Nikolay Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Много е хубава песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Това е нашата песен - вашата песен! Новият химн. Евала! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Харесва ми клипът, песента също, а включването на ДесиСлава е един път Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Мен не ме грабна много от първо слушане. Клипът не е лош. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 http://prikachi.com/images.php?images/958/7998958q.jpg Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Частта на Деси Слава направо си ме разплака! Поне на мен много ми въздейства! Даже мисля, че тя прави толкова добра песента! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Приятна песен, хубав текст. Иначе движенията и физиономиите на Кокаина са ВИНАГИ едни и същи във всеки клип, дори и погледите му са еднакви навсякъде. Изключвам погледа "Всеки момент ще заспя", който си му е негова запазена марка. Все по-банален и нетърпим ми става тоя човек. За Деса няма какво да коментирам, общо взето песен на двама изпълнители, които не са ми никак любими, но все пак резултът е добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Айде някои хора да не се изказвате така все едно секса е против християнските канони. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 И аз не мога да разбера тоя Константин как във всеки клип се тресе все едно получава гърч. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 И аз не мога да разбера тоя Константин как във всеки клип се тресе все едно получава гърч. :1000 (29): Да, много еднообразни и заспали движения, пък тия двуметрови ръце като ги разпери - все едно Веселин Маринов насреща. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Страхотна песен. Много добър клип. Участието на Деси Слава е прекрасно и дава завършен вид на песента! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Десислава да пуска балада! Веднага! Частта й е меко казано брутална! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Що да не са снимани тук? Да не би да има нещо толкова уникално в тях. Плюс това само, като видиш нацепения батка - може да се сетиш, че е маде ин Булгария. Дори и да не са актьори - да спрат да снимат цицорести с големи джуки и нацепени химисти - кой им каза, че е красиво това? Все пак ще се гледа от обикновени хора. Тоест обикновените хора са или кльощави, или дебели? А хората, които тренират и се поддържат са необикновени, така ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Аз пък харесвам и момичето и момчето. Бахти.. Да ви снимат нечистоплътни цигани в следващия клип дано! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Много хубава песен, и клипът е много красив. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Ехеее, каква е тая тупалка от Коцето. Нечаквано добро парче, няма намерение да се отказва от битката с Фики и Галин явно. 2015-та нищо чудно да се окаже по-силната за мъжете отколкото 2014-та. Деси Слава напомня по най-перфектния начин за себе си и за възможностите си. Да покажеш такова пеене и такова чувство в 4 реда текст - уникално! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 dj rocky 641mb Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Най-силната песен от началото на 2015 г. до момента! А Десислава е уникален талант, такова пеене и емоция и то за няколко фрази .. нямам думи! Нямам думи!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 24 часа - 127 000. Как може "Нокаут" да е с повече гледания? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Страхотен проект! И видеото и песента нямат грешка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Тоест обикновените хора са или кльощави, или дебели? А хората, които тренират и се поддържат са необикновени, така ли? Ами щом за теб поддържан човек е този, който е напопмпан с тяло като на Шварценегер- ок. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Яд ме е, че Деса ще си зареже поп-кариерата на която сън фен... Искам такива песни... https://www.youtube.com/watch?v=qyMaKlUEUwI Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Яд ме е, че Деса ще си зареже поп-кариерата на която сън фен... Искам такива песни... https://www.youtube.com/watch?v=qyMaKlUEUwI Няма такава кариера и няма да зареже и поп песните, винаги си е правила такива, но специално с денс песните трябва да престане за определен период от време. На мен лично "Only one" ми е най-любимата поп песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 харесва ми Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LiMoUS Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 За съжаление, този видеоклип не е наличен в държавата ви, тъй като може да съдържа музика, за която не сме успели да съгласуваме условия за употреба с GEMA. Съжаляваме за това. Изписва ми това, и на Анелия и Миро- Започваме на чисто също ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.