Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Еми ще има... като не й се получават нещата, ще плюе и лае...тя като й се получаваше преди 10 години си мълчеше. По това си личи кога някой е десета глуха... почне ли да мрънка, това е ясен индикатор. И Ивана, и Гло и всички минаха по този път. Само, че те имат глас, а Кама има грачище, с което само да прави сеири. Няма да се учудя да оплюе ПАЙНЕР-а по повод на концерта в Арена... Опорните й точки включват Деса... а Деса не е в добри отношения с "Папараци" и Николетка... така, че 100% ще атакува в тая посока.

Ее, Камелия и Деса са в добри отношения, дори да я изкоментира, няма да е нещо брутално.

Сподели в други сайтове

Ее, Камелия и Деса са в добри отношения, дори да я изкоментира, няма да е нещо брутално.

Така се прави реклама - като споменеш някой и после ти цитират името в 200 медии. Видяхме го и с Преса, и с Пайнера, и с Джена, и с Деса ще го видим. Чипровската грам няма с какво да ме изненада. Мислех си, че се спира с черния пи-ар, обаче това предаване си е жълто.

Сподели в други сайтове

Еми ще има... като не й се получават нещата, ще плюе и лае...тя като й се получаваше преди 10 години си мълчеше. По това си личи кога някой е десета глуха... почне ли да мрънка, това е ясен индикатор. И Ивана, и Гло и всички минаха по този път. Само, че те имат глас, а Кама има грачище, с което само да прави сеири. Няма да се учудя да оплюе ПАЙНЕР-а по повод на концерта в Арена... Опорните й точки включват Деса... а Деса не е в добри отношения с "Папараци" и Николетка... така, че 100% ще атакува в тая посока.

И защо трябва да плюе Пайнер? Тя няма нищо общо с тях? Ако каже нещо, вероятно ще е за ситемата им, която съсипва всеки, който има амбиции, които се конкурират с тези на фирмата. Но това го прави всеки път, защото хората забравят. Кама никога не е мълчала. Не си фантазирай неща, които ти се иска да са се случили, както ти се ще на теб. Не са станали така и всеки следящ този бранш знае това. Кама не може да бъде смачкана от онзи глупак в Димитровград, както в главите на доста хора тук е някаква мечта. Тя си има собствена кариера, която никога не е била толкова капитализирана, колкото днес. В нейната фирма работят 12 музиканти, счетоводител, тя, Цветко и кой ли още не и всеки е доволен. Като човек види къде ходят да почиват нейните момчета от бенда и бързо се схваща, че това е доста доходна фирма, в която тя сама решава кое, кога и как да става. Не правете сравнения с Деса преди 12-13 години, щото днес технологиите са напреднали неимоверно и големите продуценти с мъка удържат статуквото. Кама цяла година показва, че може без Пайнер. Глория оня ден ви показа същото. Няма опорни точки, а видими резултати, от всички....

Сподели в други сайтове

И защо трябва да плюе Пайнер? Тя няма нищо общо с тях? Ако каже нещо, вероятно ще е за ситемата им, която съсипва всеки, който има амбиции, които се конкурират с тези на фирмата. Но това го прави всеки път, защото хората забравят. Кама никога не е мълчала. Не си фантазирай неща, които ти се иска да са се случили, както ти се ще на теб. Не са станали така и всеки следящ този бранш знае това. Кама не може да бъде смачкана от онзи глупак в Димитровград, както в главите на доста хора тук е някаква мечта. Тя си има собствена кариера, която никога не е била толкова капитализирана, колкото днес. В нейната фирма работят 12 музиканти, счетоводител, тя, Цветко и кой ли още не и всеки е доволен. Като човек види къде ходят да почиват нейните момчета от бенда и бързо се схваща, че това е доста доходна фирма, в която тя сама решава кое, кога и как да става. Не правете сравнения с Деса преди 12-13 години, щото днес технологиите са напреднали неимоверно и големите продуценти с мъка удържат статуквото. Кама цяла година показва, че може без Пайнер. Глория оня ден ви показа същото. Няма опорни точки, а видими резултати, от всички....

Да, нейното е натякване, не повтаряне. Кама мълчеше дълги години, когато получаваше награди и участия по турнета. Гласът й беше фалцетен толкова години. А сега отива на поредното интервю с нищо свършено след Пайнер. 2 поредни провала, по-малко участия. Кажи колко е платила за това интервю или действа по другата схема - обещава сензация и я пускат гратис... Нищо не каза за Деса... да не изляза прав, че ще прави сеир с нейното име? :1000 (29): :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Да, нейното е натякване, не повтаряне. Кама мълчеше дълги години, когато получаваше награди и участия по турнета. Гласът й беше фалцетен толкова години. А сега отива на поредното интервю с нищо свършено след Пайнер. 2 поредни провала, по-малко участия. Кажи колко е платила за това интервю или действа по другата схема - обещава сензация и я пускат гратис... Нищо не каза за Деса... да не изляза прав, че ще прави сеир с нейното име? :1000 (29): :mf_surrender:

Ти за участията недей говори много, защото басът ви според мен не беше състоятелен през месеците, когато част от участията ѝ бяха от "Пайнер" - нямаше как да знаете когато те свършат дали на тяхното място щеше да сложи още само нейни, за да се запази бройката. Реално от август насам няма обявени участия през "Пайнер" и за август има 6, а за септември.. 10.

И какво значи да прави сеир? Тя просто отговоря на въпросите на журналиста, едва ли сама ще започне темата за Деса..

- Здравей, Камелия, много ни е приятно, че ни гостуваш!

- Здравей на теб, и на зрителите, на мен също ми е много приятно.

- Как си?

- Благодаря, добре. Знаете ли, винаги не ми е харесвало едно нещо в колежката ми Деси Слава, нека ви разкажа за това.

Сподели в други сайтове

Няма такива басни като по-малко участия. Дори си намери схема, как да ни показва и частните партита и банкетите на страницита на Виво - Монтана. През пролетта като ги гледах там си мислех, че бенда е ангажиран отделно от нея за сватби и частни сеири. Ама пък чак толкова да са популярни, че да са на сватби из цяла България постоянно, а за август цели 6 пъти от Каварна до Петрич и от Монтана до Бургас, нещо не ми се връзват нещата без Кама. То и за това Пайнер и пратиха НАП - умират от мъка, че преди взимаха по 2000 лева на всяко такова парти, а сега само го четат в сайта на монтанските пичове.

И моля те, не се унижавай в едното изречение да ми говориш как е пропаднала, а в другото как си плащала за PR? Щото като питам откъде пари за плащане, като високопарно твърдиш как е пропаднала и никой не я търси, просто ставаш по-смешен и от Тарантулата в подписа ми. Амън от философи с нонсенс мнения.... :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Няма такива басни като по-малко участия. Дори си намери схема, как да ни показва и частните партита и банкетите на страницита на Виво - Монтана. През пролетта като ги гледах там си мислех, че бенда е ангажиран отделно от нея за сватби и частни сеири. Ама пък чак толкова да са популярни, че да са на сватби из цяла България постоянно, а за август цели 6 пъти от Каварна до Петрич и от Монтана до Бургас, нещо не ми се връзват нещата без Кама. То и за това Пайнер и пратиха НАП - умират от мъка, че преди взимаха по 2000 лева на всяко такова парти, а сега само го четат в сайта на монтанските пичове.

И моля те, не се унижавай в едното изречение да ми говориш как е пропаднала, а в другото как си плащала за PR? Щото като питам откъде пари за плащане, като високопарно твърдиш как е пропаднала и никой не я търси, просто ставаш по-смешен и от Тарантулата в подписа ми. Амън от философи с нонсенс мнения.... :gun_bandana:

На теб никога не ти се връзват без Кама. Даже и като липсва в изречение, ти пак я виждаш.

О, не! Аз не казвам, че е фалирала. Казвам, че не е това, което описваш и има голяма разлика между двете.

Ти за участията недей говори много, защото басът ви според мен не беше състоятелен през месеците, когато част от участията ѝ бяха от "Пайнер" - нямаше как да знаете когато те свършат дали на тяхното място щеше да сложи още само нейни, за да се запази бройката. Реално от август насам няма обявени участия през "Пайнер" и за август има 6, а за септември.. 10.

И какво значи да прави сеир? Тя просто отговоря на въпросите на журналиста, едва ли сама ще започне темата за Деса..

- Здравей, Камелия, много ни е приятно, че ни гостуваш!

- Здравей на теб, и на зрителите, на мен също ми е много приятно.

- Как си?

- Благодаря, добре. Знаете ли, винаги не ми е харесвало едно нещо в колежката ми Деси Слава, нека ви разкажа за това.

Беше си абсолютно състоятелен:

1. Фокса знаеше, че Кама поема участия от ПАЙНЕР.

2. Със същата сила мога да кажа, че Кама е можела да откаже тези участия, щом не са я устройвали финансовите условия. Но не го направи.

Значи, вместо да говори за проектите си, без чужди имена, тя основно спекулира с имена, за да напишат утре нещо, че е казала. И ти верно ли си мислиш, че като седнат на интервю и преди да пуснат камерите Кама не знае какво ще я питат. Тея работи се договарят. Какво може, какво не може. Друг е въпросът, че Кама вероятно казва: "питай всичко, да го направим скандално"...

Николас, живееш в някакъв перфектен свят, но интервютата са нещо абсолютно фалшиво. Публиката, която присъства на наградите на ПЛАНЕТа също е с покани и агитки, според наградите, които ще се вземат. Но това не е само в БГ. НАпример, МТВ наградите също се правят на същия принцип.

Сподели в други сайтове

На теб никога не ти се връзват без Кама. Даже и като липсва в изречение, ти пак я виждаш.

О, не! Аз не казвам, че е фалирала. Казвам, че не е това, което описваш и има голяма разлика между двете.

Беше си абсолютно състоятелен:

1. Фокса знаеше, че Кама поема участия от ПАЙНЕР.

2. Със същата сила мога да кажа, че Кама е можела да откаже тези участия, щом не са я устройвали финансовите условия. Но не го направи.

Значи, вместо да говори за проектите си, без чужди имена, тя основно спекулира с имена, за да напишат утре нещо, че е казала. И ти верно ли си мислиш, че като седнат на интервю и преди да пуснат камерите Кама не знае какво ще я питат. Тея работи се договарят. Какво може, какво не може. Друг е въпросът, че Кама вероятно казва: "питай всичко, да го направим скандално"...

Николас, живееш в някакъв перфектен свят, но интервютата са нещо абсолютно фалшиво. Публиката, която присъства на наградите на ПЛАНЕТа също е с покани и агитки, според наградите, които ще се вземат. Но това не е само в БГ. НАпример, МТВ наградите също се правят на същия принцип.

Меле, живееш в другата крайност. Най-скандалните (според вас) интервюта на Камелия са в "Сигнал", където феновете задават въпросите и няма как да се уговори. Да, тя знае какво ще я питат, но просто отговаря, не тя повдига темата. Някои други просто си личат, че са естествени, то се вижда по реакциите. Или като ѝ се обаждат по телефона за радио, вестник или сайт си уговаря въпросите... Камелия... вече почти 20 години на сцената. Абсурдна представа.

Основно спекулиране с имена също е глупост и невярно. Това е малък процент от реално всичко, което изговаря, защото тя много обича да бърбори. Казвала е и супер положителни неща за колегите си, комплименти и чудо, но вие винаги се хващате на някакви критики, които нито са неверни, нито не е без полза да се повдигне темата и като цяло виждате това, което искате, така че защо се хабя да го пиша.

Сподели в други сайтове

Не условията са били проблемът според мен. :1000 (29): :1000 (29): Защо да ги отказва? Тъпа ли е? Графикът на тези дискотеки, всички от които ключови, е запълнен за месеци напред, ако тя се откаже, дава изявите си на колеги или колежки и се лишава от присъствие в клуба за месеци наред до изготвяне на новия график от клуба.

Сподели в други сайтове

Не се поддаде на опитите да каже кой е най или евентуално да каже, че тя е на върха, но не се получи много добре за мен как го каза, тия последните изречения можеше да са построени и по друг начин.

Сподели в други сайтове

Нормално да има завист, след фистинга от сряда 30.09. от тук нататък само злоба и завист. :1000 (29):

Продуктът Камелия/Глория бил различен от момичето Камелия/Галина - това е възможно най-тъпото нещо, което успя да измъдри.

Ако за нея всичкото това са "продукти", стока, за някои са целият живот и цялата им същност.

Сподели в други сайтове

"Различавам продукта от човека, продукта Камелия от момичето Камелия, продукта Глория от момичето Галина." Не че има нещо невярно, но не ми прозвуча много окей, защото не сме свикнали, че Глория е Галина ли, не знам. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Кое му е различното - тя Галина си е Глория и Глория си е Галина, ако имаш две маски - едната за човешкото в теб, а другата за звездата, извинявай много, то значи си супер фалшивия човек. И това ли беше отговорът на въпроса за идолите и най-големите в жанра, адски плоско измъкване.
Сподели в други сайтове

Кое му е различното - тя Галина си е Глория и Глория си е Галина, ако имаш две маски - едната за човешкото в теб, а другата за звездата, извинявай много, то значи си супер фалшивия човек. И това ли беше отговорът на въпроса за идолите и най-големите в жанра, адски плоско измъкване.

Е, не фалшив, но просто работен облик може да се нарече. Служителите в един call center например едва ли разговарят по същия начин в ежедневието си, но това им е работното държание. При изпълнителите не е точно така, но пак развиваш себе си паралелно като продукт, например човекът може да си е супер, семейство, социален живот, спокойствие в ежедневието, но в съответния момент на звездата да ѝ липсва нещо - да няма присъствие в медийното пространство, в плейлистите на дискотеките и да трябва да инвестираш за нея.

Сподели в други сайтове

Нормално да има завист, след фистинга от сряда 30.09. от тук нататък само злоба и завист. :1000 (29):

Продуктът Камелия/Глория бил различен от момичето Камелия/Галина - това е възможно най-тъпото нещо, което успя да измъдри.

Ако за нея всичкото това са "продукти", стока, за някои са целият живот и цялата им същност.

Аууу, това с продуктите ми е супер противно, все едно са парче месо или каквото и да е друго нещо за ядене. И ако Камелия се смята за това, то за други музиката е нещо повече, в случая с Глория - изкуство!

Сподели в други сайтове

Добре де, защо аз хванах само края, а тук коментират само него? Разбирам, "десовите" са елементарни злобарчета и само това ги вълнува, ама другите? Защо ви е толкова важно да ви отговори директно за йерархията, след като в пряк сблъсък е направила на кайма прехвалената ви Преслава не един път и на концерти и в клубове.... и в "Син сити"? Имайте търпение, ще ви разкаже за йерархиите в книгата си, за да ги видите точно какви са били през годините. Всъщност, йерархията са хитовете, а Кама има най-много доказани, проверени и запазени хитове от всички в този бранш. Сега какво да направи спиред вас? Да вземе да се хвали сама ли? Утре ще го изгледам цялото предаване и ще видим какво точно е казала. Щото това мълчание за всичко останало в интервюто ми се види доста странно, да не бъде коментирано от традиционните лакардии тук. Иначе по досадните раздразнителни постове на едни лица от Рамания разбирам, че никак не са доволни от видяното.

Сподели в други сайтове

А не, не , НЕ! :whistling: Твърдо НЕ! Този път не минават номерата със смяна на темата и писане на всякакви неща. Доста добре сме обяснили положението на Кама в последните мнения.. :whistling: Определено най-накрая на теб и Камелия ви затворихме устата! :whistling:

Голяма завист по концерта на Глория..и догодина по този на Деси Слава. Май големите показват на балоните как се доказва "старо" име.. :whistling:

Сподели в други сайтове

Голяма завист по концерта на Глория..и догодина по този на Деси Слава. Май големите показват на балоните как се доказва "старо" име.. :whistling:

Абе, да не бързаме с концерта на Десислава, че честно казано след този на Глория, не я виждам... Летвата сега е вдигната много нагоре. И дано нашата поне е изгледала някое друго клипче и прочела статии след успеха на Най-голямата на 30-ти септември, та добре да обмисли нещата и да прецени изобщо да се занимава ли, защото, ако ще прави нещо, то наистина трябва да е на ниво, а каквато ни е омотана, нещо й нямам много доверие...

Сподели в други сайтове

Фоксе не коментираме друго ,защото друго не каза съществено и ново.

Тъпо еднообразно интервю.

Но последните и думи бяха явна злоба към Глория и това къде е тя и къде е Камелия-т.е в нищото.

Сподели в други сайтове

http://blife.bg/article-38300 /..Камелия: Глория е продукт, а не "Кралица на фолка"

Мисля че много го изкривявате. Самата Глория е казвала, че у тях си е каквато трябва да бъде. Камелия е посочила именно този факт. Не виждам нищо лошо да е казала.

Сподели в други сайтове

Мисля че много го изкривявате. Самата Глория е казвала, че у тях си е каквато трябва да бъде. Камелия е посочила именно този факт. Не виждам нищо лошо да е казала.

Разбира се, че всеки изпълнител си има медиен образ и Глория на сцена не е като Глория вкъщи на дивана.. не става дума за това.

Липса на колегиалност е да се коментира с цел "развенчаване" на нечии медиен образ. Глория не е седнала да разправя "аз съм кралица", че Камелия да ни вади от заблуди за наше добро.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...