DIDO Публикувано на Март 20 Report Share Публикувано на Март 20 Здравейте! Нов съм в тази част на форума и искам да ви попитам дали някой може да ми даде информация откъде мога да си намеря хубави субтитри за последните два епизода на филма? Изключвам субовете от Адиктед... Гледах в сайтовете за субтитри (subunacs) но там няма за последните серии... Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен! Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Освен Addic7ed, други не превеждат последните 2 епизода... и аз имам проблем с тях, защото като ги пусна на телевизора ми излизат "йероглифи" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Март 20 Author Report Share Публикувано Март 20 Освен Addic7ed, други не превеждат последните 2 епизода... и аз имам проблем с тях, защото като ги пусна на телевизора ми излизат "йероглифи" Много жалко... Все пак ти благодаря много Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Някои субтитри от този сайт са под всякаква критика, но има и горе-долу сполучливи такива. Тишо, опита ли да ги направиш в друг формат? На мен така ми излизаха на таблета от VLC плеъра и в настройките имах да избера кирилица за субтитрите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не знаете ли как да се оправяте със субовете на адиктед? Имам предвид йероглифите. Проблема е в кодирането на шрифта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Март 21 Author Report Share Публикувано Март 21 Някои субтитри от този сайт са под всякаква критика, но има и горе-долу сполучливи такива. Това е и моя проблем! Субтитрите им са да не обидя някого, но са ужасни! Не знам защо от subsunacs не го превеждат, а превеждат само The Originals... Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Март 28 Author Report Share Публикувано Март 28 Някой да има субтитри за 16 епизод на 6 сезон? Като изключим тези на Адиктед... Питам за по-хубави субтитри? Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Някои субтитри от този сайт са под всякаква критика, но има и горе-долу сполучливи такива. Тишо, опита ли да ги направиш в друг формат? На мен така ми излизаха на таблета от VLC плеъра и в настройките имах да избера кирилица за субтитрите. Проблема ми е, че някой изречения ми излизат на кирилица, някой са с йероглифи... сменях от телевизора на кирилица на латиница и всякакви, но не се оправя.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.