Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Агония и простота - епизод 19 875 :helpsmilie:

Това нали е анкета, не тема за дебати, резултатът е ясен, 1 година стои отключена и Мадона не успя да догони поне по резултат изпадналата зад борда Деса.

Сподели в други сайтове

Агония и простота - епизод 19 875 :helpsmilie:

Това нали е анкета, не тема за дебати, резултатът е ясен, 1 година стои отключена и Мадона не успя да догони поне по резултат изпадналата зад борда Деса.

Няма как да е по друг начин, резултата от тая анкета е нищо, пред това което стана преди няколко дни...Никой не от нас не е очаквал Деси Слава да бъде в ТОП 3 по прием, след като години наред беше далеч от актуалните. Но е факт към днешна дата, само тя е супер актуална от старите муцуни..Той това не може да го прежали и най-много го боли. Едно време коментирахме снимки на Кама след концерт и т,н, а днес Деси Слава е в центъра на всичко, докато от другата няма и помен.. :lol: Казах ли ви, че който напусне Пайнер, отива в нищетата.. :lol: Щом име като Деси Слава не успя да задържи на 100% кариера без Пайнер, аматьорка и типичен изкуствено създаден пайнерски балон като Камелия никога и по никакъв повод не би могъл да се справи и това стана ясно за по-малко от година...

Сподели в други сайтове

Десовите, с постоянно крещене и писане на едни и същи постове заради липса на интелект да напишете различни няма да покриете резила на Деса в Брадъра.

Сподели в други сайтове

Десовите, с постоянно крещене и писане на едни и същи постове заради липса на интелект да напишете различни няма да покриете резила на Деса в Брадъра.

А ти защо реши, че с тролене ще прикриеш неуспеха на Камс?

Сподели в други сайтове

Не знам какво имаш предвид под неуспех на Кама. Тя от 2010 година работи по един и същ начин, като е присъствала на 2-3 масовки на Пайнер. Говорим за 5 години еднакъв график, с растящ хонорар, сходна заетост и в последната година и липса на паричен поток към Пайнер. Не виждам нито да е нещо експлоадирала, нито да е спряла да работи. Имате сериозен проблем в главите и то е защото Деса не може да се доближи до статута на Кама преди напускането, а розовият период мина.

Сподели в други сайтове

Не знам какво имаш предвид под неуспех на Кама. Тя от 2010 година работи по един и същ начин, като е присъствала на 2-3 масовки на Пайнер. Говорим за 5 години еднакъв график, с растящ хонорар, сходна заетост и в последната година и липса на паричен поток към Пайнер. Не виждам нито да е нещо експлоадирала, нито да е спряла да работи. Имате сериозен проблем в главите и то е защото Деса не може да се доближи до статута на Кама преди напускането, а розовият период мина.

Дано Добре дошла я спаси, че иначе не мога да те мисля :whistling:

Сподели в други сайтове

Сега пък Брадъра? Вися, че твърде положителни са коментарите са Деса от концерта, дори от хора която не я харесват и реши за Брадъра? :whistling: Но да и там жъне успех, всичките ми познати заговориха за нея, а нямат понятие от чалга..Иска ти се някой друга да е на нейно място там и да се говори за нея, но НЪЦ!

ХАХАХА :lol: То по-скоро става обратното..За последната година Кама е разобличена от-до и той и направи лоша услуга, като засили очакванията на Кама след Пайнер, а тя взе че се сгромоляса много повече от очакваното..

Сподели в други сайтове

Дано Добре дошла я спаси, че иначе не мога да те мисля :whistling:

Всеки в чалгата знае, че Камелия караше почти 7 години без да се напряга да издава и да налага каквото и да е. Последният и напън бе 2008 година. Който иде на нейно участие, на каквото тук не са стъпвали 97,5% от потребителите сам ще разбере защо. На нея нови песни не и трябват, няма място в микса за тях. Там от много години са наредени хит до хит и новите песни просто убиват известно време в него. Камелия е постигнала съвършенството - може да не прави нищо и пак ще има работа.

Сподели в други сайтове

Аз само като се сетя как през 2010 и 2011 към Камелия все още имаше много голям интерес, въпреки масовото налагане на куп други по-нови имена... Тя винаги успяваше да поддържа някаква сериозна актуалност, че и статуетки й даваха- от старата генерация май само тя все още взимаше такива, най-много и Глория... Не знам как може феновете й толкова да се кефят, че днес тя вече е извън Пайнер и няма шанса нито да я въртят по Планета, нито да присъства в Ютуб канала им, нито да печели заслужени номинации и статуетки, нито да практикува най-силната си страна- пеенето на голяма сцена, на един от двата най-очаквани чалга концерта всяка година. Казвам го от позицията на човек, който дори и покрай неуспеха на "Престъпно е" през 2014 виждаше потенциал у нея, но който към днешна дата вече е много объркан от това, което се случи с продукта 'Камелия'. Абе тя си знае...

Гледам, че е качила някакви нови снимки във фейса, мисля че са от "Добре дошла".

Сподели в други сайтове

Към Камелия винаги е имало голям интерес и то без Музикални формати, брадъри, айдъли и гласове на какво ли не. Това не ви е Деса....

Да ти кажа честно и аз така си мислех... :lol: Но това време мина..Последните 5 години Кама даваше все назад и назад. Обещаваше измислени клипове и проекти, но все пак общите пайнерски концери и скандали тук-таме поддържаха овехтялата й слава, но след Пайнер тотално изчезна. Сега интереса наистина е нулев, останаха само някакви участия, които все повече ще стихват...До момента в който Камелия не почука на пайнерската врата..

Сподели в други сайтове

Към Камелия винаги е имало голям интерес и то без Музикални формати, брадъри, айдъли и гласове на какво ли не. Това не ви е Деса....

Не знам как може и през 2015 да отричаш някои очевидни факти за Камелия, но предполагам, че винаги ще е така и няма смисъл въобще да го обсъждаме. Но както и да е, нека наистина й направим Евала поне за това, че името все още донякъде работи за нея и засега я крепи с по 5-10 участия, дано това да остане факт за повечко време.

Сподели в други сайтове

Да ти кажа честно и аз така си мислех... :lol: Но това време мина..Последните 5 години Кама даваше все назад и назад. Обещаваше измислени клипове и проекти, но все пак общите пайнерски концери и скандали тук-таме поддържаха овехтялата й слава, но след Пайнер тотално изчезна. Сега интереса наистина е нулев, останаха само някакви участия, които все повече ще стихват...До момента в който Камелия не почука на пайнерската врата..

Да ти кажа, всички виждат как ровиш около мен и постовете ми, за да запълваш огромни празноти в главата си на тема "Чалга". Но няма лошо, аз затова съм тук - да ти преподавам чалга, защото си на ниво 1 клас голямото междучасие. Питай още, ще ти се открехне кутията на "Пандора", ама вътре няма да ти хареса.

Сподели в други сайтове

Да работи по един и същ начин....НЕУСПЕШЕН

Забита и залязла

П.п Никой не я кани за жури,щото никой не я взема насериозно,с една дума бездарница.

Сподели в други сайтове

Кама май не е била жури в музикален формат?

Даже МАра Отварачката, Есил, ДЕса, Ивана, Преса и Гло са били...

Не, не е била. Отказа на Иван и Андрей за "Гласът на България" или там каквото водеха и прадложи да вземат някоя колежка. Пайнера моментално прати Преслава. Всички опции още и стоят отворени. Кама е много вътре в телевизионерските среди. Имала е 3 предавания все пак. Това много нагоре в йерархията, в скравнение с обикновено присъствие като участник в Биг Бръдър. Всъщност, тези неща всички ги знаете, но се учадвам защо трябва да ги споменавам постоянно....

Сподели в други сайтове

В музикални предавания никой никъде не я е канил.Факт.

Съответно никой не я уважава като певица...а и как с тия данни 😅

Разбира се, че са я канили. След Ивана и Глория беше тя. Но не и се занимава с подобни неща, само заради едно кокетничене. Някой трябваше да прави пари за Пайнер през тези години, а не за занимава хората с липсващото си собствено музикално образование. Да излезеш пред хората като Деса и да кажеш, че не можеш да пееш по ноти и срам за цял живот. Иначе надуване до небесата от такива като теб каква е супер певачка.

Сподели в други сайтове

Аз само като се сетя как през 2010 и 2011 към Камелия все още имаше много голям интерес, въпреки масовото налагане на куп други по-нови имена... Тя винаги успяваше да поддържа някаква сериозна актуалност, че и статуетки й даваха- от старата генерация май само тя все още взимаше такива, най-много и Глория... Не знам как може феновете й толкова да се кефят, че днес тя вече е извън Пайнер и няма шанса нито да я въртят по Планета, нито да присъства в Ютуб канала им, нито да печели заслужени номинации и статуетки, нито да практикува най-силната си страна- пеенето на голяма сцена, на един от двата най-очаквани чалга концерта всяка година. Казвам го от позицията на човек, който дори и покрай неуспеха на "Престъпно е" през 2014 виждаше потенциал у нея, но който към днешна дата вече е много объркан от това, което се случи с продукта 'Камелия'. Абе тя си знае...

Гледам, че е качила някакви нови снимки във фейса, мисля че са от "Добре дошла".

Ами няма какво да те учудва, Камелия до голяма степен се е наситила с това да прави кариера, да се бори за места в класации, за най-актуален хит, за най-актуално не знам си какво, за цифри, за концертни изяви.. Щото това главно са нещата, които може да ти даде "Пайнер" - възможност да си в неформалната класация за актуалност, да се конкурираш, да си го мериш с колежките. За Камелия чалгата е първо работа, начин за изкарване на пари. За други е на първо кариера от гледната точка на показност - Мария и Цветелина Янева. В последните години за тях изглежда, че е по-скоро хоби и мерене на его с колежките.

Сподели в други сайтове

И пак Деса...ама Деса пее...а тая грачи

Деса колко пее сме видели. Поне ние де, които и ходим по участия. :whistling: Тези, които не стъпват с години да я видят, а и се пишат фенове не важат въобще.

Сподели в други сайтове

Хахах дали не я знаем колко пее.Ама знаем и Кама как не МОЖЕ да пее

Ние какво знаем на приказки не е това, което е наистина. Защото за 2 песни Деса направо умря в "Арена армеец", да ти кажа пък аз на тебе.

Нали се сещаш какво следва в клуб при същото положение? - пуска плейбека....

Сподели в други сайтове

Това ли измисли....Кама не пее и 2 песни като хората.Гарга е

Кама пее по 4 часа и нема мърдане, да ти кажа пък аз на тебе. А Деса се засили да тича малко по сцената и на втората песен сдаде багажа...

Нали се сещаш защо всички били в залата мълчат за същото? :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...