Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Деси не е надмогнала егото си тогава, а сега. Тя каза, че ако беше останала във фирмата са щели да й дадат Певица 2003- тоест ако тогава не е била проявила егото си, е щяла да спечели още награди и слава. Но това си го е признала чак в днешни дни- тоест и на наградите през 2004 още се е инатила. :D

Според мен Десислава доста се е притеснила от загубата на позиции в последните 3-4 години преди връщането в Пайнер и затова сега ги говори разни такива. До 2009-2010 тя си беше ОК, вреждаше се в ТОП-а дори и без да е в компания. През онези години изглеждаше много успяла без Пайнер и навярно не й е дремело особено за изпуснатите награди, но после като е видяла спада си е започнала да се замисля дали не е сгрешила като е напуснала, а това е докарало и тези мисли за отминалите статуетки. Дано тя самата все пак да отчита колко много се доказа през годините без гръб зад себе си, защото именно тези години сложиха една допълнителна тежест в името й. И до ден днешен тя си остава най-успешната самопродуцирала се поп-фолк звезда.

Не виждам аз надмогване, както и да е. И някой да й каже, че сама се издава как са били нагласени наградите и тогава. Ако била останела, щели да й дадат еди-какво си. Какви са тия уговорки, обещания и пазарлъци... Беше си добре тя в златната среда като самопродуциращ се изпълнител, независимо колко й е било трудно. Ако беше останала във фирмата, щяха да й дават Певица на годината, докато не втръсне - както при Ивана. Аз и досега си мисля, че Ивана нямаше да я лансират така бясно, ако не бе напуснала Деса. Те дори Анелия не налагаха толкова като актуално име и млад човек. Но когато Ивана докара кинти на Пайнера, не му пречеше, че е дебела... а сега кара изпълнителите си да припадат от напрежение и диети и сами да се докарат до просешка тояга. Не знам... обаче Глория и Ивана имаха страхотни проекти през 2003.

Относно завръщането й - предимството са единствено големите сцени, но тя изпусна златните години, в които можеше да бъде на турнета и да налага хитовете си. Завърна се в едно много смутно време. Честно казано, не виждам разлика. И сама се справяше добре, да не кажа по-добре. И винаги са я въртели по дискотеките. Просто забрави, Бъди добро момче, Нещо по така, Острието, Пусни го пак, Зайчето, Мръсни поръчки. С Азис също имаха силен период. Даже 2007-ма в Брадъра тогава бе по-актуална и интересна от сега.

Сподели в други сайтове

Надмогването на егото се изразява в това да се върне в компанията, която напусна заради недоволството си спрямо някои неща, които днес тя нарича 'его'. Но както и да е, това са отдавна отминали истории и не е като Деси да ни ги натрапва постоянно... Все още мисля, че това нейно подмятане в Брадъра беше излишно раздуто.

Без Пайнер Деси си беше доста добре дори и в годините без телевизия и с по-малко хитове. Но друго си е да можеш да пееш на големи и толкова обсъждани концерти, да ти качват клиповете в най-гледания канал, да те въртят по Планета и т.н. Акциите й се понадигнаха в последно време и тя сега със сигурност е по-актуална от предишните 3-4 години. Сякаш когато хората слушаха хитовете "Пусни го пак" и "Мойто зайче" не я отразяваха чак толкова, защото беше извън компания и не изглеждаше да се бори с конкуренцията. И очевидно точно така е било, щом Зарко я е докарвал дотам да обмисля прекратяване на кариерата.

Сподели в други сайтове

Надмогването на егото се изразява в това да се върне в компанията, която напусна заради недоволството си спрямо някои неща, които днес тя нарича 'его'. Но както и да е, това са отдавна отминали истории и не е като Деси да ни ги натрапва постоянно... Все още мисля, че това нейно подмятане в Брадъра беше излишно раздуто.

Без Пайнер Деси си беше доста добре дори и в годините без телевизия и с по-малко хитове. Но друго си е да можеш да пееш на големи и толкова обсъждани концерти, да ти качват клиповете в най-гледания канал, да те въртят по Планета и т.н. Акциите й се понадигнаха в последно време и тя сега със сигурност е по-актуална от предишните 3-4 години. Сякаш когато хората слушаха хитовете "Пусни го пак" и "Мойто зайче" не я отразяваха чак толкова, защото беше извън компания и не изглеждаше да се бори с конкуренцията. И очевидно точно така е било, щом Зарко я е докарвал дотам да обмисля прекратяване на кариерата.

Сега е по-важно да наблегне на баладата си и на фолклорния албум, който е отдавна обещан. Ако бъде по-организирана с времето, това ще й помогне, иначе няма значение в Пайнер ли е, не е ли. Бяха ми казали от фирмата, че смятали бест да й пускат, но явно са се отказали от идеята. Ако реализира и самостоятелния концерт и не е само на приказки, ще е хубаво.

Сподели в други сайтове

Да, точно баладата трябва да е на най-преден план за следващ сингъл! Сега нека пусне "Заместители нямам" или там както се казва и някъде след наградите да разбие с "Поискай от мен" или нещо друго.

Концертът ми се струва, че няма да е скоро, но може би тя затова каза, че ще е февруари- за да може до декември да се стегне и да го направи. :D

И тъй като темата включва и Камелия- някой знае ли кога излиза нейният клип? Ще бъде същински рекорд за нея да има три песни с три клипа за една година. :D Дано да не го бави повече.

Сподели в други сайтове

Дали Кама ще има 3 песни не се знае, по стара традиция тя лъже за датите на проектите си..;)

3 песни=3 неизвестни песни..изобщо за какво си дава парите.. :mf_surrender: То не че са са много скъпи де..особено последния клип и песен, общо 120 лв. :mf_surrender:

Аз бях против Деса Слава да се връща в Пайнер в толкова странни времена, когато се случват някакви промени, рокади и т,н. Писал съм го и преди това..Та тя в най-силното време на Пайнер беше аут от всички и въпреки това успя да издава хитове, албуми, без телевизия, защото телевизиите бяха единствен фактор..Издаде най-хубавите си песни след Пайнер. Беше намерила някаква златна среда, участия, тук-таме по някое хитче. НО определено след влизането в Пайнер, нещата много се подобриха, голяма реклама, ПР, хита с Галена и какво ли още не..Само се опасявам да не е временно. Сега поне конкуренцията и Пайнера я стимулират да работи, защото ако няма кой да я побутва и да каже, "стегни се" тя ще си мързелува..

Сподели в други сайтове

Обективно погледнато Десислава е в много по-изгодна позиция от Камелия в момента. Клиповете й се качват в канал с близо половин милион абонати, изявява се по концерти, на които има възможността да припомня старите си хитове и да налага новите си песни. През 2015 Камелия най-сетне се разработи и песните й не са лоши, но Фен ТВ е почти умряла вече, останаха им 4-5 популярни имена на кръст, рейтингът им е зле. Още повече, че Фокса беше написал, че последното видео Кама не им го е дала, което означава, че съвсем не се е излъчвало никъде. Ако се качваха в канала на "Планета", новите й проекти сигурно щяха да добият по-голяма популярност. Щом Янакиев й се е обаждал с оферта, може би е имало някаква възможност да омилостиви Димитров и да се договорят за по-различни отношения, но явно гордостта й е попречила да приеме, с което е допуснала грешка. Не става само с изяви пред стотина човека, липсата на голяма сцена е огромен минус.

Сподели в други сайтове

..... това сигурно е субективна снимка. :whistling:

8514162v.jpg

Айде, айде..видяхме преди няколко дни снимките от участия на Камелия с няколко души и никой не гледаше в нея...;) И това пропадна вече... :lol:

Сподели в други сайтове

Айде, айде..видяхме преди няколко дни снимките от участия на Камелия с няколко души и никой не гледаше в нея...;) И това пропадна вече... :lol:

Айде, айде.. Видяхме после снимки и от същото участие, където обратното се виждаше. ;) Претендираш за "истини и факти", пък гледаш избирателно, аман.

Сподели в други сайтове

..... това сигурно е субективна снимка. :whistling:

8514162v.jpg

Не отричам успешните участия на Камелия, но въпросът е, че те са единственият й останал плюс - вече няма голяма сцена за нея, няма дори ротация по телевизията. Защо не е дала последния клип на "Фен"? Започнаха ли вече да й искат пари, за да я въртят?

Сподели в други сайтове

Айде, айде.. Видяхме после снимки и от същото участие, където обратното се виждаше. ;) Претендираш за "истини и факти", пък гледаш избирателно, аман.

Това е визираното участие от онова нищо, което тук модераторОт Ноле, толерира като нещо.....

8502989U.jpg

Не отричам успешните участия на Камелия, но въпросът е, че те са единственият й останал плюс - вече няма голяма сцена за нея, няма дори ротация по телевизията. Защо не е дала последния клип на "Фен"? Започнаха ли вече да й искат пари, за да я въртят?

Ама пич, то така си е при Камелия от близо 20 години и ти ставаш комичен, като пробутваш 2 концерта годишно, за някакъв актив. Не ставай смешен с 2 концерта?

Щото, ако ще ми сравняваш Деса и Кама по този показател, в тема за Деса и Кама, като ще буташ участие на Деса в 3 масовки, то съотношенеито между тях е следното:

Камелия:

100 концерта от 6 турнета за периода 2004-2009

10 концерта от пролетно турне с Глория и Петра през 1999 година

10 концерта за награди на "Нов фолк"

15 концерта за РД на Планета

15 концерта за награди на Планета

Общо това прави към 150 масовки, в които никога не е излизала от топ 5 по прием по какъвто и да е повод, на което и да е място.

Деса:

10 концерта за награди на "Нов фолк"

2 концерта за награди на Планета

3 концерта за РД на Планета

10 концерта от турне на ФЕН ТВ

Общо това прави към 25 масовки, в които само в периода 2001-2005 е влизала от топ 5 по прием, след това съжалявам.

150:25 при липсващи турнета знаеш ли кога някога Деса ще стигне Кама? Безвратата се усети във ВИП Брадър и затова така мощно ревеше. Знаеше как се е прецакала, като пропусна десетилетието на силата чалгарска. А днес като се върна за цяла година и 3 масовки ясно разбра, че малките са я издухали и не може да се мери с тях.

Сподели в други сайтове

Каква голяма сцена, какъв канал на пайнер, какви пет евро? Масовките на кокошарника стават все по-голяма пародия на нещо, че ми е трудно да ги нарека концерти. Канала им в тубата е хубуу с милярди гледания, ама отдавна се видя, че тия гледания в тоя канал не са фактор, дали дадена песен е хит. Още повече виси огромното съмнение, че се купуват гледания на килограм

Остават само участията, ама на тях Деса е пълна скръб - основно плейбек и неадекватно клатене. За Кама няма кво да обясняваме за пореден път как е голям купон и всьо.

Сподели в други сайтове

Каква голяма сцена, какъв канал на пайнер, какви пет евро? Масовките на кокошарника стават все по-голяма пародия на нещо, че ми е трудно да ги нарека концерти. Канала им в тубата е хубуу с милярди гледания, ама отдавна се видя, че тия гледания в тоя канал не са фактор, дали дадена песен е хит. Още повече виси огромното съмнение, че се купуват гледания на килограм

Остават само участията, ама на тях Деса е пълна скръб - основно плейбек и неадекватно клатене. За Кама няма кво да обясняваме за пореден път как е голям купон и всьо.

Виж, че ги е срам да дадат кадри от банкета в Лондон, където се виждат масите с шопска салата, кебапчета и кюфтета, а те изнасилено го наричат концерт? :whistling:

Сподели в други сайтове

А не е ли тъжно това, че когато Фокса е с бан, НИКОЙ не се сеща да напише и едно изречение в този форум..Дори тук, единственото място в което някой помни Камелия.... :1000 (20): Няма фенове, няма подкрепа, сега остана без компания, без телевизия, без концерти..За съжаление без семейство...доста кофти, пожеалвам и това да се промени, че е тъжно на толкова много години да си останал без нищо... :(

ПП Забравих, даже песните й взе Пайнера...:(

Сподели в други сайтове

Пайнера не е взел нищо и нищо от песните на Камелия не е негово, защото изпълнителските права са при Камелия.

Не ли тъжно да гледате горната ми сметка и да пишете пораженческите си постчета? :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...