматьорксата песен на Преса номер 1.

Тя Преса и с нищо-правене пак е интересна. Докато Кама трябва да прави скандали, за да я забележи някой. Кама никак не подканва в нейната за сигнал и вбокс и прочее. Фокси, злобата ти направо те е изпила. :mf_surrender: Поне като се аргументирате, мислете дали вашата не е същата или още по-зле.

Сподели в други сайтове

Тотално безинтересна е Камито към 2015.

Една Рени имаше силен старт след Пайнер.

Какво значи ЕДНА Рени, та тя е сред най-големите звезди в жанра и с едни от най-бруталните златни песни в поп фолка. Рени е много, много голяма.

Сподели в други сайтове

Ако някой трябва да мисли, преди да се аргументирва, това сте вие, меле ти поне май може да мислиш (ако искаш) за разлика от трибуквеното и буркаския бедрумен купонджия. Ама понеже мелите ей така, щото пак сте се насъскали да ме изкарате злобеещия по адрес на великите "певици" Деса и Преса, чиито постижения съществуват само в тоя форум и у собствените ви бедруми, не ви се получават нещата. Още по-малко ви се получават опитите да ме изкарате, че съм от Видин, казвам се цвета и работе в МВР, тук вече дори не е и смешно. И оставате просто несъстоятелни маргинали, на които и малките деца не вярват даже и да кажете че небето е синьо, а тревята е видиш ли, колко интересно, зелена.

Сподели в други сайтове

По който повод питах - Митака на заплата ли я е сложил да е беквокалистка на всички, или и на това се е навила за без пари, само и само да си мисли, че е нещо над Пресила и трио Сопрано, които могат да се похвалят с по-големи хитове от нейните самостоятелни ... ;)

Това е долно според мен, и най-безизвестната песен на Деса е по-известна от всички на Пусила и Трио Сополано взети заедно!

Сподели в други сайтове

Lelqtian призовава нас да сме обективни, а междувременно твърди, че успехите на Десислава и Преслава съществували само във форума... И че Пресила и Трио Сопрано били по-успешни от ДС тази година. Това е крайна липса на обективност- както когато казваше, че Десислава не можела да пее, което се надявам да не е било сериозно изказване.

Сподели в други сайтове

Трио Сопрано са доста талантливи момичета, но сравнението с голямо и доказало се име като Десислава е абсурдно. А Пресила изобщо няма да я включвам в сравнението. Това са твърде нови изпълнители, които тепърва има да се доказват.

На Десислава дори и най-тъпия проект ще е по-успешен от техните, заради марката 'Деси Слава'. Да си 20 година на сцена не е шега работа.

Не мога да повярвам какви сравнения се правят вече, за да не признаят поддръжниците на Камелия очевидното положение при нея и Десислава.

Сподели в други сайтове

Да бе, при Пресила е мега хита на хилядолетието, а триото са певиците, на които никоя от кокошарника не може да стъпи и на малкия пръст!

Пак говориш, колкото да не заспиш! Песента на Пусила не се знае от масовата аудитория, какво пък остава да е хит, камо ли хита на хилядолетието. Трио Сополано, пък не знам дали някой изобщо ги слуша, те така пеят, че нищо не се разбира, ако въобще това, което правят може да се нарече пеене. Да сложиш Деси Слава до тези плевели е смешно, направо трагично!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...