ENJOY Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Хареса ми. Текстът е интересен, видеото също. Бях забравил Деса как пее балади, хубаво включване Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Чакай да видим на Фики .. Няма какво да го гледам Фикрет, чистокръвен комерсиален изпълнител! С неговия глас, не мисля, че ще му се получи хубава балада, чухме вече как изпя "Зайди, зайди" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Няма какво да го гледам Фикрет, чистокръвен комерсиален изпълнител! С неговия глас, не мисля, че ще му се получи хубава балада, чухме вече как изпя "Зайди, зайди" И кво, как я изпя? Супер въздействащо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
youtobe Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 На Деса частта най - много ми хареса ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 въздействащо за тебе.... (реве като мечка при пълнолуние) за мен въздействащи изпълнения на тая песен са тези: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 въздействащо за тебе.... (реве като мечка при пълнолуние) за мен въздействащи изпълнения на тая песен са тези: И тези са, но на Фики изпълнението не беше въздействащо само за мен, повярвай ми. Всички по седалките тогава коментираха как си е защитил наградата и колко добре е изпял песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Много хубава песен. Просто нямам забележка. Частта на ДесиСлава е страхотна, но е малко като закърпена. Личи си, че е от друга песен взета. НО видеото не ми харесва. Интимността и близостта, която вероятно е искал да покаже режисьора не се виждат, защото се демонстрират мускули, цици и пози.Всичко е изкуствено и превзето. Ако участваха актьори , а не някакви фитнес модели щеше да изглежда чувствено и истинско. Крайно време е изпълнителите да започнат да снимат истински актьори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Страхотна е песента! Партията на Деси Слава е взета от "Не мога да губя". Но самата песен е супер. След "..феновете на Преслава са най-лошите" в интервюто в Открит микрофон, след големия хейт, който удариха под "Не го прави" , анкетата тук "Деси Слава или Камелия , сега да не следва "Деси Слава или Анелия пеят по-добре" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Някой изобщо знаел ли е, че Деси ще участва в песента на Коцзо, че на мен ми дойде като гръм от ясно небе? Тази жена направо ме побърква с гласи си, ей! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Определено ще й е длъжник Константин. Много добро рамо му удря. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Някой изобщо знаел ли е, че Деси ще участва в песента на Коцзо, че на мен ми дойде като гръм от ясно небе? Тази жена направо ме побърква с гласи си, ей! :1000 (33): Константин беше споменал, че готви балада с участието на изпълнителка в него, но не бяха казали, че е тя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Единственото нещо, което ме притеснява в проекта е клипът и по-скоро мъжът и жената. Тия чалгари как пък един път не заложиха на естественото майна... Толкова ли не могат да вземат едно нормално добре изглежащо момче и едно естествено изглеждащо момиче, а трябва да вземат анаболен мутряга и нацапотена кифла? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Финалът с "От Господ тееееееб" е жесток :Vishenka_05: чак ме е яд, че Деса ще пусне балада в края на годината.....И на тази в клипа баджаците са по-големи, да бяха снимали Деса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Константин определено знае как да изненадва! Този човек слаба балада май няма, но не съм и очаквал да изневери на стилът си - браво за песента! Парчето е на Николай Пашев, текста на Анастасия отново е на прекалено високо ниво, най-добра е! Най-любимата ми част в песента е включването на Десислава, страшно въздействащо, това пък ако беше нейна балада, още повече да ми е харесала. Клипът, учудващо за Константин е доста, доста добър. Силен проект, без забележка! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Много истинска песен - текст, изпълнение, музика ..... дори клипа е въздействащ, някак си ... Просто няма за какво да се хване човек. Страашно силна балада, точно такива ударни балади ги обожавам, евала. А включването на Деси Слава е един път! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Браво, браво, страхотна е песента! И клипът е много ефектен! Много добър проект от Константин. Частта на Десислава също много ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Единственото нещо, което ме притеснява в проекта е клипът и по-скоро мъжът и жената. Тия чалгари как пък един път не заложиха на естественото майна... Толкова ли не могат да вземат едно нормално добре изглежащо момче и едно естествено изглеждащо момиче, а трябва да вземат анаболен мутряга и нацапотена кифла? Аз се чудя дали тия кадри изобщо са снимани от режисьора... Нали знаеш, че по принцип могат да се купят готови кадри от разни сайтове (Люси мисля, че е говорил за това, оттам знам) и да се добавят в съответния клип. Та си мисля, че тези кадри с мъжа и жената не са снимани тука, не знам защо. Иначе на мен ми харесват де, доста добре се допълват с останалата част от видеото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Не е лоша песента, но изпълнението не ми харесва, включването на Десислава в края е приятно, в припева имам чувството, че пее Цветелина Янева. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Що да не са снимани тук? Да не би да има нещо толкова уникално в тях. Плюс това само, като видиш нацепения батка - може да се сетиш, че е маде ин Булгария. Дори и да не са актьори - да спрат да снимат цицорести с големи джуки и нацепени химисти - кой им каза, че е красиво това? Все пак ще се гледа от обикновени хора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Факт. И тези са, но на Фики изпълнението не беше въздействащо само за мен, повярвай ми. Всички по седалките тогава коментираха как си е защитил наградата и колко добре е изпял песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Тук са снимани. Мъжът е сниман и в "Докато сърцето бие". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Винаги съм казвал, че Константин като реши, си го бива. Като пусне такъв тип песен, няма равен. Забравям всичките му простотии и лиготии. Тази, "Четири стени" и "Като сън" ми стават ТОП3. Дано прави повече такива - интересна музика, интересен текст, семпло, но много въздействащо видео. Десислава - много неочаквано и прекрасно. Много емоция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Не знам дали има някакъв критерий едно произведение да се нарече балада, но това си е по-скоро умерена песен, което е супер. Не е казано, че баладата трябва да е умряла мелодия без избухвация ;д Убиец е песента, просто евала, и клипа е супер! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Какъвто ще да е Коцето, мен не ме интересува.Няма Фики, няма Галин.Това е единственият изпълнител в Пайнер, мъж, който може да направи най-яката или тъпа лиготия и същевременно най-красивата балада. Всичко е перфектно!Първия път като си пуснах песента настръхнах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Нямам думи! Константин ми е противен, но песента е убиец, а включването на ДесиСлава определено е попадение. Браво, браво, браво! Текста е един път... Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.