Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Абе даже и така да е, фактите говорят, че кариерата на Камелия се гради на музика и някоя скандална, целенасочена голотийка, докато тази на пословично мързеливата Деса е градена в леглото на Пайнера.

Сподели в други сайтове

Абе даже и така да е, фактите говорят, че кариерата на Камелия се гради на музика и някоя скандална, целенасочена голотийка, докато тази на пословично мързеливата Деса е градена в леглото на Пайнера.

Доказателства? :whistling:

Аз няма пак да споря с Камелиеви, тъй като нещата напоследък са повече от ясни, пък на който не му е угодно- сори. :D Вместо това с удоволствие ще пусна няколко заглавия, с които да опонирам на опита на Фокс да внуши, че масовото мнение е за нагласен вот в Брадъра:

Деси Слава е победител в Big Brother All Stars (vesti.bg)

Десислава спечели Биг брадър ол старс (Монитор)

Десислава спечели "Биг Брадър ол Старс" (24 часа)

Деси Слава е любимата реалити звезда на България (signal.bg)

Певицата Десислава спечели Big Brother All Stars (dir.bg)

ДесиСлава напоследък е навсякъде- къде заради победа в Биг Брадър, къде заради нов клип, къде заради фолклорно изпълнение, къде заради срамни устни, заради супер прием... А към по-рано през годината въобще няма да се връщам. Представям си как щяхте да летите в небесата ако Камелия имаше всичко това.

Сподели в други сайтове

Още от гостуването й в Хъшове. После Марга като я попари на Златния мустанг.

Като цяло нейното име и на Кати винаги са се спрягали за неталантливи. Тя самата затова компенсира все с други качества.

Никога Камелия не е слагана до Кати , като певчески данни . Дори никога не се е коментирало , че е бездарна. Това са вашите спекулации тук !

Забележка от редакторка = на бездарна ??? Млъкни , моля ти се !

Сподели в други сайтове

А доказатлства как Камелия била известна като бездарница?

И нали повече Десафенс нямаше да участвате я темата, щото ви била под нивото или уотевър? Или вече вк мина победата в ББ ОлРезила на Деса и пак сте тук? Много бързо ...

Сподели в други сайтове

Аз нито съм казвал, че е бездарна, нито че ще напускам темата. Сигурен съм, че и Пламен отчасти се закача с вас, а вие веднага скачате. :1000 (29): За всички е ясно, че Камелия не е с най-големия глас, но си пее жената.

А темата, че си е изтъркана и че към момента няма голям смисъл да се продължават споровете- така е. Но аз лично засега не мисля да напускам. :D

Сподели в други сайтове

ХАХАХАХА наистина ако имаше толкова статии за Кама, онзи от Видин щеше да вдигне вой до небето, колко е коментирана Кама и как е направила всичко да говорят за нея..Но нещата се размениха и сега всички медии пишат за Деса, докато Кама просто изчезна от всякъде... :whistling:

Този, Leitqnin, който беше довлечен от Фокса, няма ли кой да го усмири, спами всичко наред, по негово нареждане, а никой не го отразява, просто защото всички знаем, кой стои зад това.. :whistling: Дори другите двама който защитаваха Камелия, се усетиха, че Фокса яко ги манипулира и ги ползва като пионки в тоя форум и го зарязаха...за което браво! Сега той си остана напълно сам, заедно с това нещо което си довлече уж за подкрепа...но Зайката пасти да яде пред него.. :roll1:

Кой беше ЛЮБИМАТА ЗВЕЗДА НА БЪЛГАРИЯ!?

:1000 (33):

Никога Камелия не е слагана до Кати , като певчески данни . Дори никога не се е коментирало , че е бездарна. Това са вашите спекулации тук !

Забележка от редакторка = на бездарна ??? Млъкни , моля ти се !

Всеки го знае..;) Камелия винаги е била известна с това...

Сподели в други сайтове

Хората винаги са мислели, че не е кой знае какво, но чак бездарна не, всъщност години наред във форума не помня някой да я е наричал така, докато не си поведохте войната с Фокси. Камелия не е бездарна, но и да беше, не мисля, че "бездарна" може да е обида. Това характеризира нещата, които са ти дадени наготово. Какъв принос имаш ти за тях? За мен е по-важно това, което човек сам е направил с мисъл, труд и развитието му в следствие на опита, който добива.

Заслужава ли Преслава например да бъде хвалена толкова за гласа си в момента, при положение че огромна част от това, което може, ѝ е дадена наготово по рождение - без нейни заслуги, а реално това, което се изисква от самата нея, това, което зависи пряко от нейните действия - да го пази и развива.. знаете колко го запази.

Сподели в други сайтове

Хората винаги са мислели, че не е кой знае какво, но чак бездарна не, всъщност години наред във форума не помня някой да я е наричал така, докато не си поведохте войната с Фокси. Камелия не е бездарна, но и да беше, не мисля, че "бездарна" може да е обида. Това характеризира нещата, които са ти дадени наготово. Какъв принос имаш ти за тях? За мен е по-важно това, което човек сам е направил с мисъл, труд и развитието му в следствие на опита, който добива.

Заслужава ли Преслава например да бъде хвалена толкова за гласа си в момента, при положение че огромна част от това, което може, ѝ е дадена наготово по рождение - без нейни заслуги, а реално това, което се изисква от самата нея, това, което зависи пряко от нейните действия - да го пази и развива.. знаете колко го запази.

Що за глупост е това? На Преслава било дадено по рождение? И Преслава и Деси Слава пеят от малки, едната даже има муз.образование, другата е била ученичка на известна народна певица, да те имат тая дарба но ся и развили..

Камелия просто няма нито глас нито техника. В началото имаше "мощен глас" тип Андреа, после пък стана груб и още по-ужасен..Тя е научила само едно вибрато и нищо повече..Нито може да пее различни стилове, нито звучи добре на живо, за какви данни говорим?

И не, това не е тръгнало от войната с Фокси. Винаги Камелия, Малина, Кати, Андреа са спрягани за бездарници..

Сподели в други сайтове

Интересно, за човек на който "никой не обръщал внимание", май вече присъствам в постовете на трибуквеното по често и от самата Камелия. И не се спря да твърди как съм бил пратен от някой, това докога ще бъде търпяно наоколо? Защо този, да кажем човек, поради липсата на друго определение, ще бъде търпян наоколо?

Факти, хира, щом искате да си говорим с факти, а не с на някои хора наоколо болните фантазии, да си говорим с факти. Тях колкото и пъти да бъдат повторени, факти няма да станат, колкото и да им се иска на развалените плочи трибуквеника и другия от собствения му бедрум.

Сподели в други сайтове

Що за глупост е това? На Преслава било дадено по рождение? И Преслава и Деси Слава пеят от малки, едната даже има муз.образование, другата е била ученичка на известна народна певица, да те имат тая дарба но ся и развили..

Камелия просто няма нито глас нито техника. В началото имаше "мощен глас" тип Андреа, после пък стана груб и още по-ужасен..Тя е научила само едно вибрато и нищо повече..Нито може да пее различни стилове, нито звучи добре на живо, за какви данни говорим?

И не, това не е тръгнало от войната с Фокси. Винаги Камелия, Малина, Кати, Андреа са спрягани за бездарници..

Както казах, за нея винаги се е смятало, че не е кой знае какво, но не и на едно ниво с тези, които изброи.

За Деси Слава съм съгласен, но Преслава? Средно музикално образование.. От 14 до 19 години общо взето. А в периода, когато има пълните осъзнати самостоятелни решения за живота си какво прави? Заслужава ли уважение някой заради дарбата си, когато я пилее така с действията си? Не чуваш ли даже като говори понякога как ѝ личи, че е пушачката, която е. За други неща не мога много да коментирам, защото не съм видял, но това всички го видяхме в Къщата. Затова казвам, че действията трябва да се оценяват по-високо от даденостите.

Сподели в други сайтове

Няма да слагаме ГЛАСИЩА като Деси Слава или Преслава в спор за Камелия! Срамно е!

Кама 10 години не сме осмели 1 ред да изпее на живо...За 10 години практика нормално да научиш няколко неща за пеенето.. :mf_surrender: Давал съм много пъти линкове с ужасяващи "изпълнения" на Камелия..Говори, грачи, крещи по време на песните си, аз лично предпочитам да е на плейбек по участия...Повечето пъти изпълненията й на живо нямат нищо общо със записа..Цитирам една позната "Бях на Камелия, пя на живо, всичко беше ужасно, постоянно крещеше/говореше някакви неща по време на песните и грачеше.."

Камелия какво си мисли, че като пропя на живо и то по лош начин след 10 годищна кариера, някой е длъжен да я помисли за пееща ли? Ако Кати започне да прави лайв концерти на живо по 5 часа, значи ли, че ще стане по-талантлива?

Ако Селин Дион спре да пее на живо, значи ли, че ще стане бездарна???!! Или го можеш или не!

Сподели в други сайтове

Еми няма какво да ги слагаме двете мързелани до Камелия естествено. Те може и да имат глас, но така ги мързи да го ползват, че едната пее на живо два пъти в годината за пред другите кокошки, а другата снася пари от бездруго мижавия си хонорар на Митака, щото не може да се дигне от леглото да иде на участия. Ама както и да е, освен че ги мързи да пеят, им липсва сценично поведение. По-големи дървета от тия двете на сцената могат да се видят самичо в гората. Едно голямо нищо са, то не е трудно да се усвои някъф поне елементарен подход към публиката, ама и това им липсва.

Как да ги сравняваме със жената, която може и да няма уникалните гласове на тия мързелани, ама винаги може да вдигне публиката на крака? Това вече е истински талант, който нито наркоманката, нито безвратата някога ще притежават.

Сподели в други сайтове

Това , че ти си. я чул след 10 години на живо е твои проблем . В интернет има клипове, как пее на един конкурс още преди да стане певица . Има и от Златния мустанг - 2001 и от други места , но така е като не се проверяват факти .

Както казах , Камелия никога не са я наричали бездарна и още повече слагана до Кати . Това е ваша измислица . Сори , вижда се че и не го мисля само аз . Как все хора , които не харесвате Камелия/Фокси сте все недоразбрали или нечули , или зле разбрали ....

Сподели в други сайтове

Преди 2 месеца пак имаше тая """диксусия""" за пеенето на Камелия и тогава затворих устата на онзи от Видин с клипчета където Пайнер монтираше плейбек след всички живи изпълнения на Камелия....Той каза, че такова нещо не е имало и след като му дадох линковете млъкна..Това е достатъчно доказателство..след като само на Камелия и Гергана основно слагаха плейбек над живи изпълнения... :mf_surrender:

https://www.youtube.com/watch?v=wnHc5NKxczU Със сигурност не е било от добро пеене..Има още много такива концерти, на които слагаха плейбека на Камелия..И имам теория: По нареждане на Пайнера и ДАНС е наредено да сложат плейбек на Камелия за да не видят хората колко уникален глас има Камелия и да може Преслава да изпъкне! :lol:

ПП Не виждам чутовен прием на тоя концерт между другото...:Д Май някой големи концерти ще се окажат голяма лъжа, колко добре била приемана..

Сподели в други сайтове

Още ли се коментира дали Камелия може да пее? Като Кати или две идеи по-поносимо за слуха - фалшивее си стабилно, попитайте музикант или си пуснете клипчетата с Бони и Глория или триото там с Камелия Тодорова и ако все още не сте оглушели, промийте си ушите! Научила се е поне да знае къде и как да диша, това е важно, но това не прави гласът по-техничен, мощен и овладя. Тук не става въпрос кой е фен на Камелия и кой на Петрана, Сийка и Геновева. Ако беше Певица, нямаше да разчита на други екстри. Винаги е била нарицателно за слаба певица и ако прави фурор по концерти и участия, не е заради гласа си, а зарада старите епесни, харизмата, визията и скандалността. Плюс това в последните години не помня да е издала някаква разтърсваща песен, музикантска. снощи си слушах албума "Нещо горещо" на слушалки и звучи модерно и сега - толкова ли е трудно пак да прави такива песни, не знам.

Сподели в други сайтове

Още ли се коментира дали Камелия може да пее? Като Кати или две идеи по-поносимо за слуха - фалшивее си стабилно, попитайте музикант или си пуснете клипчетата с Бони и Глория или триото там с Камелия Тодорова и ако все още не сте оглушели, промийте си ушите! Научила се е поне да знае къде и как да диша, това е важно, но това не прави гласът по-техничен, мощен и овладя. Тук не става въпрос кой е фен на Камелия и кой на Петрана, Сийка и Геновева. Ако беше Певица, нямаше да разчита на други екстри. Винаги е била нарицателно за слаба певица и ако прави фурор по концерти и участия, не е заради гласа си, а зарада старите епесни, харизмата, визията и скандалността. Плюс това в последните години не помня да е издала някаква разтърсваща песен, музикантска. снощи си слушах албума "Нещо горещо" на слушалки и звучи модерно и сега - толкова ли е трудно пак да прави такива песни, не знам.

Точно попадение! :1000 (33):

И не е единствено клипче..Там където пее с българското знаме като рокля, пак е сложен плейбек..и има още 1-2 подобни..Пайнеер просто замазваха фалшивото пеене след концерти..После спряха, явно Камелия е казала да не го правят.

А помните ли химна на България който пееше в САЩ? :lol: И разбира се класиката "три години"!!! :lol: :lol:

Била дишала правилно...И да диша и да не диша, все си остава бездарна...Маргарита Лозанова още преди години си го е казала жената, че тази не може да пее...Щом подмазвачката на Пайнер го е казала в онзи момент, смятай..Тя и за Кати беше казала същото.

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
Не беше ли в Открит Микрофон където Преслава призна пред всички, че на общото им участие с Камелия в някой клуб в София тя само стояла от страни и гледала като невидяла как Камелия пее и владее публиката? :whistling:
Сподели в други сайтове

Не беше ли в Открит Микрофон където Преслава призна пред всички, че на общото им участие с Камелия в някой клуб в София тя само стояла от страни и гледала като невидяла как Камелия пее и владее публиката? :whistling:

Беше, в "Син сити", потвърди го Бони, тролеха го в медиите с месеци, а тук "преслитата" подскачаха като побъркани.

Ама темата е за Деса и Кама и е напълно, ама напълно изчерпана от всякаква гледна точка и не ми е ясно що стои отворена.

Сподели в други сайтове

То след тая година за Камелия ми е неудобно дори да е нахраня с нещо, да паднеш от високо се оказа, че най-боли...А след тази година за Деси Слава пък няма смисъл от коментар...Темата освен в тоя форум се доказа и в живота..;)

Нека това което се случи с Камелия да остане като пука за чалгата..! Когато амбициите и алчността са повече от това което можеш да предложиш, понякога се случва и това..:)

Сподели в други сайтове

От бизнес гледна точка, тази 2015-та, за Камелия е най-добрата от 2008-ма насам, когато световната финансова криза удари развлекателната индустрия и в България. Камелия рефрешна системата. Вирусите са отстранени. Финансовият разчет в следващите дни.

Сподели в други сайтове

До този момент не смеех да коментирам присъствието на Камелия в жанра за 2015, но след като измина една пълна година, то смея да твърдя, че такова място така и не се извоюва от нейна страна. Адски ме изнервиха анализите и за причините поради, които Деси се е върнала в Пайнер при все, че нямаше нито един изкаран проект. След 1 силен, но неуспешен опит и 2 провала се съмнявам да дава подобни коментари. Не стига името и старите хитове за да печелиш нови позиции и финанси. Камелия увисна като срани гащи на селски простор след биене в гърдите колко е голяма и самостоятелна от години. Десислава имаше кофти клипове но поне хитови песни. Остава единствения успешен самостоятелен изпълнител. Нямала е толкова слаба година - или е имала дискотечен хит, или е участвала в риалити формат в национален ефир. Вече и оисането за Камелия много намаля в жълтите медии, което трябва да я плаши. Андреа и тя дрънкоти колко е силна и как ще свсли маската, а както виждаме без Кости и Оцко дори не посмя да пусне проект, няма топки. Дано и Кама се присъедини към хит миксчанел, че балона и се пука

image.png

Сподели в други сайтове

Ако някакъв балон в този бизнес се е спукал, то това са вицовете за вечните хитове на Деса и другите такива - че Камелия без Пайнер не можела. След годишният финансов анализ на 2015 година ще видите колко жалко стои Деса с Пайнер, до оборотите на Камелия без Пайнер.

Сподели в други сайтове

Ако някакъв балон в този бизнес се е спукал, то това са вицовете за вечните хитове на Деса и другите такива - че Камелия без Пайнер не можела. След годишният финансов анализ на 2015 година ще видитее колко жалко стои Деса с Пайнер, до оборотите на Камелия без Пайнер.

Десислава за 1 месец престой в къща получи 40 000 хронорар, кола за 70 000 лв, реклама, национален ефир, победа и нов звезден тунинг. Няма да добавям онези 70 % от 10-15 участия месечно, защото тотално ще ти разваля престоящия празник. На нова година съсипан

image.png

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...