panamera Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Анастасия Мавродиева е най-добрата текстописка. Мариета нищо не струва пред нея Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Анастасия пише жестоки текстове, евала!!! Страхотна песен, страхотна! Константин няма слаба балада тази също е много силна. Браво и за песента и за видеото! Адски добър проект. Някой може ли да напише текста и да го пусне, че има 2-3 думички, които не чувам? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Анастасия Мавродиева е най-добрата текстописка. Мариета нищо не струва пред нея Анастасия има 10 текста на кръст. Като пише 13 години по едно 50 текста на година, ще я видим тогава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Браво, Константин си е силен по баладите, най-силна по принцип в кариерата му е "Обади ми се", тъкмо ще си я пусна, тази като звучене и изпяване много ми харесва, текстът е хубав, можеше да е по-запеваем, но и така ще я слушам, видеото не е нещо грандиозно, но си е доста ефектно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Някой може ли да публикува целия текст или поне припева, защото някои думи не му ги разбирам много? Припев: И къде сега е три в едно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Припев: И къде сега е три в едно... И къде сега е, питам, Бог? Втория куплет ми напомня на част от "Може ли да се забрави Георги". :1000 (29): Не е много изпипан текстът, Например аз не намирам логика в "Час без теб е просто болка в минути". Според мен обратното е по0логично, нали говорим за голямата болка, любов и т.н. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Много ми хареса, всичко е 6. Браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Много, много ми харесва. Много добра песен, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Браво! Ето такава песен не беше излизала скоро! Поздравления на Коцьо ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Казват - изплакваш най-много сълзи за сбъднатите молитви. Мъжът железен - без теб сега е, камък до пясък счупен. Как съм молил Господ за любовта ти? - Знаем с него двамата! Питам и когато всичко се срути... как да свикна с болката? И къде сега е питам Бог? Да ми каже как да те забравя!? Да ми каже твоята любов, как се преживява? Ако знае, че не си за мен, защо изобщо те направи моя? И защо не каза просто 'не', щом за теб го моля? И въпреки да знам, че свършва зле... бих искал пак от Господ теб. Да се откажа от теб ми казват- да те лекувам с друга. Приятели, а не ме познават - друга не съществува! Час без теб е просто болка в минути- няма друга истина! Питам и когато всичко се срути... как да свикна с болката? В живота се влюбваш до смърт един път само! Върни се, върни се - за края ми е рано! След тебе, след тебе... сърце за никой нямам! Умирам, не дишам, но пак не те забравям! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не е ли "Час без тебе - просто болка в минути..."? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Много хубава песен.. Обаче определено залагат много на Деси Слава, от както се върна в Пайнер в центъра на всичко!! Май нова певица на годината се задавааа.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не е ли "Час без тебе - просто болка в минути..."? Час без теб е просто болка в минути. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Абсолютно всичко ми хареса. Драматичен и въздействащ семпъл клип, силен текст, ударна музика. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Текстът е доста банален. :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Текстът е доста банален. :mf_surrender: Точно текста е доста добър...Банални неща, казани по хубав начин.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Точно текста е доста добър...Банални неща, казани по хубав начин.. Според мен, няма нищо ново в текста - нито като тема, нито като изказ. Иначе музиката е яка. На Коцио баладите му се получават. БТВ... можеше да мине и без Деса. Явно ги е шубе да рискуват без ft.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Според мен, няма нищо ново в текста - нито като тема, нито като изказ. Иначе музиката е яка. На Коцио баладите му се получават. БТВ... можеше да мине и без Деса. Явно ги е шубе да рискуват без ft.... Деси Слава има емоция в гласа и превъзходен глас за балади. Само за това да я ползват, ще си заслужава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Чудесна работа. И фючъринга определено е красива изненада, много силно включване! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Според мен, няма нищо ново в текста - нито като тема, нито като изказ. Иначе музиката е яка. На Коцио баладите му се получават. Мда, същото и аз вмъкнах в разговора. Просто текстописците гледат на повърхността, на обичайната рамка, фразички и не се гмуркат навътре, не пишат абстрактно. Никакви сравнения, аналогии, акценти. Изобщо не боравят нито стилистично, нито лексикално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Прилича на "Няма да съм друга" .. а за приликата с другата песен на Анелия е ясно. И като съм тръгнал със сравненията, за да се изразя по-кратко: "Няма да съм друга" ми харесва повече .. Клипът е на ниво, картината е добра. Като сте се разписали за текста, да кажа, че според мен не е най-добрият на Анастасия. Има други попадения. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Все повече ми харесва, нещо смислено най-после Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Може да е най-големия наркоман и боклук, но няма равен при мъжете в баладите ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Браво на Коцето. Поредица от хитове. Нещо се е амбицирал и му се получава! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Чакай да видим на Фики .. Може да е най-големия наркоман и боклук, но няма равен при мъжете в баладите ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.