Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Деса Е мъртва за медиите. Тя е в тях само със Зарко и Мишо, който върви с измисените побои, осмяни от брат му (ченге №1 в САЩ) оня ден по Нова ТВ. Кама пее на живо и го прави добре, на всички концерти от 2005 насам. А ти нахалнико, имаш наглостта да ми говориш за минали години, все едно след това нищо не е имало. Засрами се пич, всяка наглост, дори "десова" си има мярка, ако знаеш какво е това! Хората са гледали над 100 концерта от турнета и поне 20 други масовки, нсе ставай още по-смешен, отколкото винаги си изглеждал.

Билетите на кг къде са? Не ми разправяй приказки от 1001 нощи, а си защити думите. Хората и преди 2005 са гледали, а Кама я нямаше на единствените концерти на живо тогава ;)

Сподели в други сайтове

Деса Е мъртва за медиите. Тя е в тях само със Зарко и Мишо, който върви с измисените побои, осмяни от брат му (ченге №1 в САЩ) оня ден по Нова ТВ. Кама пее на живо и го прави добре, на всички концерти от 2005 насам. А ти нахалнико, имаш наглостта да ми говориш за минали години, все едно след това нищо не е имало. Засрами се пич, всяка наглост, дори "десова" си има мярка, ако знаеш какво е това! Хората са гледали над 100 концерта от турнета и поне 20 други масовки, нсе ставай още по-смешен, отколкото винаги си изглеждал.

Деса влиза в Брадъра Ал Старс, така че не ми обяснявай колко е мъртва за медиите. Пак ще я гледат 1 милион зрители, но този път знае столиците и знае кога да не се съблича излишно

http://hotarena.net/eto-koi-vlizat-v-big-b...nadvashti-imena.

5 пъти повече новини , свързани с Деса излизат, отколкото новини, свързани с Кама. Виж само за последния месец в същия сайт колко повече се пише за Деса. Където се пише за Кама, намесват и Деса, ама където пишат за Деса, дори не се сещат за Кама

Ако пак чуя нещо подобно тъпо за медиите ще ти дам да четеш за домашно. Злобар

image.png

Сподели в други сайтове

Билетите на кг къде са? Не ми разправяй приказки от 1001 нощи, а си защити думите. Хората и преди 2005 са гледали, а Кама я нямаше на единствените концерти на живо тогава ;)

Няма да покриеш срама на Деса в Русе с въпроси

Сподели в други сайтове

Няма да покриеш срама на Деса в Русе с въпроси

За разлика от теб не живея с мисълта да изкарвам нещата по мед и масло за любимката си.

Но мн нагло лъжеш за билети на кг, не чакам да си признаеш...ама вземи ми купи поне 5 билета и кажи, че са ти дадени наливно, ей така от срам :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

За разлика от теб не живея с мисълта да изкарвам нещата по мед и масло за любимката си.

Но мн нагло лъжеш за билети на кг, не чакам да си признаеш...ама вземи ми купи поне 5 билета и кажи, че са ти дадени наливно, ей така от срам :3fdb8960598fa63e:

Аз ще си взема билети без пари, има кой да ми ги уреди. Нали знаеш, че съм с връзки в Пайнер и единствен им знам наградите подредени в колонка. Или си забравил за февруари как тук ми говорехте, че този или онзи не можел да вземе това или онова и писанията ми били измислени. Нима не се сещаш колко бяхте нервни след церемонията и как седмици наред ме разпитвахте откъде знам, като Кама не е в Пайнер? До онзи момент сляпо вярвахте, че тя ми снася всичко, но не било такаааа....

Сподели в други сайтове

Аз ще си взема билети без пари, има кой да ми ги уреди. Нали знаеш, че съм с връзки в Пайнер и единствен им знам наградите подредени в колонка. Или си забравил за февруари как тук ми говорехте, че този или онзи не можел да вземе това или онова и писанията ми били измислени. Нима не се сещаш колко бяхте нервни след церемонията и к седмици наред ме разпитвахте откъде знам, като Кама не е в Пайнер? До онзи момент сляпо вярвахте, че тя ми снася всичко, но не било такаааа....

Плешивият ти снася или някой друг дето си падате по мешаната скара, голям праз. Голяма гордост. Като им знаеш наградите в колонка, к'во? Постигна ли нещо? Това, че лично теб те удовлетворява и умираш за подобно инфо, за да се тупаш в гърдите и да се мислиш за значим е лично твой проблем.

А сега се оказва, че само ти ще вземеш билети без пари, вчера разправяше, че по улиците ги раздават на кг...колко плоско.

Сподели в други сайтове

За никого не е тайна, че Кама не стъпваше на Нов Фолк точно защото се пееше на живо...Това е всеизвестно..

Аз също искам да видя билетите на килограм... :roll1: Фактура може ли?? Ако може да е Хамериканска? :roll1:

Деса ако влиза в брадъра, ще е двоен шок за Фокса тая година, първо Преса, сега Деси Слава, а от неговата любимка няма и след в медиите? ! :roll1:

Сподели в други сайтове

И кво като са поканили Деса? Точно от брадъра най-обичат да канят изветрели звезди като безвратата, които понеже си нямат друга работа, в нейни случай участия, ше им направят цирка за почти без пари.

Сподели в други сайтове

Между другото защо не се коментира Факта, че последната песновка на Кама, едва събра 300 000 гледания?? Докато например една Емануела в Пайнер с тъпа песен 1 300 000? Нали Пайнер стопираше работите на Камелия и тя щеше да ни разбие като почне да работи сама???!!! Защо хората не се напраиха труда поне да видя каква е новата й песничка??? :whistling: Този факт се подминава, както се подмина "Неповторим" и онова другото с чершафа, не помня име. Камелия вади провал след провал и най-жалкото е , че към тези провали дори няма минимален интерес, за хората тя е толкова изхабена, че не си правят труда да отворят линка да чуят песента.. Аз лично съм ги пускал само по веднъж... :whistling:

Сподели в други сайтове

Не става бе, не може да направите нищо, след Русе, по линията Кама - Деса. Газ пикаете и пак не става. Поне не чупете клавиатурите, след постовете ми.... :1000 (6):

Сподели в други сайтове

Не става бе, не може да направите нищо, след Русе, по линията Кама - Деса. Газ пикаете и пак не става. Поне не чупете клавиатурите, след постовете ми.... :1000 (6):

Разбира се, че няма какво да направим. Защото едната има концерти, другата няма такива и остана само в кръчмите..няма как да ги сравним..;) Едната направи хита на годината, другата провала на годината, едната е любимка на всички, другата е ръчен материал за мъжете над 50. Едната пее, другата не може, едната е в най-голямата муз. компания, другата няма дори медия по която да се върти..Прав си, няма как да ги сравняваме..:)

Сподели в други сайтове

Ми как не , 10 години си крепеше кариерата на риалитита . Сега след последния и провал е време за ново съживяване и напомня е за себе си , че като бек-вокал на Пайнер сигурно и омръзнало вече ..

Вие пък не стига че сте 2-3 на кръст, а използвате само думите на Видинския, "бек-вокалистката".. Триглавата ламя, поне измислете нещо ново да не ви се присмиват на еднаквите, изтъркани фразички..

Камелия 15 години се крепеше на пу"ка, ама хората не искат да й я гледат вече...

Сподели в други сайтове

Тоя фанатизирания фен на Деса какви участия бълнува , по 10-15 на месец . Аз видях септември 14 , един път има 11 , предния месец - 9 , а за този са и 6 , току що и гледах в страницата . За лятото не съм гледал , но от началото на годината беше много зле с участията милата . Той още малко ще я изкара по-оборотна от Галена ?!

Другото , което ми прави впечатление , че броите участията и по някакви събори , където пее за 20лв , првд 50 човека . Тя като гледам обикаля и селата и малките градове ,но така е - няма думата там тя , за разлика от други , които пеят в най-хубавите и оборотни заведения !!

Сподели в други сайтове

хаха, а ти колко месеца заслужаваш за наглата лъжа за билети на кг...чакам билетите, нали са на кг, осигури ми де, какво чакаш???

Иначе изобщо не е гнусна лъжа, след като Марга оцени живото пеене на Камелия с 4 (за да не е 3, че щеше да е по-голям резил), тя не стъпваше на концертите поне 3 години. 2006 се появи чак...без бельо разбира се :3fdb8960598fa63e:

И нали Деса била мъртва за медиите? Явно за националния ефир на Нова и най-гледаното им предаване не е, само за твоите медии е мъртва :3fdb8960598fa63e:

Най-големите отрепки драпащи за пет мин. слава влизат последните години във Брадара . За справка - тоя сезон , предния , и предните 2 .

Големите звезди влизаха преди години , когато наистина бяха ТОП !

Сподели в други сайтове

Не знам какво удоволствие ви доставя да обикаляте насам-натам и нон-стоп да хейтите по Десислава, а покрай това и по феновете й. Голяма наслада е, а? Да влезете в едната Рамания и да сипете злобни изказвания наред... А ти конкретно, дето уж се беше отрекъл от Фокса и се опитваше да се разграничаваш от него, се излагаш по един много по-различен начин...

Ще подмина думата 'фанатизиран' и просто ще ти кажа, че е добре да се запознаваш по-добре с фактите преди да говориш. Тази година Десислава не е имала по-малко от 6-7 участия на месец, с изключение на почивката през януари. И тъй като явно си мислиш, че Деса е много по-зле от Кама, ще ти припомня, че до преди 3-4 месеца двете с Камелия имаха горе-долу равен брой участия, но тогава Десислава покачи своите и те вече са в порядъка на 13-15. А ако погледнем положението по-мащабно за цялата година... ето каква сметка излезе в края на октомври...

Десислава - 96

Камелия - 77

Деса вече е надхвърлила 100 с няколкото си участия този месец. А дори и от цялостната бройка да изключим важните събития като Роженския събор... пак не може да се каже, че не е оборотна, както се опитвате да убедите хората. Камо ли, че не е толкова оборотна като Камелия! Не вървите вече!

Сподели в други сайтове

Не знам какво удоволствие ви доставя да обикаляте насам-натам и нон-стоп да хейтите по Десислава, а покрай това и по феновете й. Голяма наслада е, а? Да влезете в едната Рамания и да сипете злобни изказвания наред... А ти конкретно, дето уж се беше отрекъл от Фокса и се опитваше да се разграничаваш от него, се излагаш по един много по-различен начин...

Ще подмина думата 'фанатизиран' и просто ще ти кажа, че е добре да се запознаваш по-добре с фактите преди да говориш. Тази година Десислава не е имала по-малко от 6-7 участия на месец, с изключение на почивката през януари. И тъй като явно си мислиш, че Деса е много по-зле от Кама, ще ти припомня, че до преди 3-4 месеца двете с Камелия имаха горе-долу равен брой участия, но тогава Десислава покачи своите и те вече са в порядъка на 13-15. А ако погледнем положението по-мащабно за цялата година... ето каква сметка излезе в края на октомври...

Десислава - 96

Камелия - 77

Деса вече е надхвърлила 100 с няколкото си участия този месец. А дори и от цялостната бройка да изключим важните събития като Роженския събор... пак не може да се каже, че не е оборотна, както се опитвате да убедите хората. Камо ли, че не е толкова оборотна като Камелия! Не вървите вече!

-----------------------------------------

И тук съм склонен да подложа аргументите ти под съмнение , но не ми се броят . Ако под увеличаване на бройката визираш панаири, планета-пайнер дискотеки и някакви селски събори - ок . Факт е, че и бутат участията предимно в клуба на Пайнера, понеже не я канят другаде . Това за мен е прах в очите на Деса , да и бутат участия по села и в тяхната дискотека , само и само да е с равен брой участия , като на Камелия до като беше в Пайнер. Само , че дори и до като Камелия беше там , никога не стъпваше в дискотеки на Пайнер , камо ли в селата ... Това са фактите , не ми се плюнчи повече ...

Сподели в други сайтове

И тук съм склонен да подложа аргументите ти под съмнение , но не ми се броят . Ако под увеличаване на бройката визираш панаири, планета-пайнер дискотеки и някакви селски събори - ок . Факт е, че и бутат участията предимно в клуба на Пайнера, понеже не я канят другаде . Това за мен е прах в очите на Деса , да и бутат участия по села и в тяхната дискотека , само и само да е с равен брой участия , като на Камелия до като беше в Пайнер. Само , че дори и до като Камелия беше там , никога не стъпваше в дискотеки на Пайнер , камо ли в селата ... Това са фактите , не ми се плюнчи повече ...

Не знам как може така да се подценяват участията по селата и съборите... Само големите градове с големите дискотеки ли са привилегированите, другите не могат ли да поканят даден артист и това да се отчита за негово участие?

Работата си е работа, а тази година Десислава е посетила над 100 места от всевъзможен тип, на които са я искали и са й плащали да е там. Участия ли са? Участия са! Достатъчно е.

Сподели в други сайтове

Абе че Роженския събор беше голямо събитие, точно така си. Ама за пореден път не виждам защо трябва да го отчитаме в бройката участия на Деса, все едно е била нещо повече от обикновен пълнеж там, и целия народ е отишъл нея да гледа. Освен ако целта не е да отразим една бройка повече с/у Камелия, което е ебахти и смешното, в тоя случай ви я давам просто.

Оттам нататък, щом включвате такива участия като Рожен и концерта на Канарите в бройкането, ви поставям цялата практика под съмнение. Щото с такива клизми и Присила ще излезе с повече участия, че и от Галена даже.

Да отварям ли дума коя с/у какъв хонорар пее и на коя участията минават на живо, и на коя на плейбек? Щото с плейбека Деса мое се развява и по два пъти на вечер в различни кръчмотеки, що не се пробва да пее лайф и да видим дали ще и издържи гласа толкоз участия?

А, извинявам се, той не издържа въпреки плейбека.

И изобщо не ми доставя удоволствие да търся кусури на Деса, ама как не се спряхте Десовите със сравненията с Камелия? Вие мазохисти ли сте или какво, след като е очевадно че Фатмето няма как да мине Кама, ако ще чипровската не просто да седи на едно място, ами активно да тича към Деса?

Сподели в други сайтове

Не знам как може така да се подценяват участията по селата и съборите... Само големите градове с големите дискотеки ли са привилегированите, другите не могат ли да поканят даден артист и това да се отчита за негово участие?

Работата си е работа, а тази година Десислава е посетила над 100 места от всевъзможен тип, на които са я искали и са й плащали да е там. Участия ли са? Участия са! Достатъчно е.

Участия пред 20 човека ?! Не , не са участия !

Сподели в други сайтове

И с какво всъщност Камелия е над Десислава? Според мен вече не ви остана почти нищо, с което да поддържате това твърдение. Сега можете само да гледате назад, към годините, в които Камелия е вдигала хората по стадионите, без да се усетите, че това всъщност са отминали успехи. И за разлика от естрадните звезди, при които отминалите успехи са в една съвсем различна категория, Камелия е изпълнител, който съществува в медииното пространство от по-малко от 20 години, но въпреки това кариерата й изглежда крайно западаща. Никой не отрича, че тя е и винаги ще бъде едно от вечните най-големи имена на жанра, но това не променя факта, че след 10-15 години на сцена, тя започна сериозно да губи позиции.

И сега сигурно пак ще кажете, че Деса е по-зле, ще я наричате безврата вокалистка, табуретка която удовлетворява шефа, която използвала риалити предаванията, за да поддържа слава... но всичко това по никакъв начин няма да промени положението на Камелия, за което си затваряте очите. Феновете на Глория и Ивана поне не го правят като вас, а съвсем ясно признават спада в техните позиции и като награда за едните от тях, Глория наскоро доказа, че съвсем не е за подценяване. Да го докаже и Кама като е толкова по-добра от Десислава!

Сподели в други сайтове

Никой не променя положението на Камелия. То е точно такова, каквото го пише от доста време в подписа ми, но само "десовите" не искат да го проумеят. :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Ами Камелия пее на живо по участия, с бенд, вярно по кръчмотеки, ама са пълни.

Деса разнася микрофон на фона плейбек, по разни места, които не винаги са кръчмотеки, ама и не винаги са пълно. Но най-вече са основно от фирмената верига, за които прояви пари от Пайнер не дават.

Хитове, колкото при едната, толкова и при другата.

Кама пя на поне два градски площада, които по снимковия материал е напълнила от-до. (Тук ми се губи, във Видин на панаира на площада ли им беше? Ама за целта на сравнението да кажем, че да, разлика никва).

Деса разнася микрофон на два пайнерски концерта, единия пред 350 човека, другия - пред 300, и двата пъти на плейбек разбира се.

Кама я търсят за интервюта от разнообразни места по разни теми, основно да коментира положението в чалгата.

Деса я пишат само в контекста на любовните и драми с боксьорчето и бащата на Майки. Даже не я пишат около резила в русенския Армеец.

Кама проглуши ушите на всички, че на тоя етап няма намерение да участва в квито и да било риалитита.

Деса се нави да стане за резил на първото, което се сети, че е още жива и тая година още не е ставала за резил.

Да продължавам ли?

Ама да обобщя, Деса, великата можеща и талантлива певица с хиляди участия на месец и милиарди гледания в тубата, по разните мероприятия вместо да си заработва хонорара с глас, го прави с разнасяне на микрофон.

Кама, която е всеизвестна с това как не можела да пее, го прави на всяко участие, включително с бенд.

Стана ли ти ясно защо в момента Камелия е много над незнайно защо все още минаващата за певица Деса?

Сподели в други сайтове

Стана ли ти ясно защо в момента Камелия е много над незнайно защо все още минаващата за певица Деса?

Стана ми ясно защо Камелия все още държи все някакви позиции, но като цяло всичките ти твърдения са показани само от гледната точка да се принизи едната и да се възхвали другата. Не е споменат концерта за наградите, който макар и по-слаб съвсем не беше неуспешен, а конкретно Десислава привлече вниманието към себе си по скандален начин (както и Камелия правеше на сумати такива мероприятия, но при нея беше умишлено)... Конкретно в онази част с изявите не е споменат концерта в Рожен, в която Деса е пяла пред повече хора, отколкото Камелия е виждала дори и по стадионите, пък голяма работа дали са отишли заради нея или не... Пропуснат е успеха на всичките тазгодишни проекти, в които е вокалистка и беквокалистка, включително и "Започваме на чисто", което си е своеобразен успех над всички останали от старата генерация... Пропуснати са първите места в класации, по-големия брой участия, били те по села или в дискотеки... Пропусната е появата й в медиите по много повече поводи от посочените... А за живото пеене въобще няма да говоря, там дори и Деса да има няколко гафа, всички знаем на какво ниво е спрямо Камелия (а и скоро може да ни го припомни в Брадъра :D).

Няма какво да говорим, вие винаги ще гледате по все един и същи начин на тази тема Десислава-Камелия. И докато някои от другия отбор като мен винаги ще признават приноса и мястото на Камелия в жанра, вие много рядко ще си позволите да направите същото и за Десислава.

Сподели в други сайтове

Ами аз съм отбелязал съществените неща ... за какви класации, хитове и прочее ми говориш, като това не дава реално отражение върху нищо - ако имаше, и в Стара Загора за народния, и в Русе нямаше да разнасят микрофони пред празни помещения.

Един два гафа със живото пеене? Ше ме извиняваш много, ама едното пеене на две песни на Рожен като част от масовката, не е като да и оправдава цялата година плейбек.

Нататък какво да говорим за умения? Умението да пееш всяка вечер на живо е много по-ценно и важно от това колко голямо гласище, диапазон, октави или се тая имаш, ама да изпееш един път две песни.

Докато Деса не почне на живо всяка вечер (или колкото често там има участия), няма място за сравнение между двете. Кама винаги ще повече от нея.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...