Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Сподели в други сайтове

Бахти жалкият е Фокси. Опитва се да вмени у простия форумец някакво смачкване на Десислава, но само безмозъчните и лесноманипулируеми могат да му се връзват. Не спира да ме учудва тази негова неистова омраза към "застаряващата лелка"... Жена да беше, нямаше да я презира толкова.

И къде й е провалът от последните два дни? Може би в това, че беше една от най-добре представилите се на концерта, при все, че очакваше тоталното й падение, но публиката ясно даде знак, че господин Празнодумие отново е в голяма грешка! Нещо той май използваше често думата "фистинг"... Е, хората от залата му го направиха във вторник вечерта. Дано може сега спокойно да сяда и да не го боли много... Двете Слави яко му бъркат... И втората - Преслава, не пропусна да си навре ръката там, където не трябва, но с глас и присъствие го направи. Ех, харчим пари и бием път до София с едничката чел да заснемем и изпропагандираме после Провала на чалгата, а оставаме попарени и беснеем в нета като луди, белким убедим някой не можещ да мисли самостоятелно, в "правотата" ни. Дерзай, тъпите миньонки продължават! :)

Сподели в други сайтове

Бахти жалкият е Фокси. Опитва се да вмени у простия форумец някакво смачкване на Десислава, но само безмозъчните и лесноманипулируеми могат да му се връзват. Не спира да ме учудва тази негова неистова омраза към "застаряващата лелка"... Жена да беше, нямаше да я презира толкова.

И къде й е провалът от последните два дни? Може би в това, че беше една от най-добре представилите се на концерта, при все, че очакваше титално й падение, но публиката ясно даде знак, че господин Празнодумие отново е в голяма грешка! Нещо той май използваше често думата "фистинг"... Е, хората от залата му го направиха във вторник вечерта. Дано може сега спокойно да сяда и да не го боли много... Двете Слави яко му бъркат... И втората - Преслава, не пропусна да си навре ръката там, където не трябва, но с глас и присъствие го направи. Ех, харчим пари и бием път до София с едничката чел да заснемем и изпропагандираме после Провала на чалгата, а оставаме попарени и беснеем в нета като луди, белким убедим някой не можещ да мисли самостоятелно, в "правотата" ни. Дерзай, тъпите миньонки продължават! :)

:roll1: Всичко бих дал да му видя физиономията като се пееше с Деса и още на първите акорди на песента й се изригна :3fdb8960598fa63e:

Кама има пари, тя плаща, не ги жали. Тя и на Глория го прати 2009, ама тая година като се видя, че е продала билетите и си седя сополив на село :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Фокса не плюе никой, той само коментира фактите. А те тази вечер говорят, че фаталната измислена мадама Деса, вече не я бръснат за слива. Тя е само за бърза консумация и шут в задника. Даже след този Брадър вече няма да е и квартално престижно да я опраска мераклия. Няма да смее да се похвали дори. Че веднага ще му кажат: - Абе кратуно, те я гонят, че не става, а тя тича по тях и реве! Има по-млади и по-хубави, за какво ти е това?

Сподели в други сайтове

Фокса не плюе никой, той само коментира фактите. А те тази вечер говорят, че фаталната измислена мадама Деса, вече не я бръснат за слива. Тя е само за бърза консумация и шут в задника. Даже след този Брадър вече няма да е и квартално престижно да я опраска мераклия. Няма да смее да се похвали дори. Че веднага ще му кажат: - Абе кратуно, те я гонят, че не става, а тя тича по тях и реве! Има по-млади и по-хубави, за какво ти е това?

Ах каква драма...да легнат да мрат всички мъже/жени зарязани заради по-млади и по-хубави :mf_surrender:

Да спре и да диша Деса освен, много си зле, но продължавай да беснееш, не важиш - залата даже по-мощно от миналата година я прие Деса, а ти си лай още. И в Брадъра нека се излага, тя и в предния се излага и после беше навсякъде по кориците и предаванията :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Десови, не знам какво толкова се палите и пишете след всеки негов пост... И с един-два е достатъчно. В противен случай се превръщате в същата латерна като него. А знаем, че той ще продължава с помиите си - не е спирал от години, няма и да го направи. Затова пък Десислава все още е на музикалната сцена - къде направи грешка, къде успее - там си е. И още нещо - предлагам да не се намесва Камелия - тя си е пичка - естествено и тя с нейните си недостатъци и предимства. Знак за равенство между нея и Фокси не бива да се слага. Радвайте се на хубавите музика и песни! И двете ще пуснат сега новите си проекти - дано са добри и да зарадват почитателите си! Лека! :)

Сподели в други сайтове

Според мен заровете томахавката най-накрая и че направо сте смешни. От една година се надцаквате заради някакъв измислен спор. Интересно ми е каква ще е реакцията ви ако Кама и Дес си направят обща снимка.

Ми те са в добри отношения, май били и съквартирантки преди.

3a_1qs1x8.jpg

3a_xnrr17.jpg

file4851.jpg

file32512.jpg

Сподели в други сайтове

Ми те са в добри отношения, май били и съквартирантки преди.

Разбира се, че са били съквартирантки в Димитровград 1998-1999 години. И разбира се, че през всичките години Камелия постоянно хвалеше Деса въпреки, че още от 1999 година в онази квартира знае какво направи Деса, за да не я изгонят от фирмата още тогава, след първият и провален албум. И през всичките години Кама непрекъснато я питаха за Деса и тя винаги говореше за нея със суперлативи въпреки, че името на Деса бе почти забранено да се споменава в Пайнер. Но как след всичкото това, за 17 години на Деса веднъж, ама поне веднъж не и се откъсна от сърцето, дори един комплимент за Кама? Нали разбрахте снощи във ВИП брадър защо е така? Деса е едно лигаво, самовлюбено създание, което ще реве и ще рита, за да стане неговото. И за да има краен резултат, всякакви унижения и всякаква цена си заслужава, дори да го лапа на 26 години по-възрастен от нея продуцент и да се излага през цяла България в ефир.

Сподели в други сайтове

Разбира се, че са били съквартирантки в Димитровград 1998-1999 години. И разбира се, че през всичките години Камелия постоянно хвалеше Деса въпреки, че още от 1999 година в онази квартира знае какво направи Деса, за да не я изгонят от фирмата още тогава, след първият и провален албум. И през всичките години Кама непрекъснато я питаха за Деса и тя винаги говореше за нея със суперлативи въпреки, че името на Деса бе почти забранено да се споменава в Пайнер. Но как след всичкото това, за 17 години на Деса веднъж, ама поне веднъж не и се откъсна от сърцето, дори един комплимент за Кама? Нали разбрахте снощи във ВИП брадър защо е така? Деса е едно лигаво, самовлюбено създание, което ще реве и ще рита, за да стане неговото. И за да има краен резултат, всякакви унижения и всякаква цена си заслужава, дори да го лапа на 26 години по-възрастен от нея продуцент и да се излага през цяла България в ефир.

Ти пък в квартирата ли беше, че знаеш. За един прЕятел питам :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Напротив Деса винаги е имала добро мнение за Кама и е казвала, че й е достойна конкуренция, предния път в брадъра каза, че са приятелки, а и я покани на промоцията на Послушай сърцето си мисля.

Сподели в други сайтове

Ти пък в квартирата ли беше, че знаеш. За един прЕятел питам :mf_surrender:

Не, не съм бил в квартирата, но по въпроса всичко е изписано и Кама го е разказала. Което пък аз съм ти разказвал извън споменатото от нея, ще го четеш в книгата.

Сподели в други сайтове

Аз от 3 дни съм в оргазъм и не пиша. Наслаждаам се на драмите на фокса и му чета глупостите. Колкото по активно пише и захилени емотиконки слага, толкова по му е гадно и вътрешно. Наблюдавайте и се наслаждавайте. не си хабете клавиатурите излишно

image.png

Сподели в други сайтове

Десовите, шамар след шамар за табуретката ви.... :whistling: Зарко се ебава с нея, Пайнера се ебава с нея. Публиката се ебава с нея. Звездите са други, Деса загасна.

Сподели в други сайтове

Десовите, шамар след шамар за табуретката ви.... :whistling: Зарко се ебава с нея, Пайнера се ебава с нея. Публиката се ебава с нея. Звездите са други, Деса загасна.

:Vishenka_05:

Лай, лай, даже може и да завиеш като Анелия в До зориииииииииии :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

:Vishenka_05:

Лай, лай, даже може и да завиеш като Анелия в До зориииииииииии :3fdb8960598fa63e:

Няма смисъл да лая, хората са го стенографирали точно както си е линията на моралното самоубийство десово в Брадъра.....

Най-сетне! Зарко призна защо е оставил Деси Слава, певицата е виновна за всичко, вижте (снимки)

Сподели в други сайтове

Б`аси, направо я попиляват Деса с бъзици в нета. Днес ще ви извадя всички линкове с цялата гавра.... :roll1:

Вземи заведи децата някъде, не стой да ровиш помия за Деса. Така е помляна, че не слиза от топ 40 с по 5-6 клипа от седмици.

Сподели в други сайтове

Вземи заведи децата някъде, не стой да ровиш помия за Деса. Така е помляна, че не слиза от топ 40 с по 5-6 клипа от седмици.

Това смятам да направя в момента. Иначе благодаря за предложението, но тук си ми е традиция от 30 години подобен подход за уикенда. Затова бързам да ви задам тон за песен в Рамания, че да има какво да тролите връз моите постове днес и изчезвам, че ме чакат на корабчето в Дунав. Че като гледам предните седмици как скучаехте, направо ми стана жал за вас. За Вас, но не и за Деса, която много дълго време си търсеше тоягата и я намери във ВИП Брадър.

Зарко унижи Десислава: В Биг Брадър съм за пари! (Видео)

Сподели в други сайтове

Това смятам да направя в момента. Иначе благодаря за предложението, но тук си ми е традиция от 30 години подобен подход за уикенда. Затова бързам да ви задам тон за песен в Рамания, че да има какво да тролите връз моите постове днес и изчезвам, че ме чакат на корабчето в Дунав. Че като гледам предните седмици как скучаехте, направо ми стана жал за вас. За Вас, но не и за Деса, която много дълго време си търсеше тоягата и я намери във ВИП Брадър.

Зарко унижи Десислава: В Биг Брадър съм за пари! (Видео)

Дай и от скандално точка бе ге и лайте.видинчани.ком :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...