PHILIPP PLEIN Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Много добра песен,Джена пак ще бъде с хита на пролет/лято 2015. Но защо толкова избърза да я пусна тази песен,според мен "Да ти се доказвам" има още живот за живеена както се казва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Това ще ми е по-любимо и от "Да видя какво е" и от "Да те бях ранила". Точната песен в точния за мен момент! Клипът става, но песента определено е най-якото за мен от "Режим неприлична" насам! Страшна!!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Сега на Галин ли ще се прави... и с тия наблъскани фрази - прилича ми на рекламите на лекарствени продукти, дет за 5 секунди опитват да изстрелят цялата информация и накрая казват "Преди употреба прочетете листовката"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 24 h = 180 000 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Малко ми е недодялано видеото. Песента като за Джена е различна. Засега не ме грабва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Песента взе да зарибява, но видеото остава с доста минуси - както последните на Галин - залагат на нов екип, но всъщност правят икономия на пари и това е ясно на всички. Освен видеото, визиите на Джена са също неадекватни на самата й същност. Да, трябва да се разнообразява, но с мярка и стил. Тук просто е казано че ще е тийн гърла, но не е така лесно - само с белия пуловер на бюрото е сладка и адекватна, както и с "късата" прическа. Визията с очилата - потрес, дънкения къс гащиризон - ужасен, дънкеното яке в салона с ужасно големите й дини - трагично. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Рядко съм чувал до толкова песен да не е в синхрон с изпълнителския стил.. Слаб проект, според мен. Не знам какви лафове имате предвид, текстът е супер посредствен според мен, без интересни фрази и думи. Мисля, че са малко прехвалени текстовете на Джена. Музиката наистина е различна от нейния стил, някак не си отива с кантото В клипът ми изглежда комично и нелепо на моменти.. Не знам как се е съгласила да се снима с такива визии, но тя по принцип има странен вкус. Дано следващия проект е по-добре. След няколко слушания и гледания съм на същото мнение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Странна е, но има нещо зарибяващо. За текста можеше да се постараят повече, аман от драмите й. Пак пее по същия начин, а визиите са много зле. Не мога да разбера на какво точно ми прилича в тоя клип - на лолитка, на зубърка или на бунтарка. По-свежа е тоя път, ама пак избива на кич. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Не е по темата,но тъй като стана дума за стила на Джена - единствено в този клип тя изглежда нормално, стилно, в синхрон с песента, с нормален стайлинг, коса, грим и аксесоари: Всичко, което облича в последната година и нещо е адски неадекватно и напомня на стила Ивана, което е далеч от комплимент. Наградите, предния концерт, онзи клип с белите пера и латекси, толкова примери за модни извръщения има, че не ми се продължава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Не е по темата,но тъй като стана дума за стила на Джена - единствено в този клип тя изглежда нормално, стилно, в синхрон с песента, с нормален стайлинг, коса, грим и аксесоари: Всичко, което облича в последната година и нещо е адски неадекватно и напомня на стила Ивана, което е далеч от комплимент. Наградите, предния концерт, онзи клип с белите пера и латекси, толкова примери за модни извръщения има, че не ми се продължава. Бонка я кичи като Азис едно време Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Много ме зариби, главно заради готините фазички в текста. Има няколко правооооо в десятката!!! Жестоки песни излязоха последните 2 седмици. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Песента не е лоша, защото е по-различни от омръзналите увиващи песни на Джена... НО визията на виетнамска студентка в студентски град, изглежда нелепо... :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Готино и различно парче от Джена.Хареса ми от първо слушане,но видеото не ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Да не повярва човек, никак не е лоша Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Нали това искахте от Джена - нещо коренно различно от стила, който си изгражда последните 4 години.Приятна, неангажираща песен с огромен потенциал.Видеото е малко странно, но пък к'во толкова - вижте я к'ва е свежарка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Изумява ме колко слаби коментари има, а за 3 седмици има 3 млн гледания... Още от първо слушане ми допадна. Усеща се стила на Галин, но и на Джена. Текста ми е глуповат, но е подходящ за масата българи - точно по тяхното мислене... Джена е мн сладка с очилата или пък с шапката. Само с диадемите е ужасия... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Вторият куплет е много див!Адски нахъсано го е изпяла. :phpgrin2: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.