Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Малоумници :gun_bandana:

Престани да се правиш на луд. От 30-40 страници говоря, че тази тема е за затваряне, но само заради вас 2 диви "десови" фенчета и още 2-3 по-нормални си стои и бе отворена, след като вече бе затваряна. Половин година говоря, че тази тема е създадена само, за да се пише някъде за Деса, но тук в някакви пристрастия към Кама и антагонизам към Деса ме обвиняваха. Е, като ви казах, че медения месец на Деса ще е 1 година и той свършва на РД на Планета вие какво ми дрънкахте цяла година? Дуети с актуални звезди на Пайнер, беквокали в 10 други песни, натягане с фалирали собствени проекти и накрая едно нищо. Хонорар под този на А група в Пайнер и отстъпки по 30%, за да има участия и те така цяла година с Деса.

Между другото, що си замълчахте за фалита и, който призна в интервю наскоро? Нали цяла година ви говорех, че се е върнала в Пайнер просто щото се надява, че тук няма да плаща за клипове и някакви новобранци (като Галена) ще поемат за своя сметка всичко, само щото на Деса и е златна или и е напреко? Е, други будали не се намериха и сега какво прави Фатмишка? Айде да прочетете, че не само телевизията и е фалирала, а и тя самата с нея. Просто си е наляла всичките пари в това нищо и този тарикат алпинистът е духнал с парите. Въртя го, сука го 5-6 години и накрая изплю камъчето. Вие да не мислите, че Митко Пайнера не знае това и не и е предложил драконовски договор като знае, че е в безизходица и му е паднала в ръчичките? Знаеш ли как ги обича такива закъсали Митака? Емануела е същата, няма как да е друго яче. И накрая, само 700 000 настрана ли е оставила за 17 години кариера тая Деса бре? Та то само парцела под къщата на Кама е толкова.

Източили сметката на Деси Слава със 700 бона

700 000 лева изчезнали от сметките на Деси Слава

Сподели в други сайтове

Не виждам защо трябва да се подиграваме на Деси Слава, че са я измамили. Тя винаги е била малко или много наивна и явно не е преценила добре 'алпиниста'. И фалитът е дошъл не заради неуспеха на DSTV, както си мислехме, а заради измамата му. Всъщност DSTV към днешна дата е доста успешна телевизия, наскоро си я пуснахме за купон и се изненадах какви класики въртят. И ми казаха, че много хора я слушали по всякакви поводи. Това на практика си е онази ретро телевизия, която всички искаме, дори и стари песни на Пайнер пускат понякога. Само да подобрят малко качеството...

И да уточним- тези 700 000 са били само парите в банковата сметка на Майки. Кой знае колко още скътани банкноти има Деса. :D Ако въобще тези клюкарски статии са истина.

И явно бързо е успяла да се оправи щом към 2015 си позволи да изпрати Майки в Гърция, а междувременно пуска и клипове като "Не го прави"- фаворити за наградите.

Относно пеенето- в дискотеките Десислава е по-скоро 85% на живо, отколкото на плейбек. Уверявал съм се на няколко участия. Това, че пеела само на плейбек са поредните форумски легенди.

Сподели в други сайтове

Хахах то голяма работа да прати Майки в Гърция ... 500 лв е една почивка до там дето се вика ...голям довод даде ХАХАХА

Не го прави е заснет перфектно , но скъп не е в никакъв случай .

Сподели в други сайтове

Със 700 хилки къде точно е сматяла да праща Майки да учи, ако не е тайна? Ебаси, в Харвард надали струва толкова едно бая продължително обучение. За Гърция да не говорим. Просто незнам да има такова място на планетата, където дипломата, пък била и тя повече от 4 годишна, да излезе за малко цяла милка, пък била и тя в лева, нали. Освен ако не е планирала да го издържа докато стане минимум професор, нали, което е безумно също.

ДСТВ може и да е станала успешна, ама след като нашта се разкара оттам, така че не виждам как може да и бъдат приписвани заслуги в тая насока, ама карай.

Сподели в други сайтове

Темата е перфектна и никакво затваряне!! Знам, че Фокса се моли вече 40 път да бъде затворена, но няма.! Съдържда всички истини за "кариерата" на залязлата. От това какъв балон е до това колко е лицемерна, през клипове в който е монтиран плейбек за да замаже фалшивото пеене и всичко това с доказателства!!!!! За пореден път затворих устата на пратеника... :whistling: Нито можа да ми даде линк от 2005 с плейбек, нито можа да каже нещо за монтирания плейбек на Кама на всеки концерт от срам... :whistling:

Тепърва ще види как е без Пайнер, това изречение ще стои доста време.. :whistling: И все по-зле ще става..въпреки, че сега живее на фотосинтеза и няколко участия месечно...Вече няма медии, няма телевизия, няма актуални песни, няма концерти, да видиме.. :whistling:

Сподели в други сайтове

Анонимката нещо се е объркала. Аз исках преди време да се затвори темата, а сега искат "десовите", щото тя се обръща срещу тях.

На мен в момента ми е перфектно тук. Не знам защо заблудени душици като Крум са си помислили, че като пишат обратното на Фокс пръщят от идеи и акъл?

Сподели в други сайтове

Темата е перфектна и никакво затваряне!! Знам, че Фокса се моли вече 40 път да бъде затворена, но няма.! Съдържда всички истини за "кариерата" на залязлата. От това какъв балон е до това колко е лицемерна, през клипове в който е монтиран плейбек за да замаже фалшивото пеене и всичко това с доказателства!!!!! За пореден път затворих устата на пратеника... :whistling: Нито можа да ми даде линк от 2005 с плейбек, нито можа да каже нещо за монтирания плейбек на Кама на всеки концерт от срам... :whistling:

Тепърва ще види как е без Пайнер, това изречение ще стои доста време.. :whistling: И все по-зле ще става..въпреки, че сега живее на фотосинтеза и няколко участия месечно...Вече няма медии, няма телевизия, няма актуални песни, няма концерти, да видиме.. :whistling:

На всеки концерт... Аз за друг не знам. А пък се е случвало и на добри изпълнения да го слагат отгоре после, така че не е кой знае какво.

Нито пък участията са малко, за септември има 10.

Сподели в други сайтове

Тези 700 000 сигурно са били за бъдещето на Майки като цяло, а не само за образование. И явно въобще не е бедна щом само за сметката на сина си е отделила толкова пари.

Но нас какво въобще ни бърка колко пари е имала или има? Смешно е вече да се опира дотам само защото напоследък няма как по друг начин да се изтъкне Камелия...

Сподели в други сайтове

То мина цяла година без Пайнер и си е все същото, а анонимката Крум още се заканва, че ще види тя какво е без Пайнер. :roll1:

Нищо не се заканвам, нещата вече ги виждаме.Никакви концертни и медийни изяви..Провал на "Неповторим", ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ ПРОВАЛ на втората песен, никаква ротация, никаква интерес..Мисля, че точно това казах като я изгониха от Пайнер, просто стана малко по-бързо от колкото очаквах....Нещата са перфектни.. :Vishenka_05: Лошото е, че ти нито очакваше такъв провал на Камелия, нито концерта в Арена на Пайнер, нито много други неща.. :Vishenka_05:

Но както казах ти си недостоен опонент.

Сподели в други сайтове

Нищо не се заканвам, нещата вече ги виждаме.Никакви концертни и медийни изяви..Провал на "Неповторим", ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ ПРОВАЛ на втората песен, никаква ротация, никаква интерес..Мисля, че точно това казах като я изгониха от Пайнер, просто стана малко по-бързо от колкото очаквах....Нещата са перфектни.. :Vishenka_05: Лошото е, че ти нито очакваше такъв провал на Камелия, нито концерта в Арена на Пайнер, нито много други неща.. :Vishenka_05:

Но както казах ти си недостоен опонент.

ДОКАЖИ, че са я изгонили. Защото има интервюта, включително и на Митко Димитров, които доказват ТОЧНО обратното.

Сподели в други сайтове

Егати, хем съм блокирал еднообразното трибуквие, хем пак се налага да му виждам несвързаните брътвежи колко хубуу било в кокошарника, и как били изгонили Камелия, щото продължавате да му отделяте време/внимание и съответно то продължава да претендира, че имало място под слънцето, имало сбъднали се прогнози и прочее безмислици, на които и то даже не си вярва, толкова са плоски, елементарни и несъстоятелни. Камелия без Пайнер е като Камелия с Пайнер, само чез без Пайнер, както биха казали фейсбук филосовите Коелю и Букай.

Деса не и обсъждаме колко пари има, щото тя явно няма. Хич не ме бърка всъщност, имала е, кътала е, браво на нея, да си ги беше харчила, ама на. Иначе е много интересно, как уж били по сметката на малкия, а ги напъхала във фирмата за телевизията - ако наистина беше отделна сметка специално за него, нямаше да го направи така в никой случай. То даже и така, както го е направила - дала си е единствената сметка в телевизията, е мега тъпо нали, ама карай.

И не ми стана ясно откъф зор се спряга Фатмето за някви награди. Мислех, че е световно известно, че наградите на кокошарника се редят в счетоводството, и то срещу касова бележка, изобщо не знам защо не преместят и цялата церемония наживо оттам. Деса, освен ако не си намери щедър спонсор до февруари месец, с който да надцака колежките, най-много може да се надява на някоя поощтрителна специална награда, нали от ония несъстоятелните.

Сподели в други сайтове

Ами то това с телевизията си беше един от многото рискове, които е поемала в кариерата си- тя все пак е един от най-рискуващите и експериментиращи изпълнители. Малко поп-фолк певици са като нея, даже никоя не е като нея, защото не знам коя друга би тръгнала да се бори със системата като създава чак телевизия. Идеята й тогава беше с добра цел, но крайния резултат излезе коренно различен.

Десислава определено заслужава награди за тази година. За момента не виждам по-хитов и одобряван дует от "В твоите очи", а "Не го прави" пък със сигурност е сред най-ярките претенденти за клип на годината. Дори и да не й дадат Певица/Идол, че дори и да не е номинирана там, все нещо друго ще вземе. А най-хубавото е, че дори и да не вземе нищо, тя по никакъв начин не е зависима от награди, за разлика от други. :P Но пък тя самата спомена, че й се иска старанието й да бъде оценено.

Сподели в други сайтове

Наградите нямат значение и никой, никога не ги помни...Единствените мрънкащи и интересуващи се от награди са били Камелия, най-вече, Анелия и Мара отварачката. Анелия се мирна като й подариха певица, останалите две няма шанс да вземат никога...

Аз искам повече от Деси Слава, искам сериозни песни като "Две сърца", "Лъжа", още поп песни..Глас като нейния заслужава да бъде чуван постоянно. И най-вече да спази обещанието за самостоятелен концерт..

Това с изгубените пари може да е клюка....Деси Слава наистина много рискува през годините...Сама без Пайнер направи най-добрите си песни, коцерти, телевизия, какво ли не, но явно и липсва доза късмет...Тя е супер наивна и добродушна като човек, това й пречи....

Сподели в други сайтове

Какви пък точно рискове е правила Деса? Почването на телевизия е бизнес като всички останали, и като такъв си има рискове, разбира се, проблема, че Фатмето нито има нюх за бизнес, нито за партньори, които отгоре на всичко и са я метнали, си е лично неин.

И стига сте я хвалили колко била разнообразна в пеенето си, това е само красива приказка да оправдае пълната липса на идея как и в каква посока да си развива кариерата, дето не се научи за 20 години какво се харесва на публиката, не на последно място, щото "феновете" и правите мечешката услуга да харесвате всичко безропотно и все едно е страхотно, без да имате собствено мнение по въпроса. Щом е на Деса, начи е Делта, върха на сладоледа. И съответно, с тъчене на 100 места, успехите и са нулеви във всички посоки и сега пак мята разни неща към стената да види какво ще залепне. По тоя повод, според мен, понастоящем, най-успешна тази година е работата и като беквокалистка на куцо, кьораво и сакато и силно и препоръчвам да продължи изцяло в тази насока, няма смисъл да се хаби с нови песни и клипове, набутва се излишно, а трябва да има пари за малкия да ходи на училище в Гърция .... където е тоооолкова скъпо това образование. По участия да си пее старите песни, гладна няма да остане нали, от нови няма нужда.

Награди - иска и се, ама колежките ще я надцакат финансово и ще остане с пръст няма да казвам къде. Пъне се, не пъне се, заслуги реални няма, финанси за скрап още по-малко, да няма после рязани надълго вени като не получи никакви статуетки на наградите? Какво старание, тя има ли един проект тая година, в който е вложен някъф замисъл от-до, а не е просто поредната проба какво ще захване, за да продължи в същата посока?

Сподели в други сайтове

Платения трол е откачил нещо :Д

Сподели в други сайтове

Платения трол е откачил нещо :Д

Това ти е 10-ти подобен пост? Или пиши нещо или спри да ме цитираш с едно и също изречение?! :whistling:

Как си го представяш..викат човек в Пайнер и казват влез в един форум, ето ти адреса и храни Камелия?! :whistling: Не смяташ ли за странно нещо такова при положение, че в тоя форум и изобщо в цяла България има общо не повече от 3-4 фена на Камелия, като два от тях са пратени от нея и са нейни приближени?! Може би ти си единствения, който не е на процент.. :whistling:

Кама винаги е била рекорди по липса на фенове..Едно време като бяхме малко ходехме на разни фен клубове на всички Пайнерки и няма да забравя, че на Камелия имаше НАЙ-МАЛКО хора и самата тя си тръгна последна, защото всички се изнизаха, докато Магда, дори Полина ги гонеха по колите за още автографи....Ех, спомени...Тая гледка на самотната Камелия, която седеше сама на фен клуб, не исках да я споделям, но.. :whistling:

Тогава я видях за първи и последен път отблизо в моя живот, надявам се да няма втори...

Сподели в други сайтове

Какви пък точно рискове е правила Деса?

На такъв въпрос няма смисъл да се отговаря. Човек ако е наясно с кариерата на Десислава ще знае, че тя е от изпълнителите, които не си поплюват да поемат рискове и да правят експерименти. Достатъчно е просто да се сетим в колко неща е била първа и как е подпомогнала някои промени в жанра...

Хайде и от мен поздрав с песен, каквато никоя друга поп-фолк звезда няма, камо ли да стигне до номер 8 в класация на MTV... ;)

Сподели в други сайтове

Това ти е 10-ти подобен пост? Или пиши нещо или спри да ме цитираш с едно и също изречение?! :whistling:

Как си го представяш..викат човек в Пайнер и казват влез в един форум, ето ти адреса и храни Камелия?! :whistling: Не смяташ ли за странно нещо такова при положение, че в тоя форум и изобщо в цяла България има общо не повече от 3-4 фена на Камелия, като два от тях са пратени от нея и са нейни приближени?! Може би ти си единствения, който не е на процент.. :whistling:

Кама винаги е била рекорди по липса на фенове..Едно време като бяхме малко ходехме на разни фен клубове на всички Пайнерки и няма да забравя, че на Камелия имаше НАЙ-МАЛКО хора и самата тя си тръгна последна, защото всички се изнизаха, докато Магда, дори Полина ги гонеха по колите за още автографи....Ех, спомени...Тая гледка на самотната Камелия, която седеше сама на фен клуб, не исках да я споделям, но.. :whistling:

Тогава я видях за първи и последен път отблизо в моя живот, надявам се да няма втори...

И ти пишеш 1 пост по 100 пъти ама те търпим . Платен трол ! Не ми се оправдавай .

Сподели в други сайтове

Сега па фенклубовете на Кама били празни? :roll1: Анонимката вече се чуди накъде да хване, че всеки му забова шамари тук от всички посоки. Но да оставим този страхлив, низш и обладан от паник-атаки младеж, с неориентирани предпочитания и изпълнен само с омраза към една певица. Вече разбрахме, че и е бил пръв на линия на фен клубовете и е повече от нормално такъв досадник да бъде разкаран с шутове от Кама в един момент. Вижте само как в стремежа си да се изкара някакъв бил около чалгарките се издава как като децата и се е умилквал и припадал от щастие само, като го потупа по рамото. Не ви ли прави впечатление, че той дори не знае, че е в тема И за Деса? Въобще не пише за нея, а само я използва като сламка, за да плюе по разгонилата го като мръсно псе Камелия? Ей, ама много боли да си заслепен по някого и да не се усетиш кога преминаваш границата и ти предстои хлопване на вратата пред носа. Ама така са младежите без опит. Вървят като стадо гъски и накъдето духне вятъра, натам обръщат главите. Тъжна история, ама пък не е прецедент де. И други такива е имало.

А да, на "десовите" да кажа, че като няма какво да пишат тук е добре да не пускат само клипчета на Деса, че туко-виж цялата тема станала с клипове на Кама. :ad:

Сподели в други сайтове

Готини са си и двете мърши! ДесиСлава има повече хитове, но на Камелия са по - големи!

Сподели в други сайтове

Деса скоро вади нова песен,какво искаш да коментираме.

То тук всичко е казано,резултата е ясен-хората предпочитат Деси Слава.

Как какво? Вие на ударени ли се правите? Вчера я видях в някакво прадаване по Планета и никак не и пееше петела, в сравнение с миналата есен? Фалит, неизбежен спасителен договор с Пайнер. Не е нужно да измисляме топлата вода, за да се сетим какво е подписала с Митака. Цяла година криеше причините да се върне, но не и издържа ангелчето и си каза - фалирах, нямам избор! И мрънкане за този уж припадащ по нея Зарко. И театри за раздяла, несбъдната любов, деца и т.н. Мен лично много ме изкефи, че това което говорех тук за еднаквият саунд и цикленето в чалгата вече го говори и тя, а не само Кама, която 10 години я псувахте за това. Дори го обясни много просто, като за подрастващи в Рамания - че видиш ли DJ-ите им било по-удобно да минават от песен в песен и да миксират различни песни, ако саундът е сходен. Демек, песни се правят, за да са удобни за DJ-ите, а не за публиката. И на фона на всичкото това вие тук ми седите и сте оставили някаква елементарна анонимка да си мисли, че това е тема за плюене на Кама. Жалка история, типична за "десови" фенчета....

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...