Born to Die Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Обаче тази балада е наистина брутална, страхотни песни излязоха последния месец. Тази и на Преслава и Ваня разбиват! Не съм вярвал, че точно Константин ще се доближи максимално до най-златните времена на жанра, нямам думи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Страхотна песен, текст и клипът е много красив. Точно пък клипът е много въздействащ. Коцето каза,че докато са записвали песента и двамата са плакали с Деси Слава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Колкото и да не харесвам Константин, няма как да оспоря, че този път удари в 10-тката. Песента е брутална просто - браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Много хубаво парче. Партията на ДесиСлава ми е любима, а като гледам масово се харесва повече и от самата песен. Ето такива песни липсват последните години. Прави ми впечатление, че се възприема по-добре от всичко излязло тази година, ама ще броиме пилците на есен. Хубаво е, че чуваме толкова често нови неща от Деса. Дано продължава в тази насока. Феновете сме отвикнали да работи така, така че добре ни е дошло... Има да наваксва за последните 5-6 години Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Казват - изплакваш най-много сълзи за сбъднатите молитви. Мъжът железен - без теб сега е, камък до пясък счупен. Как съм молил Господ за любовта ти? - Знаем с него двамата! Питам и когато всичко се срути... как да свикна с болката? И къде сега е питам Бог? Да ми каже как да те забравя!? Да ми каже твоята любов, как се преживява? Ако знае, че не си за мен, защо изобщо те направи моя? И защо не каза просто 'не', щом за теб го моля? И въпреки да знам, че свършва зле... бих искал пак от Господ теб. Да се откажа от теб ми казват- да те лекувам с друга. Приятели, а не ме познават - друга не съществува! Час без теб е просто болка в минути- няма друга истина! Питам и когато всичко се срути... как да свикна с болката? В живота се влюбваш до смърт един път само! Върни се, върни се - за края ми е рано! След тебе, след тебе... сърце за никой нямам! Умирам, не дишам, но пак не те забравям! "За края НИ е рано" не е ли? И във фейса Деса така го е написала ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Харесва ми клипът, песента също, а включването на ДесиСлава е един път Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 ДЕСАААААААААААААААААААААААААААААААААА..ба*ти изпяването... Огромна емоция..Да я бяха направили дует, по-добре щеше да се получи.Браво на Коцьо, стабилни песни пуска напоследък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Много е добра, спор няма, но някои моменти в припевите са прекалено обработени.. чува се като аутотюн. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.