pinkprincess Публикувано на Март 19 Report Share Публикувано на Март 19 (редактирано) Редактирано Март 20 от Ivanhoe Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Добър е клипа, харесаха ми най-много тъмните кадри с осветени ленти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Ами след като някой тук каза, че е снимала в Тайланд очакванията ми бяха много големи. И това перфектно може да се каже, че е снимано на нашето черноморие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Ужасно слаб клип - никаква идея, изкуствена Цеца, на други кадри пък на нищо не прилича, плюс цици, нескопосани рекламни кадри... Ако правим аналог на песента с тази на Глория - "Пясъчни кули", то нашата има къде къде по-добро видео. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 http://ceca-official.blogspot.com/2015/03/...-novi-spot.html Кой знае тоя сайт БЛИЦ колко пари са платили, за да бъде промото в техния сайт, а не в youtube. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Цеца в началото се фръцка повече от Глория, много е зле този кадър...Като цяло не ме впечатлява видеото, но песента си е хубава и без друго, даже ми напомня на "Само за теб" на Азис. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 страшна беееееееее да идва май месец да я видя, най-послееее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Много е нежно всичко, много непретенциозно и точно това ми харесва. Песента е един път. Може да е не е особено красива във всеки кадър, но като цяло ми допада идеята. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Цеца ще снима още един клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Цеца ще снима още един клип. Няма да им се размине на "5 minuta" :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Няма да им се размине на "5 minuta" :1000 (29): Според мен трябва да снима "Brat", по-яка е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.