Jump to content

Online: Магда - Допуши ме

Препоръчани коментари

Очаквах поредната хубава песен от Магда и не останах разочарована. Тази жена има някакъв страхотен усет за песните си, нищо че никой не я отразява и винаги остава неоценена. Клипът също много ми харесва. Много хубав проект, браво!
image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

• Отговори 36
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Много хубава музика, но не ми допада как пее Магда, не само в тази песен, а по принцип. Не ми харесва видеото.

П.п. Въпросното легло го има в Да ѝ кажа ли, после в Да ѝ вдигна ли, после Анелия го изкара в НДК, сега и Магда го употреби.

Сподели в други сайтове

Очаквах поредната хубава песен от Магда и не останах разочарована. Тази жена има някакъв страхотен усет за песните си, нищо че никой не я отразява и винаги остава неоценена. Клипът също много ми харесва. Много хубав проект, браво!

+1

песента е страхотна , музиката , аранжимента и клипът са адски хубави ...

Сподели в други сайтове

Определенo тук в раманиа не разбирате от музика.. Песента е страхотна няма отрицателни коментри

Фенове за ”Допуши ме”: Това е един от най-добрите проекти на Магда[/siz 03 2015 14:19MAGDA201503212new.jpgМагда представи своя нов музикален проект ”Допуши ме” в официалния канал на телевизия ”Планета” в Youtube, Planeta Official и в ефира на ”Планета HD”. Веднага след премиерата на сингъла заваляха многобройни коментари от меломаните, които не скриха своето одобрение към новото предложение на изпълнителката.

MAGDA201503211new.jpg

”Песента е хубава, много различна. Клипа е семпъл. Харесва ми проекта, браво Магда!”, ”Според мен това е един от най-добрите и проекти”, ”Песента е страхотна!!!”, бяха само част от положителните оценки и поздравленията на феновете към Магда.

MAGDA201503216.jpgСамата тя призна, че е изключително щастлива, че ”Допуши ме” е приета толкова добре още в началото и вярва, че песента ще продължи да се радва на успех, както в диско клубовете, така и в музикалните класации тази пролет.

MAGDA201503213new.jpgПрипомняме Ви, че новия сингъл на Магда е по музика и аранжимент на Радомир Кишев и текста на Мариета Ангелова, а режисьорът Ивайло Спасов се постара да поднесе посланието на песента с оригинален видеоклип.

Сподели в други сайтове

Зарибява си песента. Още от първата й песен, Магда си ми е слабост. Музиката е страхотна, но текста и този път изпяването наистина са ми доста по-слаби. :( Иначе песента наистина се харесва.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Много ми харесва песента, клипът е доста добър. Очевидно се е забелязало, защото за няма и три дни вече има 100 000 гледания. Браво на Магда, уцелва силно песните си последните 3 години.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...