Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Мисля, че няма лошо в чалга форум да пишем за успехите на любимия ни изпълнител. По жалкия вариант е чалгаджии, които няма какво да напишат за своята, та затова бълват помия за актуални имена (Деса, Преса и СИЕ) и вещаят срив в жанра.

Когато Кама имаше по-силни години, хитове и участия в турнета, не помня така да сме умаловажавали всичко случващо се около нея. А тук няколко екземпляра във всяко нещо търсят да изтъкнат негатива...

И въпреки многото романи, които изписахте, самите вие вътрешно не вярвате на това, което пишете.

Когато аз ви смятах преди 5-6 години участията на Деса (бяха по 6-7) и се подигравахте, а сега правите сметки колко много спечелила Кама от 5... Ближете там, където сте плюли.

В тази тема изтъквате дори неверни факти за загуабата на ДесиСлава в различни форуми.

Да ви припомня как медиите отразиха загубата на ДесиСлава преди 7 години в брадъра и детайли, които дори аз бях забравил.

ВИП Брадър спечелен с манипулации и монтаж

Лично мнение на един от редакторите www.ESCdaily .com (от популярните международни сайтове за Евровизия), относно песните от последните 11 години, които е трябвало да преставляват страните си, но не са минали на националната селекция. И от България е посочил песен - и тя е "Love is Alive" (02:14 мин). ->

image.png

Сподели в други сайтове

Обаче едно нещо прави мнооооого силно впечатление в тази тема..Феновете на Деси Слава са изредили редицаа музикални формати, предавания, албуми, концерти, линкове, участия и т.н, Докато при 2-та фена на Камелия, няма и помен от такива неща..Защо ли??? Дали защото Камелия има 2-3 хита от преди 15 години и един плейбой и това държеше кариерата и сега няма нищо друго оставено зад гърба си? :whistling: Защо не могат да покажат успехи на Камелия в последните 10 години?? 10 ГОДИНИ??!!! Това е аадски много време!!

Сподели в други сайтове

Е, доближавала се е, нали спорът е бил между тях двете, те са били най-актуалните тогава, но Деса май е била по-продуктивна, а и повече са я налагали, с повече фенове. Но не е превъзхождала във всичко, защото иначе е нямало да има колебания и да сложат Камелия да закрива, тя е била май с по-продаван албум и с повече участия. Но реален шанс да държи статуетката май не е имала, заради договора си никога не е била първи приоритет.

Това Фокса го казва. По мое мнение Глория беше много по-напред от Кама същата година. Говорим като име.

Тя и Джена имаше години, в които заслужаваше, но не беше достатъчно силна.

Така, че Деса и Гло си бяха претендентките за 2002ра.

Сподели в други сайтове

Това Фокса го казва. По мое мнение Глория беше много по-напред от Кама същата година. Говорим като име.

Не само той. Името не е всичко. Джена Е била с реални претенции да е победител в поне две години.

Сподели в други сайтове

Явно ти е къса паметта , защото 2002 няма нови песни и въобще нямаше шанс за награда тогава . Дори Ивана тогава беше веднага след тях двете . Иначе Глория 2001 и 2003 си беше тотална лидерка .

Сподели в други сайтове

Не само той. Името не е всичко. Джена Е била с реални претенции да е победител в поне две години.

Но и реално щеше да бъде освиркана. Така както Жалка я освиркваха 2-3 години.

Сподели в други сайтове

Няма как да знаеш , още повече че тя закри концерта с хита на годината и бесни скандирания на още , още . Тя въпросната вечер я пръснаха от награди , сещам се че излезе поне 3 или 4 пъти и винаги беше бясно скандирНа .

Айде спри и ти като дърта свекърва да мърмориш и да омаловажаваш факти , само и само да се прВиш на интересен ! На бидиферката ли се правиш ?!?

Сподели в други сайтове

Децата си искаха ДесиСлава за Певица, но Камелия си тръгна с 3 награди и закри концерта. Тоест Пайнера е оценил подобаващо годината и.

Фокси е успял да насади в доста от вас мнение, че Деса е взела наградата на Кама, а Кама останала пренебрегната, но това мнение е далеч от истината. Залеза и зората взе 3 отличия. Колко песни в историята на чалгата имат повече от 1-2 отличия?

След 2002 Камелия не работи на макс. Дори когато набираше скорост, бавеше обещани клипове с половин година. И ако на Деса и е простено, защото е самостоятелен изпълнител и нещата се случват трудно с новата продукция, то Кама правеше по 1-2 силни проекта годишно и до края на годината дуеше кривия си нос.

Феновете на ДесиСлава от старата генерация наистина бяхме луди. Бяхме станали популярни с това, че се изнасяме от концерти, в които Деса не заема почитна позиция или не взима награда. Поне 3 пъти са ни писали в медиите.Ахахахахах

image.png

Сподели в други сайтове

Няма как да знаеш , още повече че тя закри концерта с хита на годината и бесни скандирания на още , още . Тя въпросната вечер я пръснаха от награди , сещам се че излезе поне 3 или 4 пъти и винаги беше бясно скандирНа .

Айде спри и ти като дърта свекърва да мърмориш и да омаловажаваш факти , само и само да се прВиш на интересен ! На бидиферката ли се правиш ?!?

А аз кво написах? Деса беше разработена за ПЕВИЦА, а Кама за останалите призове, защото имаше силна година. Така както на Джена й даваха ПЕСЕН на годината няколко пъти.

Колкото и да не щеше да си признаете, в онези години хората не възприемаха за ПЕВИЦА на годината изпълнителки със спорни гласови качества. По същата логика - Мара, Малина, РАйна, Гургана и сие никога не станаха и нямаше да взимат тази статуетка. Нямаха масовата подкрепа.

Не е нужно само хитове и продажби. Комплексно е.

Не прецениха достатъчно добре Преса и затова допуснаха освиркването на Жалка. Иначе, като изключим този феномен, тактиката им работи. По всяка вероятност Джена ще е тази година.

Сподели в други сайтове

А аз кво написах? Деса беше разработена за ПЕВИЦА, а Кама за останалите призове, защото имаше силна година. Така както на Джена й даваха ПЕСЕН на годината няколко пъти.

Колкото и да не щеше да си признаете, в онези години хората не възприемаха за ПЕВИЦА на годината изпълнителки със спорни гласови качества. По същата логика - Мара, Малина, РАйна, Гургана и сие никога не станаха и нямаше да взимат тази статуетка. Нямаха масовата подкрепа.

Не е нужно само хитове и продажби. Комплексно е.

Не прецениха достатъчно добре Преса и затова допуснаха освиркването на Жалка. Иначе, като изключим този феномен, тактиката им работи. По всяка вероятност Джена ще е тази година.

Певица ще е Галена, а идол Преслава. Джена тази година е стъпки назад. Та тя миналата не взе...

Джена изобщо не я виждам къде ще се бори тази година. За хит може да се бори със Спри да ми досаждаш, а за песен с новата. Преслава и Галена са по силни и от миналата година.

Може да е смело от моя страна, но се надявам на мегахит от Деса и победа във Випа. Тогава Преслава ще бъде само с 1 хит, а ДесиСлава с 2. Стискам палци Деси да заложи на хубава и силна песен!

image.png

Сподели в други сайтове

Камелия винаги е била толерирана от Пайнер и тяхно протеже, винаги е оставяна на свобода, винаги е рекламирана като топ име дори да не е била такава, просто Камелия беше доста глезена от Пайнер. Точно това е причината Пайнера да го е яд за нея...

Тая година НИКОЯ не заслужава да бъде певица, защото никоя нямаше мега хит както други години,още по-малко пък Джена, която много върна назад тая година...Но, да може би Галена заради пантерата и хита с Деса..

Сподели в други сайтове

Аз знам какво беше на наградите на Минета. За артист - изпълнител най - много се викаше за ДесиСлава и Камелия. Глория и тя беше някъде там, но беше по - назад, иначе като име беше по - голяма и от двете, това мисля, че е ясно. Общо взето и 5 мата в номинацията (ДесиСлава, Глория, Камелия, Ивана и Мишо Шамара) имаха подкрепа. Най - малките фенове крещяха Деси, другите пляскаха. Общо взето спечели ДесиСлава и публиката се радваше. Най - аплодираната звезда на концерта беше Камелия, единствената с бис. Но Камелия си взе всичко за което беше аплодирана, мисля взе песен, клип, албум и още нещо. След което закономерно си сложи финал на концерта.

Като прием отново "Залеза ои зората" беше над "Две сърца". Това е всичко за което спорите. Никой не смятам, че е бил ощетен.

Сподели в други сайтове

Певица ще е Галена, а идол Преслава. Джена тази година е стъпки назад. Та тя миналата не взе...

Джена изобщо не я виждам къде ще се бори тази година. За хит може да се бори със Спри да ми досаждаш, а за песен с новата. Преслава и Галена са по силни и от миналата година.

Може да е смело от моя страна, но се надявам на мегахит от Деса и победа във Випа. Тогава Преслава ще бъде само с 1 хит, а ДесиСлава с 2. Стискам палци Деси да заложи на хубава и силна песен!

Както казах, никога не е било от значение дали имаш 1-2 или 5 хита на годината за тея статуетки - ПЕвица и ИДОЛ. Името е достатъчно. А Джена е достатъчно силно име в момента. А традиционно се цакат с песни между ноември-февруари. Така например, Преса през 2011 година пусна "Как ти стои" и развали всички очаквания на Жалка. Песните са просто начин да показваш превъзходство, но не са ракетоносител. Има много примери.

Сподели в други сайтове

Славчо, пак си се опитал да пишеш в мое отсъствие обичайните си простотии. И за да не се впускам в разни тиради за 2002 година, само ще припомня, че хита, клипа, албума, продажбите и дуета си бяха при Кама. Освен това Кама имаше само един кавър, а на Деса целия албум бе в кавъри. Какво има да обяснявам аз още на децата тук, като заради страх от линч, Пайнер и Деса оставиха "Песента на годината" да им закрие церемонията?

Славчо, докато съм тук, гнусните измислици за величието на Фатме няма как да минат. :ad:

Сподели в други сайтове

Струва ми се, че ако песента, която предсои да излезе на Деси Слава бъде добра и стане хит, то Идол на годината може и да не е Преслава... :whistling:

Струва ли ми се нещо?!

Сподели в други сайтове

Струва ми се, че ако песента, която предсои да излезе на Деси Слава бъде добра и стане хит, то Идол на годината може и да не е Преслава... :whistling:

Струва ли ми се нещо?!

Да, струва ти се, наистина ти се струва и не знам защо сте се побъркали всички "десови" на тема награди? Та тя заедно с Преса, Галин и някакви си там несретници като Кали и Емануела събраха 300 души в зала за 5100 в Русе на концерт, който ни го промотираха като част от празнествата за 25 години Пайнер, а вие след този срам дори за награди мислите. Че Деса не беше в 80% от това време в Пайнер! Какво на майка си гъза празнува тя? А Емануела, която още няма договор с тях?

Сподели в други сайтове

Струва ли ми се нещо?!

Струва ти се , определено !

Сподели в други сайтове

Струва ли ми се нещо?!

Доста възможно...Деси Слава е супер актуално име тая година и то единствена от "старите".. Не знам как постигна но след толкова години, отново да си в ТОП 3...

Сподели в други сайтове

Доста възможно...Деси Слава е супер актуално име тая година и то единствена от "старите".. Не знам как постигна но след толкова години, отново да си в ТОП 3...

Деси Слава не е актуално име и вече на 3 концерта се проваля като кифладжийка. Кое ви кара да мислите, че на четвъртия ще бъде различно?

Сподели в други сайтове

Деси Слава не е актуално име и вече на 3 концерта се проваля като кифладжийка. Кое ви кара да мислите, че на четвъртия ще бъде различно?

Дай боже на всеки такава неактуалност!! Хита на лятото, сега национален ефир и предстоящ мащабен концерт! Нека е все толкова неактуална! :Vishenka_05: Стига завижда, не сме виновни за това което се случи с Кама, сама си го избра без Пайнер...;)

Доста успешна година за Деса, определено другата година очаквам още повече, но тази беше адски силна..Единствена от старите чанти-възкръсна..

Сподели в други сайтове

Дай боже на всеки такава неактуалност!! Хита на лятото, сега национален ефир и предстоящ мащабен концерт! Нека е все толкова неактуална! :Vishenka_05: Стига завижда, не сме виновни за това което се случи с Кама, сама си го избра без Пайнер...;)

Доста успешна година за Деса, определено другата година очаквам още повече, но тази беше адски силна..Единствена от старите чанти-възкръсна..

Концертът е скоро, а там за пореден път тази година ще видим басните за Деса как се сгромолясват. Но няма проблем, това е в реда на нещата.....

Сподели в други сайтове

Деса ще е само с дует и може би клип + участието й в баладата на годината, стигат й.

Ще си говорим след като излезе песнета, за да видим реакцийте на хората, които ще определят наградите. Но ако песента стане ГОЛЯМ хит, то помнете ми думите! А ако не, Идол на годината този път няма да е жена, а ще се опредлеи след взимането на Певец на годината, сиреч ФикретЧУ или Галин!

Сподели в други сайтове

Деса и в топ 10 не може да се докопа, две самостоятелни песни - никаква популярност! Дори някакви певици като Татяна, Мария Петрова и Сиана са с по - успешни песни като ротация! Типично за Десовите кухи лейки обаче - все за награди ламтят и коментират! Ако знаех, че така ще се излагате и ще ми правите кефа и сеира, отдавна да бяхме събрали една подписка за връщането и е Пайнер! Евала, това събуди позаспалите ви духове! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Деса и в топ 10 не може да се докопа, две самостоятелни песни - никаква популярност! Дори някакви певици като Татяна, Мария Петрова и Сиана са с по - успешни песни като ротация! Типично за Десовите кухи лейки обаче - все за награди ламтят и коментират! Ако знаех, че така ще се излагате и ще ми правите кефа и сеира, отдавна да бяхме събрали една подписка за връщането и е Пайнер! Евала, това събуди позаспалите ви духове! :Vishenka_05:

А в Топ кой се докопа Камелия? Неповторим отдавна не е в класацията, чекията Започваме на чисто обаче още е там.

Дуетът и Клипът на годината са на Деса, участва и в баладата на годината, пък нека това да не е никакъв топ :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...