FikLena Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Боза.... Очаквах МНОГО ПОВЕЧЕ.. Песента няма никакъв хитов заряд и ще се забрави още другата седмица Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Господи, какъв е този интерес ? Смазват! Имат вече 500 харесвания. Представям какви гледания ще заковат, залагам 200K. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 П: Който искам - получавам го. Какъвто искам - правя го. Направо вадя им душите. Ако си чул не е лъжа, с мъжете лошо се държа, а те ме гледам в очите. В: Който искам - получавам го. Какъвто искам - правя го. Направо вадя им душите. И само ти си ми проблем, така ме гледаш мен, че не знам какво ми се случва. Пр.: Целуваш като Бог, убиваш ме с любов! От твоите ръце е в нокаут моето сърце. Целуваш като Бог, убиваш ме с любов! Лесна съм с всички, а не съм толкова да съм, лесна за тебе. В: От яд на себе си не съм, държи се с мен сякаш съм една прищявка за нощта ти. П: Сякаш за разнообразие, в сърцето ми отбиваш се, но обожавам наглостта ти. Пр.: Целуваш като Бог, убиваш ме с любов! От твоите ръце е в нокаут моето сърце. Целуваш като Бог, убиваш ме с любов! Лесна съм с всички, а не съм толкова да съм, лесна за тебе. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Яка е, ама е копие на "Удобна"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Преслабооо, тъпа патко, защо не се бръкна за клип Песента смазва!!! Не харесвам и двете, но не мога да й им го отрека. Смазаха!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 "Удобна" е доста по-силна от тази песен, сори. Но пак е яка. Кефи ме, че е някаква умерена такава. Гласовете им учудващо много си отиват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 П: Който искам - получавам го. Какъвто искам - правя го. Направо вадя им душите. Ако си чул не е лъжа, с мъжете лошо се държа, а те ме гледам в очите. В: Който искам - получавам го. Какъвто искам - правя го. Направо вадя им душите. И само ти си ми проблем, така ме гледаш мен, че не знам какво ми се случва. Пр.: Целуваш като Бог, убиваш ме с любов! От твоите ръце е в нокаут моето сърце. Целуваш като Бог, убиваш ме с любов! Лесна съм с всички, а не съм толкова да съм, лесна за тебе. В: От яд на себе си не съм, държи се с мен сякаш съм една прищявка за нощта ти. П: Сякаш за разнообразие, в сърцето ми отбиваш се, но обожавам наглостта ти. Пр.: Целуваш като Бог, убиваш ме с любов! От твоите ръце е в нокаут моето сърце. Целуваш като Бог, убиваш ме с любов! Лесна съм с всички, а не съм толкова да съм, лесна за тебе. :roll1: много чуваш, ей! Не съм толкова впечатлен - трябваше по-силен текст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Евтин клип. Изтъркан текст. Хубава музика. Приятно изпяване от Преслава, Ваня едва се чува. 3/10 като цяло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Песента зарибява ужасно много! Тотален хит. Другото не си заслужава да се коментира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 П: Който искам - получавам го. Какъвто искам - правя го. Направо вадя им душите. Ако си чул не е лъжа, с мъжете лошо се държа, а те ме гледам в очите. В: Който искам - получавам го. Какъвто искам - правя го. Направо вадя им душите. И само ти си ми проблем, така ме гледаш мен, че не знам какво ми се случва. Пр.: Целуваш като Бог, убиваш ме с любов! От твоите ръце е в нокаут моето сърце. Целуваш като Бог, убиваш ме с любов! Лесна съм с всички, а не съм толкова да съм, лесна за тебе. В: От яд на себе си не съм, държи се с мен сякаш съм една прищявка за нощта ти. П: Сякаш за разнообразие, в сърцето ми отбиваш се, но обожавам наглостта ти. Пр.: Целуваш като Бог, убиваш ме с любов! От твоите ръце е в нокаут моето сърце. Целуваш като Бог, убиваш ме с любов! Лесна съм с всички, а не съм толкова да съм, лесна за тебе. Не съм с всичкия не съм, толкова лесна да съм за тебе.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Щипките на роклята на Преслава можеха да ги скрият малко. Хубава песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Евтин клип. Изтъркан текст. Хубава музика. Приятно изпяване от Преслава, Ваня едва се чува. 3/10 като цяло. ГЛЕДАХ и слушах клипчето 5-6 пъти и всеки път ми става все по-смешно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Дали facebook ми не пръсна от споделяния Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Аз очаквах повече, по принцип песните на Преслава май ми харесват повече на първо слушане, отколкото тази. Нещо не ме впечатли много, поне в клипа виждаме май за първи път Преслава в софт лесбо кадри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Слабо ми идва като цяло всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Графики ...има и на следващата страница Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Песента е стил Ивана, супер клиширан текст... претоплена манджа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Много добра песен! Определено ще е хит, каквото и да си говорим. Кадрите където са двете с бялото и черното боди леееееко ми напомнят на "Booty" :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Много слабо... Очаквах нещо ударно и запеваемо, на това дори не можеш да се поклащаш, та камоли да танцуваш. Песента е като за Юнона, Магда, Траяна, само дето ако бе изпята от тях нямаше да се хареса, обаче заради Преслава ще се върти навсякъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Клише - текст, музика, клип, всичко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Много слабо... Очаквах нещо ударно и запеваемо, на това дори не можеш да се поклащаш, та камоли да танцуваш. Айде бе! Явно само кючеци можеш да танцуваш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kras79 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Клопа излезе илесеизлесе :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Изгледах песента до средата и си пуснах Дяволско желание..Имах нужда да чуя и видя оная Преслава, която имаше огънче в очите... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Айде бе! Явно само кючеци можеш да танцуваш Първо разклащам, после завъртам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.