Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Историята с телевизията е доста стара,така че не вървиш да я даваш за причина.

Интересно какво общо имат парите като сега сигурно като дава % на Пайнер ,приходите са по-малки отпреди или същите.Но рекламата е много по-добра и се забелязва доста.Пак се чудиш как да я изкараш най-зле,ама не е .Не я мисли,много си е добре.Виж Камелия -тотално замря всичко при нея.Няма и трибуна за вечните хитове,тотално зле е .

Сподели в други сайтове

Историята с телевизията е доста стара,така че не вървиш да я даваш за причина.

Интересно какво общо имат парите като сега сигурно като дава % на Пайнер ,приходите са по-малки отпреди или същите.Но рекламата е много по-добра и се забелязва доста.Пак се чудиш как да я изкараш най-зле,ама не е .Не я мисли,много си е добре.Виж Камелия -тотално замря всичко при нея.Няма и трибуна за вечните хитове,тотално зле е .

Да ти кажа, така като повтаряш постоянно за трибуната някак не виждам такава за Деса. А бяха едни изхвърляния за турнета, юбилейни концерти и какво ли не. Сега и за РД се покриват. Абе циганска работа, за да не им видят "трибуната". Ти да не мислиш, че Митака ще харчи излишни пари често, за да могат кифлите му да си покажат новите роклички и претоплените нови песнички, които са си същите като старите? Ориентирайте се към 2 концерта на година с по 30 изпълнители и другото в клубовете, където Кама си върви повече от добре, въпреки черните ВИ прогнози от миналата есен. Но за тях тепърва ще си говорим, че не беше редно да го натяквам до това лято. Ще си цитирам стари постове, ще го правя и с ваши такива. Ще се сетим и за уж уредените участия от Пайнер на Кама и как без тях щяла да няма нищо. Абе има за какво да си пишем тук, а на Деса и идва времето, в което медения месец, който съм и дал от около година време да свършва.

Сподели в други сайтове

Абе Деса да прави песни като В твоите очи и Не го прави,пък ти си плямпай за краха и.

А Камелия като Дай го двойно,сама ,в ъгъла,забравена и залязла с някое друго участие само да не умре от глад :D

Сподели в други сайтове

Абе аз не виждам набедената за нещо "Не го прави" да е с нещо по-различна от "Неповторим", а като клип и дареч по-зле, но щом твърдиш своите си бълнувания, за тази забравена песновка, която сигурно Деса вече не я пее и по участия, нека демоните в главата ти са си твои. А за песента на Галена какво се бутате вие "десковите"? Разбрахме вече толкова месеци, как и защо Деса се опита да направи "В твоите очи" своя песен, ама не стана - свързват си я с Галена и те така....

Иначе дори Галена вече я бъзика, че като някой звънне, Женя Димова първо казва: - Имаме Деси Слава на 4500, но можем да ви я дадем на 3500 в пакет.

Сподели в други сайтове

https://instagram.com/p/8jMd-uBxLn/?taken-b...sislavaofficial

oт онзи ден във Враца....не го прави.

Стига си измисля за базиците от Галена,да не кажем как Кама пеела за 2500,че нямала работа 1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

https://instagram.com/p/8jMd-uBxLn/?taken-b...sislavaofficial

oт онзи ден във Враца....не го прави.

Стига си измисля за базиците от Галена,да не кажем как Кама пеела за 2500,че нямала работа 1000%20(29).gif

Ама вие си измислихте за хонорарите, а Пеевски с БЛИЦ помогна. А толкова сте смешни днес, като същото написахте и за Емануела тогава. Ама днес като я гледате в бланката на Пайанер на 5500, ви иде да се гръмнете. Не са мръднали хонорарите, а който иска повече участия, като Деса, ще дава отстъпки. Работа има само в пакет и 20-30% отстъпки. И това клипче с какво променя казаното от мен? - 50 деца отпред и назад скука. И тръгнала да се снима сама, като 3 пъти монтирала едни 10 секунди.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

И в коя пък смислена класация на МТВ изобщо някога е имало песни на БГ изпълнители? Или пак си говорим за онова предаване, където пускаха разни песни от Европата, неразбираемо защо под формата на класация? Стига измислици и красиви приказки за чужбинските успехи на Деса, щото са по-никакви и от последната награда на Андрито от съмнителните и никому неизвестни по света награди БАМА.

Сподели в други сайтове

И в коя пък смислена класация на МТВ изобщо някога е имало песни на БГ изпълнители? Или пак си говорим за онова предаване, където пускаха разни песни от Европата, неразбираемо защо под формата на класация? Стига измислици и красиви приказки за чужбинските успехи на Деса, щото са по-никакви и от последната награда на Андрито от съмнителните и никому неизвестни по света награди БАМА.

Кой говори за някакви големи чуждестранни успехи? World Chart Express си е голяма класация като за Европа, но Десислава не е станала номер 1 в чужбина само защото е пробила там. Това, на което исках да наблегна е, че тя е единствената певица, която е направила поп-рок песен с човек, работил с някои от най-големите звезди в западната музика... и тази песен е стигнала дори до MTV. А щом темата се казва 'Деси Слава или Камелия', въпросът тук е "Кога такъв успех от Камелия?". И тя се опитваше да прави разни поп и рок песни, но всичко си остана в Планета. :D Точка за Десислава.

И щом ще се налага да даваме конкретни примери през годините, в които Десислава е изпъквала пред другите... въпрос номер 2 ще е "Кога Камелия е пяла с голяма българска филхармония?". Хайде, като си говорим за ПЕЕНЕ, да си говорим за голямо пеене от висша класа. А и е важно един изпълнител да пее с бендове и разни оркести като Виво Монтана... Е, тук говорим за класика- едно от най-висшите изкуства... И кой е на първа линия тук?

Още една точка за Десислава. Ако искате ще продължим, а ако не- след време Десовите може да вземем и да направим онази специална тема "Първа в това" и целия форум да види как стоят нещата. Разбира се, за вас пак ще е най-важно, че Камелия прави купон на 200-те пияни студента по чалготеките! :roll1: И ще го набивате в съзнанията на другите форумци. Ето на това му се вика 'чалга мислене'.

Сподели в други сайтове

WCE беше всичко друго, ама не и класация, а оттам са се изредили купища нашенски изпълнители, повечето от които дори аз не помня, много преди Деса, и без да записват с чуждестранен продуцент. Да кажем че Деса е първата, от чалгата може би, ама Мариус и Тирирам лично аз съм ги виждал по МТВто още в средата на 90 (нещо ми се губи от коя година беше този феномен). Дали е бил първия нашенски изпълнител по МТВ, не помня, ама е било мноооого преди Фатмето.

И пак, защо изтъквате т.нар успехи на Деса единствено на фона на привидните неуспехи на Камелия? Да не би верния отговор на този въпрос за 100хиляди лв да е понеже щото не са никакви успехи, и се цитират разни неща от преди време бая? Щото от влизането в кокошарника Деса не може със собсвен блясък дори на фона на Яница и Татяна, а за блесне с нещо се опитвате да я отразите в светлината на истинската звезда м/у двете Кама?

И да, много те моля, направи тема за това в какво Деса е била първа, днеска хич не ми е ден и имам нужда да се посмея с глас на нещо, и съм убеден, че този списък би се вписал идеално в тази рамка.

Сподели в други сайтове

Сега па фенклубовете на Кама били празни? :roll1: Анонимката вече се чуди накъде да хване, че всеки му забова шамари тук от всички посоки. Но да оставим този страхлив, низш и обладан от паник-атаки младеж, с неориентирани предпочитания и изпълнен само с омраза към една певица. Вече разбрахме, че и е бил пръв на линия на фен клубовете и е повече от нормално такъв досадник да бъде разкаран с шутове от Кама в един момент. Вижте само как в стремежа си да се изкара някакъв бил около чалгарките се издава как като децата и се е умилквал и припадал от щастие само, като го потупа по рамото. Не ви ли прави впечатление, че той дори не знае, че е в тема И за Деса? Въобще не пише за нея, а само я използва като сламка, за да плюе по разгонилата го като мръсно псе Камелия? Ей, ама много боли да си заслепен по някого и да не се усетиш кога преминаваш границата и ти предстои хлопване на вратата пред носа. Ама така са младежите без опит. Вървят като стадо гъски и накъдето духне вятъра, натам обръщат главите. Тъжна история, ама пък не е прецедент де. И други такива е имало.

А да, на "десовите" да кажа, че като няма какво да пишат тук е добре да не пускат само клипчета на Деса, че туко-виж цялата тема станала с клипове на Кама. :ad:

Шамарите ти ги бият на теб, срещу мен сте само ти и всъщност само ти, защото Сашо не ме дразни, а Лелчето е твое дело. Но тебе за последните 6 месеца толкова пъти те правеха на луд, че чак ми е жал.Много бързо забрави темите с доказателства, че лъжеш иии темата за това, че си пишеш с непълнолетни по скайповете? :whistling: Срещу мене не виждам никой...

Да, аз съм ходил на фен клубове с тая разлика, че спрях в 6-ти клас да го правя, а ти на 50 още целуваш обувките на Камелия..И всъщност ти не си никакъв фен, ти просто си един пратеник на Камелия и ония мазен чехльо Цветин...никакъв фен не си и отдавна не си такъв.

Говорих с човек, който познава Камелия и той ми каза, че тя е сама като куче, дори с роднините си не общува..Никой не я понася..смятай! :whistling:

Къде е албума и концерта бе?? Къде е успеха на Кама, нали помиташе Пайнер?????????!!!!!! :whistling:

Сподели в други сайтове

Съжалявам, Lelqtian, че не виждаш защо тези неща трупат точки за Десислава, за сметка на Камелия. Въпреки всичко, това са си постижения за жанра- фолк певица да пробие в MTV с песен от голям западен композитор... и фолк певица да бъде поканена да пее класики с уважавана филхармония. Но щом пак не признаваш поредните успехи и ми говориш за кокошарници... ами няма смисъл да се хабя да пиша повече. Но темата "Първа в това" рано или късно ще си бъде направена. ;)

Но хайде, ще ти посоча още едно постижение, за да се посмея този път аз на предстоящото омаловажаване. Годината е 2004, певицата отново е Десислава... Напуснала Пайнер, тя прави един от най-големите си експерименти някога- първият дует на фолк певица с рапър. Жанровете се свързват и това трайно се отразява на БГ музиката, тъй като в последствие всеки втори дует е такъв.

И стига толкова. Ако искаш още усмивки от старите ленти, ще почакаш темата, когато някой се занимае да я направи някой ден. Дотогава приятно слушане на "Луда по тебе". :whistling:

Сподели в други сайтове

И аз съжалявам, че се налага успехите на Деса да ги търсим по старите ленти, ама това е положението. За певица с толкова богат, наистина опит, е жалко понастоящем да фоворим единствено като за беквокалистка на Пайнер. Ама квото сам си го направиш, сега да си сърба попарата.

Сподели в други сайтове

Когато заобикаляш някои наложителни признания и твърдиш, че Десислава е останала само със старите успехи е добре да погледнеш дали тази, която защитаваш, не е по-зле. Камелия днес ходи по участия само заради добре наложените стари песни, а 'беквокалистката' пак добре си е намазала от това, че по дискотеките постоянно гърмят думите 'В твоите очи', както и възпяването й колко 'голям е Коце', също и думите й от другата песен на този същия (тук добър въпрос е защо един от най-хитовете певци се хваща точно за Десислава, за да му помогне за песните), а понякога и хита за заека, който направи без кокошарника миналата година... Другите постижения от тази година няма да ги повтарям отново, защото знаем, че и тях не признавате.

А и тук говорим за изпълнители с почти 20-годишна кариера. Деса си е повече от добре, колкото и да си затваряте очите за това.

Сподели в други сайтове

Ама те си продължават да си пишат "Твоите очи" без Галена и те това е! :roll1: Да не съм предупредил форума за тази гнусна част от манталитета на "десовите", да се изненадваме. Та какво викате? Деса пяла в бургаската филхармония? Съжалявам, сега разбрах, че имало такава филхармония и Деса се е мотала там при тях. Значи това е поредното нищо, което Деса е направила и никой не е забелязал. Същото като международните и проекти. Същото като фолклорните и проекти. Абе все прави нещо и все се пише, че е първа, ама все никой не я отразява. В крайна сметка Деса май се оказва един маргинал. Чудя се аз какво в последните дни пишат жълтите и никой друг за нея, отново свързано с този Зарко и фалита на телевизионният и опит, а то тя била дала интервю за Планета, отново! Голямо бутане, големи напъни, а нищо не раждат. И как така след като е толкова музикална и разбирачка, никой не и отрази другите слова, а само това за ТВ и Зарко? Та те за Кама в "Папараци" направиха по 3-4 статии с различни теми, засегнати в разговора с Кристина Патрашкова.

Сподели в други сайтове

В момента не защитавам Камелия, а оспорвам съмнителните успехи на Деса. Постоянното сравнение м/у двете не е в полза нито на едната, нито на другата, но дори без някакви особени заслуги, десовите сте тези, които постоянно изтъкват колко по-добре била Деса от Камелия. Щото явно само по себе си Деса не може ли да е също толкова добра, а изпъква единствено на фона на чипровската. Но е хубаво, че си се отказал да изтъкваш разните там успехи на Фатмето, щото тя реално такива няма, а тия дни вадиш само неща от архива. И да, творчеството на Деса е много рязнообразно, и новаторско за времето си, и тн, ама понастоящем тя се изявява пак на старото си поп-фолк поприще, и се опитва да бъде актуална, и съответно от всичките тия минали успехи дивидента и е никакъф, та се налага да пее пак простотии за зайчета и да се отърква у кой ли, да се сетят диджеите че още не се е споминала нали. Ако щом настоявате да сравняме с Камелия - Тя може и да няма голямото новаторство и прочее на Деса, ама не и трябва. Жената си пее поп-фолк, изключително добра е в което, и за разлика от Деса, през годините си инвестирала в златни песни, а не в концерти с филхармонии, мтвта, чуждоезични албуми и прочее, и съответно е нормално да извлича дивиденти от тая работа и до днес, за да е актуална и за да забавлява хората по участия. Проблема че Деса няма от какво да извлича дивиденти в тая насока, а се налага да се бори за актуалност в кокошарника редом до Татяна и Яница, си е лично неин. Щом е изпитвала необходимост, че има да се доказва в нещо, с филхармонии и редицата там други проекти, браво на нея, аплодирам за желанието и за себедоказване и самоусъвършенстване, и ако беше продължила в няква такава насока, щеше да е наистина прекрасно и място за сравнение с Кама нямаше да ина, поради различното поле на изява. Тя самата обаче си е виновна, че след всичкото това се върна по кръчмотеките, където просто Камелия конкуренция няма. Какво го интересува средностатистическия посетител в близката кръчмотека, че Деса била пяла с филхармония и са я пускали по Мтв?

Сподели в други сайтове

Ами сам го каза- близката кръчмотека. Това е средностатистическият слушател на фолк певиците- фенът на дискотеките. В подобно положение няма как всички различни и новаторски постижения на Десислава да бъдат масово оценени, както би било на Запад. Преди бяха, но вече не чак толкова. И ти самият го доказваш, също както и съотборниците ти. Няма как да се отчете за плюс това, че във времена с анти-чалга движение, една фолк певица прави поп концерти, пее с филхармонии, пускат я по MTV и т.н. Но всъщност това не е цялостния български манталитет, а манталитета на повечето хора в чалга форуми като този. Но има и много други, които оценяват Десислава такава, каквато е, и за тях изредените неща и други подобни са повод за гордост, че имаме такива изпълнители.

Сподели в други сайтове

След като самата Десислава не се оценява достатъчно, че е нещо повече, а се върна в кръчмотеките, защо да го оценявам аз или който и да било? Ако беше продължила в посока различна от чалга, да и пишем точки, ама в кръчмотеката? Откъф зор да и оценявам филхармонийните изпълнения и прочее, след като тя избра да пев пак музика за кръст и два пръста? Приемете факта, че избора да се върне в кокошарника си беше лично неин, а между мазните гюбеци и песните от днеска за утре за диджеите тя няма как да блесне, защото това не и е стихията. Още повече, как да и оценя сегашните простотии, на мен ми харесва Десиславата, която пееше Две Сърца (примерно), как да оценя песните за зайчета и селските пригласията на Еееей, голям си Коце, освен като подигравка към мен, подигравка над нея самата и цялото и досегашно къде повече, къде по-малко стойностно творчество? Какво да и оценявам като стойностно? Какъф фен си и ти, след като приемаш безумното и желание да е актуална и решението и да пее уникални простотии за да се хареса на настоящата харесваша именно простотии публика?

Сподели в други сайтове

"Мойто зайче" не е точно простотия, защото текстът е сладък и романтичен, съчетан с мелодия, която да направи песента хит във времена, в които песни като "Две сърца" вече трудно стават големи хитове. И все пак тя има и такива- "В твоите очи". Да, Десовите до последно ще я посочваме, както и феновете на Галена могат да я изтъкват в нейна полза, защото това е хит и на двете. Галена много добре е преценила, че с Десислава тази песен ще се получи много по-силна, отколкото ако я беше изпяла сама.

"Не го прави" също ли ще я водим простотия само защото не е някакъв огромен хит? Ами не! Това е един от най-качествените проекти в поп-фолка тази година и няма никакъв проблем да го изтъкваме.

Единствено "Започваме на чисто" можем да я наречем простотия заради надениците в клипа, но самата песен съвсем не е лоша.

И какво излиза? Десислава пее простотии доста рядко, защото жанра го изисква от нея. Но съвсем не е зарязала и различните си парчета, както твърдиш. Тази година имаше I'm your Bitch, миналата Cotton Candy, преди това песните с Алек Сандър, Only one, I Like... И понякога са я канили на изцяло поп участия, но главното просто й е чалгата, защото живеем в такава държава.

Сподели в други сайтове

Да, нека говорим за концерта на Деси Слава с фиохармонията, за концерта й в еди коя си държава, за народния албум, за поп албума, за рок албума, за телевизията й и т.н.Приемете, че някой хора правят нещо и опитват да се развиват!! Какво е кариера на Кама, показване на космати "пу"ки няколко пъти годишно и 2 песни...виждате ли разликата? :whistling: Точно за това съдбата си знае работата и постави онова бездарно и затънало същество аут от всичко...докато Деса тепърва я очакват нови успехи...

Сподели в други сайтове

Абе какви филхармонии ми дрънкате, като по турнетата имаше по 250-300 000 души? Ай сиктир, тролска ви работа. Тая музика е за публиката, а публиката е на стадиона. Пардон, беше на стадиона, когато Камелия бе там и бе най-ярката звезда на пайнтерският керван. Какво само ми се пенявите тук при ясни от 10 години факти?

Сподели в други сайтове

Когато заобикаляш някои наложителни признания и твърдиш, че Десислава е останала само със старите успехи е добре да погледнеш дали тази, която защитаваш, не е по-зле. Камелия днес ходи по участия само заради добре наложените стари песни, а 'беквокалистката' пак добре си е намазала от това, че по дискотеките постоянно гърмят думите 'В твоите очи', както и възпяването й колко 'голям е Коце', също и думите й от другата песен на този същия (тук добър въпрос е защо един от най-хитовете певци се хваща точно за Десислава, за да му помогне за песните), а понякога и хита за заека, който направи без кокошарника миналата година... Другите постижения от тази година няма да ги повтарям отново, защото знаем, че и тях не признавате.

А и тук говорим за изпълнители с почти 20-годишна кариера. Деса си е повече от добре, колкото и да си затваряте очите за това.

Щото за Кама само нови успехи твърдите... 5хита от 20 години и... това е всичко.

Сподели в други сайтове

След като самата Десислава не се оценява достатъчно, че е нещо повече, а се върна в кръчмотеките, защо да го оценявам аз или който и да било? Ако беше продължила в посока различна от чалга, да и пишем точки, ама в кръчмотеката? Откъф зор да и оценявам филхармонийните изпълнения и прочее, след като тя избра да пев пак музика за кръст и два пръста? Приемете факта, че избора да се върне в кокошарника си беше лично неин, а между мазните гюбеци и песните от днеска за утре за диджеите тя няма как да блесне, защото това не и е стихията. Още повече, как да и оценя сегашните простотии, на мен ми харесва Десиславата, която пееше Две Сърца (примерно), как да оценя песните за зайчета и селските пригласията на Еееей, голям си Коце, освен като подигравка към мен, подигравка над нея самата и цялото и досегашно къде повече, къде по-малко стойностно творчество? Какво да и оценявам като стойностно? Какъф фен си и ти, след като приемаш безумното и желание да е актуална и решението и да пее уникални простотии за да се хареса на настоящата харесваша именно простотии публика?

Ето, това е дискусионно изказване - аргументирано, със становище на лично виждане по дадения въпрос, без излишни обиди, жлъч и простотии. Така се прави. И ако всеки път се пишеше по подобен начин, мисля че щеше да е по-интересно за четене тук, а не каткто постоянно я опомийвате (няма такава дума, но ме разбирате) тази тема, на човек да му е досадно да влезе.

Ясно е коя какви успехи има и в какво е силна, съответно къде е слаба, стига сте препохилядвали едно и също всеки път!

Айде, пускайте "Птица скитница" и "Залезът и зората" и се насладете малко на нещо качествено и от двете от близкото минало, та се кротнете! ;)

Сподели в други сайтове

Абе какви филхармонии ми дрънкате, като по турнетата имаше по 250-300 000 души? Ай сиктир, тролска ви работа. Тая музика е за публиката, а публиката е на стадиона. Пардон, беше на стадиона, когато Камелия бе там и бе най-ярката звезда на пайнтерският керван. Какво само ми се пенявите тук при ясни от 10 години факти?

Стига се пени... До 2009-2010 година Кама се приемаше за проститутка без никакви гласови данни. В последствие ти и свърши чудесна работа, като те ползваше за първи платен трол от 2008-2009 година. В това вече беше иновацията. :mf_surrender:

Това може би й беше най-силния ход.

Коментарите за Кама преди повече от 7-8 години:

ЦЪК

ЦЪК

Поздрав с фалшивото изпълнение на Кама:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...