Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

youtobe каза:
Бива да се излага толкова Деса , ама тва е прекалено.. ония ден си показа дудата , неска пак циври... и всички включително майка ми я съжаляват! Хората нямат какво да ядат тя реве , че я оставили

Всеки с болката си, Кама още реве за награди, Деса за мъже, сираците за родители, клошарите за ядене, бабите за пенсия и т.н.

Сподели в други сайтове

ENJOY каза:
И Кама беше тяхна и позволиха да я псуват в национален ефир ;)

Виждам, че опитвате нещо, но не е същото. И приблизително не е същото. Но пък какво толкова е станало? Нали Деса все на тарикатле се прави? Е, тоя път брутално и го забиха така, че с години няма да иска да се сеща за този формат. И всъщност, с нейната фаталност и набеденост за мъжемелачка се свърши тази вечер. Оттук нататък тя е със статут само на застаряваща лелка, която 27-годишен анаболен стероид изхвърли завинаги, заради бивша Мис България.

Десовите, не можете да си го изкарате на Кама, щото направиха за смях Деса. :girl_witch:

Сподели в други сайтове

foxy_vd каза:
Виждам, че опитвате нещо, но не е същото. И приблизително не е същото. Но пък какво толкова е станало? Нали Деса все на тарикатле се прави? Е, тоя път брутално и го забиха така, че с години няма да иска да се сеща за този формат. И всъщност, с нейната фаталност и набеденост за мъжемелачка се свърши тази вечер. Оттук нататък тя е със статут само на застаряваща лелка, която 27-годишен анаболен стероид изхвърли завинаги, заради бивша Мис България.

Десовите, не можете да си го изкарате на Кама, щото направиха за смях Деса. :girl_witch:

За смях е само в твоята глава и на още 1-2 Камелини тролчета :Vishenka_05:

Масово Деса е много по-харесвана от предната си изява там и троленето ти в Рамания няма да промени нищо :3fdb8960598fa63e:

А това кой с кого е си е лично тяхна работа. Застаряващата лелка има дете, кариера и име, не виждам какво повече може да иска, освен да е щастлива и удовлетворена и в личен план.

Сподели в други сайтове

ENJOY каза:
За смях е само в твоята глава и на още 1-2 Камелини тролчета :Vishenka_05:

Масово Деса е много по-харесвана от предната си изява там и троленето ти в Рамания няма да промени нищо :3fdb8960598fa63e:

А това кой с кого е си е лично тяхна работа. Застаряващата лелка има дете, кариера и име, не виждам какво повече може да иска, освен да е щастлива и удовлетворена и в личен план.

Деса само във вашите глави е била по-харесвана. Винаги е дишала прахта на Кама. Винаги е продавала по-малко от Кама и е била с по-малък хонорар. Винаги е била по-жалка на сцена от Кама. А всичките и опити в последните 15 години да се прави на мадама никога не я направиха дори за момент по-вървежна от Кама. Това е положението, живейте с него и ще ви е по-добре. На този концерт оня ден, колкото и клипчета на Деса да ми показвате винаги мога да ви извадя поне 7-8 изпълнители, които имаха по-добър прием от нея. Затова съм снимал толкова много - за да не можете да лаете. И аз и вие "десовите" знаем, че само заради това отидох в София.

Сподели в други сайтове

foxy_vd каза:
Деса само във вашите глави е била по-харесвана. Винаги е дишала прахта на Кама. Винаги е продавала по-малко от Кама. Винаги е била по-жалка на сцена от Кама. А всичките и опити в последните 15 години да се прави на мадама никога не я направиха дори за момент по-вървежна от Кама. Това е положението, живейте с него и ще ви е по-добре. На този концерт оня ден, колкото и клипчета на Деса да ми показвате винаги мога да ви извадя поне 7-8 изпълнители, които имаха по-добър прием от нея. Затова съм снимал толкова много - за да не можете да лаете. И аз и вие "десовите" знаем прекрасно, че само заради това отидох в София.

Камелия никога не е била толкова обичана, колкото е била Деса. Деса дори беше за един кратък миг номер 1. Камелия никога не е била. Но да, Десислава като цяло си е неадекватна. Ако Камелия имаше нейния талант щеше чудеса да направи.

Сподели в други сайтове

foxy_vd каза:
Деса само във вашите глави е била по-харесвана. Винаги е дишала прахта на Кама. Винаги е продавала по-малко от Кама. Винаги е била по-жалка на сцена от Кама. А всичките и опити в последните 15 години да се прави на мадама никога не я направиха дори за момент по-вървежна от Кама. Това е положението, живейте с него и ще ви е по-добре. На този концерт оня ден, колкото и клипчета на Деса да ми показвате винаги мога да ви извадя поне 7-8 изпълнители, които имаха по-добър прием от нея. Затова съм снимал толкова много - за да не можете да лаете. И аз и вие "десовите" знаем прекрасно, че само заради това отидох в София.

И като теглиш чертата Деса е масово по-харесваната и одобряваната, дори от нечалгарите...мъка....Кама е връх, ама баирът е по-по-най в очите на хората...разбирам мъката ти.

Квото и да вадиш, най-много клипчета има на Деса, сигурно щото им е било безразлично на хората за нея и са решили да си снимат изявата й. След концерта също Деса и Ивана бяха най-споменавани. Като се направи и анкетата, пак ще й дишаш праха на Деса, а Кама ще ти плаща пътните разходи, за да снимаш :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

DenFevgo каза:
Камелия никога не е била толкова обичана, колкото е била Деса. Деса дори беше за един кратък миг номер 1. Камелия никога не е била. Но да, Десислава като цяло си е неадекватна. Ако Камелия имаше нейния талант щеше чудеса да направи.

Знаете ли, има факти, а обичта си я заврете на топло. Обич и качество личат по бисовете, а в чалгата няма никой повече от Кама....

Сподели в други сайтове

foxy_vd каза:
Знаете ли, има факти, а обичта си я заврете на топло. Ето това е истинското положение. Обич значат бисове, а в чалгата няма никой повече от Кама....

Е аз пък съм видял с очите си цял летен театър в Пловдив на крака пред Деса (Тракия Фолк 2003). Това е обичта. Другото са твоите илюзии.

Сподели в други сайтове

DenFevgo каза:
Е аз пък съм видял с очите си цял летен театър в Пловдив на крака пред Деса (Тракия Фолк 2003). Това е обичта. Другото са твоите илюзии.

И това са лъжи, винаги лъжи, цели 15 години лъжи за Деса. Деса е една измислена лъжа. Ей я оня ден, нищо различно от маргинали като Кали и Емануела.

Сподели в други сайтове

foxy_vd каза:
И това са лъжи, винаги лъжи, цели 15 години лъжи за Деса. Деса е една измислена лъжа. Ей я оня ден, нищо различно от маргинали като Кали и Емануела.

Добре. :happybday:

Сподели в други сайтове

За Фокси явно един привърженик на дадена певица трябва да виси денонощно във форума и да коментира абсолютно всичко за любимката си, иначе се води, че е 'тих' и се е 'скрил от срам'. :D Той явно не чете темата за Биг Брадър, където Десовите сме си активни и обсъждаме всичко по-важно от нея.

В момента Десислава е най-обсъжданата поп-фолк певица покрай Брадъра и покрай скандалните и не-скандални резултати от концерта, което явно доста дразни някои хора. Разбира се, когато преди години Камелия умишлено излизаше съвсем без гащи на сцената или пък влизаше като гост звезда в Брадъра и я псуваха, а и тя им отвръщаше с псувни, беше... различно. Беше готино, в нейн си стил.

Време е Планета да пуснат клипа на Деси, стига са го бавили. Скерлев да го довършва и да го презентират преди Брадъра да е свършил.

Сподели в други сайтове

foxy_vd каза:

хахаха сигурно е лъжа и самостоятелният концерт на Деса в летния театър на Пловдив по времето на Тракия фолк 2003.

Само ти си прав и не говориш лъжи, всичко друго е лъжа и измама :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Десовите, в момента и разгониха фамилийката и от мъка дирите ли дирите мен и Камелия, че да се успокоите. Докога бре хора, докога? :1000 (29):

Деса е смешна, унизена и максимално сразена, а те седнали да ми говорят за Кама и да си съчиняват нова автобиография на Деса....

Сподели в други сайтове

Хаха Кама и обич на фенове

Тая кауза пердута е отдавна забравена и това се вижда навсякъде.Никой не говори за нея с години.Дори напускането на Пайнер не го отразиха.

Сподели в други сайтове

Пред очите ви тази вечер някакъв 27-годишен анаболен индивид ви показа истинската си обич към Деса. Ам така както тя я разбира, че да и стане ясно. Щото обичта на Деса винаги минава през паричните потоци и липсата на разходи от нейна страна за каквото и да е. Тя е свикнала да е просто касичка, която някой е длъжен да пълни, а тя само да взима. Е, одъртя и вече дори за едната свирка няма да и пълнят джобовете....

Сподели в други сайтове

Чакаме Кама сама да реализира най-продаваният си албум, сама да направи милиони на клипове и сама да се докаже пред нечалгарите :Vishenka_05: Един живот не стига както пеят Софка и Азис, но нека си чакаме... :3fdb8960598fa63e:
Сподели в други сайтове

В злобата си забрави ,че Зарко е обикновено момче и незнам кой пълни касичката на Десислава.Именно,че е комплексиран на тема пари и затова така е станало.

Трябва да ми плаща Кама ,че пишем за нея...завалийката

Сподели в други сайтове

Озверяха, побъркаха се "десовите". Край пичове, хубавото време за нея свърши. Оттук нататък само шутове в гъза от съдбата, щото много е взела от нея авансово.

Сподели в други сайтове

lucas каза:
В злобата си забрави ,че Зарко е обикновено момче и незнам кой пълни касичката на Десислава.Именно,че е комплексиран на тема пари и затова така е станало.

А помним ли как в злобата си към Деса, Фокса изтепоса грешна снимка на друго лице и помете форума ква била Деса :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

Нощта ражда из мъртва утроба

вековната злоба на роба:

своя пурпурен гняв -

величав.

foxy_vd каза:
Озверяха, побъркаха се "десовите". Край пичове, хубавото време за нея свърши. Оттук нататък само шутове в гъза от съдбата, щото много е взела от нея авансово.

Да ти напомня ли кой е най-големият шут от съдбата за Кама...хайде, сам ще се сетиш, няма да го казвам, че е грях...

Сподели в други сайтове

Ей, не става вашата мома. Щом вече и по телевизията някакви лигльовци се подиграват с нея, като демонстрират пълна липса на всякакъв респект, значи нещата са зле. Видяхте ли я Деса свита в ъгъла как реве, за да я съжалят? Тоя театър го гледам толкова много години в какви ли не варианти, че вече ми е досаден. Да не ви влиза такова в къщата ей, приятелски съвет. Един колега си имаше някакво подобно у дома за жена и животеца му съсипа от рев и претенции. Същото, като ей това кълбо злоба във ВИП Брадър. Все гледа да го съжалят, да мине метър, да не поеме никаква отговорност. А като успее се смее самодоволно, че номерът е минал. Да, ама той номера минава докато е млада и става за еване. Сега Зарко и показа подофицерският и пред цяла България и обясни, че е за по-млади.

Сподели в други сайтове

foxy_vd каза:
Ей, не става вашата мома. Щом вече и по телевизията някакви лигльовци се подиграват с нея, като демонстрират пълна липса на всякакъв респект, значи нещата са зле. Видяхте ли я Деса свита в ъгъла как реве, за да я съжалят? Тоя театър го гледам толкова много години в какви ли не варианти, че вече ми е досаден. Да не ви влиза такова в къщата ей, приятелски съвет. Един колега си имаше някакво подобно у дома за жена и животеца му съсипа от рев и претенции. Същото кото ей това кълбо злоба във ВИП Брадър. Все гледа да го съжалят, да мине метър, да не поеме никаква отговорност. А като успее се смее самодоволно, че номерът е минал. Да, ама той номера минава докато е млада и става за еване. Сега Зарко и показа подофицерският и пред цяла България и обясни, че е за по-млади.

Ицо Хазарта се подигра също с Ками, ама тогава не каза, че не ставала и че била с уронен престиж...елементарен си, не се напъвай.

Сподели в други сайтове

Показа как не може да бъде със звезда от комплекси за финансово обезпечение и малоценност.Нищо ново.

Стой мирен при Кама ,че ти и остана само.

Сподели в други сайтове

ENJOY каза:
Ицо Хазарта се подигра също с Ками, ама тогава не каза, че не ставала и че била с уронен престиж...елементарен си, не се напъва.

Ицо Хазарта бе направен на нищо подобно от Кама в ефир - това е положението. :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...