Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Кама пее по 4 часа и нема мърдане, да ти кажа пък аз на тебе. А Деса се засили да тича малко по сцената и на втората песен сдаде багажа...

Нали се сещаш защо всички били в залата мълчат за същото? :girl_witch:

:1000 (29): :1000 (29):

Всички в залата се уговорихме и си траем за сдаването на багажа от Деса :3fdb8960598fa63e:

Две сърца абсолютно винаги я пее различно. Различно я изпя и този път от миналогодишния РД. Не винаги предпочитам да импровизира и да променя постановката на гласа си, но в крайна сметка това си е нейно решение.

А ти и от 110 кладенеца да донесеш вода, този път и децата не ти се вързаха...знам, че е кофти.

Сподели в други сайтове

Ама вие десовите да не си помислихте, че в залата има само дебили? Знам, че не ви изнася, но тя свърши курса в средата на втората песен. Толкоз от Деса...

Сподели в други сайтове

Ама вие десовите да не си помислихте, че в залата има само дебили? Знам, че не ви изнася, но тя свърши курса в средата на втората песен. Толкоз от Деса...

Еее разбира се, само ти не си дебил. И в Зала 1 имаше само дебили на Глория, ти затова понеже видя, че ще напълни залата, не би път да снимаш :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Кама пее по 4 часа и нема мърдане, да ти кажа пък аз на тебе. А Деса се засили да тича малко по сцената и на втората песен сдаде багажа...

Нали се сещаш защо всички били в залата мълчат за същото? :girl_witch:

Какви 4 часа, като тази женичка, не можв и една песен да изпее! :lol: Кама винаги е била олицетворение на бездарието в чалгата, най-добре го знаеш ти. "Гласовите данни" на Кама се коментират само в комбинация с Кати и Андреа, знаеш го!

Вече от теб съм чел, че Глория, Деси Слава и Преслава издишали да пеят на живо, за това пък Кама 4 часа пеела...хХАУААХ божеее, докторе на помощ! :lol: И веднага в темата за бисерите! :lol:

Сподели в други сайтове

Какви 4 часа, като тази женичка, не можв и една песен да изпее! :lol: Кама винаги е била олицетворение на бездарието в чалгата, най-добре го знаеш ти. "Гласовите данни" на Кама се коментират само в комбинация с Кати и Андреа, знаеш го!

Вече от теб съм чел, че Глория, Деси Слава и Преслава издишали да пеят на живо, за това пък Кама 4 часа пеела...хХАУААХ божеее, докторе на помощ! :lol: И веднага в темата за бисерите! :lol:

Ми не е съвсем невярно. Гласът на Преслава доста се промени, има клипчета, чуй как се задъха след три песни. Камелия не е много надарена от природата в гласов аспект, но е съумяла да развие техника, така че да си изкарва целите участия на живо и да не си захабява така гласа.

Сподели в други сайтове

Къде е пяла Кама 4 часа?? Под душа ли? Или на кожения микрофон на Цветин?

Да направи самостоятелен концерт, пък да видим, де.

Ама песнички в ритъм 2/4, от 2 тона и стил Боса по асфалта който и да хванеш от улицата, ще ти ги пее не 4, а 24 часа.

Тя Алис хубаво научи Камчатка къде да влиза в песента и кога да си поема въздух, но жалко, че няма как да я научи да пее.

Сподели в други сайтове

Къде е пяла Кама 4 часа?? Под душа ли? Или на кожения микрофон на Цветин?

Да направи самостоятелен концерт, пък да видим, де.

Ама песнички в ритъм 2/4, от 2 тона и стил Боса по асфалта който и да хванеш от улицата, ще ти ги пее не 4, а 24 часа.

Тя Алис хубаво научи Камчатка къде да влиза в песента и кога да си поема въздух, но жалко, че няма как да я научи да пее.

Върти-опашке Стефимирке . Сакън някой да каже нещо против Гло и веднага да захапеш и ти на тема любимка . Тоа Фокса мн му се връзвате ....

Сподели в други сайтове

Върти-опашке Стефимирке . Сакън някой да каже нещо против Гло и веднага да захапеш и ти на тема любимка . Тоа Фокса мн му се връзвате ....

Не така груууубо :gun_bandana:

Ай поздрав с Няма да плача :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Ама наистина, Кама изпуска тоооооооооооолкова много че не е в кокошарника.

Няма да я въртят по ПЛАНЕТА и да се бори с останалите 3000 изпълнителя там за някой от все по-малкото оставащи слотове, впредвид все повечето реклама и платената ротация на Софка и компания.

Пропуска участието във все по-резилните и продължаващо безконцептуални концерти на Пайнер.

Няма да може да се похвали със "хит", който бие Гангнам стайл по гледания, от канала им в тубата, и в същото време да я е срамнда го пее където и да е, щото нукой никога не го е чувал

И най-вече, няма да получава резилни утршителнк награди на фафли, кисели млека, зрънчо, дъфки и други, които са толкова зле, че все още имат бюджет да спонсорират наградите на Планета, поради нежеланието и да получава зле модериран скрап с/у касова бележка.

Ай сиктир изобщо.

А защо така неистово търсим несъщетвуващите пропуснати ползи на Камелия извън Пайнер, а не погледнем грандиозните неуспехи на Фатмишка от връщането и там?

Хитове няма, и въпреки че се съдра да се набутва за песни, клипове и тн, останаха грандиозно по-незабелязани дори от двата на Камелия досега.

Разбира се, ще ми бъдат веднага цитирани няколко милиарда гледания от тубата, но ако имаше хитове от тая година, щше да ги изпее в Армеец. И дуета беше в блока на Жалка, което говори пределно очевадно чия е тая песен и на кой е заслугата за хитовостта й ;)

Участието във все по-тъпите и безкрайни Общи концерти, които никога не са били силна страна на Фатмишка, която дори като Артист-изпълнител на 2002 неизлезе да си закрие концерта, както ужким и се е полагало, е все по-невзрачно и много далече от това на Камелия, която трябваше да замести. Камелия дори с определената като боза и съвсем чисто нова Щипни ме (мен ме кефи всъщност) взриви публиката, а Деса това не може да направи посмъртно и с най-големите си хитове. Ама то за концерт не става само с пее и неадекватничене по терена .

Или с показване на шунда, ама карай. Може и верно да не е искала да се вижда, въпреки че се съмнявам дълбоко. Другия път да измисли нещо по-оригинално или най-малкото, щом ще си я показва, да си в нагласи малко от малко.

Замалко да забравя напълно и 100% резилнито и участие в Къщата, където не просто става за смях за пореден път, ами е напълно и тотално унижена от Тупарев и Бокьорчето с изкарването на всичките и кирливи ризи в национален ефир.

Остана ви последната сламка за наградите, ама съм твърдо убеден, че дори такива да има, Фатмишка ще остане хваната за палците, или в най-краен случай - с награда от спонсор. Дори няма шансове за Прогрес, щото има значителни по-заслужили от нея дори в тази категория. Пък и нашта надали може да си позволи да надцака колежките и да си купи малко скрап самичка.

Сподели в други сайтове

Ай сега, женски род и глупости - излишно. Не водя спор с никого, така че не знам каква Гло, какъв Фокси.

Говоря за Камелия и относно пеенето. Все още не е забранено да се изказва мнение. Иначе евала, че се е научила поне да диша правилно - това е много важно и в случая помага да развие малкото капацитет, който има. Тези с по-техничен глас и с по-сложни песни принципно по-бързо се уморяват. Затова май не ме разбра. Дали ти е приятен или не нечий глас е въпрос на вкус, а колко правилно пее някой - има си правила. Това няма и общо толкова с диапазона, щото Фокса и за октави беше говорил. Айде, Камелия си изпява своите песни, само че като е по-равно и плоско пеенето, не е толкова експлоатиращо. За мен Ивана също не е кой знае каква певица. И тя пеела сто часа на живо, но не забелязвам да изпълнява песни, каквито могат да си позволят да пеят Нелина, Глория, Деса, Емилия, Софка. Както ги изреждах оня ден - и Кама, и Деса имат плюс и минус, но дъвчите 1 и същи неща, които още са на фокус само тук. Що обаче като пиша ок неща за Кама, не скачаш?

Сподели в други сайтове

Скачам , като видя да се върти опашка . Що до преди поста на Фокса с Глория не бе толкова осъдителен , критичен , че дори и краен с коментара си към Камелия .

Естествено всеки си има мнение , не бих искал да ти го променям , но ти казвам какво ми направи впечатление .

Камелия няма гласа на изброениете от теб , но има други предимства и както виждаме - не само гласа е важен , щом 20 години е действаща певица с изяви , участия и клипове не виждам къде е проблема с гласа и . Една Дженифър Лопез , една Риана , една Кети Пери и т.н.т не са с гласовите възможности на Бионсе , Адел и т.н.т. но това не им пречи да са номер 1 .

Да не говорим , че Камелия като образ винаги е била търсена и за реклами и за водеща , и за сериали и т.н.т .

Една от най-скъпите реклами плащани на фолкаджийка е именно нейна - тая за Бяла мечка . Така ,че не виждам защо трябва да навлизаме в разговори на които фактите ти са известни ....

Сподели в други сайтове

Ей добре, че си ти Фоксе че да се сетим за тая гарга. ДЕСА СЕ ЗАВЪРНА...А КАМА СЕ ЗАВЪРНА ТАМ ,КЪДЕТО И Е МЯСТОТО-В ТИНЯТА.

Деса плю на всичко, с което я раздувахте в последната година в жалък опит, да я реанимирате в положителен план. Тя го направи, пред цяла България тази вечер, в изповедалнята на Брадъра. Тази е болна, много болна и смешна женица. 12 години да си мисли, че Пайнер ще я гонят и ще и се молят, за да остане при тях. А те дори не я заплашиха с неустойки, като Кама през 2010 година. Сега дори децата знаят, че всичко което съм написал за Деса, е вярно до последната запетайка.

Наливам си от моето превъзходно каберне. Наздраве на всички! :drunk:

Сподели в други сайтове

Децата знаят Деса...а Кама децата няма да я познават...

Няма хитове..няма публика няма сцена...няма нищо.Кръгла нула

Преди малко Деса сра върху главите на Ивана и Глория за 2003 година, а ти дори имаш наглостта да ме цитираш? :roll1:

Сподели в други сайтове

Откога истината е сране.Деса си бе фаворит 2003.За вас с бездарната истината винаги е проблем.Е истината за Камелче е ,че е бездарница.

Абе ти не се ли усещаш, че обсъждаш лично решение на Митко Пайнера, в който се кълнеш от година време, като в Бог? :roll1:

Сподели в други сайтове

Приеми фактите.По горе ги написах.Ко става с гаргата by the way

Днес се кълнеш в същият Митко Пайнера, който 12 години псуваше заради това, че изгонил Деса? :roll1:

Сподели в други сайтове

Деса направо ева мамата на Глория и Ивана в Брадъра, а техните мълчат като пукали и оставят 3 трола да си развяват оная работа тук. Срамна история... :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Откога истината е сране.Деса си бе фаворит 2003.За вас с бездарната истината винаги е проблем.Е истината за Камелче е ,че е бездарница.

Ква фаворитка ? Анчелия , Глория и Ивана бяха с тоталноте хитове на 2003 , всяка с по 3-4 тотални хитта . За Деса 2003 въобще не е толкова силна . Изхвърлила се е с преценката за себе си .... и що за неуважение към Глория и Ивана , че дори и една Анелия

Сподели в други сайтове

И да спите в тая тема и да пишете всеки ден 2-та фена и да се обяснявате на ВСИЧКИТЕ 20 души които влизат в тоя форум, Камелия няма да стане по-харесвана, няма да има повече от 2 фена в цяла България, няма направи хит, няма да види концерт, няма да направи по-скъп клип от последния, няма да промени евтината си визия, няма да пропее като певица.

От друга страна, Деси Слава няма да спре развитието си в Пайнер, няма да спре да бъде най-обичаната чалга певица в България заедно с Преслава и няма да спре да има тоя глас.. :whistling:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...