Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

А в Топ кой се докопа Камелия? Неповторим отдавна не е в класацията, чекията Започваме на чисто обаче още е там.

Дуетът и Клипът на годината са на Деса, участва и в баладата на годината, пък нека това да не е никакъв топ :3fdb8960598fa63e:

Да съм имал някакви претенции за Камелия? Тази година тя е на опашката доста сериозно като ротация, хитове и т.н. Само като участия е в топ 10, което не е никак малко. Деса освен дуета друго голямо постижение няма - Биг Брадър го доказва колко е отчаяна милата да се върне сред най - хитовите, но и това няма да и помогне!

Сподели в други сайтове

Те милите си мислят , че Деса ще вземе нещо различно от дует . И то заради Галена - която е нсмерила песента .

Галин , Анелия , Галена и Янева са с най-добрите клипове , какъв клип на годината , какви пет лв ?

Сподели в други сайтове

Те милите си мислят , че Деса ще вземе нещо различно от дует . И то заради Галена - която е нсмерила песента .

Галин , Анелия , Галена и Янева са с най-добрите клипове , какъв клип на годината , какви пет лв ?

Остави хората да мечтаят. Не виждаш ли, че това правят вече цяла година и са убедени, че мечтите са реалност? А Деса ги дъни, дъни, дъни..... :whistling:

Сподели в други сайтове

Галена е предложила съвсем друга песен първоначално. И стига сте повтаряли заради кой бил успехът на песента, защото Стара каравана и Живей не се задържаха толкова време на толкова предни позиции в класацията. Песните на Константин също са много напред точно заради Деса, да не говорим, че всяко второ мнение за неговите песни е базирано основно на нейното участие...По тази логика и Сакис е дал на Кама дуета, заслугата да е хит не е нейна...аман.

Остави хората да мечтаят. Не виждаш ли, че това правят вече цяла година и са убедени, че мечтите са реалност? А Деса ги дъни, дъни, дъни..... :whistling:

Хич не ни дъни, справи се по-добре от двама мъжаги във Випа преди малко :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Много обичате да си затваряте очите, когато става въпрос за Десислава и да извъртате всичко, когато става въпрос за Камелия.

Цяла година "Не го прави" е споменаван от различни хора тук като най-доброто видео за годината. Стана номер 1 в тримесечната класация на Сигнал с убедителна преднина. А наскоро имаше такава и в тукашната анкета- http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=96790. Само вие и още няколко човека го подценявате и се опитвате да ни втълпите, че е краден, за да умаловажите успеха му.

Разбира се, за да покажа обективност ще спомена, че на Галена навярно й предстои да пусне клип, който най-вероятно ще отнеме наградата на "Не го прави". И предполагам, че ще е напълно заслужено, защото Галена и тази година си е тотален връх. И все пак още нищо не се знае, но Деса при всяко положение е сериозна претендентка и в тази категория.

Сподели в други сайтове

Галена е предложила съвсем друга песен първоначално. И стига сте повтаряли заради кой бил успехът на песента, защото Стара каравана и Живей не се задържаха толкова време на толкова предни позиции в класацията. Песните на Константин също са много напред точно заради Деса, да не говорим, че всяко второ мнение за неговите песни е базирано основно на нейното участие...По тази логика и Сакис е дал на Кама дуета, заслугата да е хит не е нейна...аман.

Виж сега, тук се разхождат и хора от екипа на Галена. Още преди да излезе дуета те си казаха, че Деса се е лепнала за песента, а не че Галена е предложила друга. Престанете да променяте всеки ден истирията. Стана ви навик да се правите на разсеяни. От половин година ви питам едно и също нещо, но отговор няма. Та защо Галена не можа да откаже на Деса дует, като нейните тук правиха пируети и беснееха как Деса се е натрапила? Да ви кажа ли защо? Не е трудно да се сетите, нали? Митака е натиснал нещата, за да реанимира Деса, щото половин година преди това я остави да се оправя сама и тя не успя. Не е ли смешно Митака да натиска Галена за дует с Деса така, както натисна Преса, да направи такъв с Ваня?

Сподели в други сайтове

Виж сега, тук се разхождат и хора от екипа на Галена. Още преди да излезе дуета те си казаха, че Деса се е лепнала за песента, а не че Галена е предложила друга. Престанете да променяте всеки ден истирията. Стана ви навик да се правите на разсеяни. От половин година ви питам едно и също нещо, но отговор няма. Та защо Галена не можа да откаже на Деса дует, като нейните тук правиха пируети и беснееха как Деса се е натрапила? Да ви кажа ли защо? Не е трудно да се сетите, нали? Митака е натиснал нещата, за да реанимира Деса, щото половин година преди това я остави да се оправя сама и тя не успя. Не е ли смешно Митака да натиска Галена за дует с Деса така, както натисна Преса, да направи такъв с Ваня?

И как Деса ще се лепне за чужда песен, която не е чувала без Галена да е решила да я чуе :mf_surrender: Митка само Кама не реанимира, болка ееееееее

Сподели в други сайтове

И как Деса ще се лепне за чужда песен, която не е чувала без Галена да е решила да я чуе :mf_surrender: Митка само Кама не реанимира, болка ееееееее

Ето така, песента е била готова и е била приготвена за самостоятелна на Галена. Неприятно ли ти е да го прочетеш? Или не си бил тук пролетта?

Сподели в други сайтове

Ето така, песента е била готова и е била приготвена за самостоятелна на Галена. Неприятно ли ти е да го прочетеш? Или не си бил тук пролетта?

Напротив, приятно ми е, че я изпяха двете :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Напротив, приятно ми е, че я изпяха двете :Vishenka_05:

Разбира се, защото приносът на Деса е почти нулев. Натресе се на готов проект и то с протекциите на Митака. Жалка история.... :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Разбира се, защото приносът на Деса е почти нулев. Натресе се на готов проект и то с протекциите на Митака. Жалка история.... :1000 (19):

Жалка, жалка, в траур съм, ще раздам на следващата задушница, че тази пропуснах :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Жалка, жалка, в траур съм, ще раздам на следващата задушница, че тази пропуснах :3fdb8960598fa63e:

Ама вие вече си свикнахте. Да не мислиш, че не съм го забелязал? Опитвате с хумор да покриете разочарованието, но няма как да стане. :ad:

Сподели в други сайтове

Ама вие вече си свикнахте. Да не мислиш, че не съм го забелязал. Опитвате с хумор да покриете разочарованието, но няма как да стане. :ad:

Ох, ще почина вече с тебе......ти ли знаеш дали съм разочарован или аз :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Ох, ще почина вече с тебе......ти ли знаеш дали съм разочарован или аз :mf_surrender:

Не те бива в бърз спор по същество. Бягаш по тъча и раздаваш уж хумор с големия черпак. А истината е, че сте разочаровани наистина. Залагате сега на този концерт много, като си мислите, че за Деса ще има идеални условия и ей така от нищото, измисленият и талант от Маргарита ще и помогне да блесне. Деса може само на спокойствие в студио или в камерен състав. Тя се депресира от много колеги около нея. Няма нужното самочувствие, за да се изяви на ниво. Мноооооого рядко съм я виждал да се опусне и да и вървят нещата. Страх я е от провал, щото само за него мисли, а това я вцепенява...

Сподели в други сайтове

Не те бива в бърз спор по същество. Бягаш по тъча и раздаваш уж хумор с големия черпак. А истината е, че сте разочаровани наистина. Залагате сега на този концерт много, като си мислите, че за Деса ще има идеални условия и ей така от нищото, измисленият и талант от Маргарита ще и помогне да блесне. Деса може само на спокойствие в студио или в камерен състав. Тя се депресира от много колеги около нея. Няма нужното самочувствие, за да се изяви на ниво. Мноооооого рядко съм я виждал да се опусне и да и вървят нещата. Страх я е от провал, щото само за него мисли, а това я вцепенява...

Това си е неин проблем, не мой, ако изобщо е проблем. Като не подвиква има ли луди и не е освободена на сцената, трябва да спра да я харесвам ли?

Сподели в други сайтове

Това си е неин проблем, не мой, ако изобщо е проблем. Като не подвиква има ли луди и не е освободена на сцената, трябва да спра да я харесвам ли?

Че кой те е спирал да я харесваш? Всеки има право на лош вкус, ти също.... :ad:

Сподели в други сайтове

А в Топ кой се докопа Камелия? Неповторим отдавна не е в класацията, чекията Започваме на чисто обаче още е там.

Дуетът и Клипът на годината са на Деса, участва и в баладата на годината, пък нека това да не е никакъв топ :3fdb8960598fa63e:

В тая тема никой няма каквито и да е било претенции, че Кама е в някъв актуален топ. (Освен нали стандартното, че Камелия е винаги в топа, дори само да си седи в тях и да си пуска селфита от клозета и нищо друго. Въпреки че може и без това).

Ама Деса я бутате постоянно и много се държи да се споменава по повод и без повод, и особено за награди, които на 100% ще и се разминат. Тя и дует няма да вземе, ама вие си мечтайте, мечтите са без пари все още, за разлика от наградите на Митака.

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
Георгиев или както там си се кръстил, това ми го говорят всякакви странни птици в тези форуми от 10 години, а на първите вече и никовете им съм забравил. Да забелязваш, че аз все още съм си тук, а гулемите отворковци (какъвто и ти опитваш да се докарваш пред няколко души тук) ги няма и никой не се сеща за тях? :whistling:

Те сами са решили да ги няма. А ти също реши през 2008ма да се влюбиш в Кама и тя да бъде единственото същество, което да признаваш на тая земя. А какво стана с "Добре дошла". Ушким щеше да я пуска, пък нещо ПР-а с Енрике не й свърши работа.

Сподели в други сайтове

Те сами са решили да ги няма. А ти също реши през 2008ма да се влюбиш в Кама и тя да бъде единственото същество, което да признаваш на тая земя. А какво стана с "Добре дошла". Ушким щеше да я пуска, пък нещо ПР-а с Енрике не й свърши работа.

Много се интересуваш от тая Кама . Ще я пусне , когато иска не е обявила даата , че раЗни индивиди , като теб да и търсят сметка . Ае сектир :)

Сподели в други сайтове

Фоксе, тотално не си в час :mf_surrender:

Деса е от половин година и повече разделена със Зарко...да си се самозадоволява сама ли, като Кама с вибратора :3fdb8960598fa63e:

Обаче от няколко дни се опитваш да убедиш хората, че Деса е трябвало да смени Кама, което абсолютно никой от феновете й не го е твърдял, иначе в Пайнер може да са си развивали каквито и да е теории - и да Кама беше с ретро песни по концертите, сега е Деса и резултатът не е по-лош изобщо. Има вече много клипчета от Казваш, че ме обичаш и 2 сърца...миналата година не чу хората как пеят с нея и на Някой ден и на Зайчето, дано тази си чул, ако не си - проблемът не е наш, нито на Деса :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Кви лайна бе.Като не я иска тоя комплексар Зарко да стои на сухо година ли....Баси логиката.

Лукасе, как да я иска, като насреща е Роси Иванова? Имаш ли идея за каква мадама става дума? Как въобще ще ги сравняваме? Деса не важи пред нея въобще. И в същото време, не сме я карали ние да подписва договор с Брадъра срещу 45 000 лева, като им предоставя възможността да си правят с нея каквото искат? В крайна сметка тя е тяхна и си я закупиха срещу посочената сума. И сега ще я въртят на шиш както искат и с който искат. Спряха се на Зарко, сътвориха зверска драма и я унижиха по начин, по който дори аз не съм предполагал. Целият и граден 15 години имидж на фатална жена рухна пред очите на цяла България вчера и днес.

Сподели в други сайтове

Лукасе, как да я иска, като насреща е Роси Иванова? Имаш ли идея за каква мадама става дума? Как въобще ще ги сравняваме? Деса не важи пред нея въобще. И в същото време, не сме я карали ние да подписва договор с Брадъра срещу 45 000 лева, като им предоставя възможността да си правят с нея каквото искат? В крайна сметка тя е тяхна и си я закупиха срещу посочената сума. И сега ще я въртят на шиш както искат и с който искат. Спряха се на Зарко, сътвориха зверска драма и я унижиха по начин, по който дори аз не съм предполагал. Целият и граден 15 години имидж на фатална жена рухна пред очите на цяла България вчера и днес.

И Кама беше тяхна и позволиха да я псуват в национален ефир ;)

Сподели в други сайтове

Бива да се излага толкова Деса , ама тва е прекалено.. ония ден си показа дудата , неска пак циври... и всички включително майка ми я съжаляват! Хората нямат какво да ядат тя реве , че я оставили

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...