stereoto_ Публикувано на Март 20 Report Share Публикувано на Март 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Песента ми харесва. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Безлично и скучно. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Не ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Хубава е песента. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Този не е ли някакъв чичак, кога ще ни лиши от присъствието си? То не се прави на тийнейджър, не се прави на гей, сега на Фики ли ще се прави? Няма ли жена и дете, що не си ги гледа и не намери друго препитание? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Този не е ли някакъв чичак, кога ще ни лиши от присъствието си? То не се прави на тийнейджър, не се прави на гей, сега на Фики ли ще се прави? Няма ли жена и дете, що не си ги гледа и не намери друго препитание? Чичак? Ти сериозно ли? И не, че ми харесва и този, но е 100 пъти по-добре изглеждащ от Фики и по-талантлив. Хубава песничка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Противен и безличен.Жалко за таланта, който притежава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.