Jump to content

Online: Константин ft. Десислава - Болка в минути

Препоръчани коментари

• Отговори 107
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Коцко най-после нещо по-смислено и хубаво да изкара къде си личи,че се е напънал да го изпее добре.

Деси Слава е с хубава партия и интересно включване. Както очаквах тенденцията на FT ще продължи силно и през 2015, но щом това ги прави щастливи, задружни и мислят че носи по-голям успех - нямам против.

Сподели в други сайтове

Нямам думи! Константин ми е противен, но песента е убиец, а включването на ДесиСлава определено е попадение. Браво, браво, браво! Текста е един път...

Сподели в други сайтове

Браво!!! Константин е единственият чалга певец (мъж), който все още прави добра музика. От време на време пее по някоя простотия, но като цяло държи много добро ниво на текстовете и мелодиите. Има си усет и душевност за хубава музика.
Сподели в други сайтове

Баладите на Коцето, винаги са много добри и с истински текстове. А този текст е един път. Единственото нещо, което ме дразни е акцентът на "кажи".

Сподели в други сайтове

Изключително впечатляващо! Видеото е невероятно, припевът е супер ударен (такива най ги обичам), за изпълнението са се постарали, текстът е много добър. Браво, браво - ето такива проекти да има повече!

Единствената ми забележка е партията на Десислава, която директно си е взета от "Не мога да губя", по някаква причина? :dontgetit:

Сподели в други сайтове

Песента бг производство ли е?

Много е хубава, текстът на моменти не ми е по вкуса, като цяло клиширана тема с обичайни фрази, много сме слаби в тези текстове, не задълбават авторите, рамката им е винаги една и съща.

Десислава е много на място!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...